-
پاسخ : اطلاعیه مهم - عدم پشتیبانی موقت هاست دی ال
عدم پشتیبانی موقت؟!!! واقعا یک شرکت حرفه ای چه معنی میده این اطلاعیه؟چرا شفاف با مردم صحبت نمی کنن؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
این که دوستان میگن سایت هایی که رو hostdl بود dw شده بود رو میگم
خب خیلی از سایت ها داون شده بود که الان درست شد . دروغی در کار نیست
-
در مورد عدم پشتیبانی ، حرف دوستان کاملا صحیح است ، نبایستی به همین سادگی پاسخگو نباشند .
منتها چندین سایت از دوستان که روی Host Dl هستند ، مشکلی ندارند .
احتمالا یکی از سروراشون مشل پیدا کرده ، لطفا به همین سادگی اعتبار یک شرکت رو زیر سوال نبرید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
با سلام
همه حرف های کاربران و شما درست فقط یک مورد عرض کنم که پریدن اطلاعات را به سرور 100000000000 هسته ای ربط دادید.
اطلاعات کاربرها دلیلش مشکل سرور 100000000000 هسته ای از نظر من نبوده و چیز دیگری بوده که بماند ... (خودشون شفاف سازی نکردن در فضای مجازی بنده در فضای حقیقی مشکلشون را فهمیدم تا حدودی)
ولی خب در مورد کلی بخوایم بگیم بله به قول پست های بعدی که زدید حتما باید سرور بکاب یا یه فضای کوچک بکاب به همراه داشته باشد هر کسی ، بالاخره سرور هم با برق کار میکند و یه روزی ممکن هست بسوزد یا حتی دیتاسنتر آتش سوزی اتفاق بیفتد و اطلاعات از بین برود (اگر قرار بود آتش سوزی نشه هیچ دیتاسنتری سیستم ضد حریق نداشت الان پس احتمال دادن چنین مشکلاتی باشه)
باید همه جوانب را رعایت کرد که امروزه 99% کسانی که از نت برای سایتشون فضا تهیه میکنند رعایت نمیکنند و فکر میکنند تمام کار پشتیبان گیری با میزبان هست. (اسمش خوبه میزبان هست بکاب گیر یا محافظ اطلاعات نیست وگرنه دیگه ...)
فقط یک سوال :
من فقط ماندم رامین عزیز شما 250 پول چی میدادی ؟ : d(به نرخ دلار الان فکر کنم باید حدود 400 ماهانه میدادید هزینه یک سرور اختصاصی کامل.)
ارادتمند سجادیه
یا حق
حرف های شما کاملا صحیح است . منظور بنده این بود وقتی امکاناتی مانند سرور چندین هزار هسته ای در شرکتی که سابقه خوبی ندارد مورد استفاده قرار می گیرید هیچ فایده ای ندارد ! چون اطمینانی نیست ! خود بنده بعد از آن اتفاقات نه تنها هیچ سرویسی از این شرکت تهیه نکردم بلکه هر کسی از آشنایان و همکاران خود را که قصد تهیه داشتند از این کار نهی کردم ! و پیشنهاد دادم از جایی دیگر تهیه کنند !
در مورد هزینه 250 تومانی بیشتر این هزینه بایت میزبانی فایل و پهنای باند بالا بود ( هاست دانلود ) که این یکی دیگر از اشتباهات بنده بود به جای آنکه از سرور استفاده کنم از هاست استفاده می کردم و به دلیل حجم زیاد و پهنای باند بالا مجبور به پرداخت این هزینه به هاست دی ال بودیم
-
هاست دانلود من از این شرکت هست تا به حال دان نشده چیکار باید بکنم؟ هیچ بک اپی هم ازش ندارم
برای گرفتن بک اپ باید سرور ویندوز بگیرم تا با سرعت بالا دانلود کنه؟
مشکلی که سال پیش برای این شرکت پیش امد مگه فقط به سایت های فــ یلتره شده ضربه نزد؟ یعنی اون موقع برای میهن دانلودینا هم مشکل پیش اومد؟
-
نه سایت خودم و دوستان روی هاست دی ال هست الان بالا میاد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mrahi
این موضوع که داره تعطیل میشه رو من از خودم در نیاوردم که
خودش توی سایت خودش گفته.
downloadha.ir امروز منتقال میکنه
در ضمن mihandownload, iranfilm , on3 و... از صبح داون بودن الان باز شدن.
منظورم همون downloadha.com بود اشتباه تایپ کردم.
از مدیران این سایت میتونین سوال کنین. سایت به مدت 4 ساعت داون بود.
