-
پاسخ : فروش سرور مجازی آمریکا ،رم 512 فقط 12 تومان ،همراه با پنل ارسال پیامک رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mashomid
سلام
دوستان سرعت دانلودتون چقدره ؟
سرعت دریافت در حال حاضر بیشتر از سرعت تمامی سرور هایی هست که قبلا از شرکتهای دیگه تهیه کردم. :53:
-
پاسخ : فروش سرور مجازی آمریکا ،رم 512 فقط 12 تومان ،همراه با پنل ارسال پیامک رایگان
سفارشات 2 روز اخیر هم تا این لحظه تحویل داده شد.
با تشکر.
-
کیفیت سرویس خوبه هم Stable
ایشالا همین جوری بمونه. خسته شدم از بس ماهی 2 بار سرویس عوض کردم.
-
3 سفارش تحویل دوستان گردید.
با تشکر.
-
سومین سرورم رو هم از ایشون گرفتم کارشون خیلی عالیه امیدوارم فروش خوبی داشته باشین و موفق باشین .
-
یک سرور ۵۱۲ گرفتم.
نقاط قوت :
۱.پاسخگویی خوب در فروم
۲.سرعت خوب راه اندازی
۳.سرعت خوب سرور
نقاط ضعف:
۱.عدم اعمال تخفیف (البته معلوم بود مشکل از سیستم خرید بوده و قصدی توی کار نبوده)
۲.عدم پاسخگویی مناسب به تیکت.
۳. نداشتن مسنجر جهت پاسخگویی آنلاین.
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghasem.fattahpour
یک سرور ۵۱۲ گرفتم.
نقاط قوت :
۱.پاسخگویی خوب در فروم
۲.سرعت خوب راه اندازی
۳.سرعت خوب سرور
نقاط ضعف:
۱.عدم اعمال تخفیف (البته معلوم بود مشکل از سیستم خرید بوده و قصدی توی کار نبوده)
۲.عدم پاسخگویی مناسب به تیکت.
۳. نداشتن مسنجر جهت پاسخگویی آنلاین.
موفق باشید.
با سلام
1-در مورد عدم اعمال تخفیف خدمتون موارد گفته شد که مشکل از سیستم هست و دوستان بگند ما مورد رو اصلاح میکنیم.
2-ما خدمتون داخل تیکت هم گفتیم مواردی که فوری هست رو تماس بگیرید شماره تماس داخل تاپیک هم هست آیا تماس گرفتید و پاسخ نگرفتید؟
3-آیا شما درخواست مسنجر کردید و پاسخ منفی گرفتید؟!
ما آیدی یاهو به کاربرانی که اعلام نیاز کردند ارسال کردیم و هم از طریق تیکت،تماس تلفنی و یاهو پاسخگو بودیم.
در رابطه با مورد شما شما تیکت زدید 1 ساعت طول کشیده ما جواب دادیم بعدم گفتیم اگر مورد فوری هست تماس بگیرید جواب دادید و بعد از 20 دقیقه که پاسخ نگرفتید اینجا پست دادید...
امیدوارم پاسخ ها کامل باشند و در صورت هرگونه انتقاد یا ابهام بنده پاسخگو هستم میتونید همینجا مطرح کنید.
و پشتیبانی و نحوه سرویس دهی ما رو میتونید از کاربران فعلی ما هم جویا بشید.
با تشکر از شما.
-
من تا به این لحظه راضی هستم. مشکلی هم ندارم. وقتی پاسخگویی باشد هیچی مشکلی نیست. شما هم سریع و عالی پاسخگو هستید. تشکر
-
تا اینجا از سرور خیلی راضی هستم.
-
سفارشات امروز تحویل گردید.
با تشکر.
-
سلام و خسته نباشید
چرا کد تخفیف کار نمیکنه؟
وقتی میزنم 20% کم میکنه اما موقع پرداخت نهایی باز همون قیمت اصلی میشه
راهنمایی لطفا
-
-
سرویس واقعا خوبی دارید.
با تشکر
-
داداش کد تخفیف که میخوره توی پرداخت دوباره همون 15 ت رو میزنه داستان چیه ؟
-
با اجازه آقای حسینی :
یوزر ایشون اینجا 2-3 روزی اخراج هستن توی سایت خودشون تیکت کنید تا براتون بررسی کنند.:53:
-
با سلام
متاسفانه یک هفته اکانت ما بسته شده بود به دلیل های...
دوستان خدا رو شکر موارد رو از طریق تیکت پیگیری کردند و حل شد.
همچنان در خدمت دوستان هستیم
با تشکر.
-
سلام دوست عزیزم
وقت بخیر
من یک حساب پیپال از امارات دارم حالا برای امنیت بیشتر و تغییر آی پی ام میخوام وی پی اس بخرم.ویندوزم 7 است و خیلی کارم سنگین نیست.هزینه ی نصب رایگانه؟خودتون انجام میدید؟.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_12
سلام دوست عزیزم
وقت بخیر
من یک حساب پیپال از امارات دارم حالا برای امنیت بیشتر و تغییر آی پی ام میخوام وی پی اس بخرم.ویندوزم 7 است و خیلی کارم سنگین نیست.هزینه ی نصب رایگانه؟خودتون انجام میدید؟.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
با سلام
بله بصورت رایگان سرویس ها کانفیگ میشه
با تشکر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzadho
با سلام
بله بصورت رایگان سرویس ها کانفیگ میشه
با تشکر.
