-
پاسخ : پایان فعالیت HostDL
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamServer
مهرشاد جان کاملا موافقم! این جوری این دوستان هم سر به هوا نمیمونن!
موافقم امیر جان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
بهتره چند تا از همکاران سرورهای پر بازدید و مخصوص سایت پر بازدید کانفیگ کنند
کدامیک از همکاران ؟
:-p
همکاران راحت ترین پیشنهاد رو میدند: سرور اختصاصی بگیرید..
یا یک قیمتهای نجومی میدند که همون قیمت سرور میشه
خیلی از همکاران اصلا سایت پربازدید و عملکردش رو ندیدند و اطلاع ندارند!
فکر میکنند مثل کار کردن 5 تا وردپرس با هم هست!
من هم سال گذشته خوشبین بودم و از همکاران خوشنام همین فروم استفاده کردم و بیچاره شدم
هاست دی ال یک استثنا بود و فکر نکنم تکرار بشه
(من الان از هاست دی ال استفاده نمیکنم و به علت داشتن چندین سایت, سرور اختصاصی دارم..)
-
خب
فقط دو سه صفحه که دعوا و کل کل بود و شده بود خنده بازار نه به خاطر مشکل هاست دی ال و مشکل کاربراش بلکه به خاطر کل کل های الکی.
هاست دی ال جزو بهترین ها بود که این بار هم اگر به قول دوستان فکر کنم بخواد برگرده میشه مسخره بازی عین نوار ویدیو میشه هی گیر میکنه هی نشون میده و اعصاب آدم خورد میشه از این فیلم ، و فکر کنم ریزش زیادی داره اگر هم بخواد برگرده که با افزایش قیمت هم درست نمیشه پس فکر نکنم برگردن مجدد. (مخصوصا با سابقه ای که از مشکلاتشون در دنیای حقیقی در جریان بودم با قانون مملکت حالا بماند)
فقط یک نکته به چشمم خورد تو این کل کل ها که دوستان میترسیدن بیان روی سرویس دهنده های دیگر ... :
یعنی واقعا امروز به این فکر رسیدین که ایران جز هاست دی ال سرویس دهنده قوی دیگه ای نداره یا میدونستید و بروز نمیدادید که امروز ناچارا گفتید ؟
هاست دی ال یک نفر یا دو نفر نیست ولی تمام این هاستینگ های دیگر همه یک نفرن یا دو نفر حداکثر (98 درصد هاستینگ های فعلی) و با آفر دادن های الکی و ارزان قیمت برای جذب مشتری سرور خودشان را خراب که میکنند هیچ باعث خراب شدن بازار هاستینگ هم میشن و باز هم بیشتر خواهند شد که الان میبینیم به جز هاست دی ال مثلا ویبیران به هاستینگ دیگری اعتماد ندارد و واقعا با این حرف دلم برای هاستنگ ایران سوخت به جایی که بیگانگان و افراد خارجی این حرف را بزنن و ما دفاع کنیم خودمان داریم مینالیم ...(اگر این یک نفره ها و به قول معروف بچه مدرسه ای ها متحد میشدند واقعا شاید هاست دی ال الان یکی از بهترین سرویس دهنده ها بود نه تنها سرویس دهنده برای سایت های پربازدید و ...)
کسایی که سرویس مفتاد تومن میدن و میشن با بی کیفیت که الان ویبیران نمیخواد بره روی اون ها یا دیگر دوستان نمیرن میشه قیمت ها را با هاست دی ال مقایسه کنند ؟
همین رامین عزیز که تو همین تاپیک هم بوده یادم توی تاپیک قبلی گفت یه دورانی 250 هزار تومان ماهانه به هاست دی ال هزینه میداده که الان فکر کنم حساب کنیم 400-500 میشه ماهی ، خب هاست دی ال همین سرویس ها را دارد که توانایی مالی و ... برای کیفیت بیشتر و بالا را دارد. همین توانایی ها را دارد که کارش را با گسترش اپراتور با کیفیت تر کرده.
