-
پاسخ : بهترین درگاه پرداخت آنلاین (نظرسنجی)
من از پارس پال استفاده میکنم خیلی خوبه هر موقع درخواست وجه دادم کمتر از 6 ساعت در روز های کاری و 12 ساعت در روزهای تعطیل برام واریز کردن
پارس پال همیشه سه روز تراکنش رو نگه میداره و واریز نمیکنه
پی لاین هم اینجوری هستش یا نه میشه در هر روز تصفیه کامل کرد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoud-h
من از پارس پال استفاده میکنم خیلی خوبه هر موقع درخواست وجه دادم کمتر از 6 ساعت در روز های کاری و 12 ساعت در روزهای تعطیل برام واریز کردن
پارس پال همیشه سه روز تراکنش رو نگه میداره و واریز نمیکنه
پی لاین هم اینجوری هستش یا نه میشه در هر روز تصفیه کامل کرد ؟
بله در Payline هر روز و در 5 نوبت در طول روز تسویه حساب میشه.
-
Payline بهترین هست
پشتیبانیشون و حتی شده پایا برای من در 4 ساعت هم اومده
همین اطلاع رسانی های مداومشون
کلا Payline رو تایید میکنم
-
parspal رو تایید میکنم بهترینه:53:
-
payline خیلی خوب بوده تا الان
-
بنده با توجه به اینکه مدت زیادی است از پی لاین استفده میکنم میتوانم با جرات بگم که بهترین درگاه پرداخت رو پی لاین داره
واقعا کارشون عالیه
-
من از Zarinpal و Jaypal استفاده کردم
در مورد Zarinpal تنها مسئله ای که یک مقدار رنج آور است (!) زمان واریز وجه است که بعضی اوقات به 5 روز هم میکشه !
در مورد Jaypal نبود سیستم تیکتینگ و تفاوت مقدار درصد تراکنش در واقعیت و آنچه در سایت نوشته شده رنج آور است (!) در سایت 2.4 اعلام شده اما 1 درصد هم کارمزد بانک هست که کلا 3.4 میشه اما در سایت هیچ اشاره ای به 1 درصد کارمزد اضافه بانک نشده است !
-
کسی راجع به پیک پاد چیزی میدونه ؟اگر کسی ازشون درگاه داره لطفا راجع بهشون توضیح بده یکم
سامانه پرداخت امن بازارچه خريد ايرانيان - پيک پاد
-
البته اینم بگم که jpal ویژگیهای خوب هم زیاد داره و در مجموع ازش راضی هستم . مثلا تراکنش ها اکثرا با موفقیت پرداخت میشه . برای هر تراکنش بهم ایمل میده . ظاهر سایت و امنیتش هم هر روز داره بهتر میشه و پیشرفت میکنه . تصفیه حساب ها رو نهایتا بعد از 2 روز پرداخت میکنه . درگاه بانکیش هم تا حالا فقط یه بار مشکل دار شده اونم فقط واسه 1 روز و . . . . . !!! با یه درگاه دیگه هم دارم کار مکنم که اسمی ازش نیومده تو این تاپیک !!! مهر پی هم یه سایت کاملا تازه و نو پا هستش مال یکی از آشناهاست تازه داره یواش یواش راه میوفته اونم خوب بوده تا حالا که ازش راضی بودم و هیچ دوشواری نداشته :)
درگاه پرداخت اینترنتی مهر
-
کسی راجع به پیک پاد چیزی میدونه ؟اگر کسی ازشون درگاه داره لطفا راجع بهشون توضیح بده یکم
سامانه پرداخت امن بازارچه خريد ايرانيان - پيک پاد
این چجوریاست؟
-
سلام به همگی
ما که از دست بانک ملت داریم برشکست میکنیم از بس خطا داره کلافمون کرده
حدودی ماهی 30 تومن میانگین پرداخت انلاین داریم با یک حساب سرانگشتی 1درصد هم بگیرن میشه ماهی 300 هزارتومان که به نظرم زیاده راهی داره توافقی ماهانه شارژ بدیم این هزنیه رو ندیم؟
-
با سلام
بانکداري اینترنتی شارژ ایران
