-
پاسخ : راه اندازی سامانه صدور لایسنس سی پنل در ایران + پرداخت با درگاه بانک ایرانی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohs3n
سلام
وب سایتتون رو دیدم سرویس حوبی راه اندازی کردید.
یک سوال : آیا برای تغییر آی پی میشه بطور اتوماتیک از طریق پورتال کاربریتون این کار رو انجام داد؟
با سپاس...
سلام
بله، پس از خرید یک لایسنس، و وارد شدن به مدیریت اون لایسنس، براحتی و بصورت اتوماتیک (آنی) میتوانید ایپی خود را عوض کنید.
ارادت:53:
-
پاسخ : راه اندازی سامانه صدور لایسنس سی پنل در ایران + پرداخت با درگاه بانک ایرانی
سلام
آقا مشکلی پیش اومده؟
چرا تیکت جواب نمیدید؟
من تمدید کردم اما لایسنس تمدید نشده. چرا؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MUV
سلام
آقا مشکلی پیش اومده؟
چرا تیکت جواب نمیدید؟
من تمدید کردم اما لایسنس تمدید نشده. چرا؟
مشکل شما حل شد و تیکت شد.
ارادت:57:
-
-
سلام
لایسنس سی پنل مگر آنی نیست پس چرا خرید کردم فعال نشده تیکت زدم شماره تیکت
942738
؟
-
طرح جالب و نوعی هست
انشالله که موفق باشید همیشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AsreNet
سلام
لایسنس سی پنل مگر آنی نیست پس چرا خرید کردم فعال نشده تیکت زدم شماره تیکت
942738
؟
مشکل شما در تیکت حل شده است، اینجا توضیح میدم برای اطلاع کاربران دیگر،
سیستم اتوماتیک است، اما گاها بدلیل تمام شدن موجودی کارت ما، متاسفانه این مشکل پیش میاد، هرچند ما سعی میکنیم این مشکل در آینده پیش نیاد.
-
تمدید لایسنس رو قبلا انجام دادم ولی لایسنسم منقضی شده الان !
لطفا بررسی کنید .
شماره تیکت :
126988
-
سلام
الان خرید کنیم مشکلی نداره
آنی شارژ میشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohs3n
لطفا بررسی کنید .
شماره تیکت :
126988
در تاریخ خودش انجام شده است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohs3n
لطفا بررسی کنید .
شماره تیکت :
126988
البته...
-
سلام
آپدیت پنج شنبه - ۲۱ شهریور ۱۳۹۲: درگاه زرین پال افزوده شد
در پست اول اضافه شد.
-
درود
میشه بپرسم چرا نام کاربری من در سایتتون حذف شده؟
من از آلماهاست چندروزی بود که لایسنس خریده بودم ولی چون مشکل تغییر آی پی پیش اومد از شما خرید کردم و در همون موقع هم آلما لایسنس من رو دوباره فعال کرد.
شما به من گفتید این لایسنس بعد از اتمام لایسنس آلماهاست فعال میشه و این به نفع شماست ولی دقیقا وقتی که لاینسنی که از آلماهاست خریده بودم تمام شد از کار افتاد.وارد سایت شما خواستم بشم دیدم کاربری من حذف شده و مطمئنا تیکت ها هم حذف شده.
اگر لایسنس شمارو هم استفاده کرده بودم باز چندروز دیگر یعنی تا چهارم همین ماه وقت داشت تا اکسپایر بشه.
-
ممنون از شما بابت پگیری از طریق تیکت و پیام خصوصی.ان شااله که مشکل رفع میشه.
-
درود
منون از پیگیری شما و پشتیبانی مناسب
دلیل توضیح داده شد و قانع کننده است.قرار بر تمدید برای ماه آینده شد چون خرید مجددی کرده ام.
امیدوارم همیشه اینگونه برخوردها رو در نت داشته باشیم و آرزوی موفقیت برای شما
-
سلام بر شما
متشکرم از راه اندازی این سرویس بسیار خوب . شاید در کمتر از 5 دقیقه بعد از پرداخت مبلغ ، اکانت فعال شد...
من یکی رو که از خرید هر ماهه پیپال برای سی پنل معاف کردین . دستتون درد نکنه .
-
لایسنس دی اکتیو شده ما را هم دریابید :دی
تیکت ارسال شد 144104
-
دوست عزیز من هفته ی پیش از شما به صورت انلاین لایسنس گرفتم و خیلی زود هم فعال شد
اما بعد از گذشت یک هفته لایسنس دی اکتیو شد
الان دو روزه دی اکتیو شده و من یک روزه براتون تیکت گذاشتم جواب نمیدید
پیغام خصوصی گذاشتم جواب نمیدید
اینجا پیغام گذاشتم خبری نشد
ای دی یاهو هم همینطور
اگر درست نمیشه و لایسنس مورد داشته بگید که من برم از جای دیگری تهیه کنم
بلاخره یک روز تمام زمان کمی نیست برای اینکه یه جواب به مشتری تون بدید
-
من این ماه رو بخاطر نیاز اضطراری از ایشون لایسنس خریدم و expire شده !
