:)))) پس باید شاهد افزایش جمعیت کابل ها باشیم :)!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
افزایش جمعیت
میگن دارن رو نت ایران و چی پی ار اس ها کار می کنن
دروغ میگن می گه داریم سرعت رو می بریم بالا 20% کاهش قیمت داریم
هرجور حساب می کنم جور در نمی یاد من بیام سیستم های جدید کابلهای پرسرعت بندازم هزینه کنم بد 20% ارزونتر کنم
ینی می شه مردم ینی می شه ___ بالارو نگاه کن تو دوربین دست تکون بدین بنازم کیفیت رو
یکی نیست بگه آخه برادر من عزیز من خوشکل من ، بی ناموس ! چرا قند شکن رو بستی ؟
من گرافیک کارم دم به دقیقه باید عکس و ... گیر بیارم واسه کارم الان عکس مداد ! هم سرچ میکنم از 10 تا یکیش بازه
سه روزه اینطوری شده. والا آدم میمونه چی بگه ...
ما انقلاب کردیم یا انقلاب ما را ؟
چیز جالبی که بنده در این چند روز دیدم،برداشته شدن ناگهانی پیل تر بر روی سایت ها(دست کم چند موردی که بنده در نظر داشتم و آزمودم)بوده!همین امروز نیز ناگهان تارنمای رادیو دیروز!! بدون هیچ ابزار جانبی باز شد!:63: شاید هم می خوان لیست سیاه رو کمتر کنند!
هدف در برنامه این اینترنت کشور این هست که سرعت به حد زیادی بالا بره مثلا تا 1 مگابایت در ثانیه!!! باند نامحدود برداشته بشه و درآمد کلی بر پایه فروش باند باشه. اینطوری گفتن که سرعت خیلی بالا باند زیادی رو هم مصرف می کنه و کاربر باید پشت هم باند بخره. حالا ایم واقعیتی در آیندس یا توهمی مثل بقیه توهمات از پیش بیان شده مسئولان معلوم نیست.
داتک ...
تهران...2 مگ...وایمکس...
فقط pp بسته هست ... l2 ز هست ... اف بی هم با l2 و انداختن روی https باز میشه !
مشکل من تنها در p pt p و جی تاک هست (جیمیل کار میکنه ولی جی تاک نه)
بقیه موارد(l2و h t ps) اوکیه ....
پارس انلاین - ارومیه
اینجا شیراز، i love u WHT:دی
اینجا همه جیز ملی شده دوستان،هیچ پروتوکلی (S*S*T*P رو نیازمودم هنوز)کار نمی کنه!
شاتل سرعتش دوبرار هم شده تو این خراب کاری ها :دی
اما هیچ کدوم از پورت ها باز نیست :| حتی ریموت دسکتاپ مشکل داره :|
مخابرات هم که کلا هیچی :|
واسه ما که تو این چند روز ( غیر از محدودیت سرعت اونم تو شب تو زمان دانلود رایگان که طبیعیه )
هیچ مشکلی وجود نداشته
هر کسی تو هر سایتی کاری چیزی داشت بگه من جاش و به نیتش انجام میدم که به شما برسه :d
تهرانی ها مشکل ندارند
شهرستانی ها مشکل پیدا کردند
جالبه که شما از طرف چند میلیون کاربر تهرانی میای نظر میدی
خود من اینترنت صبانت دارم و دقیقا 2 روزه که استفاده از v..p..n غیر ممکن شده. به دلیل ارور 619
کاملا مشخصه که port بسته شده
2 تا کانکشن جدا دارم و هر دو ماههاست که بدون مشکل کار میکنن و از 2 روز پیش جفتشون از کار افتادن
دوستان تهرانی من هم این مشکل رو دارن. ظاهرا برخی افراد مثل شما هنوز خوش شانس بودن و هنوز پورت باز دارن وگرنه خیلی ها به مشکل با pptp برخوردن
من که استارتر تاپیک هستم تهران هستم. مشکل جدی دارم، با سه تا isp
بنده الان مشهد هستم
