بده سکه و ارز بگیر بهترین سرمایه گذاری در ایران سکه و ارز هست
نمایش نسخه قابل چاپ
بده سکه و ارز بگیر بهترین سرمایه گذاری در ایران سکه و ارز هست
بهترین کار اینه که پشتیبانی دولتی داشته باشی در کنار سرمایه گذاری خصوصی. یعنی یه جورایی دولت کمک کنه :)
فکر نمی کنم کار عقلانی باشه اینکه به تنهایی بخوای این کار رو انجام بدی تو این وضع اقتصادی
قصد بد یا نا امید کردم ندارم اما با چیزی که شما می خواین که مدرن و استاندارد باشه حداقل باید حدود 3 میلیارد تومن هزینه کنی که اصلا صرفی نداره این کار رو فعلا داخل ایران انجام بدی ( البته با توجه به حرف خودتون که میگید استاندارد و مدرن ) اما به قول دوستان بزن تو کار سرمایه گزاری های دیگه یا سود بانکی
در ضمن پول شما حدودا کفاف 14 ماه پهنای باند شما رو می ده. خرج بسیار زیاد برق تجهیز به 2 منبع تغزیه مجزا به غیر برق، حقوق کارکنان ، هزینه های جانبی و .. رو هم باید در نظر گرفت که خوشبینانه در نظر بگیریم توی چند ماه اول به مشکل بر می خورید و البته که مشکلات تهیه آی پی هم بهش بر می خورید
دوستان عذر میخوام بابیت این سوال
چند دیتاسنتر دولی داخل ایران داریم؟
میشه نام هاشون رو بگید؟
ممنون
برای راه اندازی یک پروژه حرفه ای باید با یک تیم قوی چند ماه مطالعه حرفه ای کرد و جزیی ترین موارد رو بررسی کرد که متاسفانه در ایران چیزی بعنوان مطالعه و تحقیق وجود ندارد
خب من واقعا از همه ی دوستان ممونم.این کار واقعا کار خوبی هست و با شرایطی که دوستان گفتم غیر از اینکه خودمو بد بخت کتم چیزی گیرم نمیاد.......به امید روزی که بقیهی ی کشورا بیان از دیتا سنتر های ما سرور بگیرن.با تشکر از همه.
فکر نکنم آی پی ایران به درد کسی بخوره بیشتر کسایی که سرور مجازی میگیرن تو ایران معلومه واسه چه کاری میخوان
یک دیتاسنتر مجهز و مدرن باید ضد زلزله باشه و از اول برای دیتاسنتر بنا بشه نه ایکه توی سوله!
فقط با مصالحی که خرج ساختش هست میشه حدود یک میلیارد
تا اینجاشو انجام بدید میره فاز بعدی
یادتون نره ایران زلزله خیز هست پس باید از قبل برنامه ریزی کنید
155 مگ هم خیلی کم هست
حتی 3 تا مشتری هم جواب نمیده!
مشکل نه راهندازی هست نه هزینه ی ان نه نگه داری و نه ساختمان و تمام موارد دیگر
فقط و فقط پهنای باند که ان هم وجود ندارد و رقابتی نیست درنتیجه تلاش نکنید .
بزرگترین مشکل شما تحریم ها هستش اونم با خرید سخت افزار های مجهز فایر وال ها و این ها هم بماند
با اجازه ی دوستان.میدونم دیره ولی خوب نظرمو میدم.دوست عزیز زدن دیتاسنتر توی ایران خیلی خوب نیست و از لحاظ مالی کم میارین.میتونین چیز ساده ای راه اندازی کنین ولی خیلی خوب در نمیاد باید حد اقل با 8-9 ملیارد شروع کنین چیز بسیار عالی در میاد و خیلی خیلی خوب هم میشه.ولی دردسر زیاد داره و...