هدفم از این صحبت ها اینه هاستینگ های مفتاد تومنی که میبینن این تاپیک را و به قول دوستان نیششان تا بناگوش باز میشه درس عبرتی بشه براشون هاست دی ال با گرفتن این هزینه های بالا نتونست شما دیگر نکنید و وضع هاستنگ کشور را بدتر از اینی که هست نکنید ، باور کنید به عمق فاجعه بخوایم فکر کنیم چند سال دیگر ایران توی فناوری میزبانی سقوط میکنه و کلاه برداری هم سر خرید میزبانی خارجی برای دلال ها بیشتر میشود.
زبانمون توی این انجمن مو در آورد یه کم درس عبرت بگیرید (الان باز دو روز دیگه آفر میاد وی پی اس 256 ماهی 5 تومن :) نکنید واقعا به قول دوستان هاست دی ال رفت دندان تیز کردید ؟ هزینه درست بگیرید از همین مشتریان اگر سمتتان آمدن کیفیت را بالا ببرید)
یکی بگه هاست دی ال وی پی اس 256 هم داشت ؟ چند میداد ؟ فکر نکنم زیر 10 تومن میداد درسته ؟
ببخشید سرتان را درد آوردم با این صحبت ها
ارادتمند تک تک دوستان:53:
سجادیه
یا حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
این همه ملت خودشون رو کشتند ! هیچ کجا هیچ کجا ! این همه جا هستند که دارند کانفیگ می کنند. سرویس درست درمون میدند ! مگر میشه جای دیگه ای نباشه ! وقتی هزینه درست حسابی کنید سرویس دهنده سرویس خوب میگیره و درست کانفیگ میکنه ! شما هم دیگه شورش رو در آوردید .
دقیقا
ولی قول میدم همین دوستان که میرن پیشه مین سرویس دهنده ها که پیش هاست دی ال در ماه بیشتر از 200 تومن میدادن وقتی سرویس دهنده بگه 300 میگن تخفیف بده اینقدر میگن با 100 تومن راضیش میکنن و نیششون تا بناگوششون باز میشه میگن آخیش ارزانتر گرفتیم.
مطمئن باشید ایرانی هستیم دیگه عادت ایرانی جماعت هست.
یا حق
-
این واقعا مایه ی تاسف هست که کسی به خودش این جرات رو نمیده که بگه ما میتوانیم و بهترینیم
به جای این حرف ها به فکر چاره باشید دوستان عزیز @-)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
godfather28
کدامیک از همکاران ؟
:-p
همکاران راحت ترین پیشنهاد رو میدند: سرور اختصاصی بگیرید..
یا یک قیمتهای نجومی میدند که همون قیمت سرور میشه
خیلی از همکاران اصلا سایت پربازدید و عملکردش رو ندیدند و اطلاع ندارند!
فکر میکنند مثل کار کردن 5 تا وردپرس با هم هست!
من هم سال گذشته خوشبین بودم و از همکاران خوشنام همین فروم استفاده کردم و بیچاره شدم
هاست دی ال یک استثنا بود و فکر نکنم تکرار بشه
(من الان از هاست دی ال استفاده نمیکنم و به علت داشتن چندین سایت, سرور اختصاصی دارم..)
یکی از همکارانی که هم خوشنام باشه و هم به صورت تخصصی روی میزبانی مشغول باشه مثلا آقای اشکان کمانگیر
سرورهای پر بازدید باید cpu فوق قوی داشته باشند چون این سایت ها بیشتر مصرف cpu دارند ، فکر می کنم سرور ex6s هتزنر مناسب باشه 5-6 تا هاست کنند روش، نفری 50 هزار تومان پول بدن مشتری ها
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
این همه ملت خودشون رو کشتند ! هیچ کجا هیچ کجا ! این همه جا هستند که دارند کانفیگ می کنند. سرویس درست درمون میدند ! مگر میشه جای دیگه ای نباشه ! وقتی هزینه درست حسابی کنید سرویس دهنده سرویس خوب میگیره و درست کانفیگ میکنه ! شما هم دیگه شورش رو در آوردید .
