-
پاسخ : هاستینگ و هاست دانلود با کیفیت و امنیت بالا - فایروال قوی و ضد دی داس ( لایت اسپید - سی پنل ) 15% تخفیف
سلام ، دوست عزیز با توجه به این امکاناتی که فرمودید ( هارد ساس ، پورت 1 گیگ سرور و کانفیگ گروه روسی و... ) سرعت دانلود از هاست ها چقدر هست ؟ و آپتایم 100% واقعی هست یا نه ؟ ممنون
-
پاسخ : هاستینگ و هاست دانلود با کیفیت و امنیت بالا - فایروال قوی و ضد دی داس ( لایت اسپید - سی پنل ) 15% تخفیف
نقل قول:
سرعت دانلود از هاست ها چقدر هست ؟
سلام
شرمنده که میپرم وسط بحث
من هاست دانلود ندارم ولی سرعت دانلود vds حدود 30 مگ بر ثانیه هست البته توی همه ساعات تست نکردم ممکنه توی شلوغی سرعتش کم بشه یا ساعات خلوت بیشترم بشه الله اعلم
یا علی
-
من یه سایت دارم با بازدید + 10 هزار ای پی میتونید ساپرتم کنید؟
10 گیگ هاست میخوام 500 گیگ پهنا .. پولشم یه هفته بعد میدم .. چون میخوام سرعت و پشتیبانی رو تست کنم و مطمئن بشم ..
بهم پیام بزنید لطفا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mdake.com
من یه سایت دارم با بازدید + 10 هزار ای پی میتونید ساپرتم کنید؟
10 گیگ هاست میخوام 500 گیگ پهنا .. پولشم یه هفته بعد میدم .. چون میخوام سرعت و پشتیبانی رو تست کنم و مطمئن بشم ..
بهم پیام بزنید لطفا
تیکت بزنید تو سایت در خدمت هستیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen_eteraz
سلام ، دوست عزیز با توجه به این امکاناتی که فرمودید ( هارد ساس ، پورت 1 گیگ سرور و کانفیگ گروه روسی و... ) سرعت دانلود از هاست ها چقدر هست ؟ و آپتایم 100% واقعی هست یا نه ؟ ممنون
پورت 1 گیگ هستش
حدود 70 باید باشه
1 گیگ اختصاصی نه شیرینگ
100 درصد بله هستش
-
من هم از ایشون هاست تهیه کردم سرعت سرور و دانلود بسیار خوب از لحاظ امنیتی به دو تا از فایل هام گیر میداد که با کمی تغییر مشکل رفع شد
در کل ایشون تایید میشن
-
لطفا این طوری برخورد نکنید و کسی را زیر سوال نبرید ما سرویس داریم مشکلی هم نداشتیم. این طوری اصلا رفتار نکنید تا یک جایی موردی پیش می یاد سریعا می گید این ها این طوری هستند و
اون طوری . اصلا درست نیست.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadeght
لطفا این طوری برخورد نکنید و کسی را زیر سوال نبرید ما سرویس داریم مشکلی هم نداشتیم. این طوری اصلا رفتار نکنید تا یک جایی موردی پیش می یاد سریعا می گید این ها این طوری هستند و
اون طوری . اصلا درست نیست.
موفق باشید
خیلی ممنون دوست عزیز
ببینید این دوستان که جمعا 3 نفر هستند با دادن ماهی 16 هزار تومان اندازه یک سرور اختصاصی مصرف میکردند کل شبکه سرور رو مشغول کرده بودند و بنده به خاطر اینکه کیفیت دیگر سرویس ها افت پیدا نکنه مجبور به این بودم که پولشون رو برگشت بزنم
حالا دوستان دیگر از اب گل الود ماهی میگیرند یکی اصلا سرویس نداره از ما میاد میگه سرعت دانلودتون کمه
اون یکی اصلا تیکت نزده امروز میگه از صبح زدم کسی جواب نداده
پول هارو برگشت زدیم میگن نیومده
من نمیدونم از این خراب کردن چه نفعی میبرند
24 ساعت گزارش پست خلاف دادم مدیر وب هاستینگ هم پاک نمیکنه
موردی نداره اون هایی که از ما سرویس دارند همه راضی هستند و ما مشتری خودمون رو داریم
-
سلام.من یه هاست 10 یا 15 گیگ دانلود میخوام ولی گویا پلنهای کم حجم دیگه نیست . اگه ارائه می دید و همین امشب منتقل می کنید من ثبت نام و تیکت بزنم ؟ با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MizbanVps
با تشکر از همکار عزیزم
دوستان اگر خواستند میتونند ما هاستشون کنیم و در صورت رضایت یک هفته بعد پول را واریز کنند
100 درصد ضمانت داره
اگه این مورد روهنوز دارید من همین الان می خوام .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seyyed_ahmad
اگه این مورد روهنوز دارید من همین الان می خوام .
