کار زیبایی هست .
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
کار زیبایی هست .
موفق باشید
چرا تاپیک به بی راه میره؟... به جای حمایت به هم می پرید که چی بشه؟ ... متاسفم واقعا از هم حمایت کنید که همگی پیشرفت کنیم
سلام،
کار، کارِ خوبی است.
انشاالله موفق باشید.
با آروزی موفقیت روز افزون
از این حرفها ناراحت نشید و با قدرت هرچه بیشتر به فعالیتتون ادامه بدین
انشالله این پنل همه گیر بشه
دوست عزیزکار نوینی انجام دادید وامیدوارم موفق باشید.
ممنون از دوستان
كسايي هم هستند ك بخواند براي تست نصب كنن ؟
و باش هاست بدن ؟
سلام
این کنترل پنل رایگانه؟
لطفا اینو لایسنس دارش نکنید و لایسنسشو نفروشید.پوستمون کنده شد از بس که اومدیم پول لایسنس و اینجور چیز ها رو دادیم.چه زمانی فکر میکنید که بتونید اینو انتشار بدید؟
ممنون
با ارزوی موفقیت برای شما:53:
سلام
ممنون از لطف شما
احتمالا يه مدت رايگان بديم - براي تست ( حدود 6 ماه )
بدون لايسنس ك : بدبخت شدم يك ساله روش كار كردم بلاخره يه سودي هم بايد داشته باشه حالا قيمت را بلاخره يك فكري ميكنيم ك نزديك رايگان باشه :53:
انتشار هم انشالله تو ماه 11 انتشار ميديم
خیر کار اصلا پسندیده نیست.
بسیار کار اشتباهی است که چنین فعالیتی را شروع حتی کردید.
در ابتدا شما چرا از نام cpanel استفده کردید.
درواقع کپی برداری از نوع چینی است که iphone طراحی میکنند.
مورد دوم ایجاد کنترل پنل کاری حرفه ای هست اما نیاز به زیر ساخت های اساسی دارد.
webmin kloxo یز پنل های قدرتمندی هستند.
بر روی این پنل ها کار کنید و گسترش دهید
چرا بنده به عنوان یک کاربر باید این پنل را بر روی سروری که اطلاعات مهمی داریم نصب کنم و از بابت اینکه این پنل امن هست.به شم اعتماد کنم؟
پشتیبانی. شما تیمی متشکل از خبره های سیستم لینوکس دارید که اگاه به ریز سیستم باشند ؟
چرا kloxo فراگیر نشد ؟ زیرا پشتیبانی و بروزرسانی مناسبی ندارد
webmin و kloxo زیر ساخت های خوبی دارند بر روی این ها کار کنید به خصوصی webmin نه اینکه با دانش محدودی که ما از فرایند های مهم سروری داریم در اصطلاح پنل طراحی کنیم.
صحبت بسیار هست.
مطمینا سیستم شما را تست خواهم کرد اما به هیچ عنوان به اینده و سرمایه گذاری برای این سیستم چشم انداز قابل قبولی نمیبینم
موفق باشید
بله درست ميفرماييد ولي cpanel مخفف control panel هست و يا Cyber Panel و اين هم تم cpanel هست ( اين هم حتما تغيير ميدم - هنوز نام مناسبي انتخاب نكردم )
هسته اين كنترل پنل هم نزديك به 10 سال روش كار شده و فقط خود من يك سال و نيم ازش استفاده كردم و تست امنيت و ...