افت صورت نداریم فقط همون مورد که می دونید
جالبه مثلی که کندی نه ربطی به آی اس پی داره و نه به شهر :دی
رندوم یک سری رو کند کردند :دی
من ار بندر عباس هستم
فقط مشکل پورت pptp
مشکل اینترنت نداریم
من تهران هستم، منطقه مخابرات سلمان فارسی
ایرانسل هم که محدودیت مکانی نداره
بنده طی این 3روز بیشتر افزایش پینگ داشتم تا افت سرعت
پینگ به سرور داخل ایران : 900 - 1000
البته پینگ به سرور های خارج از کشور خیلی بهتره:|
سرعت 180 شده 140-150
زنگم میزنم میگم چرا پینگ اینطوریه
میگه مشکل از سرور هستش به ما ربطی نداره
میگم کل سرور ها یعنی مشکل دارن ؟
میگه : بله :))
گیلان - اندیشه سبز خزر
من نامحدود دارم همیشه با 70 کیلوبایت دانل؟د میکنه از مکس نت دارم
سلام بنده بخابرات تهران
P.p.t.p l.2.t.p h.t.t.p.s s.o.c.k.s
کاملا نابود از 4تا سرور تو 4 کشور تست کردم کار نمی کنه که نمی کنه 443 رو برای هر دوش چک کردم
443 سا ک س مشکلی نداره من الان فیسبوکم!!
کرج هم هستم
پس از ثبتنام *** قانونی، از صبح امروز تمامی پورتهای *** غیرقانونی در کشور بسته شد.
به گزارش فارس، از صبح امروز تمامی پورتهای *** فاقد مجوز در کشور بسته شدهاند.
براساس این خبر، از روز گذشته دسترسی به تمام پورتهای *** که مجوز قانونی لازم را نداشتند، متوقف شده بود که احتمال میرفت این عدم دسترسی به دلیل اختلال باشد.
اما تا صبح امروز عدم دسترسی به این پورتها ادامه داشت و امروز سرویسدهندگان بازار *** نیز به مشتریان خود اعلام کردهاند: تمامی پورتهای آنان بسته شدهاند. یک مقام مسئول نیز در گفتوگویی بسیار کوتاه این خبر را تایید کرد.
دوستان چون پیز پی ان هبت نام کردن دیگه بقیه رو بستن.جه کنیممممممممممممممممممم؟
یعنی حتما باید بریم سراع pm9??????????????????
پدر خانم من دفتر عقد داره، برای ثبت ازدواج ها در ثبت احوال از پورت pptp استفاده میکنه.
به این صورت که ابتدا باید به سرور ثبت احوال متصل بشن، بعد از طریق browser اطلاعات رو وارد کنند.
هر دفترخونه ای هم رمز و پسورد مخصوص به خودش رو برای استفاده از pptp داره، هنگام ورود به سیستم ثبت ازدواج ها هم باید پسورد مجزا بزنن.
سیستم ثبت احوال از طریق اینترنت در دسترس نیست و باید با پورت pptp بهش وصل شد.
به خدا وی پی.ان برای این موضوع ایجاد شده، ما ایرانی ها ازش به عنوان فندق شکن استفاده میکردیم! وصل میشدیم به سرور خارج از کشور که همه چی رو بدون محدودیت باز میکرد.
راستی چه جوری پورت های قانونی و غیر قانونی رو از هم مجزا کردن؟
سرعت به شدت افت کرده و حتی یک ایمیل هم قابل ارسال نیست(اینترنت مخابرات دارم!!!)
پارس آنلاین هم تمام سایتای ssl شدیدا افت سرعت دارن ....
امروز سرعت به سمت منفی داره پیش میره
زنگ زدم پشتیبانی یه صدای ظبط شده پخش میکنه که همه چی قطعه داریم پیگیری میکنیم نیاز نیست زنگ بزنید :banghead:
Sent from my GT-P1000 using Tapatalk
بسکه محدودیت روی پورت ها ایجاد کردند سرعت اینترنت نابود داره میشه...
gmail هم خدا رو شکر بسته شد ....