دوست عزیز سوالاتی که باید پاسخ داده میشده در سایت پاسخ دادیم . بقیه موارد نیازی به توضیح نداره :)
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشید یه سوال داشتم اگر ما فقط بخواهیم بک لینک بهتون سفارش بدیم انجام میدین؟
قیمت؟
سلام . حدود قیمت برای سئو یک سایت اس ام اس رو لطفا بفرمایید چند میشه ؟؟؟
دوست عزیز دلیلی برای شفاف سازی وجود نداره . ما کارمون رو نمیتونیم بیایم آموزش بدیم به شما . برای آموزش درصورتیکه در اصفهان تشریف دارید در خدمتیم .
در غیر این صورت آموزش داده نمیشه . به سوالاتی هم که لازم هست با کمال میل پاسخ میدیم ولی درباره ی نحوه ی کار نمیتونیم توضیحی بدیم . کلیه خدمات ما بصورت تضمینی انجام میشه + 2 ماه پشتیبانی ( در صورت نیاز افزایش پیدا میکنه مدت زمان پشتیبانی ) . نمونه کار هم زیاد داریم . توی تاپیک ها هم ( چه در این تایپک و چه در تاپیک خودم ) مشتری ها تایید کردن کارمون رو .
دوست عزیز ما سایت شما رو بر اساس کلمات کلیدی مورد نظر و پست هایی که در سایت ارسال میکنید در گوگل بالا میاریم و از این طریق ورودی گوگل شما افزایش پیدا میکنه و جایگاه شما در گوگل پیشرفت قابل توجهی میکنه ( پیج 1 گوگل ) . پشتیبانی هم برای مدت 2 ماه انجام میشه به صورت رایگان و بعد از این مدت اگر خواستید میتونید تمدید کنید .
به امید پیشرفت سئو در ایران
پیروز باشید
دوستان عزیز , تخفیف 20 % به پایان رسید . قیمت ها بدون تخفیف محاسبه می شوند
ما با آقای حسینی کار کردیم
خیلی هم راضی بودیم
سایت رو خیلی خوب بالا آوردن
(با تشکر از تیم خوب سئو 98)
آقای حسینی کارشون تایید میشه و برای ما هم سفارشی انجام دادن و راضی هستیم
در زمینه دیگر نه سئو
با تشکر
سلام
ممنون می شم نمونه کارتون رو برام بفرستید.
1 سفارش دیگه خالی داریم برای 3 هفته آینده . اگه این 1 سفارش رو تا آخر امشب کسی بده 50 تومان بهش تخفیف میدیم چون میخوایم سفارشای این 3 هفته رو ببندیم
تاییدیه برخی کاربران در زمینه سئو در همین تاپیک و در تاپیک روبرو : http://www.webhostingtalk.ir/f170/58095/
ارادتمند شما , سئو98 :x
جدید ترین نمونه کار ها طی 2 هفته اخیر :
دانلود فیلم با لینک مستقیم : صفجه اول گوگل لینک 9 = دانلود فیلم | دانلود فیلم با لینک مستقیم
خرید هاست : لینک 2 گوگل صفحه 1 گوگل = هاست ارزان | خريد هاست | نمايندگي هاست لينوکس | دامنه ارزان | هاست لينوکس ارزان
توجه داشته باشید که 2 سایت بالا جدید ترین نمونه کار ما هستند که نتیجه دادن و با کلمات کلیدی مرتبط هم در صفحه اول هستند
سفارش خالی دارین؟
مبلغ هم لطفا پ.خ کنین
فروش بک لینک های با کیفیت :104:
یک کلام من با ایشون کار می کنم
کارش حرف نداره -- قیمتش مناسبه -- از لحاظ شخصیتی هم کاملا روابت کاری داریم
منم اگه کسی پا روی دومم بزاره عصبی می شم
هرکاری زمان می بره نصب سرور مجازی 10 مینم کار نداره ولی وقتی مشتری خرید می کنه می گیم از یک ساعت تا 24
احتمالا شما مشکل داری که زیاد گیر می دی فردا هم می خوایی بگی چرا ال شده چرا بل شده گیرای الکی بدین
سلام
من سایت خودم رو seo کردم.
میتونید به طور کامل آنالیز کنید و نتیجه رو به همراه اشکالات و راه حل ها بگید؟
میخوام تمام کارها رو خودم انجام بدم و فقط از نتیجه و اشکالاتش مطلع بشم.
جزو خدماتتون هست؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
با تشکر فراوان از مدیریت انجمن وب هاستینگ تالک بابت باز کردن تاپیک و حذف تاپیک های اون کاربر متخلف . ممنون
بنده حدود 1 ماه هست با سئو 98 کار میکنم !
هم ازشون بک لینک گرفتم هم سفارش سئو داشتم
به جرات میتونم بگم که واقعا کارشون حرف نداره , حس مسئولیت نسبت به کار و پشتیبانی قوی رو توی این چند مدت ازشون دیدم .
دوستان 10 وبلاگ رنک 2 بدون مطلب برای فروش هست . ( این وبلاگ ها از دوستان هست که دادن ما بفروشیم براشون ) .
کسی خریدار هست پ.خ
بروز رسانی ...