فعلا هم كنترل پنل تحت ويندوز هست و نياز به دانش لينوكس نيست ( ك لينوكس هم چيز خاصي نيست )
فكر نميكنم هيچ كنتلر پنلي 100% قابل اعتماد باشه و از اول ك اومد همه پشتيباني كرده باشن
با تشكر از پست شما دوست عزيز
بله نزديك به 10 سال - ميتونم يه هاست بدم بهتون ك امنيتش را چك كنيد
خيلي از ماژول هاي سي پنل را نداره
لينوكس : شما براي سرور هاستينگ به چيزي درمورد لينوكس نيازي نداريد چون آپاچي را نصب ميكنيد و ... و اوتو ران ميكنيد سرويسش را بعد ديگه نيازي نيست ك بريد چيزي تحت لينوكس بنويسيد ك مثل يه نرم افزار ك روي وين نصب ميكنيد - تمام اين چيزها ( آپاچي ، پي اچ پي و .. ) لاگ داره ك مشكلات را گزارش ميكنه حتي خيلي از سرويس هاي لينوكس هم لاگ داره براي مشكلات ( حدودا همه سرويس ها )
اگه جايي هم اشتباه ميكنم شما ك استاد هستيد بفرماييد ك مثلا چه اطلاعاتي نياز هست ك روي لينوكس بايد ياد گرفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ( ك ببينم سختيهاش چي هست )
روی هاست رو نگفتم روی پنل رو گفتم (امنیت ;) )
این قسمت رو کلا نفهمیدم طرز نوشتنتون رو لطفا عوض کنید بهتر بنویسید تا راحت تر بتونیم صحبت کنیمنقل قول:
لينوكس : شما براي سرور هاستينگ به چيزي درمورد لينوكس نيازي نداريد چون آپاچي را نصب ميكنيد و ... و اوتو ران ميكنيد سرويسش را بعد ديگه نيازي نيست ك بريد چيزي تحت لينوكس بنويسيد ك مثل يه نرم افزار ك روي وين نصب ميكنيد - تمام اين چيزها ( آپاچي ، پي اچ پي و .. ) لاگ داره ك مشكلات را گزارش ميكنه حتي خيلي از سرويس هاي لينوكس هم لاگ داره براي مشكلات ( حدودا همه سرويس ها )
من استاد نیستم ، اما شما بهتره یکبار حداقل LPI بخونید ( که یک چیز ابتدایی و روتین توی مدیریت لینوکس هست) سختیهای کانفیگ ها و Maintance و trouble shooting هاش رو هم یک اطلاعاتی بگیرید راجعش (البته شما فکر کنم شما همه اینا رو میدونید که میگید دانش لینوکس چیزی نیست
يه سوال كپي برداري ك خوبه چون بازم اصل را زير سوال نميبره
يعني شما دانلود منيجرت را خريدي ؟ ويندوزت را اصلي خريد ؟ آنتي ويروستون چي ؟ و ...
به نظر من اين مهمتره تو كپي رايت تا اين ك يه چيزي بزني مثل اون - اصل را بر نميداري كرك كني يا سريال جعلي بزني
Linux Professional Institute
فكر نميكنم كلمه Professional معناي ابتدايي بده ؟!؟!؟!؟
ببينيد دوست عزيز درمورد چيزي ك ما اصلا باهاش كار نميكنيم بحث نداريم ( هر موقع رفتيم روي لينوكس چشم درمورد بحث هم ميكنيم )
خود هسته لينوكس 2.5 مگابايت هست و چيز خاصي هم نداره - پس ميشه روي Centos و .. بحث كرد
و هيچ كسي نميتونه بگه من همه گسترش هاي لينوكس را كاملا اوكي هستم
من هم چون اطلاعاتم در مورد لينوكس كامل نبود رفتم ب دنبال ويندوز
بيشتر مشكلات هم در مورد rpm ها و .. هست ك روي لينوكس نصب ميشه ك هر كسي ميتونه ياد بگيره ماهم حتما به دانسته هامون تا اون روز اضافه ميكنيم
اخه شما گفتید چیزی نیست من گفتم ابتداییی !!! ;)
من کلا با این قسمت هاییی که میگید چیززی نداره مشکل دارم
اوکی بحث رو تموم میکنیم
ميدونستم اين حرف را ميزنيد :53:
موفق باشد
@ fr0nk :
گَر شما بهتر می توانی ، بسم الله !
