تو عکسای بعدی ;)نقل قول:
ممد اون امضاش هم روش رنگ میکشیدی چیه بابا
میخوای آواتارشم شطرنجی کنم ؟!
اینا رو ول کنین :d آرش آزاد شد <:-P
نمایش نسخه قابل چاپ
تو عکسای بعدی ;)نقل قول:
ممد اون امضاش هم روش رنگ میکشیدی چیه بابا
میخوای آواتارشم شطرنجی کنم ؟!
اینا رو ول کنین :d آرش آزاد شد <:-P
طی صحبت هایی که با سایر مدیران داشتیم قرار شد با وجود اینکه آقای Webrang وقت زیادی برای پاسخگویی داشته اند 24 ساعت به آن اضافه کنیم اگر در این زمان هم پاسخی ندادند برای همیشه بن خواهند شد.
بيخيال!
گذشته ها گذشته و اين هم ميگذره!
فقط بهترين کاری که ميشه کرد اينه که مشتری ها رو آگاه کرد!
لاقل اينکه اگر منم همچين کاری کردم و باز خواستم به فعاليتم ادامه بدم به کسایی که قراره گول حرفام رو بخورم تذکر داده بشه که آقا اين اميری سامان سيستم يک بار تو سابقش اين کار رو کرده ها! حواست باشه!
يک پيشنهاد هم دارم!
اگر واقعا ميخواين جلو فعاليتش رو بگيريد!
لاقل تمام شماره حساب هاش رو هم قيد کنيد که حداقل با اون اسم و حساب نتونه دوباره فعاليت کنه!
و هم شماره تلفن هاش
خلاصه اينکه هر کس هم باشه اگر بخواد زرنگی کنه و بازم اينجا فعاليت کنه ميتونه!
اما بايد راههای اين کار سختتر بشه!
اينشالا که تو اين 24 ساعت آينده مياد و يک جواب درست به همه کاربراش و همه کسانی که ضربه خوردن از اين کار رو ميده!
اما بنظر من 24 ساعت کافی نیست
حداقل باید صبر کنیم تا جواب بگیریم
دامین من همونطوری موند :(
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------
اما بنظر من 24 ساعت کافی نیست
حداقل باید صبر کنیم تا جواب بگیریم
دامین من همونطوری موند :(
بعد اون 24 ساعت قرار نیست شما سرویس ها و پیگیری ها رو ول کنید که ! اگه میخواستن جواب بدن زودتر جواب میدادن !
بعد 24 ساعت ایشون تو این انجمن دیگه نمیتونن فعالیت کنند.
پیگیری های شما نباید تموم بشه !
حالا اومد وجواب هم داد !
والا مشتری هاش دیگه فکر نکنم اینقدر شیرین عقل باشن که با اون ادامه بدن !
یه پیشنهادی دارم کسانی که دیتاسنترهایی که این وبرنگ باهاشون کار میکرده کار میکنن یه جورایی هماهنگ کنه ک مشتریهاش بیان رو سرور جدیدی که اون فرد هماهنگ کرده.
بعد به مشتری ها گفته بشه که برای اینکه نه سیخ بسوزه نه کباب یه حدا اقل پولی رو بدن !
خلاصه فعلا یه جوری حل بشه مشتریهاش دق نکنن !
بعدش وبرنگ رو هم مجازات می کنید !
در مورد دامنه ها هم ایمیل بزنید به نیم یا دایرکت آی و....
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
اینطوری فکر کنم از اون آبرویی که حرفش رو میزنید یه جوری حفاظت بشه و مشتری هم خب قضاوت می کنه دیگه!
