خود شاتل هم همینو میگفت / :-o:-o:-o
این هفته تموم شدو اینترنت درست نشد! به چیزشونم مارو حساب نمیکنن
چی کار باید کرد؟ راه کار چیه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چند روز پیش این مشکل بود.
الان برای من که حل شده.
آسیاتک
با سلام
آسیاتک در ساعات اولیه صبح و ساعات آخر شب افت سرعت ندارد اما در بقیه ساعات دارای افت می باشد.
وایمکس ایرانسل در تمام ساعات دارای افت سرعت می باشد.
ارادتمند
تا حدود زیادی مشکلم حل شده
من از adsl 2048 عصر تلکام استفاده میکنم
دوستان توجه داشته باشید که مخابرات داره پهنای بان اینترنت رو افزایش میده
به دلیل اینکه کاربران بتونند کارهاشون رو در طول روز انجام بدن فقط شب ها کار میکنند و از ساعت 12 به بعد اینترنت قطع میشه
تعرفه های جدیدش رو هم شروع به واگذاری کرده
128-256-512-1024-2024
ولی فعلا با همون سرعت قبل هست که با افزایش پهنای باند سرعت هم بالاتر میره
در ضمن کلیه سرویس های نامحدود مخابرات حذف شده و دیگه ارائه نمیشه
دوستانی هم که نامحدود دارن 100% با افت شدید سرعت رو به رو میشن که مجبورند برن تعرفه رو عوض کنن
یه هفتس ما شب و صبح اشکمون در اومده با این سرعت، بعد شما میگی آقا پلیسه بیداره!؟ [-( چین دو روزه برج میسازه ما یه هفتس پهنای باند داریم اضافه میکنیم؟ :-| این اینترنت ذغالی با این قیمت که دیگه منت نداره آقا!!! شما کره جنوبی رو نگاه کن، هند
منبع خبر قابل تاییدی هم هست؟
من صبانت 128KB/s دارم خداییش بعضی موقع ها میشه 260KB/s دانلود می کنم!, تو این چند وقتم من 128KB/s دارم راحت.
خداییش صبانت یکه.
من از maxnet.ir میگیرم 512 نامحدود(سرعت دانلود 70کیلوبایت )
اینکه گفته میشه مخابرات میخواد پهنای باند اضافه کنه هم درست نیست هم هست.
مخابرات متاسفانه پیش بینی تعداد کاربر نکرده بود. ولی دلیل افت سرعت کنونی ربطی به افزایش پهنای باند نداره.
از طرفی توی بوشهر همچنان سرویس نامحدود ارائه میشه البته یه ماه پیش از یکی از کارکنان شنیدم ولی هنوز اجرایی نشده.
در مورد سرعت که دوستمون میگه 128 گرفته 256 دانلود میکنه و یکی میگه بیشتر گرفته کمتر دانلود میکنه دلیلش افت سرعت هست..
کلا مخابرات سرویس ها رو اینجوری ارائه میده
128 > 256
256 > 512
512 > 768
1024 > 1536
2048 > 2048
برای همین هست که یکی سرعتش بیشتره و دیگری به دلیل افت سرعت هنوز سرعتش کمه..
من یک مگ دارم ولی سرعتم عملا 512.. طی تماسی که گرفتم اعلام کردند بعد از رفع مشکل کشور سرعت ها هم درست میشه. و البته اعلام خسارت میشه و به کاربرها برگشت داده میشه.. حالا ممکنه به تعداد روز اضافه بشه یا پهنای باند.
دوستان مشکل افت سرعت هنوز برای شما وجود دارد؟ بزرگترین مشکل بنده در حال حاضر عدم کارایی ریموت سرور های اروپایی است ، راه حلی وجود ندارد؟
دوستان تمام جنبه های افت سرعت و بررسی کردند اما بنده فکر میکنم به بدلیل موضوعات سیا*سی هست به احتمال زیاد فردا مشکل حل بشه
دقیقا مشکل اصلی همینه با توجه به اینکه پینگ لوکیشنهای اروپا اکثرا داغون هست برای همین با رمویت هم نمیشه کار کرد تنها راهش اینه یه قند شکن از لوکیشن امریکا بزنی بعد پینگت درست میشه هرچند ممکنه یکم پینگ بره بالاتر نتتمون یک دوره کهکشانی میچره ه دوباره برمیگرده به ما :-| ولی حداقل استیبل میشه و دیگه مثل ادمیزاد میشه به رمیوت وصل شد
شب ساعت 11 12 تا 7 8 صبح کلا اینترنت قطع میشه سه چهار ساعت مشکلی نداره ولی ساعت 11 تا آخر شب کلا پینگ داغونه.. میگفتن تا آخر هفته ولی به هفته بعد رسید و اینترنت درست نشد. :|
نمونه پینگ:
فایل پیوست 10528
افت شدید سرعت دارم.
یه سوالی دارم، آیا در استان های دیگر به هرکسی اینترنت بالای 128 میدن؟
ما توی کردستان هستیم و برای اینترنت بالای 128 کیلوبیت باید جوازی، برگه دانشجوئی چیزی جور کنیم تا بهمون بدن.