این پلانهای هاست دی ال:
HostDL :: Major Web Hosting Services
ساپورت هم که دیگه همه میدونید در چه کیفیتی بوده
شما فرمودید این همه جا هستند
به غیر از vps که فکر کنم ارایه دهنده هستید, پیشنهاد هاست اشتراکی ممتاز با این اپتیام.. با این قیمت و با این ساپورت و با این کیفیت بدید
ملتی رو از نگرانی برهانید!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
خب
زبانمون توی این انجمن مو در آورد یه کم درس عبرت بگیرید (الان باز دو روز دیگه آفر میاد وی پی اس 256 ماهی 5 تومن :) نکنید واقعا به قول دوستان هاست دی ال رفت دندان تیز کردید ؟ هزینه درست بگیرید از همین مشتریان اگر سمتتان آمدن کیفیت را بالا ببرید)
یکی بگه هاست دی ال وی پی اس 256 هم داشت ؟ چند میداد ؟ فکر نکنم زیر 10 تومن میداد درسته ؟
ارادتمند تک تک دوستان:53:
سجادیه
یا حق
متاسفانه این مشکل ما هم رنج می دهد، ارز دوباره اومد پایین و آفر های زیر 20 تومان بعضی همکاران دوباره شروع شد و بازار رو خراب کرد
فکر می کنم ارز بالاتر بره به نفعمون هست
-
خیلی ناراحت شدم شنیدم که هاست دی ال داره جمع میکنه از خدا میخاهم که این مشکلات را از سر هاستینگی ها بر داره و کسی این چنین مشکلات گریبانشان را نگیره .به نظر من خیلی ساخت میشه شرکتی پیدا کرد که در حد و اندازه های هاست دی ال از نظر پشتیبانی و کیفیت سرس هاش باشه
-
هاست دی ال خودش یکی از پایه گذاران هاستینگ مفتاد تومنی بود ! اون زمانی که میومد سایت با 300 تا بازدید رو سالیانه میداد 50 تومن ( و بعد به تدریج گرونش کردن و رفتن و اومدن و باز گرونش کردن ) باید فکر اینجا رو میکرد
که حالا مشتری هاست دی ال بیاد تو فروم بگه من سایتم 1000 تا آنلاین داره سرور اختصاصی هم به صرفه نیست بگیرم !
البته این حرف که زیرساخت سخت افزاری و پهنای باند در ایران جواب سایت های پربازدید رو نمیده 100% اشتباه هست و با جدیت ردش میکنم . خیلی از سایت های خارج از کشور بعد از انتقال به داخل ایران و استفاده از اینترانت هزینه مصرف پهنای باندشون نصف هم کمتر شده .
وقتی یک سایتی 99درصد بازدیدش از ایران هست . چرا بیاد از پهنای باند اینترنتی استفاده کنه ؟ این یکی از ساده ترین راه حل هاست که هیچ هاستینگی حاضر به استفاده از این روش نیست .
-
هاست میزبانی 5 گیگ ماهانه 25 هزار تومان.
فکر نکنم چنین تعرفه هایی تو انجمن باشه تازه سطح کاربریشم فکر کنم در هاست دی ال معمولی باشه قیمت های دیگه هم و بالاتر هم دارند.
برای دوستانی که نگران هستند فکر کنم ****** مناسب باشه نظر دوستان چیه؟
یا حق
-
من اینو پیشبینی کرده بودم دو تا سایت داشتم که چند روز پیش انتقال دادم هاستم از میزبان سایت گرفتم :))
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yekmobile.com
یکاری کنید که هاستینگ های خوب از بد شناسایی بشوند. و ما در تصمیم گیری راحت تر باشیم
خوب صبر کنید و بررسی کنید تا مثل ماهی در آب گل آلود نباشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
godfather28
این پلانهای هاست دی ال:
ساپورت هم که دیگه همه میدونید در چه کیفیتی بوده
شما فرمودید
این همه جا هستند
به غیر از vps که فکر کنم ارایه دهنده هستید, پیشنهاد هاست اشتراکی
ممتاز با این اپتیام.. با این قیمت و با این ساپورت و با این کیفیت بدید
ملتی رو از نگرانی برهانید!
