فک نکنم یا حداقل برا م که اینطوریه چون این چند آی پی آخر داخل ایران هستند 10 تا 12 مال ایران و 13 و 14 هم ماله خود بانک ملت اما از اینجا به بعد تایم اوت میده
نمیدونم والا شنبه بشه زنگ بزنیم به پرداخت ببینیم کسی جواب میده بهمون
نمایش نسخه قابل چاپ
درگاه ما هم از دیشب قطع شده ...
اما جالبه همین حالا فاکتوری رو تو سایت فراسو پرداخت کردم و درگاه ملت اونا به خوبی کار کرد ...
سلام .
بهتره از بانک پاسارگاد سرویس بگیرین که روی همه کشور ها سرورهاش جوابگو بوده .
دوستانی که با به پرداخت تماس داشتن نمی دونن آیا این مشکل برطرف می شه یا نه ؟
اگه به این زودی رفع نمی شه فکر انتقال سایت به ایران باشیم ...
تجربه دوستانی که به ایران منتقل کردند رو نمیدونم ولی به پرداخت اصلا در این مورد حرفی نزده و مشکل رو مربوط به همه سایت ها دونسته شاید در حد شایعه و بازارگرمی برای فروش هاست های داخل باشه. ارتباطی اصلا به خارج و داخل بودن هاست نداره. تراکنش ستل نمیشه. این چه ارتباطی داره به هاست ایران و خارج آخه؟! مشکل رو در حال رفع کردن هستند گفتن تا هفته آتی درست میشه.
شاید در حال آپدیت سیستمشون هستند یا در حال رفع مشکل ستل نشدن تراکنش ها. بهتره تا فردا منتظر موند و از خودشون جویا شد(البته کار دیگری هم نمیشه کرد!)
درگاه بانک ملت برای ما از دیشب کاملا قطع شده
این مشکل را تنها با سرورهای خارج از ایران دارند
شاید مشکل از همین آی پی های خارج از کشور بوده که تراکنش ستل نمیشده. دوستانی که در سرور ایران مستقر بودند مشکل ستل نشدن تراکنش ها رو طی یک هفته اخیر داشتند یا خیر؟ اگر نداشتند که یحتمل سرور ها خارج رو بستند تا رفع مشکل بشه و هزاران نفر روزانه با به پرداخت برای دریافت مشخصات تراکنش تماس نگیره. دوستان سرور ایران مشکلی با ستل نشدن داشتند؟
با سلام درگاه ما هم از پنجشنبه بعداظهر قطع شده است.
والا ما یک هفته ای بود که مشکل ستل داشتیم
دیگه شورش رو در آوردند . تا هفته پیش که تمام تراکنش ها رو دستی ستل میکردیم این هفته هم که کلا قطع شد !
واقعا که ...
بانک ملت خیلی از پذیرنده هاش رو از دست داد از جمله مارو :)
من مدارک ارسال کردم برای پاسارگاد و احتمالا از دو شنبه تا چهار شنبه فعال بشه
خیلی وقت بود این تصمیم رو داشتم اما به دلایلی ترجیح میدادم تراکنش هام در بانک ملت باشه که دیگه چاره ای نیست بانک ملت قبل از این قطعی و قبل از همین 10 روز که به شدت مشکل ستل و تراکنشهای بسیار زیاد نا موفق داره قبلش هم آش دهن سوزی نبود و ما همیشه کلی تراکنش نا موفق رو داشتیم با این ققضیه هم که دیگه افتضاح شد .
بنده هم قصد استفاده از درگاه بانک پاسارگاد رو دارم
اینجوری نمیشه
بانک ملت سرویس دهی خیلی خوبی داشت و از یاد نبریم که بهترین گزینه از دید همکاران همین انجمن، ملت بوده و هست. حالا یک هفته ای هست که دچار مشکل شده. همین سیستم تسویه آن خیلی مزیت بزرگی هست نسبت به سایر سرویس دهنده ها. باید دید نتیجه به کجا ختم میشه.
