-
پاسخ : Vps فلان گیگ رم ماهیانه 10 تومن|| بخریم !!؟ (سخنی با کاربران)
واقعا باید به بازار هاستینگ گریه کنیم...
من بعد 1 سال اومدم آفر زدم همه گفتن گرون داری میدی...
-
اعتبار به مرور جمع میشه
مشتری خوب هم خیلی سخت و یواش یواش به سمت آدم میاد
مهم همون اعتباره...کسی که به قول شما رم 4 گیگ رو ارزون میده (10 تومنیش رو که ندیدم من تا حالا!) آخر و عاقبتش به نفع اعتبار شماست...چون هم خودش به فنا میره هم n تا یوزر بی فکر رو نابود میکنه (دستش درد نکنه! )
خلاصه که شما سروس خوب بده . هوای مشتری رو داشته باش . به مرور سرت حسابی شلوغ میشه . مشتری که دنبال سرویس مفت میگرده همون بهتر که سمتت هم نیاد چون اعصابی ازت خورد میکنه که....
-
-
بزرگترین مشکل اینه که کسی درک نمیکنه ارزان خریدن خوب نیست درست خریدن خوبه :(
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shopingserver
بزرگترین مشکل اینه که کسی درک نمیکنه ارزان خریدن خوب نیست درست خریدن خوبه :(
لطفا شمایی که سرور 1 گیگ 8750 میدید راجب ارزانی و درست خریدن اظهار نظر نفرمایید :71:
-
خدا رو شکر ما که سر عقل امدیم و ارزون فروشی رو کنار گذاشتیم
اما
کسی که دنبال چنین سروری که در لینک زیر نمونش هست:
درخواست سرور مجازی ویندوز
/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sibsib
2 تا سرور ویندوز 2003 لازم دارم از هر کجا باشه غیر آمریکا
رم 256 حداکثر هزینه 4000 تومان
رم 512 حداکثر هزینه 6000 تومان
رم 1 گیگ دارم 12000 تومان پس الکی اسپم ندید فقط جایی که ازش سرویس دارم ip خالی نداره
هر چه سرش بیاد حقش هست، حالا چه هارد بسوزه چه دان تایم چه ...
مدتی که من این آفر ها رو ارائه میدادم بد ترین خاطره ای شده برای من
اخر قیمت ها رو 2 تا 3 تا حتی 4 برابر کردم که این مشتری ها پریدند
راستش در اون مدت زمان مشتری های چیز میز فروش و ... افتاده بودن به جونه من مثل این بودند که 100 تا بچه 3 4ساله پر انرژی را بذاری تو یه اتاق بعد از همه نگه داری کنی!
میشه گفت خاطره ی همهی ارزون فروش ها:
این رو میگیری اون در میره اونو میگیری این در میره این یکی رو میگیره اون یکی از در میره بالا، اونو میگیریی یکی دیگه داره لوله رو میره بالا لوله ای رو میگیری ... و این داستان ادامه دارد (باور نداری 2 صفحه از تاپیکشون رو بخون)
موفق باشید
-
به نظرم فروختن همچین سرویس هایی نهایتا فقط دو نتیجه به بار میاره:
1- خراب شدن بازار ، در نتیجه کسایی که سرویس خوب میخوان بفروشن حالا باید بیان به مشتری کلی توضیح بدن که چرا قیمت فلانی پایین تره و آخر هم مشتری متقاعد نمیشه
2- از بین رفتن اعتماد مشتری ها به آفرهای ارائه شده در این انجمن و به طور کلی همه جا ، وقتی طرف میبینه انقدر سرویس های مختلف فروخته میشه که آخرش هم تو زرد از آب در میان ، دیگه جرات نمیکنه به این راحتیا به کسی اعتماد کنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
لطفا شمایی که سرور 1 گیگ 8750 میدید راجب ارزانی و درست خریدن اظهار نظر نفرمایید :71:
تایید میشه :71:
------------
والا ما هر دونه آیپی 6 - 7 تومن پامون در میاد - نمیدونم دوستانی که رم 2 گیگ رو 10 تومن میدن چطور تمدید میکنن سرور اصلیشونو 8-|
شاید از بانک وام میگیرن ؟ :71:
-
برای مشاهده دیگر کاربران ، آپدیت میشود :71:
-
برای مشاهده دیگر کاربران ، آپدیت میشود :)
-
با سلام خدمت شما
نگاه کنید دوست عزیز من خودم سرور فروشم و با همین قیمت که شما میگین سرور میقروشم
ولی این کاری که شما میگین رو انجام نمیدم
دوست عزیز شما نمی تونید در مورد همه نظر بدین
من سرور اختصاصی میخرم ماهانه 350 تومان با 64 تا ای پی و رم 64 از کشور آمریکا یک دیتاسنتری که اسمشو نمی تونم بگم چون همتون شیب میشین میخرین ازش باز
من وقتی بااین قیمت سرور میخرم هم 50 تا رم یک رو بدم 10 تومان میشه 500 تومان واسه یک سرور هم بسه و همه چیز هم درست دادم و چیزی هم کم نکردم و سود هر سرور برای ما همون 150 بسه و کافی و نیازی نداریم بجاش تعداد سرور هامون زیاد .