با این وضع و دلار و بازار ؟ خیر . فایده ای نداره من هم دانشش رو ندارم ! ولی به طور مثال شرکت هایی که دانش بالایی داشته باشند توی این زمینه یک مشکل جدی دارندو تامین هزینها ! شما به عنوان کاربر باید هزینه خیلی بالاتری رو بدید تا همون سرویس رو تهیه کنید !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
قیمتهاش اصلا به صرفه و مناسب سایت های پر بازدید نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
یکی از همکارانی که هم خوشنام باشه و هم به صورت تخصصی روی میزبانی مشغول باشه مثلا آقای اشکان کمانگیر
سرورهای پر بازدید باید cpu فوق قوی داشته باشند چون این سایت ها بیشتر مصرف cpu دارند ، فکر می کنم سرور ex6s هتزنر مناسب باشه 5-6 تا هاست کنند روش، نفری 50 هزار تومان پول بدن مشتری ها
خب 6 تا 50 تومان میشه 300 تومان! هزینه ex6s حدود 500 تومان هست! می صرفه؟ هزینه cpanel و ... هم هست. یعنی 6 تا 150 تومان شاید بصرفه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
karshenasi
قیمتهاش اصلا به صرفه و مناسب سایت های پر بازدید نیست
میشه بفرمائید سرویس فعلیتون از هاست دی ال چی هست و چه پرداختی دارید در ماه ؟
و چرا ****** به صرف نیست چه چیزیش برای شما گران بوده (خودم نمیدونم قیمت هاشون با هاست دی ال چه جوریه برای همین پرسیدم)
یا حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
و چرا ****** به صرف نیست چه چیزیش برای شما گران بوده (خودم نمیدونم قیمت هاشون با هاست دی ال چه جوریه برای همین پرسیدم)
یا حق
مثلا من ده گیگ فضا و ماهی یه ترابایت پهنای باند رو با هزینه 40 تومن گرفتم
همین پلن رو ****** زده ماهی 200 تومن !
لینوکس VIP
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
یا حق
****** قوانین بسیرا سخت گیرانه ای دارد . بخش قوانین سایت را مطالعه بفرمائید. تنها بحث میزبانی پربازدید نیست . بلکه مساله مهم > میزبانی سایت پربازدید غیر قانونی است ( با موضوعات مختلف از جمله فیلم ، موزیک ، گالری عکس و .... )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iMohsen
هاست دی ال خودش یکی از پایه گذاران هاستینگ مفتاد تومنی بود ! اون زمانی که میومد سایت با 300 تا بازدید رو سالیانه میداد 50 تومن ( و بعد به تدریج گرونش کردن و رفتن و اومدن و باز گرونش کردن ) باید فکر اینجا رو میکرد
که حالا مشتری هاست دی ال بیاد تو فروم بگه من سایتم 1000 تا آنلاین داره سرور اختصاصی هم به صرفه نیست بگیرم !
البته این حرف که زیرساخت سخت افزاری و پهنای باند در ایران جواب سایت های پربازدید رو نمیده 100% اشتباه هست و با جدیت ردش میکنم . خیلی از سایت های خارج از کشور بعد از انتقال به داخل ایران و استفاده از اینترانت هزینه مصرف پهنای باندشون نصف هم کمتر شده .
وقتی یک سایتی 99درصد بازدیدش از ایران هست . چرا بیاد از پهنای باند اینترنتی استفاده کنه ؟ این یکی از ساده ترین راه حل هاست که هیچ هاستینگی حاضر به استفاده از این روش نیست .
کارشناس عزیز
ممنون از توضیحات شما
سوالی داشتم
اگر ما سرور از ایران بگیریم
اینترانت که مسلما نمیشه .چون کاربر خارج از ایران هم داریم(90 درصد از ایران و 10 درصد خارج از ایران کاربر داریم)
به هرحال سایت باید در خارج از ایران (برای کاربران ایرانی مقیم خارج)و برای روباتها و موتورهای جستجو هم قابل دیدن باشه
سرورهای ایران طوری هست
تشخیص بده
برای کاربر ایران .. اینترانت باشه
و برای خارج از ایران پهنای باند گران ایران رو حساب کنه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
****** قوانین بسیرا سخت گیرانه ای دارد . بخش قوانین سایت را مطالعه بفرمائید. تنها بحث میزبانی پربازدید نیست . بلکه مساله مهم > میزبانی سایت پربازدید غیر قانونی است ( با موضوعات مختلف از جمله فیلم ، موزیک ، گالری عکس و .... )
باورتون نمیشه من خودم از ****** خوشم نمیاد. قبل از کار روبینا سرور و هاستینگ سجادیه چند سال پیش برای استخدام مراجعه کردم که بماند. .. فهمیدم هرچی توی ****** کار میکنند بر اساس مدرک هست و تجربه کاری ندارند به جز چند نفرشون ولی سرویس هاشون قوی هست.