سلام
من هم یکی از شاکی های قدیمی آقای مصطفوی و قربانی هستم
حدود 20 تا تایپیک من در این ورد حذف شده
این چند نمونه از تایپیک هایی که آقا وحید حذف کرده
http://www.img.takmod.com/images/0z0...cz05e73btx.jpg
اینم نمونه ای از بهمونه های آقای قربانی زمانی که سرور داون میشه
سرور دو روز داون بود اینو تحویل من دادند
http://www.img.takmod.com/images/mra...kx9wdkur3r.jpg
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
اینم آقای مصطفوی
بعد از اینکه یوزر ها + ریسیلر + پول منو بالا کشید و منم نتونستم حقمو بگیرم ( مربوط به 6 ماه پیش )
تغييرات
کاربران در حال دیدن موضوع: 20 نفر (14 عضو و 6 مهمان)نقل قول:
با سلام و خسته نباشيد
توجه توجه
سرور پارسيان نيک به شرکت سامانه سهند واگزار گرديده
لطفا نيم سرور سامانه نيک را بر روي دامنه خود قرار بدبد تا از امکانات استفاده کنيد
لازم به ذکر است قبل از تغيير نيم سرور حتما در سايت سامانه نيک عضو شويد
حالا تکلیف ما چیه؟
منی که اطلاعاتم روی این سروره , باید چیکار کنم آخه؟
دهنم سرویس میشه اگه سایتا بر نگرده :(
کاربران در حال دیدن موضوع: 22 نفر (16 عضو و 6 مهمان)
nswir, 1eng.ir, AfraWeb.net, amiri113, ™StarHost, delta, eParsData.Net, Faraz4u, Grafix, H+R, jgvr, kambiz18, LoveLife, pardishosting, SabaData, veria
دوستان نظری ندارند در مورد چیزی که گفتم؟
بچه ها تو فکرم از یادتون رفته که پشتیبان دیتالایف هم تو سرور ایشون بود الان چند روز میشه که پشتیبان دیتالایف داون شده آخه چرا؟؟؟ پس وقتیکه نمیتونید یک شرکت هاستینگ رو اداره کنید پس چرا شرکت هاستینگ میزنید؟؟؟
از مدیران معذرت میخوام که کمی تند گفتم آخه وقتی میبینم که بخاطر این آقای محترم چندین ها وب سایت الان داونه خیلی عصابم خورد میشه و افسوس میکنم
هر چی شما بگی درسته کلا داداش:67:
من خودمم قبلنا چیزایی شنیده بودم راستش از ایشون فکر کنم همه ماجرای پرشین تولز و فرومش رو میدونن. راستش وقتی عنوان کردم همتون ازش دفاع کردید و من بدبخت رو بن شدم .حالا اوضاع انگار عوض شده..به هر حال یک صلوات بفرستید تمامش کنید.گیر دادن به فلان مدیر و... درست نمیکنه. و بدتر دوستیتون رو بدتر میکنه..
( یادتون نره جز بحث فروش اینجا همه با هم دوست بودید.اما الان دارم میبینم ریختید رو سر و کله هم آن هم به خاطر یک آدم آماتور)
ما از اول هم گفتیم سرور نمی خوایم بک آپ میخوایم , سرور هم که بالا بیاد فایل ها رو بر میداریم و میریم!
وحید به همون webrang.net[at]gmail.com میل زدی؟؟؟؟
Webrang .Net to me
یعنی اینکه وبرنگ به وحید میل زده ;)
وجید جان اینا بک آپ میخوان نه سایت رو. اگر باهاش ارتباط داری بگو لینک بک اپ رو بدن برن پی خونه زندگیشون.این همه هم جنجال نداره
تا زمانی که قانون خاصی با اطلاع رسانی درست و حسابی نباشه،هر هفته مسائل این مدل را خواهیم دید.
یعنی دیگه تو هاستینگ نیست؟
من هم به طور غیر مستقیم از این وبرنگ ضربه خوردم که منجر به از دست دادن 4 مشتری شد (اول کارم بود)
با این افراسرور هم همکاری متقابلی داشتن
یکی دیگر مهر سرور (Hugeserver) بود.(اینو وبرنگ گفت)
دیگری هم...