لطفا این طوری تهین به کسی نکنید
شما سرورتون رو گرون میخرین - ایرانیا دونبال ارزونی هستن نه کیفیت پس همین عالی است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
web-iran
با سلام خدمت شما
من سرور اختصاصی میخرم ماهانه 350 تومان با 64 تا ای پی و رم 64 از کشور آمریکا یک دیتاسنتری که اسمشو نمی تونم بگم چون همتون شیب میشین میخرین ازش باز
من وقتی بااین قیمت سرور میخرم هم 50 تا رم یک رو بدم 10 تومان میشه 500 تومان واسه یک سرور هم بسه و همه چیز هم درست دادم و چیزی هم کم نکردم و سود هر سرور برای ما همون 150 بسه و کافی و نیازی نداریم بجاش تعداد سرور هامون زیاد .
شما سرورتون رو گرون میخرین - ایرانیا دونبال ارزونی هستن نه کیفیت پس همین عالی است
چه قیمت خوبی تهیه می کنید..
کلو با 64 تا آی پی و پورت 1 گیگابیت و 20 ترابایت پهنای باند بیشتر از هزینه سرور شما میشه !!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
چه قیمت خوبی تهیه می کنید..
کلو با 64 تا آی پی و پورت 1 گیگابیت و 20 ترابایت پهنای باند بیشتر از هزینه سرور شما میشه !!!
.عزیز من پرت 1 gb دارم
و همین قدر هم ازون میخرم پس لطفا به کسی که درست کار میکنه توهین نکنید و جمع نبندین
-
شما ها سرور گرون میخرین و موندین جرا ما داریم این قیمت میخریم
میخواین عزیز من بهت با هین مشخصات سرور بدم و لی اسم دیتا سنتر رو به هیج عنوان نمیدم بهتوم از آمریکا میدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
web-iran
.عزیز من پرت 1 gb دارم
و همین قدر هم ازون میخرم پس لطفا به کسی که درست کار میکنه توهین نکنید و جمع نبندین
چه جای خوبی ... سرور کمتر از 100 دلار با این ریسورس و نتورک
بنده عذرمیخوام :).....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
web-iran
با سلام خدمت شما
تحت هیچ شرایطی هیچ دیتاسنتری از کل دینا سرور با 64 گیگ رم و 64 آی پی رو که حداقل یه پردازنده 2620 داشته و با 2 هارد دره پیت این قیمت نمیده ! :) دو پایی میرم روی قرآن وا میسم قسم میخورم.
دلیلش هم حداقل هزینه های جاری برای دیتاسنتر و عمر مفید سخت افزار هست که با این فیمت ROI بالای دو سال میشه که اگر شخصی این کار رو کنه حین حماقت هست....
نهایت آشغال دونی که دیدم دیتاسک بود که سرور میداد 35 دلار ! اما دیگه این حرف شما خیلی ... !