فکر کنم یکی ریپورت داده و کل لایسنس ها expire شده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CityKala.net
متاسفم برای ایشون، تعهد اینجا معنی میدهد
ایشان به ما قول دادند تا دیشب وصل بشود و در غیر این صورت مبلغ بازگشت بخورد ولی در حال حاضر حتی تلفنشون هم جواب نمی دهند
سلام تعهد كاري خود شما من روح كشته دي
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
سلام تعهد كاري خود شما من روح كشته دي
احترام خودتان را نگه دارید، کسی با شما صحبت نکرد. نه تنها مشکل بنده بلکه مشکل بسیاری از عزیزان دیگر هست مخصوصا که ما به تازگی هزینه را پرداخت کردیم
-
تاریخ 17/11/2013 بنده لایسنس ثبت کردم.
تاریخ 2/12/2013 Expire شده ! دو تا تیکت باز کردم اصلا انگار نه انگار .. خواهش می کنم جواب بدید سرور الان رو هواست اینطوری که نمیشه..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehran18
تاریخ 17/11/2013 بنده لایسنس ثبت کردم.
تاریخ 2/12/2013 Expire شده ! دو تا تیکت باز کردم اصلا انگار نه انگار .. خواهش می کنم جواب بدید سرور الان رو هواست اینطوری که نمیشه..
برای ما هم 2.12 اکسپایر شده
-
برای من هم قبل از یماه تمام شد.
لطفاً پاسخ تیکتها رو بدید و اگه مشکل حل نمیشه بگید ما هم مثل شما مشتری داریم و باید پاسخگوی اونها باشیم.
به فرض اینکه یکی اومده باشه ریپورت لایسنهای شما رو داده باشه آیا ip ما که زیر مجموعه شما بودیم رفته توی بلک لیست ؟؟ دیگه نمیتونیم لایسنس تهیه کنیم؟؟ باید سرور رو عوض کنیم؟؟؟
قضیه اینه که اصلاً نمیدونیم مشکل اکسپایر شدن ها دلیلش چیه لطفاً یا اینجا مطرح کنید و یا توی سایتتون اعلام کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
al_bozorgi
برای من هم قبل از یماه تمام شد.
لطفاً پاسخ تیکتها رو بدید و اگه مشکل حل نمیشه بگید ما هم مثل شما مشتری داریم و باید پاسخگوی اونها باشیم.
به فرض اینکه یکی اومده باشه ریپورت لایسنهای شما رو داده باشه آیا ip ما که زیر مجموعه شما بودیم رفته توی بلک لیست ؟؟ دیگه نمیتونیم لایسنس تهیه کنیم؟؟ باید سرور رو عوض کنیم؟؟؟
قضیه اینه که اصلاً نمیدونیم مشکل اکسپایر شدن ها دلیلش چیه لطفاً یا اینجا مطرح کنید و یا توی سایتتون اعلام کنید.
بلک لیستی وجود ندارد دوست عزیز سی پنل فقط لایسنس رو Expire می کنه و با خرید دوباره active میشه !
-
سلام دوست عزیز من کمتر از یک هفته هست لایسنس سیپنل گرفته بودم و متاسفانه کار نکرد در پنل شما نوشته بود فعال هست ولی کار نمیکنه
تیکت هم زدم و متاسفانه جوابی ندادید و الان هم سایتتتون کلا قطع شده
میشه بگید مشکل چی هست ما همیشه از شرکت های دیگه لایسنس میگرفتیم و مشکلی نداشتیم
کسی میدونه مشکل چی هست؟ چرا فعال نشده؟ و کسی پاسخگو نیست؟
-
سایت خوب و جامعی داشتین ، اگر کمکی از دستم در حوزه تخصصم برمیاد بگید تا با هم همکاری لازم رو داشته باشیم.
-
دوست عزیز مشخص نیست مشکل حل شدنی هست یا خیر؟
-
دوستان شماره تلفنی از این دوستمون ندارید؟
لایسنس من حتی فعال هم نشد و متاسفانه سایتشون هم قطع هست
-
درود
گویا کار رو تعطیل کردند.
امیدوارم مشکل خاصی نباشه ولی ممکن هم هست که دیگر پاسخی از ایشون دریافت نکنیم.نام کاربری در سایت عدد و در سایت خودشون هم نه نامی و نه نشونی.الته در سایت هاستینگشون شماره حساب ها به نام مرتضی خیاطی قرار داده شده است.
http://www.almashosting.com/other/bank-account-number
با توجه به اینکه آی دی یاهو ایشان هم AlmasHosting
است و تبلیغاتش رو هم کردند این هاستینگ هم حتما برای ایشان است.امیدوارم غیبت به دلیل مشکلات رفع شدنی باشد