درگاه واسط شارژ ایران (( صادرات - پارسیان - تجارت - گردشگری ))
www.sharjiran.net/amoozesh.zip
انتقال اتوماتیک پول به بانک شما
پشتیبانی ان لاین و تلفن ثابت 05117617350 و آی دی sharjiran.net91
تسویه حساب روزانه
انتقال به حساب دیگران
دارای درگاه اختصاصی بین شارژ ایرانی
دارای پلاگین هوشمند پرداخت آن لاین انواع اسکریپتها
امنیت پرداخت و کنترل پرداخت شما از طریق پیامک
گزارش دهی پیشرفته بانکی
پنل اختصاصی ارسال پیامک
دارای کدهای اختصاصی برنامه نویسی
سرور ها در ایران می باشد جهت امنیت بالا و سرعت در خدمات
-------------
دوستانی که از سرور ما استفاده میکنند لطفا نظر بدن=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>
-
از وقتی که درگاهم رو آوردم سمت پی پال در آمدم از نصف هم کمتر شد و وقتی تراکنشها رو دیدم از هر ۱۰ تاش ۸ تا با خطا بوده
دوباره برگشتم سمت پارس پال و مشکل کاملا برطرف شد و خرید مثل گذشته به راحتی داره انجام میشه
پارس پال خیلی بهتره به نظر من:x
-
-
ParsPal
کارمزد :
کسر 1% از هر تراکنش
درگاه های بانکی :
(؟)
تسویه حساب :
کارت به کارت : آنی |شبا (حواله پایا) : 1 روز کاری
در مورد پارس پال باید بگم در عمل 3 روز بعد به حساب شما پول میریزن کی گفته آنیه ؟
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoud-h
از وقتی که درگاهم رو آوردم سمت پی پال در آمدم از نصف هم کمتر شد و وقتی تراکنشها رو دیدم از هر ۱۰ تاش ۸ تا با خطا بوده
دوباره برگشتم سمت پارس پال و مشکل کاملا برطرف شد و خرید مثل گذشته به راحتی داره انجام میشه
پارس پال خیلی بهتره به نظر من:x
این شرکت که شما فرمایش کردید تراکنش های ناموفق تون رو نشون نمیده و طبیعی هست فکر کنید همه تراکنش هاتون موفق هست و درآمدتون بیشتر شده.
اگر نمایش تراکنش های ناموفق رو هم فعال کنند میبینید که خیلی از تراکنش هاتون ناموفق خورده.
البته تراکنش های ناموفق هم دلایل بسیار زیادی دارند که مهم ترین نشون وضعیت اینترنت داخلی کشور و درگاه های بانکی هست که در این چند ماهه خیلی بی ثبات بودن.
اما در Payline تمامی تراکنش های شما بهتون نشون داده میشه ( موفق و ناموفق ).
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
ParsPal
کارمزد :
کسر 1% از هر تراکنش
درگاه های بانکی :
(؟)
تسویه حساب :
کارت به کارت : آنی |شبا (حواله پایا) : 1 روز کاری
در مورد پارس پال باید بگم در عمل 3 روز بعد به حساب شما پول میریزن کی گفته آنیه ؟
از نظر کاری و امنیت و کیفیت پارس پال تک هست ولی گفته ی شما تائید میشه . 3 روز زمان نیاز داره تا پول به حساب کاربریتون بیاد و بعد بتونید درخواست واریز وجه بدید
در حال حاضر از میهن پال استفاده میکنم و خیلی عالیه
-
من یکی مشکلم رو تا 90 درصد حل کردم فرو ش خیلی رفته بالا درگاههای انلاین فقط باید رو ی هاست ایرانی باشن تا خطاها کم بشه
-
دوستان بد نیست یک سری به درگاه شارژ ایران هم بزنید . به یک بار امتحانش می ارزه
http://www.webhostingtalk.ir/f41/71564/
-
سلام؛
بالاخره کدوم بهتره؟ یکی بیاد با 4 تا دلیل منطقی نتیجه رو مشخص کنه.