توی کار بعضی ایرانی ها موندم من .
وارد یه بحث که میشن فقط میخوان بگن من یه چیزایی بلدم در مورد فلان چیز
آقا اگه بلدی برو یه کاری رو شروع کن و دست بیگانه رو قطع کن از جیب ایرانی !! جدی میگم .
@ ircpanel :
کار خوب و جالبی رو استارت زدید .
از نظر امنیتی که هیچ نظری نمیتونم بدم چون اینکاره نیستم اصلا. تیم جناب fanous_m حتما میتونن کمک کنن!
بعنوان کاربر و یا شاید استفاده کننده احتمالی کنترل پنل شما، چند نکته و نیازهای پنل رو میگم :
* فایل منیجر خوبه. اما بهتر میتونه بشه. اگه گزینه ها و امکانات رو روی صفحه بچینید به نظر من بهتر میشه .
الان با راست کلیک یه سری گزینه میاد که فکر میکنم لازمه که تمام گزینه ها روی صفحه چیده بشن !
* ماژول انتقال از سایر کنترل پنل ها رو آماده کردید؟ مثل انتقال از دایرکت ادمین و سی پنل و..
* ماژول های مشابه csf و csx سی پنل هم به مرور آماده کنید خیلی میتونه کمک کنه .
اگر بازم چیزی به ذهنم رسید میام میگم
پیروز باشید :53:
ممنون دوست گرامي
2 تا فايل منيجر داره هر دوتاش را چك كردي ؟
بله درست ميفرماييد اون ها رو هم تو فكر هستم انشاالله آماده ميكنم
موفق باشيد
یه نکته هم الان دیدم
من 20 دقیقه پیش وارد پنل شدم
حدود 10 دقیقه پیش پنل رو بستم
و الان که دوباره باز کردم، ازم یوزرنیم و پسورد نخواست. مستقیم وارد شد
این مورد اگه روش محدودیت بزارید بهتر میشه. مثلا بعد از 5 دقیقه ( حالت بیکار ) خطای expire login بده
هر 2 فایل منیجر رو دیدم. تغییر زیادی داشت که من متوجه نشدم؟ ( شایدم از حواس پرتیه من هست.. :دی )
ضمن اینکه Copy From URL رو به شدت باهاش موافقم :)
بله درسته مستقيم وارد ميشه ولي از نظر امنيت چون پي اچ پي سشن هست كسي نميتونه وارد بشه ولي خوب اون هم يه فكري ميكنم با يه جاوا اسكريپت هم ميشه اين كار را كرد
ممنون از پيشنهادتون
کار بسیار خوبیه ،
با تغییر بنر و سایز هدر اصلی و صفحه لاگین تقریباً از ظاهرا اصلی سی پنل خارج میشه .
یک مورد اینکه روی بک آپش بیشتر کار کنید . الان کاملاً سیمپله .
مورد بعدی اینکه فکر کنم برای آنتی ویروس بتونی از Calmav استفاده کنی .
برای امنیت و گسترش هم حتماً یه تیم بشید و تک نفره فکر نکنم بتونی به جایی برسی .
سلام
بله دوستان ديگر هم فرمودن حتما تم استايل اختصاصي ميزنيم
بك آپش هم يك سري از بخش هاش غير فعاله مثل بك آپ خودكار و بك آپ روي هارد
ممنون از پيشنهاداتتون
پنلتون به اتمام رسیده به بنده هم اطلاع بدید خیلی مشتاق شدم .
فقط یه پیشنهاد این که ظاهر رو اختصاصی برای خودمون ایرانیا کنیم و قالب ها عین سیپنل نباشه.