بودجه تون خیلی پایین هست، مگر اینکه از یکسری استاندار های بگذرید و یک دیتاسنتر کوچک و جمع و جور در سطح پایین تر از عادی راه اندازی کنید. چه برسه به اینکه دلار فعلی رشد 4.5 برابری داشته و بنده با همان دلار 1200 نظرم رو گفتم. مورد بعدی میزان ریسک و صرفه اقتصادی انجام چنین کاری در ایران است، که زیاد جالب و قابل توجه نیست و ریسک پایینی هم نخواهد داشت؛ مهمترین مشکلات موجود در این مورد عبارتند از: نبود زیر ساخت های لازم مخابراتی، کمبود سرعت و پهنای باند، پایدار نبودن لینک های تقضیه کننده اینرنت ایران، تحریم ها، مشکلات دولتی و کارشکنی ها و دردسر های ایجاد شده ناشی از آن، هزینه های سنگین و بیشتر نسبت به سایر کشور ها، پایدار نبودن وضعیت اقتصادی کشور، عدم آشنایی بازار هدف ایرانی به میزان کافی، هزینه سنگین تبلیغات (بازاریابی در ایران مثل عروسک بازی است؛ لذا جذب بازار هدف تخصصی ویژه را می طلبد و هزینه ای مضاعف)، عدم پایداری نظام سیاسی، احتمال وقوع بلایای طبیعی و مخصوصا غیر طبیعی، نبود نیروی متخصص و متجرب به میزان کافی (و در نتیجه عدم توانایی شرکت در تضمین Uptime و عدم خرابی و پشتیبانی مناسب)، نبود مدیریت مناسب (در تمامی زمینه ها) و ... .
ضمنا توجه داشته باشید که یک دیتاسنتر عادی رو بخواهید توی خاک آمریکا راه اندازی کنید، حداقل فوت مربعی بین 800 تا 1500 دلار هزینه خواهد داشت، و معمولا دیتاسنتری زیر 80,000 فیت مربع راه اندازی نمیشه. این حداقل هزینه هست و برای یک دیتاسنتر درجه 1 با تکنولوژی های نوین روز هزینه ها بالاتر نیز خواهد رفت.
امیدوارم موفق بشید و موفق باشید.
با سلام . یکی از بهترین تجارت ها در جهان میباشد . کار خیلی بزرگ
یکی از بهترین کشور ها برای این کار ایران میباشد .هزینه برق پایین میباشد و هزینه حقوق برای مهندس ها .
ولی مشکل ف*ل*ت*ر*ی*ن .
مشکل مجوز های بسیار سخت . مشکل در جمع اوری سخت افزار ها مشکل در نبود اینترنت های پرسرعت و کم هزینه
اگر شما میتوانید این چند مشکل بزرگ خود را حل کنید تمام کاربران انجام برای کمک به شما حاضر هستن .
موفق و پیروز باشید
حتما به کشورهای دیگه هم سرور اجاره بدید تا لذت ببرند :d
شاید جالب باشه ، ولی شما داخل Webhostingtalk.com برید تاپیک های دیتاسنتر های کره ی شمالی رو ببینید ، هم متقضی بالایی دارن و هم فروش بالایی ( البته فروش بالا که خیر ، نسبت به خودشون .. ) جالبه که ماکزمیم پورتی که ارائه میدهند 10مگابیت هست .نقل قول:
حتما به کشورهای دیگه هم سرور اجاره بدید تا لذت ببرند
به نظر بنده داخل ایران سرمایه گذاری نکنید بهتر هست.
چرا باعث میشید که ما دنبال هارجی ها باشیم برا دیتاسنتر.
دوستانی که دیتاسنتر میخوان بزنن دمشون گرم.
وقتی اینترنت ملی بیاد دیتاسنتر های ایرانی جون میگیرن.
اگه غیر اینه بگین؟؟؟!!
سلام
دوست عزیز بودجه شما برای اینکار کافی نیست
البته درصورتی که جواز گرفته باشید میتوانید روی آن وام دریافت کنید (البته اگه کنسل نشده باشه)
این مبلغی که ذکر کردین هزینه تجهیزات شما هم نمیشه مگر اینکه از پورت isp های دیگه استفاده کنید و سرویس بدید
هزینه پورت هم که داخل ایران ....