یک نگاهی به 7 صفحه پیش بندازید. یکی در میون گفته شده پارس پال، پی لاین، پارس پال، پی لاین
من که گیج شدم. :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamkar
سلام؛
بالاخره کدوم بهتره؟ یکی بیاد با 4 تا دلیل منطقی نتیجه رو مشخص کنه.
یک نگاهی به 7 صفحه پیش بندازید. یکی در میون گفته شده پارس پال، پی لاین، پارس پال، پی لاین
من که گیج شدم. :d
دوست عزیز بنده الان از هردو درگاه استفاده میکنم!
درگاه پی لاین رو پیشنهاد میدم.
چون درگاه پارس پال کارمزدهای زیاد داره ! سه وز طول میکشه تا واریز انجام بشه به حسابتون و ....
اما درگاه پی لاین کارمزدی از شما نمیگیره ! در چهار نوبت در روز هم درخواست های واریز رو تایید میکنه.
پایداریش هم تا الان بد نبوده !
-
برای استفاده از درگاه payline و parspal باید کپی کارت ملی اینا بفرستیم براشون ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
برای پی لاین رو می دونم باید بفرستی
زرین پال رو هم فکر کنم (دقیقا یادم نیست)
پارس پال رو نمی دونم :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
برای پارس پال هم باید ارسال بشه اسکن کارت ملی
الان میهن پال عالیه به نظرم . کارمزد 0 تسویه در چند ساعت پایداری عالی درگاه مستقیم ملت گردشگری و فکر کنم پارسیان و ... .
فعلا که واقعا عالی بوده و راضیم ازش
-
پارس پال چرا هر 3 روز يکبار ميشه درخاست واريز وجه داد؟ بقيه درگاه هم به همين صورت ؟
-
سلام به همه دوستان عزیز و گرامی .... پی لاین سیستم آسان پرداز محصول دار مثل زرین پال نداره یا کسی توسعه اش نداده؟؟؟ممنن میشم راهنمایی کنید زرین پال خوبه ها ولی تسویه هاس دیره و ثبت نامش سخته...اگه پی لاید داره آسان پرداز محصول دار که کاربر لازم نباشه قیمت وارد کنه و خودش محصول رو انتخاب کنه ممنون میشم معرفی کنید...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hnd
سلام به همه دوستان عزیز و گرامی .... پی لاین سیستم آسان پرداز محصول دار مثل زرین پال نداره یا کسی توسعه اش نداده؟؟؟ممنن میشم راهنمایی کنید زرین پال خوبه ها ولی تسویه هاس دیره و ثبت نامش سخته...اگه پی لاید داره آسان پرداز محصول دار که کاربر لازم نباشه قیمت وارد کنه و خودش محصول رو انتخاب کنه ممنون میشم معرفی کنید...
اسکریپت آسان پرداخت از این قسمت قابل دانلود هست :
Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی
را راحتی خودتون میتونید customize کنید. اگر هم میخوایید دکمه با مبلغ مشخص داشته باشید میتونید با مراجعه به بخش تولید دکمه پرداخت در پنل تون این امکان رو داشته باشید.