سرویس های موجود در سایت رو داریم و خدمت شما میدیم
-
-
بعضی ها کارشون همینه میان اینجا و topic بقیه خراب میکنن تا تا پک خودشون بره بالا
ایرانی جماعت همینه
-
سلام پهنای باند نامحدود واقعی هست؟ من روزی 1tb پهنای باند دارم آیا واقعی هست یا نه محدودیت داره؟
یک لینک بزارین سرعت دانلود از هاست رو چک کنیم، با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30dey
سلام پهنای باند نامحدود واقعی هست؟ من روزی 1tb پهنای باند دارم آیا واقعی هست یا نه محدودیت داره؟
یک لینک بزارین سرعت دانلود از هاست رو چک کنیم، با تشکر
منظورتون پهنای مصرفی سایته یا هاستی که خریداری کردین؟
-
نقل قول:
منظورتون پهنای مصرفی سایته یا هاستی که خریداری کردین؟
منظورش پهنای باند اینترنتشه
آخه این چه سوالیه میپرسین !
-
عزیزان هر سوالی دارند میتونند تو سایت از قسمت تیکت پشتیبانی بپرسند یا با بنده تماس بگیرند
09301381583
موفق باشید
-
تخفیف در فروش فقط تا سه روز دیگر باقی مانده است
-
سلام
میخواستم هاست لینوکس بگیرم دیدم فقط یکماهه و 3 ماهه دارین نمیشه 6 ماهه و یکساله هم اضافه کنید :105:
ممنون :)
-
هرچند امروز برای اولین بار خارج از دسترس شد سرویس هاشون اما به شخصه بعد از تلخی های فراوان که از 4-5 شرکت واقعا "فصلی" کشیدم انصافا بدون هیچ مشکلی کار کرده برام و نه مثل بقیه جاها هر روز لیسنس تریالو هزارو 1 مشکل دیگه...
هرکسی هم در سرویس دهی اینها مشکل داره تست بگیره 1 ماه مثل بنده.
-
من از ایشون سرویس گرفتم ، بعد از مدتی گفتن که هاست دانلود شما فشار زیادی میاره رو سرور 48 ساعت وقت دادن جمع کنم برم، یا هزینه اضافی پرداخت کنم، برای کسایی که سایت بزرگ دارند اصلا پیشنهاد نمی شه این شرکت.!
-
من واقعا از ایشون راضی نیستم. روز اول باهم توافق کردیم سایت من تست بیاد بالا و اگر به سرور فشار آورد به من بگن تا من پنل رو ارتقا بدم. اما ایشون سریعا سایت رو suspend کردن. 20 هزار لینک ایندکس من تو گوگل از بین رفت. واقعا از ایشون راضی نیست. بهتر بود قبل از بسته شدن باهم حرف می زدیم و مشکل رو حل می کردیم. از serveriran هم به هیچ عنوان راضی نیست. دقیقا مثل همین مشکل رو باهاشون داشتم. در ضمن بیشتر از 20 روز هست که سرور هاشون بی نهایت قطع و وصل می شه. خدا وکیلی عین واقعیت رو گفتم. چون منم گول یه مشت تعریف بیجا رو خوردم. uptime سرور هاشون فوق العاده پایین هست. serveriran
-
من هاست دانلود از ایشون گرفتم ولی با دلایل بی جا گفتن شما رو نمیتونیم میزبانی کنیم و تسویه کنید
اصلا تایید نمیشه. نه رفتار خوبی دارن نه پشتیبانی خوب
-
سلام
از ظهر هاست و سرور اینا قطع هست
لطفا رسیدگی شود
-
بله از صبح قطع هست انهایی که در هتزنر سرور دارند دقیقا همین مشکل را دارند تعدادی.