این سرور با پورت 1 و 10 ترا پهنای باند single homed باشه تحت هیچ شرایطی این قیمت در میاد.
شما اگر حاضری برای پشتیبانی و دریافت سود برای هر مشتری ماهانه 3 توم راضی باشید حتما پیش یه مشاور برید :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
چه جای خوبی ... سرور کمتر از 100 دلار با این ریسورس و نتورک
بنده عذرمیخوام :).....
بله عزیز
در هر صورت عزیز من حاضرم برای صحت حرفم سرور اختصاصی که شما میخواین با همین مشخصات که دادم بدم بهتون و ببین که درست میگم و دورغی هم در کار نیست و
بعد خود شما هم می یان با همین قیمت ها سرور میدین
و از نظر آب تایم این سرور ها هم عرض کنم که 100 درصد هست
اگه در این بار شک دارین من اسم چند سایت برزگ هم میبرم که سرور هاشون رو از من گرفتم با همین مشخصات و شما هم این سایت ها رو میشناسین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
تحت هیچ شرایطی هیچ دیتاسنتری از کل دینا سرور با 64 گیگ رم و 64 آی پی رو که حداقل یه پردازنده 2620 داشته و با 2 هارد دره پیت این قیمت نمیده ! :) دو پایی میرم روی قرآن وا میسم قسم میخورم.
این سرور با پورت 1 و 10 ترا پهنای باند single homed باشه تحت هیچ شرایطی این قیمت در میاد.
شما اگر حاضری برای پشتیبانی و دریافت سود برای هر مشتری ماهانه 3 توم راضی باشید حتما پیش یه مشاور برید :)
دوست عزیز فکر کنم باید دوپایی برید
چون من میخرم اگه میخوایی با برات بخرم بعد بیاین اینجوری بگین و از این بالا تر که نیست آقا اگه دارم دورغ میگم بهت بیا بخر و بعد بیا اینجا بگو این آقا داشت دورع میگفت من هم میام از همه دوستان معذرت خواهی میکم
و چهار تا هم فوش به خودم میدم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
دوست عزیز من به کسی توهین نکردم فقط دارم از خودم دفاع میکنم شما هیچ حقی ندارین که با من اینطوری حرف میزنی من به شما آیا بحترامی کردم
؟
شخصیت برای خودتون قایل باشین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
web-iran
دوست عزیز فکر کنم باید دوپایی برید
چون من میخرم اگه میخوایی با برات بخرم بعد بیاین اینجوری بگین و از این بالا تر که نیست آقا اگه دارم دورغ میگم بهت بیا بخر و بعد بیا اینجا بگو این آقا داشت دورع میگفت من هم میام از همه دوستان معذرت خواهی میکم
و چهار تا هم فوش به خودم میدم .
دو حالت بیشتر نیست که قیمت ریالی 350تومن تموم شده!
یا اینکه شما دلار نرخ مرجع دارید (هزار و خورده ای!) یا اینکه دلار با سورس کاملا" غیر معتبر و مشکل دار !
یا اینکه این تخفیف N درصدی برای Period خاص ..!!
شما لینک برای من یا hyperserver بفرست که این سرور زیر 100 دلار تموم بشه ! پول یک ماه سرورتو میدیم :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
web-iran
دوست عزیز من به کسی توهین نکردم فقط دارم از خودم دفاع میکنم شما هیچ حقی ندارین که با من اینطوری حرف میزنی من به شما آیا بحترامی کردم
؟
شخصیت برای خودتون قایل باشین
مگه پیشنهاد برای پیش مشاور رفتن توهین هست ؟ ... دلیل پیشنهاد من این بود که 99% معتقد هستم رویه زندگی شما در این مورد درست نیست و مشاور میتونه به شما راهنمایی کنه و شاید تغییری مثبتی در زندگی شما ایجاد بشه :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
دو حالت بیشتر نیست که قیمت ریالی 350تومن تموم شده!
یا اینکه شما دلار نرخ مرجع دارید (هزار و خورده ای!) یا اینکه دلار با سورس کاملا" غیر معتبر و مشکل دار !