وقتی درخواست بک آپ کردم از من خواستن بندر هاستینگ رو هک کنم بعد با یک رکب از رو سرورشون فرار کردم
(قضیه پراندن آی دی افرا سرور هم همین بود)
----------------------------------------------------------
خلاصه من یه پیشنهاد دارم کسی بخواد آفر بزاره قبلش باید به تایید مدیران برسه ؟
جز قوانین انجمن بشه
پیشنهاد دوستانه به اقای قربانی برای حل این مشکل داون شدن بیش از 200 سایت
1-برای رفع مشکل سرور با hugeserver تماس بگیرید و با توجه به شناخت ایشون از سرور های گیگا و همکاری نزدیک با این دیتا سنتر مطمعنا مشکل شما رو حل خواهند کرد
2- پاسخگویی به تلفن های خود برای رفع سوء زن و بدبینی مشتریان به شما چون جواب ندادن بدتر از هزار موضوع دیگر هست بهتره یک نوار ضبط شده بر روی تلفن خود بزارید تا اگر کسی تماس گرفت از مشکل بوجود آمده اگاهی پیدا کنه یا اینکه سایت خودتون را به جای دیگر انتقال بدید و اطلاعیه ای قرار بدید که مشکلی بوجود امده و در حال رفع آن هستید
3- با توجه به تماس با پرشین وهویز که سرور را از این شرکت خریداری نموده اید در جواب اینگونه پاسخ داده اند
Arezoo Amiri 07:35:09 ق.ظ
آقای قربانی سرورشون مشکل داره وبرای حل مشکل هیچ اقدامی نکردن
الان دیگر بحث بن شدن و اینجور مسائل نیست . در حدود 1 هفته هست بالای 200 سایت از کار افتاده است و خیلی از نمایندگان شما از جمله افرا سرور . مهر سرور . goldenservices.ir جوابگوی مشتریان نیستند و از نظر ما این یک فاجعه هست که همه دوست داریم به شما کمک کنیم . تا این مشکل به زودی حل بشه . خیلی از مشتریان هنوز اطلاع ندارند که سرور اصلی از شما بوده و شما مسول هستید و با نمایندگان شما تماس میگیرن برای حل مشکل که اونها هم پاسخگو نیستند . نمونه اش رو چند دقیقه پیش که برای رفع مشکلش از ما سوال پرسیده .
یک سوال می تونم بپرسم ؟
پشتیبانی افرا وب 09:05:14 ق.ظ
خواهش میکنم بفرمایید
******* 09:06:20 ق.ظ
من 4 تا از سایت های افرادی که براشون طراحی انجام دادم روی سرور فردی بوده که الان نزدیک به یک همته میشه که سرور ایشون از کار افتاده و ایشون هم پاسخگو نیستن
******* 09:06:37 ق.ظ
می خواستم ببینم راهی برای باز پس گیری دامنه ها وجود داره ؟
******* 09:07:14 ق.ظ
متاسفانه ساکن مشهد هستن و من دسترسی به ایشون ندارم
اینها طی این چند روز مراجعه زیادی به ما داشتند ولی سعی کردیم موضوع را بهشون توضیح بدیم و اطمیمان بدیم که مشکل حل خواهد شد .
بهتر نیست صادقانه مشکل رو اینجا مطرح کنید اینجا افراد متخصص زیاد هستند که شما رو کمک میکنند تا سرور شما مشکلش برطرف بشه اگر هم میبینید مشکل رفع شدنی نیست یک سرور جدید خریداری نمایید و بک اپ ها رو انتقال بدید . اگر کمکی از دست ما برمیاد بفرمایید تا کمک کنیم . ما هم دوست نداریم این مشکل برای کسی پیش بیاد.