-
ممنون از پاسختون ولی دوست عزیز من این رو نصب کردم جوری هستش که کاربر خودش قیمت میزنه و واریز میکنه....زرین پال کاربر میاد یه سری اطلاعا ( اسم فامیل و...) میزنه از منویی که وجود داره محصول رو انتخاب میکنه (قیمت رو تو پنل خودمون ثبت کردیم قبلا)و بعد پرداخت میکنه میخوام ببینم همچین چیزی واسه پی لاین هستش که نیاز به کاستومایز خودم نداشته باشه و من همین الان عضو شم و استفاده کنم؟؟؟؟؟؟
-
زرین پال بانکهای جدیدی رو برای واریزی اضافه کرده..قدیمی کار هست و میه بهش اعتماد کرد.حالا یکی دو روز دیرتر هم اگر مبلغ رو واریز کنه بازم ارزشش رو داره.بیشتر اسکریپت ها هم در
اه زرین پال رو میزارن روش چون خوش نام هستند..من چند ماهی هست با زرین پال کار میکنم انصافا پشتیبانی و..عالی بوده و مشکلی نداشتم..
-
اگه سایت اصلی رو بیارم رو سرور های ایران فکر میکنید چقدر تو تراکنش ها ی موفق تاثیر بزاره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoud-h
اگه سایت اصلی رو بیارم رو سرور های ایران فکر میکنید چقدر تو تراکنش ها ی موفق تاثیر بزاره
خیلی تاثیر داره بی تاثیر نخواهد بود فقط در سرور های ایران هزینه پهنای باند خیلی زیاد هست اینم در نظر بگیرین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahintak
خیلی تاثیر داره بی تاثیر نخواهد بود فقط در سرور های ایران هزینه پهنای باند خیلی زیاد هست اینم در نظر بگیرین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoud-h
برای یک سایت فروش اکانت VIPکه بیشتر از دو گیگ در ماه که نیاز نیستش با ماژول Virtual Freer !!!
اگر شرایط شما این باشه
برای شما خیلی مناسبه پس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hnd
ممنون از پاسختون ولی دوست عزیز من این رو نصب کردم جوری هستش که کاربر خودش قیمت میزنه و واریز میکنه....زرین پال کاربر میاد یه سری اطلاعا ( اسم فامیل و...) میزنه از منویی که وجود داره محصول رو انتخاب میکنه (قیمت رو تو پنل خودمون ثبت کردیم قبلا)و بعد پرداخت میکنه میخوام ببینم همچین چیزی واسه پی لاین هستش که نیاز به کاستومایز خودم نداشته باشه و من همین الان عضو شم و استفاده کنم؟؟؟؟؟؟
بد نیست یک نگاهی هم به شارژ ایران بندازی
بانكداري الكترونيك شارژ ايران
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hnd
فعلا خیر ولی در نسخه های بعدی این اسکریپت این موارد رو لحاظ خواهیم کرد.
-
دوست عزیز سلام . این سیستمی که معرفی کردید داره همچین چیزی که من میخوام من اکانت های Adsl 2+ میفروشم...یه فرم که کاربر سرویس انتخاب کنه ....مشخصات وارد کنه واریز کنه و من تو پنلو همه اینها رو ببینم...
-
ویراش کردن زرین پال
سلام خدمت دوستان میخواستم زرین پال رو ادیت کنم بدون حذف کپی رایت سیستم محصول دار زرین پال میخوام ببینم همچین چیزی با اجازه ای که از طرف مدیریت زرین پال دادن هستش ؟؟کسی میتونه کمکم منه؟؟
-
من پارس پال داشتم بعد 3 روز تازه با ناز پول واريز ميکرد
عوض کردن از پی لاين استفاده ميکنه حرف نداره
-
پاسخ : ویراش کردن زرین پال
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hnd
سلام خدمت دوستان میخواستم زرین پال رو ادیت کنم بدون حذف کپی رایت سیستم محصول دار زرین پال میخوام ببینم همچین چیزی با اجازه ای که از طرف مدیریت زرین پال دادن هستش ؟؟کسی میتونه کمکم منه؟؟
اگر چنین اسکریپتی بخواید میتونم با هزینه براتون پیاده کنم اما اینکه بخواید اسکریپت زرین پال رو ویرایش کنید خیر .