در مورد قوانین هم که ذکر کردید خب بله این مشکل هست.
پس فکر کنم همان دوستان جمع بشن چند هاستینگ و با هم سرورهای قدرتمند کانفیگ کنند بهتر باشه (باید چند نفر باشن یک نفر فایده نداره چند نفر پشتیبانی هم بهتر هست.)
یا حق
-
کاشکی یه اتحادیه هم برای هاستینگ بود که حداقل قیمیت رو مشخص میکرد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
godfather28
کارشناس عزیز
ممنون از توضیحات شما
سوالی داشتم
اگر ما سرور از ایران بگیریم
اینترانت که مسلما نمیشه .چون کاربر خارج از ایران هم داریم و ...
به هرحال سایت باید در خارج از ایران و برای روباتها و موتورهای جستجو هم قابل دیدن باشه
سرورهای ایران طوری هست
تشخیص بده
برای کاربر ایران .. اینترانت باشه
و برای خارج از ایران پهنای باند گران ایران رو حساب کنه؟
مستقیم درگیر همین کار هستم.
اصلا چنین کاری امکان پذیر نیست و هنوز روترهایی جداگانه نداریم که چنین تشخیصی بتونن انجام بدن.
موقع صحبت با کانفیگرهای شبکه دیتاسنتر و زیر ساخت و ... که بودیم برای همین مشکلات فقط نتیجه این هست زمانی این اتفاق میفتد که همه منازل فیبر نوری باشند که فیبر نوری به یک روتر وصل هست و ارتباطات داخلی حساب میشود و خارجی جدا
برای همین آیپیهای اینترانت به خارج دسترسی ندارند و اگر آیپی کلی بخواید بگیرید که هم ایران هم خارج دسترسی داشته باشند هزینه اینترنتی حساب میشود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
کاشکی یه اتحادیه هم برای هاستینگ بود که حداقل قیمیت رو مشخص میکرد
منظورتون از اتحادیه چیه داداش ؟ :105:
-
بسیار ناراحت کننده بود ! تو این سایت های دانلود بزرگ فقط آسان دانلود خیالش جمعه !!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
مستقیم درگیر همین کار هستم.
اصلا چنین کاری امکان پذیر نیست و هنوز روترهایی جداگانه نداریم که چنین تشخیصی بتونن انجام بدن.
موقع صحبت با کانفیگرهای شبکه دیتاسنتر و زیر ساخت و ... که بودیم برای همین مشکلات فقط نتیجه این هست زمانی این اتفاق میفتد که همه منازل فیبر نوری باشند که فیبر نوری به یک روتر وصل هست و ارتباطات داخلی حساب میشود و خارجی جدا
برای همین آیپیهای اینترانت به خارج دسترسی ندارند و اگر آیپی کلی بخواید بگیرید که هم ایران هم خارج دسترسی داشته باشند هزینه اینترنتی حساب میشود.
من هم میدانستم
خواستم
کارشناس کمی بیشتر تامل کنند
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paradiseserver
اتحادیه نمیدونی چیه دوست من ؟؟ یعنی همه قیمتاشون ثابت باشه ! مثلا یکی هاست 1 گیگ رو نده 300.000 تومان!
البته من با نظریه اتحادیه 80 درصد مخالفم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paradiseserver
دیدی دم عیدی دار بست میزنن میوه فله ای میدن الان اینجا هم هاست دی ال جمع کرده می گن یکی پیدا بشه از این داربست ها بزنه سرور قدرتمند با سی پنل رایگان بده :52:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shayan7
اتحادیه نمیدونی چیه دوست من ؟؟ یعنی همه قیمتاشون ثابت باشه ! مثلا یکی هاست 1 گیگ رو نده 300.000 تومان!