انصافا زیباترین پاسخی بود که دیدم !نقل قول:
پیشنهاد دوستانه به اقای قربانی برای حل این مشکل داون شدن بیش از 200 سایت
1-برای رفع مشکل سرور با hugeserver تماس بگیرید و با توجه به شناخت ایشون از سرور های گیگا و همکاری نزدیک با این دیتا سنتر مطمعنا مشکل شما رو حل خواهند کرد
2- پاسخگویی به تلفن های خود برای رفع سوء زن و بدبینی مشتریان به شما چون جواب ندادن بدتر از هزار موضوع دیگر هست بهتره یک نوار ضبط شده بر روی تلفن خود بزارید تا اگر کسی تماس گرفت از مشکل بوجود آمده اگاهی پیدا کنه یا اینکه سایت خودتون را به جای دیگر انتقال بدید و اطلاعیه ای قرار بدید که مشکلی بوجود امده و در حال رفع آن هستید
3- با توجه به تماس با پرشین وهویز که سرور را از این شرکت خریداری نموده اید در جواب اینگونه پاسخ داده اند
arezoo amiri 07:35:09 ق.ظ
آقای قربانی سرورشون مشکل داره وبرای حل مشکل هیچ اقدامی نکردن
الان دیگر بحث بن شدن و اینجور مسائل نیست . در حدود 1 هفته هست بالای 200 سایت از کار افتاده است و خیلی از نمایندگان شما از جمله افرا سرور . مهر سرور . Goldenservices.ir جوابگوی مشتریان نیستند و از نظر ما این یک فاجعه هست که همه دوست داریم به شما کمک کنیم . تا این مشکل به زودی حل بشه . خیلی از مشتریان هنوز اطلاع ندارند که سرور اصلی از شما بوده و شما مسول هستید و با نمایندگان شما تماس میگیرن برای حل مشکل که اونها هم پاسخگو نیستند . نمونه اش رو چند دقیقه پیش که برای رفع مشکلش از ما سوال پرسیده .
یک سوال می تونم بپرسم ؟
پشتیبانی افرا وب 09:05:14 ق.ظ
خواهش میکنم بفرمایید
******* 09:06:20 ق.ظ
من 4 تا از سایت های افرادی که براشون طراحی انجام دادم روی سرور فردی بوده که الان نزدیک به یک همته میشه که سرور ایشون از کار افتاده و ایشون هم پاسخگو نیستن
******* 09:06:37 ق.ظ
می خواستم ببینم راهی برای باز پس گیری دامنه ها وجود داره ؟
******* 09:07:14 ق.ظ
متاسفانه ساکن مشهد هستن و من دسترسی به ایشون ندارم
اینها طی این چند روز مراجعه زیادی به ما داشتند ولی سعی کردیم موضوع را بهشون توضیح بدیم و اطمیمان بدیم که مشکل حل خواهد شد .
بهتر نیست صادقانه مشکل رو اینجا مطرح کنید اینجا افراد متخصص زیاد هستند که شما رو کمک میکنند تا سرور شما مشکلش برطرف بشه اگر هم میبینید مشکل رفع شدنی نیست یک سرور جدید خریداری نمایید و بک اپ ها رو انتقال بدید . اگر کمکی از دست ما برمیاد بفرمایید تا کمک کنیم . ما هم دوست نداریم این مشکل برای کسی پیش بیاد.
خداییش خیلی کیف کردم وقتی این پاسخ جناب افراوب رو یددم ! تشکر خالی کافی نبود !
با سلام خدمت شما.
ببخشید میخواستم بدونم منظور کلی شما از این پست چی بوده؟ کلا گنگ حرف زدین.چند تا درخواست دارم.
۱. نوشته رو وقتی که مینویسید یک بر برای خودت بخون، ببین چیزی ازش میفهمید، بعدش پست کنید.
۲. لطفا کامل و دقیق و با مدرک حرف بزنید. اینکه فرمودید mehrserver در داخل پرانتز hugeserver یعنی چی؟ اینکه گفتید وبرنگ گفت یعنی چی.