ما هم مداوم مشکل داریم سرور هتزنر هستش:
کد:ErrorHTTP Error: cURL ERROR: 28: connect() timed out!
url: https://pgws.bpm.bankmellat.ir:443/pgwchannel/services/pgw?wsdl
content_type:
http_code: 0
header_size: 0
request_size: 0
filetime: -1
ssl_verify_result: 0
redirect_count: 0
total_time: 30.021244
namelookup_time: 0.008
connect_time: 0
pretransfer_time: 0
size_upload: 0
size_download: 0
speed_download: 0
speed_upload: 0
download_content_length: -1
upload_content_length: -1
starttransfer_time: 0
redirect_time: 0
مشکل از دیتاسنتر و سرورهای خارج از کشور نیست. فقط هم مربوط به بانک ملت نمیشه
سرور ما در انگلستان هست و علاوه بر درگاه ملت، از درگاه بانک پارسیان هم استفاده میکنیم
در حال حاضر هر دو درگاه قطع هستند
بعضی از سایتهایی که در خارج از کشور هستند هیچ مشکلی ندارند و درگاههای پرداختشون به خوبی کار میکنه، مثل مهر هاست
اگر تا فردا درست نشد پیگیری میکنیم ببینیم مشکل از کجاست
یه حدسهایی میزنم ولی امیدوارم حدسم اشتباه باشه چون اگر درست باشه خیلی از سایتها باید قید پرداخت آنلاین رو بزنن!
خوب خیالم راحت شد همه این مشکل رو دارند :))
عجب داستانی شده ها ! ستل ها هم انجام نمیشن مشتریا زنگی میزنن به ما فحش میدن . پریروز که یکیشون به ما تهمت کلاهبرداری هم زد. هرچی میگیم بابا تراکنش ستل نمیشه میگه ستل چیه اینارو میگی که کلاه منو برداری ! :))))
دوستان شما هم موفع ستل دستی ارور کد ۴۲ میگیرید ؟؟
خیر ستل دستی با موفقیت انجام میشه
امروز کسی تونسته از به پرداخت جوابی بگیره؟
من تماس گرفتم گفتند مشکل از مخابراته که طی مکالماتی که انجام شده گفتند تا ساعت 2 مشکل حل میشه
با سلام
من با به پرداخت تماس گرفتم گویا مشکل از مخابرات هست اما به من گفتن تا آخر وقت اداری درست میشه اما باز هم معلوم نیست. در ضمن گفت بهتر هست هاست را به سرور ایران منتقل کنید!!!
ارادتمند
قبلا که یه وبسرویس داشت پارسیان بله مشکل داشت اما از اونوقت که وبسرویس دوم رو راه اندازی کردن برای دیتاسنترهای خارجی دیگه مشکلی ندیدم من تا الان فقط با پارسیان کار کردم تو این سه سال فقط چند ساعت مشکل داشته که اونم برای ارتقا سیستم تو ساعات آخر شب بوده اگه تسویه آنی رو در نظر نگیریم (که اصلا به نظر من مهم نیست) پارسیان انتخاب بسیار خوبیه
سلام
بانک ملت منم قطعه
اما تماس گرفتم گفتن مخابرات هاست خارجی را بسته
یعنی اینترنت داره کم کمک ملی میشه؟
هدفی دارن؟
سلام
طبق پیگیری که کردیم مثل اینکه به پرداخت مشکل رو تا ساعت 3 الی 4 امروز رفع می کنن.
از سمت مخابرات ایران مسدود شده.
موفق باشید.
بله به ما هم گفتن تا بعد از ظهر حل میشه ، البته گفتن معلوم نیست
هنوز کسی جوابی نگرفته؟ ... همچنان مشکل داریم
ما که سایتمون به ایران انتقال دادیم تا دیگه با این مشکل مواجه نشویم.
از پنجشنبه تا الان 5-6 تا مشتری از دستمون پریدن.
اینکار فقط پاک کردم صورت مسئله هستش...
دلیلی نداره با هاست خارجی مشکل داشته باشند
مشکل باید اصولی حل گردد 8-|
قربونت برم اصول اینها حالیشون نمیشه.
این چندمین بار این کار میکنند. هر دفعه بخواد مشتری اینجوری از دستمون بره که خودش کلی ضرر.