همه اینها به کنار شما باید با شرکتهای بزرگی بتوانید رقابت کنید که با این هزینه نمیشه!!!
مگر اینکه ایده ای در ارائه خدمات داشته باشید یا با فکر جلو اومده باشید
که در هر صورت رقابت سختی هست و پشتوانه قوی می خواد
پیشنهاد میکنم جای دیگه سرمایه گذاری کنید
با این حال فرمایشی بود در خدمتم
با توجه همه گفته ها اگر جای شما بودم این همبلغ را در نفت و سهام هزینه می کردم در صورت تمایل به من پیام بدید با سپاس
خیلی خلاصه بگم. دوستان بنده با 6 میلیارد نتونستم راه بندازم. ایشالاه از 5 6 ماه دیگه میرم ترکیه.اونجا راه میندازم.زیر 5 میلیارد خرج ور میداره.خودم الان توی آی اس پی هستم. مشکلات و سیستم هارو میشناسم.
میدونم ایران از چه کشور های پهنای باند میگیره.با چه قیمتی میگیره. چه ضرر هایی داره و چه سود هایی داره.اول از همه بگم سودی برای شما با این وضعیت سیاسی بین مخابرات و دیتا سنتر های خصوصی نداره.
مخابرات هم اگر رئیش ارتباطات باشی بیشتر از 1گیگ پرت نمیدن و نمیتونن بدن. (البته با سرمایه بالای 5 میلیارد) .جدا از کیفیت در کشور سرور ها خیلی مهم هستن. رابطه و خرج ما بین کشور های اروپایی برای ورود تجهیزات پایینه. از لحاظ سیاسی. مشکلات تحریمی و قیمت ها.و مشکلی درگیری مالی ایران و روسیه برای کمبود پهنای باند که این چند روز شاهد مشکلات سرعت هستید. کلا برای شروع سرمایه زیر 1 میلیارد اشتباهه. شروع کار ه زیر 3 4 میلیارد اشتباهه. هرچه قدر هم که زرنگ باشید مشکلات مالی نمیذاره. پیشنهاد من اینه سرمایه رو توی کشور های دیگه خرج کنید.
دوست گرامی احتمالا شما اطلاعات درستی ندارید شما با این پول حتی نمیتونید مجوز شروع کار رو بگیرید شما برای گرفتن مجوز باید وثیقه 200 میلیاردی بگذارید پیش سازمان تنظیم مقررات .دیتا سنترهای افرا نت و پارس دیتا این پول فقط حقوق ماهانه کارمنداشون هست.... با این پول شما میتونید فقط یه شرکت هاستینگ راه اندازی کنید....
سلام.دوستان یه پیشنهادی دارم.توی همین تاپیک چندین نفر گفتند ک میخوان برن دنبالش.چرا همگیتون باهم نمیشین؟5 نفر هم باشید نفری 200 ملیون بدین میشه 1 ملیارد ک البته صد درصد بیشتر از 5 نفر هستین.همین آقای استاتر گفته 800 ملیون تومن میتونه بده خوبه 3-4 نفر دیگه هم کمک کنین.یه دیتاسنتر خوب راه بندازین.درسته خیلی مملکت ما عقبه از جاهای دیگه ولی خوب میشه بردش بالا.همین پارس آنلاین و... فک نمیکنم بیشتر از 2 ملیارد تومن پول گذاشته باشن برای راه اندازی و شروع کار الان دارن مثلا x تومنی در میارن.پولارو جمع کنین.قطره قطره جمع گردد وانگهی اقیانوس شود:دی
امید وارم تونسته باشم منظورمو برسونم.موفق باشید
یه جور میگید انگاری 1 میلیارد 100 تا تک تومنی هست :دی
دلتون خوشه ها!!!