یا اینکه این تخفیف N درصدی برای Period خاص ..!!
شما لینک برای من یا hyperserver بفرست که این سرور زیر 100 دلار تموم بشه ! پول یک ماه سرورتو میدیم :)
دوست عزیز من نیازی به پول دادن شما ندارم
شما بیا من برات سرور بخرم همون پول که پولت رو هم الکی به باد نیدین که بهد به مشتریاتون گرون بفروشین و بعد بیان بقیه رو تخریب کنید و یک بازاری برا خودتون بهم بزنید
-
تا بحال فروشنده ای ندیدم که کم فروشی نکنه و کاملا با صداقت برخورد کنه!!!
سرور های نگارنده پست اول با پنل Sphere خیلی خوبه من خریدم اون هم با رم زیر 1 مگ که واقعا تند و تیز بودن!!! البته الان دیگه قیمت پنل Sphere قیمتش رو ده برابر بردن بالا! نرخ تورم 1000%.
طبیعتا سوال هایی از ذهن ما خطور کرد! پرسیدیم علتش رو....جواب شنیدیم: اختیار قیمت هامون رو داریم!!! /:)
ولی مشترکین وب هاستینگ تالک دو دسته اند 1-سرویس گیرنده (خریدار) 2-سرویس دهنده(فروشنده)
وقتی فروشنده ای مقاله ای راجع به کلک ها و فوت و فن های خودشون میگه دو تا علت بیشتر نمیتونه داشته باشه 1-توبه کرده 2- من خیلی خوبم و به تبلیغات ذکر شده در امضای من توجه کنید.
ولی آقا دنیال تایید میشن البته اگه صداقتشون رو با پنلی که ثابت کنن که میشه منابع سیستم رو توش دید.البته نه با قیمت 20 هزار تومن که به عمل کار برآید به سخن دانی نیست
اطلاعات نمایش داده شده توی فرم html داخل پنل کاربری زیاد نمیتونه قابل استناد باشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dj_ahmad
تا بحال فروشنده ای ندیدم که کم فروشی نکنه و کاملا با صداقت برخورد کنه!!!
سرور های نگارنده پست اول با پنل sphere خیلی خوبه من خریدم اون هم با رم زیر 1 مگ که واقعا تند و تیز بودن!!! البته الان دیگه قیمت پنل sphere قیمتش رو ده بردن بالا! نرخ تورم 1000%.
طبیعتا سوال هایی از ذهن ما خطور کرد! پرسیدیم علتش رو....جواب شنیدیم: اختیار قیمت هامون رو داریم!!! /:)
ولی مشترکین وب هاستینگ تالک دو دسته اند 1-سرویس گیرنده (خریدار) 2-سرویس دهنده(فروشنده)
وقتی فروشنده ای مقاله ای راجع به کلک ها و فوت و فن های خودشون میگه دو تا علت بیشتر نمیتونه داشته باشه 1-توبه کرده 2- من خیلی خوبم و به تبلیغات ذکر شده در امضای من توجه کنید.
ولی آقا دنیال تایید میشن البته اگه صداقتشون رو با پنلی که ثابت کنن که میشه منابع سیستم رو توش دید.البته نه با قیمت 20 هزار تومن.
اطلاعات نمایش داده شده توی فرم html داخل پنل کاربری زیاد نمیتونه قابل استناد باشه.
قابل استناد نیست؟! پس با ماژول w3xi آشنا نیستید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
مگه پیشنهاد برای پیش مشاور رفتن توهین هست ؟ ... دلیل پیشنهاد من این بود که 99% معتقد هستم رویه زندگی شما در این مورد درست نیست و مشاور میتونه به شما راهنمایی کنه و شاید تغییری مثبتی در زندگی شما ایجاد بشه :)
عزیز شما یکم از اقتصاد و کار کردن چیزی نمی دونین
یک چیزی مهم رو شما نمیدونین
سود کم فروش زیاد
این جبران سود میکنه
یکم اقتصاد بخونین بد نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
web-iran
عزیز شما یکم از اقتصاد و کار کردن چیزی نمی دونین
یک چیزی مهم رو شما نمیدونین
سود کم فروش زیاد
این جبران سود میکنه
یکم اقتصاد بخونین بد نیست
:)) ... باشه شما میدونین !