هزینه ی ماهیانه رو میشه بفرمایید
کار من سبکه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_12
هزینه ی ماهیانه رو میشه بفرمایید
کار من سبکه.
قیمت سرویس ها در پست اول تاپیک بطور کامل ذکر شده.
با تشکر.
-
باز هم ظاهرا مشکل کد داره ، در هنگام انتقال به درگاه مبلغ اصلی نمایش داده می شود .
-
با سلام
تمامي دوستاني كه سفارش داده بودند كد تخفيف رو لحاظ كرديم.
متاسفانه مشكلي در سيستم تخفيف هست كه هنوز حل نشده...
دوستاني كه سفاش مي دهند تيكت به بخش مالي بزنند تا تخفيف رو براشون لحاظ كنيم كه مشكلي نداشته باشند.
با تشكر.
-
فعلا فقط یک سرور برای بررسی بیشتر سفارش دادم و تحویل گرفتم. چیزهایی که تا الان مشخص هست:
۱. سرعت عمل در پاسخگویی هنگام فروش نسبتاً خوب
۲. سرعت عمل در تحویل سرویس خوب
۳. مشتری مداری در حد قابل قبول
۴. کیفیت سرویس نسبت به سایر سرویس های مشابه (از نظر قیمت و ...) قابل قبول
وضعیت پشتیبانی اصل مهمی است که فعلا قابل تشخیص نیست. در هر یک از موارد بالا مشکلی به وجود بیاد حتما همینجا مطرح می کنم تا در انتخاب دوستان دیگه راهگشا باشه. فعلا رضایت نسبی وجود دارد.
-
سفارشان تحویل دوستان شد.
تعدادی سرور با مشخصاتی که در پست اول هست از کشور آلمان دیتاسنتر هتزنر هم موجود هست.
دوستان میتوانند برای خرید سفارش بدهند و تیکت بزنند تا موارد تصحیح فاکتور و تحویل انجام گردد.
با تشکر.
-
سلام
ایدی یاهو لطف میکنید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza008
سلام
ایدی یاهو لطف میکنید؟
با سلام
farzad_ho68@yahoo.com
با تشکر.
-
نکته ای که قابل ذکر است بنده تغریبا با 80 درصد دوستان همکاری کردم ، اما تنها جایی که پشتیبانیش منو به تعجب وا داشت اینجا بود ، واقعا گروهشون فوق العاده هستند و بسیار با ادب
آرزوی موفقیت واسه این گروه دارم .
-
سفارشات این 2 روز دوستان هم تحویل داده شد است.
آفر ویژه همچنان پابرجاست.
با تشکر.
-
با سلام.
پورت سرور ها چند هست؟
داخل سایتتون نوشته که 15000 ولی شما اینجا 12000 گفتید. این کد تخفیف داره برای بچه های انجمن؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abidarnet
با سلام.
پورت سرور ها چند هست؟
داخل سایتتون نوشته که 15000 ولی شما اینجا 12000 گفتید. این کد تخفیف داره برای بچه های انجمن؟
با سلام
پورت سرور اصلی 1 گیگابیت هست ولی کاربران روی 100 محدود هستند.
شما سفارش بزنید و تیکت کنید تخفیف براتون اعمال میشه
با تشکر.
-
با سلام.
کارشون عالی هست. قیمت عالی. سرعت عمل در سرویس دهی و پشتیبانی. در کل عالی
-
بله بنده هم از ایشون سرویس گرفتم کیفیت سرویس و پشتیبانی خیلی خوب هست.
-
با سلام
تعداد محدود دیگری از آفرهای ویژه باقیمانده دوستان میتوانند سفارش دهند.
با تشکر.
-
تیکت زدم لطفا بررسی کنید .:53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
capitan
تیکت زدم لطفا بررسی کنید .:53:
پاسخ شما داده شده...
با تشكر.
-
بنده هم از ایشون سرور مجازی خریداری کردم و کیفیت سرور مجازیشون خیلی خوب هست
پشتیبانی دانا هاستینگ نیز فوق العاده خوب است.
خیلی ممنون و تشکر
:53:
-
addrese sait ro lotf konid
-
فروش سرور مجازی آمریکا ،رم 512 فقط 12 تومان ،همراه با پنل ارسال پیامک رایگان
تورنت امکان پذیر هست رو سرورتون؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
movie131
addrese sait ro lotf konid
کد:
http://www.danahosting.ir/cart.php
-
سفارشات تا این لحظه تحویل داده شد.
فقط 5 عدد سرویس دیگر از آفر ویژه آماده سرویس دهی هست....
با تشکر.