استارتر عزیز اد کن یه پیشنهاد برات دارم:
ali_es@ymail.com
بانک گذاشتن خودش باعث میشه که اوضاع کشور به اینی که هست تبدیل بشه.....
فکر اقتصادی و بازی داشته باشید....
موافقم!
شما دیتا سنتر مدرن رو با 800 ملیون میخواید بزنید؟
عزیزم فکر کنم شما اصلاً شرکتتون دفتر کوچکی باشد!
میدونید الان شرکتهای ایرانی که اتفاقا خیلی فاصله دارند تا کشورهای در حال توسعه.... ساختمونهاشون چقدر ارزش داره؟ ساختمان خالی؟
من با 50 ملیارد تومان میخواستم وارد بشم... البته وام!.... که فکر کردم الان زمانش نیست و باید بیشتر از اینها سرمایه داشته باشیم...نه اینکه حالا وام هم باشه...
عزیزم میلیارد
500 ملیارد تومان... که البته لامبورگینی داره صاحب .......... بله...... 2 تلریارد....!!!! با قیمت دلار فعلی..!!!
ایشون نوشتند عمومی.... و مدرن.....
عزیزم شما خودتون با بند پ پیش میرید؟
پارتی؟ (:|
عزیز شما همینجایی که هستید بمونید....
پارتی رو شما هم دارید اگر نداشتید اصلا براتون مهم نبود... همه چیز پارتی بازی نیست...
اون صدا و سیما قدرت داره...
دیتا سنتر صدا و سیما؟ عمومی شده؟ به شما سرویس میده؟
:-b
سلام به تمامی دوستان.یه پیشنهاد دارم برای استارتر محترم:
چرا از مخابرات اینترنت نمیگیریو با خرید یه چندتا دستگاه سرور دیتاسنتر خونگی راه نمیندازی و سرور های اختصاصیتو اجاره بدی؟کار دیتاسنترو میکنی فقط با هزینه کمتر.اگه خواسته باشی بنده میتونم بهت کمک بکنم!بزرگترین مشکل الان فقط اینترنت هست که اگه 700-800 ملیون تومن داشته باشی فک کنم کافی باشه.برای خرید سرور نیازی نیست ک بری کیس بزرگ و ... بگیری.اینا هم سرور هستن اینجا رو نگاه کن:
قیمت خرید و فروش سرور Server
من خودم 2 رم 4 گیگشو خریدم قبلا ولی متاسفانه چون نت ایران خیلی اذیت میکرد به 3 ماه نرسید ک مجبور شدم بفروشمشون.
اگه اطلاعات عمومیت زیاد باشه و تخصص در اینکار داشته باشی راه حلی ک من گفتمو پیش بورو مطمئنان میشه روش حساب کرد.موفق باشید
من کلا نظرم اینه که هر کاری که میخواید استارت بزنید
از کم شروع کنید - هم هزینه کمتر میشه و مدیریت کاملتر و آسانتر میشه و همچنین تجربه هم بالا میره.......
بروبچ فک کنم این همه داریم نظر میدیم سر کاری باشه
استارتر فک کنم نزدیک به 2 هفته ای میشه ک آن نشده.فک کنم فقط برای افزایش پستاش تاپیک زده.ولی خوب بحثو ادامه میدیم ما.شاید منم جوووووو گیر شدم یه دیتاسنتر خونگی زدم!
بروبچ بیاین یکمی پول بذاریم روی هم دیگه یه همچین جایی رو راه بندازیم.البته نه دیتاسنتر مدرن و عمومی توی ایران.یه دیتاسنتر خونگی و کوچیک توی ایران.هم داریم کار دیتاسنتری انجام میدیم و هم داریم سرور اختصاصی اجاره میدیم و پول در میاریم.من الان ب مخابرات زنگ میزنم قیمت نت رو میگیرم.با عموم هم صحبت میکنم یه طبقه از خونش خالیه میشه از اونجا استفاده کرد:d
بیاید.اینم از جاش:dاصلی ترینش نبود ولی یکی از جز های مهمش بود:d