-
Re: هاستینگ و هاست دانلود با کیفیت و امنیت بالا - فایروال قوی و ضد دی داس ( لایت اسپید - سی پنل ) 15% تخفیف
پس جرا نمیان اعلام کنند ؟ حتما باید کل سایت رو بگردیم ببینیم که هتزنر مشکل داره بعد بهشون ربط بدیم؟
-
پاسخ : Re: هاستینگ و هاست دانلود با کیفیت و امنیت بالا - فایروال قوی و ضد دی داس ( لایت اسپید - سی پنل ) 15% تخفیف
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-secret
پس جرا نمیان اعلام کنند ؟ حتما باید کل سایت رو بگردیم ببینیم که هتزنر مشکل داره بعد بهشون ربط بدیم؟
باید اعلام کنن گزارش بدن که ندادن البته بیشترها همین طوریه چون سایت اونها هم روی همین سرور هست به خاطر اینه .
-
دوستان عزیز
نه هکی رخ داده
نه به سرور فشار اومده نه هیچ چیزه دیگه
متاسفانه شرکتی که ما ازشون سرور تهیه کردیم
اون هم 3 سرور ازش داشتیم
که دو تا سرور هاستینگ بوده و یک سرور بک اپ
درست عین سه سرور رو بستن از طرف دیتاسنتر خیلی ها این مشکل رو دارند
ما فقط منتظر هستیم سرور از سازپند در بیادش تا سریع انتقال بدیم به یک سرور دیگه
ما الان هیچ دسترسی نداریم
لینک زیر پاسخ گوی همه این موضوعات هستش
بسته شدن سروهای هتزنر ( کسانی که از شرکت گذرگاه جهانی خریده بودن)
-
اطلاعات که از بین نمیره ؟
-
سلام
سایت میزبان و کنترل پنل شما کار نمی کنه و تیکت نمی شه زد. موبایل هم که خاموش است . به چه طریقی می توان با شما ارتباط برقرار کرد؟؟
-
-
وضعیت خیلی عالی در سرویس ها:
سرویس داون!
تیکت 24 ساعته جواب داده نشده!
شماره های روی سایت خاموش!
:l
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-secret
وضعیت خیلی عالی در سرویس ها:
سرویس داون!
تیکت 24 ساعته جواب داده نشده!
شماره های روی سایت خاموش!
:l
ما که برای یکی از دوستان گرفتیم اصلا دان ندارند .
شما اگر وی پی اس هستید ازشون سوال کنید چون تغییراتی داشتند ولی مشکل هاستینگ نداشتند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadeght
ما که برای یکی از دوستان گرفتیم اصلا دان ندارند .
شما اگر وی پی اس هستید ازشون سوال کنید چون تغییراتی داشتند ولی مشکل هاستینگ نداشتند.
ماله بنده هم هاست هست
میشه بگین طریق دیگه ای جهت ارتباطشون هست ما انجام بدیم ؟
-
تماس بگیرید یا تیکت بفرستید.
این هاست هم الان بالا هست و موردی ندارد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadeght
تماس بگیرید یا تیکت بفرستید.
این هاست هم الان بالا هست و موردی ندارد.
لطفا پست 72 رو دوباره بخونید
-
ما که هر بار موردی هم داشتیم با تماس تلفنی و یا تیکت جواب می دادند و می دهند.
مجددا امتحان کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadeght
ما که هر بار موردی هم داشتیم با تماس تلفنی و یا تیکت جواب می دادند و می دهند.
مجددا امتحان کنید.
فکر نمیکنید زیادی جهبه گیری میکنید و یوزر دوم خود ادمینش نیستید ؟
به هر حال همونطور که توی چند تایپیک قبلی انتقاد های بسیاری کردند منم همینجا میگم که خرید از این سایت = پشیمانی اینم عرض کنم اصلا پشتیبانی نداره ایشون تو تیکت عرض کردن فقط میزبانی میکنیم و پشتیبانی نداریم
و دوم اینکه ایشون چیز پی ان فروش هارو مفسد جامعه میدونند و میفرمایند فسادرو هم ترویج میدن! ولی از اون طرف خودشون واسه فیسبوک گیر چیز پی ان هستند
بهتر ادم وقتی چیزی رو بد میدونه اول خودش سمتش نره بعد به دیگران بگه فلان بساله
-
سلام دوستان عزیز
یک هاست دارم یک ساله
از سرویس آشیان هاست
فضا 5 گیگ
پهنای باند 100
من یک ساله خریدم 250 اما کسی بخواد تا 200 تومان می دم بهش
چون ما اومدیم سرور گرفتیم دیگه به درد ما نمی خوره
کسی می خواد بهم زنگ بزنه
09351718881