لطفا دقت کنید، که hugeserver تحت نظر شرکت ثبت شده در آلمان کار میکنم و بعضیها در این فروم اسم واقعی شرکت و مشخصات ثبت آن را هم میدونند، و mehrserver و یا همون آقای سامان یکی از همکاران ما هستند، که ط آشنایی بنده با ایشون در طیّ ساله پیش ایشون رو دعوت به همکاری کردم چون که میدونستم از خیلی از کسانی که در این انجمن فعالیت میکنند بیشتر از سرور و مورد آن سر در میارند، و چون که به یک امین در ایران هم نیاز داشتیم ایشون رو انتخاب کردیم. پس گفت خود را اصلاح کنید و اگر چیزی در مورد مساله شرکت ما نمیدانید، لطفا بین نکنید. در ضمن اینکه چند اسم را پشت سر هم آوردید و گفتید فلانی و .. همکار. اینطور نیست، این آقای afraserver که برای دوست خوب ما شرکت afraweb هم مشکل ایجاد کرده بود در چند روز اخیر. با همکاریشون با وبرنگ آبروی کل هاستینگ ایران را خدشه در میکنند.
من نمیخوام که خودم رو اینوسط قاطی کنم، ولی جناب آقای وبرنگ شما همونی نبودید که چند ماه پیش هم مشکل داشتید و باز هم همین رفتد بچه گانه رو نشون دادید ؟ بعدش بده چند روز اومدید و فقط تهمت بستی به بچههای این فروم ؟؟؟ برای هیچ کدوم هم دلیل نیاوردی. حتا یکی از تهمت هات. این بر هم با این حرکت بچه گانه خودت داری همه رو بی آبرو میکنی. اگر سرور اصلی مشکل داره، با دیتا سنتر تماس بگیر، با ۵۰ یورو برات حال مشکل میکنن، مگر اینکه ۵۰ یورو نداشته باشی ؟؟
لطفا به کاربرهات رسیدگی کن، و یا اینکه به اینها بفهمون که چی کار داری میکنی. الان حدود ۱۰ تا از مشتریهای شما که نمیخوام اسمشونو بگم هر روز دارن پی اام میدان که من براشون از دیتا سنتر فایلهاشون رو پس بگیرم
اگر خودتون نمیتونید کاری کنید، شناس سرور رو بده من من بککوپهای مردم رو بهشون بدم البته اگه بک آپ و یا هاردای وجود داشته باشه هنوز :)
چرا این دوستان وارد قضیه نمیشن؟نقل قول:
nswir, afraweb.net, aminzadeh, arashdn, ™starhost, bestserver.ir, eparsdata.net, hugeserver, h_zaman06, imizban, nikan, pardishosting, parsibox, sabadata, smseifi, usefee
.....................................
که انگار چند ثانیه قبل از اینکه این پست رو بزنم وارد شدن !
منظورم کسانی بود که بولد کردمشون !
والا ماها وارد بحث نشیم بهتره.اینطور که پیش میره این اقای وبرنگ داره تمام هاستینگا و نمایندگی ها رو با هم درگیر میکنه..اینهمه مدت نمیدونم چرا منتظر چی نشستید. بک اپتون رو بگیرید برید رو سرور دیگر.که من احتمال میدم اصلا بک اپ و... هیچی دیگر وجود نداره و این همه حرف الکی هست.و احتمالا مشکل جدی تر از این حرفهاست.اگر هم سرور رو راه بندازند با این آبروریزی هیچ مشتری رو سرورش نمیمونه. پس بک اپ رو بدند خلاص.که بازم من فکر نمیکنم بک آپی در کار باشه
متاسفانه بعضی از دوستان کاری کردن که وقتی به مشتری حرف راست هم میزنی باور نمی کنه و دوست داره دروغ بشنوه
ان شائ الله مشکل حل میشه !!!!