بازم آرزو میکنم موفق باشید در این پروژه و زودتر تموم شه
موفق باشید.:53:
با سلام
حاضر به همکاری هستیم اگر لازم بود
Khoshnevis@PasargadIT.Co
از تمام دوستان تشکر میکنم
نسخه 1.0 : بیستم بهمن انتشار میدیم
دوستانی هم ک آماده همکاری هستم 5،6 بهمن باهاشون تماس میگیریم
بنده هم می توانم همکاری داشته باشم.
در ضمن یک تم بسیار زیبا توسط یک گرافیست بدید بزنید و بعد اچ تی ام ال کنید و روی این پیاده کنید.
مطمئنا بهتر خواهد شد.
دوستانی که به دانش من اعتماد دارن فقط می خوام یک چیز بگم
این کار = ZPanel + Cpanel Theme
قالب هم دستکاری شده و فارسی شده
File Manager هم جداگانه نصب شده
تردید هم ندارم
خیالتون راحت باشه
اما بازم خوبه
کار جالبی هست .
امیدوارم با موفقیت به پایان برسه .
در مورد معرفی و تبلیغات رایگان میتونید روی من حساب کنید . :53:
اگه با همین قالب بدی بیرون خیلی خوبه
بسیار طرح خوبی هست . امید وارم موفق باشین .
فقط از عینی بودن به سی پنل درش بیارین .
پروژه تون تموم شد یه ندا بدین .
سلام.. دیروز یه سایتی زده بود که از امروز تحریما بیشتر میشه... خدا به قردای ما رحم کنه !
گروه طراحان جوان می تواند شما را در امر طراحی همیاری نمایید.
طراحان جوان | طراحی سایت , سئو , طراحی بنر , پوستر , کارت ویزیت | یوسفی
کارتون عالی بود
موفق باشید
سلام
حتی اگه یک قدم اشتباه هم به سمت مقصد نهایی بردارید همین قدم اشتباه خودش یه شروعه که حتی اگه در کارتون شکست هم بخورید حداقل اش اینکه یکی از راههای اشتباه برای نفرات بعدی مشخص شده و من به شما آفرین می گم چون به جای اینکه زانوی غم بغل کنید که وای دلار گرون شد یا سی پنل مارو تحریم کرد یه حرکتی انجام دادید
من هم چند روز پیش میخواستم لایسنس دائمی whmcs رو بخرم که 600 هزار تومن بود ولی وقتی خواستم سفارش بدم دیدم شده یک میلیون رفتم که اون 400 تومن هم جور کنم که یه لحظه از خودم پرسیدم چرا ؟ خوب این پول میتونه تو جیب ایرانی ها بره به جای اینکه بدمش به یه شرکت خارجی
تمام مشکلات ما اینه که خودمونو باور نداریم، آدمهای بی حوصله و تنبلی هستیم ، دنبال لقمه ی آماده می گردیم و متاسفانه طاقت شکست هم نداریم
به این تاپیک سر بزنید
http://www.webhostingtalk.ir/f176/70660/index2.html
چند روز دیگه هم تاپیک جدید باز میشه و امیدوارم همه تا جایی که میتونن کمک کنن و من میخوام برای شکست خوردن هزینه کنم
ضمنا در مورد طراحی گرافیکی قالب (PSD) میتونم کمکتون کنم
meysam126@yahoo.com
لينك دانلود پنل اضافه شد
با سلام.
داریم باهشون همکاری میکنیم کنترل پنل بسیار عالیی دارند.
به امید پیشرفت بسیاز زیاد .......
موفق باشید.=D>:x
هاست رایگان ایرنا سرور :x
http://5.9.242.44:2082/
یوزنیم : demo
پسورد : irnaserver
برای دریافت هاست رایگان فقط کافی است اطلاعات رو برای ما تیکت یا از بخش پشتیبانی آنلاین یا آی دی یاهو ارسال کنید و هاست رایگان با سرعت بالا را دریافت کنید
موفق باشید. بازم.........=D>=D>:x