وضعیت شما چطوره؟
من ماهی 30000 تومان به مخابرات می دهم
برای اینترنت 2 مگ
سرعت خوبه
از هرمزگان
شرکت tci مخابرات
2020 تماس بگیرید ربطی به استان نداره
ولی پیشنهاد نمیشه
بوشهر بیشتر یه مگ داده نمیشه.. نیاز به چیزی هم نداره فقط محدود هست... برای نامحدود هم حداکثر 256 میدن بدون مجوز خاصی
راستی امروز بعد از یک هفته اس ام اس اومد از طرف مخابرات و بابت افت سرعت عذرخواهی کردند و دلیلشو قطعی در فیبر نوری یکی از کشورها اعلام کردند که شرکت زیرساخت داره مشکل رو حل میکنه...
بعد از یک هفته اعلام کردند پس هنوز یه هفته برای تعمیر جا داره
والا من که مشکلی نداشتم تو این ماه الآن هم با 520 کیلوبایت دارم دانلود می کنم :65:
isp : شهراد نت ( آسیا تک )
مبین نت متاسفانه 2 روزه به مشکل خورده سرعت نسبتا میشه گفت که پایین اومده :54:
دوستان تنها بحث کم و زیاد بودن سرعت مطرح نیست . بحث مهم تر پایداری شبکه و ثابت و معقول بودن پینگ تایم است ..
سینگل هوپ خواستید یه نمونه با هم چک کنیم
منکه اینطوری تا حدودی مشکلم حل کردم البته درکل دیتا سنترهای امرکیا فعلا فکرمیکنم موردی ندارن و با همشون میهش همچین کاری کرد که حداقل بشه مثل ادیمزاد از رمیوتهای اروپا استفاده کرد و از هر کدومشون میشه استفاده کرد الان این مورد بیشتر برای رنج اروپا هست
من از ساتیا دارم با سرعت .......... دانلود میکنم:105:
سلام من از شاتل استفاده میکنم افت سرعت نداشتم واقعا که شاتل خوبه
با سلام خدمت تمامی دوستان
من مازندران هستم و آسیاتک دارم،تنها باری که قطع شد سه هفته پیش بود که تقریبا یک هفته قطع و وصل میشد که خوده آسیاتک پیامک داد گفت دارن بستر جدید واسه مازندران میزارن.خلاصه بعد از اون یک هفته تا حالا قطعی نداشتم من و همچنین افت سرعت هم نداشتم.
من سرویس ۵۱۲ دارم،قبل از اون یه هفته با آی دی ام ۲۵۰ تا ۴۰۰ کیلوبایت بر ثانیه دانلود می کردم،بعد اون هم میشه گفت همیشه ۵۰۰ کیلوبایت بر ثانیه.
پینگ هم کلا چه قبل اون چه بعدش ثابته.
اینترنت اشتراکی بدین معنا نیست که یک خط خاص به تعدادی یوزر اشتراک داده میشه. این یعنی اگه 128 رو یک به ده بدن یعنی در حالتی که همه با هم استفاده کنند گیر هر یوزر 1.6 کیلو باید بر ثانیه میاد.
طریقه تقسیم 1 به ده هست ولی وقتی بقیه پهنای باند آزاد بشه اون پهنای باند به پهنای باند شدا اضافه میشه.
مثلا
100 نفر 128 میگیرن
یعنی 10 تا 10 نفر.
اگر 10 نفر اول همه با هم استفاده کنند و چون پهنای باند کم میارن از 10 نفر دوم در صورتی که جا داشته باشن گرفته میشه.
آهان راستی یادم رفت بگم.. شمایی که میگی سرعت 512 داری ولی 500 دانلود میکنی در حالی که فکر میکنی این یه امتیازه به نظر من داره سرت کلاه میره.. البته اگه ساعت 3 4 5 نصفه شب هم همین سرعت رو داشته باشی که نه..
اینجور که من میدونم بعضی شرکت ها برای مشترکینی که سرویس محدود میگیرن پهنای باند بالا در طول روز میزارن و شب ها پهنای باندی که خرید شده قرار میدن.
چون ترافیک شما محدود هست طبیعتا روز دانلود نمیکنید.. از طرفی هر چی سرعت بیشتری داشته باشید مصرف کامپیوتر شما خود به خود زیاد میشه :)
دوست عزیز تفکر شما خیلی صحیح نیست . دلیل آنکه در شرکت های خصوصی دیگر وقتی شما سرویس 512 خریداری می کنید . در بهترین حالت سرعت 64 دارید و در بیشتر حالت ها کمتر از این اما هیچ گاه مشاهده نمی کنید مثلا به دلیل عدم استفاده ی دیگران سرعت شما 200 باشد !
مورد بعدی اینکه اینترنت مخابرات به استثنا مسکلات 5-6 روز گذشته در اکثر ساعات شبانه روز دارای سرعت بالایی بود مثلا بنده برای سرویس 512 در اکثر مواقع سرعت 300 -250 و در بدترین حالت 150 داشتم ! مورد دیگر : این سرویس که عرض کردم نامحدود هم بود و در ماه شخصا بیشتر از 25 گیگ دانلود داشتم
مورد دیگر : همین سرویس شب ها سرعت بیشتری داشت مثلا 12 شب به بعد سرعت 350-400 هم مشاهده می شد ....
عجیب است ولی اتفاق افتاده است !!