البته من با نظریه اتحادیه 80 درصد مخالفم
میدونم
من هم با اتحادیه مخالفم فقط یه جایی باید باشه که مثل طلا و دلار قیمت سرور و هاستینگ رو تعیین کنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
دیدی دم عیدی دار بست میزنن میوه فله ای میدن الان اینجا هم هاست دی ال جمع کرده می گن یکی پیدا بشه از این داربست ها بزنه سرور قدرتمند با سی پنل رایگان بده :52:
داداش شما خودت چرا این کار رو انجام نمیدید ؟ بلاخره این کاربران بیچاره چه گناهی کردن ؟ زود تر یکی از دوستان همت کنه و یه حرکتی بزنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
godfather28
من هم میدانستم
خواستم
کارشناس کمی بیشتر تامل کنند
فقط یک نکته برای یک سایت :
داشتن دو دامنه کام و آی آر
داشتن دو سرور یکی به اینترنت و دیگری به اینترانت.
امکان چنین چیزی که گفتید اینترانت و اینترنت پهناشون از هم جدا بشه وجود داره.(کانفیگ توسط خود مشتری یعنی انجام میشه دیگه و ربطی به زیر ساخت کشور پیدا نمیکنه)
یا حق
-
:53: خوب دیگه پارسال هم رفت دوباره اومد برمیگرده خیالتون راحت از ما گفتن بود :">
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
فقط یک نکته برای یک سایت :
داشتن دو دامنه کام و آی آر
داشتن دو سرور یکی به اینترنت و دیگری به اینترانت.
امکان چنین چیزی که گفتید اینترانت و اینترنت پهناشون از هم جدا بشه وجود داره.(کانفیگ توسط خود مشتری یعنی انجام میشه دیگه و ربطی به زیر ساخت کشور پیدا نمیکنه)
یا حق
سایتهای پربازدید استاتیک نیستند!
سایتها داینامیک هست
مثل ویبالیتن
یا چت
یا ...
یعنی تبادل و ذخیره سازی اطلاعات بین سرور و کاربران در هر لحظه
چطوری این امکان میتونه وجود داشته باشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
karshenasi
قیمتهاشون تقریبا خوبه و مناسب
ظاهرا خیلی اکی هست!
ولی من دیشب در همین انجمن جستجو کردم
انتقاد زیاد داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paradiseserver
داداش شما خودت چرا این کار رو انجام نمیدید ؟ بلاخره این کاربران بیچاره چه گناهی کردن ؟ زود تر یکی از دوستان همت کنه و یه حرکتی بزنه
والله سر رشته ندارم اسم سرور میاد دستو پام میلرزه :">
-
من از هاست دی ال سرویس نداشتم ولی اینجور که اینا اه میکشند :)) من فکر میکنم دیگر مدیران هاستینگ بوقن :دی ببخشید ها! یک سایت هاست هاست دی ال بسته شد رفتن رو اون سایت اسمش یادم نیست
میهن دانلود خودش هاستینگ داره میره از هاست دی ال هاست میگیره :))
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SajjadM2
میهن دانلود خودش هاستینگ داره میره از هاست دی ال هاست میگیره :))
سرور های دانلود hostdl بینظیر بوده و ما هم به خیلی از مشتری هایی که هاست دانلود می خواستند آن را معرفی می کردیم. میهن دانلود هم فکر کنم برای بخش دانلود ها رفته روی این سرورها که با کیفیت عالی پیکربندی می شدند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
godfather28
سایتهای پربازدید استاتیک نیستند!
سایتها داینامیک هست
مثل ویبالیتن
یا چت
یا ...
یعنی تبادل و ذخیره سازی اطلاعات بین سرور و کاربران در هر لحظه
چطوری این امکان میتونه وجود داشته باشه؟
اطلاعات در سرورهای اینترانت هست و به صورت لوکال با هم در ارتباط هستند.(توضیحش زیاده و میشه کانفیگ اصلی)
سرور اینترنت فقط نقش روتر و ***** آیپیها را به عهده دارد که میشه گفت 99% عملیه (اون 1 درصد برای کسایی هست که و - ی پی -ا --ن میزنن و ایرانی هستند ولی آیپیشون خارجی میشه)
یا حق