دوست عزیز...شما یه چیزی شنیدی داری میگی ...در همون اقتصاد مطالع کنید این سبک کار برای محصولات و تولیدات فیزیکی هست... نه برای کار خدماتی و سرویس دهی ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
:)) ... باشه شما میدونین !
دوست عزیز...شما یه چیزی شنیدی داری میگی ...در همون اقتصاد مطالع کنید این سبک کار برای محصولات و تولیدات فیزیکی هست... نه برای کار خدماتی و سرویس دهی ;)
دوست عزیز یکم شما بشتر بخونین همین مطلب رو میبنید که همچین چیزی ننوشته و یک در مورد یک کالاه چیزی ذکر نشد
من دیگه یقین دارم شما هیچیز از اقتصاد نمی دونین و الان هم زوتون میاد یکی سرور هاشو با این قیمت بفروش و شما نتونین بفروشین چون نمدونید باید چه جوری کار کنید
من دیگه با شما کاری ندارم دوست عزیز اطلاعات تون در حد من نیست که بخوام توجیهتون کنم از پایه باید باهتون کار بشه شاید راه بیوفتین به زودی
یاحق
-
Colocation Kansas City MO - Data Centers
کدان یک از این دیتا سنتر ها با این قیمت شما ارائه میدهند دوست عزیز؟
دیتا شک که در سایت شما ذکر شده این قیمت ها را ارائه نمیدهد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
web-iran
دوست عزیز یکم شما بشتر بخونین همین مطلب رو میبنید که همچین چیزی نوشته و یک کالارو در مورد همه چیز ذکر شد
من دیگه یقین دارم شما هیچیز از اقتصاد نمی دونین و الان هم زوتون میاد یکی سرور هاشو با این قیمت بفروش و شما نتونین بفروشین چون نمدونید باید چه جوری کار کنید
من دیگه با شما کاری ندارم دوست عزیز اطلاعات تون در حد من نیست که بخوام توجیهتون کنم از پایه باید باهتون کار بشه شاید راه بیوفتین به زودی
یاحق
علی یارتون ...
ما مشکلی در فروش نداریم خدا رو شکر ...انشالله موفق باشید....اما سر پیشنهاد هستیم...شما که نیاز ندارید ما هزینه معادل یک سرور رو به محک کمک میکنیم...
لطفا لینک رو ارسال کنید.
-
خداییش نمیخوام تبلیغ کنم ولی این سایت میزبان ما خیلی کمک کرده به کاربران قبول دارید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fanous_m
دوست عزیز من اول که شروع کردم گفتم اسم دیتا سنتر رو نمیگم چون شما دنبال گوشت هستین
ولی برای صحت حرفم ازم سرور بخر تا بهتون بدم
-
یکی از دوستان به صورت داوطلبانه یک سرور از web-iran عزیز خریداری کنند تا اینکه ایشون هم پول رو برداره ببره عشق و حال و به حال شما بخنده و دیگه هم این تاپیک رو هی بیخودی بالا نیاره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
web-iran
دوست عزیز من اول که شروع کردم گفتم اسم دیتا سنتر رو نمیگم چون شما دنبال گوشت هستین
این بنده ی خدا دیگه به چه زبونی بگه ازم سرور بخر ؟ بابا یکی بخره اینم حال کنه دیگه :دی
-
قبل از اینکه بخواهید بخرید اول در این سایت یک نگاه بندازید ببینید ثبت شده
میزبان ما - میزبان تمام هاستینگ ها
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
یکی از دوستان به صورت داوطلبانه یک سرور از web-iran عزیز خریداری کنند تا اینکه ایشون هم پول رو برداره ببره عشق و حال و به حال شما بخنده و دیگه هم این تاپیک رو هی بیخودی بالا نیاره.
دوست عزیز ما مثل شما نیستم کارای که خودتون انجام میدین رو به بفیقه نسبت ندین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
web-iran
:)) ... چرا از شما باید بخرم ؟ شما اسم دیتاسنتر رو بگو ...من خرید نمیکنم ازش...عادت نداریم هر روز اسباب کشی کنیم. New Jersey مستقر هستیم و مشتری ها و خود ما هم راضی :)
شما فقط اسم رو ارسال کنید من تاپیک جدا میزنم از شما عذرخواهی میکنم...اون مبلغ رو هم به حساب محک واریز میکنم اسکریت شات براتون ارسال میکنم.
در صورتی که از شما سرویس هم بخرم با آی پی میشه فهمید چه دیتاسنتری یا سرویس دهنده ای هست :) ... پس الکی داستان رو نپیچونید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aminkm
دوست عزیز من نه هاست میفروشم نه دیتاسنتر و نه نیازی دارم که اون سایت منو قبول کنه یکی باید اون سایت رو تایید کنه
من وی پی اس فقط فقط مفروشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
web-iran
اصلا جدا از بحث سرور
ما میگیم شما 200 تومن پول سرور میدید نه 350 تومن اصلا خوبه؟
شما چیزی از اقتصاد و یا تجارت میدونید؟
سود کم فروش زیاد یعنی یک جنس به قیمت 30 تومن رو 25 تومن بدید و تعداد بالا بفروشید و این یک مزیته بزرگه نسبت به بقیه فروشندگان
ولی در صورتی که یک جنس 30 تومنی رو 15 تومن ارائه میدید این رو نمیگن یود کم فروش زیاد
این رو میگن سود کم>فروش زیاد>افت کیفیت>خراب شدن بازار کاری شما و ما!
ظمنان قصد توحین ندارم ولی یک عقل کامل و سلیم این مطلب رو میرسونه که 3 هزار تومن سودی که هایپر سرور عزیز عرض کردند سود نیست.بیگاری و درجا زدن محضه
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
web-iran
من نیازی به فرار ندارم شما دارین از حقیقت فرار میکنین
HyperServer من دیگه با شما حرفی ندارم . جواب شما رو نمدیم جون سواد کافی ندارین
پاسخ سوال بنده ارتباطی به سواد نداره ...
واضح هست شما اسم دیتاسنتر رو بگید به بنده و باعث کار خیر شوید ...
در غیر این صورت که جز اینکه حرف بی پایه و اساسی گفته باشید و الان هم زیرش مونده باشید نیست.
وب سایت خودتون رو اعلام کنید تا در صورت نیاز برای برخی کاربران سرور ارزان قیمت و با کیفیت و آپتایم بالا تهیه کنیم :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
اصلا جدا از بحث سرور
ما میگیم شما 200 تومن پول سرور میدید نه 350 تومن اصلا خوبه؟
شما چیزی از اقتصاد و یا تجارت میدونید؟
سود کم فروش زیاد یعنی یک جنس به قیمت 30 تومن رو 25 تومن بدید و تعداد بالا بفروشید و این یک مزیته بزرگه نسبت به بقیه فروشندگان
ولی در صورتی که یک جنس 30 تومنی رو 15 تومن ارائه میدید این رو نمیگن یود کم فروش زیاد
این رو میگن سود کم>فروش زیاد>افت کیفیت>خراب شدن بازار کاری شما و ما!
ظمنان قصد توحین ندارم ولی یک عقل کامل و سلیم این مطلب رو میرسونه که 3 هزار تومن سودی که هایپر سرور عزیز عرض کردند سود نیست.بیگاری و درجا زدن محضه
موفق باشید
دوست عزیز کی گفته من بابات هر سرور 3 تومان سود میگنم ؟
بعدشم ما ایرانیا همون همینطوری هستیم
هر جا که ارزون میده فکر میکنیم طرف کلا برداره یا داره ***ی میکنه هرکی گرون بعد کارش خوبه
نه عزیز داره تو پاچت میکنه گوش بلندین