و اینکه به زودی سرورش منتقل میشه. بنده در جریان انتقالش هستم
-
فکر می کنم بازم بهش گیر دادن مثل یکی دو سال پیش همه سایتا بره رو هوا
-
دلیل شخصی میتونه هر چیزی باشه
از مشکلات داخل شرکت
تا مسائل خانوادگی
و خدای نکرده مشکلاتی که باعث خرابی روحیه ی هر فردی بشود
اما این که پشتیبانی نمیکنند شاید همون مورد اول یعنی مشکلات درون شرکت باشه
مثلا یکی از همکاران خیانتی کرده باشه و باعث دان یا مشکل در برخی سرور ها شده باشه(فقط یک حدس هست)
از این موارد من دیدم تو شرکت خود ما یک فردی به عنوان پشتیبان استخدام شده بود که
به صورتی که بسیار زیرکانه
libxml2.so رو خراب کرد و بعد هم آپاچی رو ریبولد کرد و سپس از داخل تنظیمات لایت اسپید هم خوندن کانفیگ از آپاچی رو بهم زد
که میدونید کلا وبسرور از کار میوفته با این کار
همین حالت که سیپنل بالا میاد ولی سایتها نه
خودم جمع و جورش کردم و از اون روز به هیچ کدوم از اپراتور ها دسترسی روت نمیدم و فقط پاسخگو هستند
به هر حال بهتره به همین راحتی یه شرکت رو نزنید زمین
صبر داشته باشید و بدون استرس فعالیت کنید و من جای شما بودم هر شب بکاپ گیری میکردم و برای مدتی هم کارهای خطرناک مثل آپگرید یا تغییر در برخی فایلها انجام نمیدادم
ایشالا حل میشود
-
سایت بنده هم چند ساعتی هست برگشته!
-
حالا اگه هاست دی ال نخواست ادامه بده چه هاستینگ های قدرتمند دیگه ای هست که بتونه سایت های پربازدید رو ساپورت کنه و کم نیاره ؟
-
خدا به خیر بگذرونه
هنوز یک ماه نشده اومدم روی هاست دی ال -بعد کلی مشکلات-حالا هم.....
دوستان تازه ترین خبرها را اینجا بگید تا ببینیم چکار باید بکنیم
-
سلام
امروز آخرین مهلت پرداخت هزینه سرویس ماهیانه من در هاست دی ال است . ولی هیچ کدام از قسمت های ثبت فیش / شماره حساب ها و پرداخت آنلاین فعال نیست
تیکت هم زدم پاسخ نداند. البته تو اطلاعیه گفته که پاسخ نمی دهد
دوستان لطف کنند راهنمایی کنند که الان من چکار کنم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
edomanoo
سلام
امروز آخرین مهلت پرداخت هزینه سرویس ماهیانه من در هاست دی ال است . ولی هیچ کدام از قسمت های ثبت فیش / شماره حساب ها و پرداخت آنلاین فعال نیست
تیکت هم زدم پاسخ نداند. البته تو اطلاعیه گفته که پاسخ نمی دهد
دوستان لطف کنند راهنمایی کنند که الان من چکار کنم ؟
سلام
نگران نباشید سرویس شما قطع نمیشه و میتونیداستفاده کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheil.zare2006
سلام
نگران نباشید سرویس شما قطع نمیشه و میتونیداستفاده کنید
شما مطمئنید ؟ من هیچ بک آپی ندارم . نمیتونم هم بگیرم چون حجم سی پنلم 900 مگابایت است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
edomanoo
شما مطمئنید ؟ من هیچ بک آپی ندارم . نمیتونم هم بگیرم چون حجم سی پنلم 900 مگابایت است
سرویس خودم 8 روز هست که به اتمام رسیده و ساسپند نشده
در ضمن سرورهای هاست دی ال به سیستم آدونیسی که استفاده میکنند متصل نیست پس در نبود پشتیبانی هاست نمیتونه بصورت خودکار ساسپند نشه
در صورت نیاز میتونم واسطون بک آپ بگیریم و روی سرورهای خودم ذخیره کنم
-
ممنون از لطف شما
چون نمیدونستم چی میشه امروز اطلاعات هاستنو برای اطمینان به یک هاست دیگر انتقال دادم
-
الان این پست رو دیدم. من هم از دیروز برام ایمیل پرداخت ماهیانه اومده بود. من توی اکانتم پولش موجود بود. اونجا تیکت دادم که تمدید کنید. اما امروزهم دوباره ایمیل اومد. امیدوارم که خبر خاصی نباشه. الان هم دارم بک آپ می گیرم:(
-
میهن وب هاست هم فکر می کنم مشکلی واسش پیش اومده سایت من بالا نمیاد
کسی روی میهن وب هاست سایت داره؟
-
تا همین چند دقیقه پیش خود سایتش میومد بالا ولی الان ..
http://mihanwebhost.com
-
براي منم بالا نمياد
امان.............
-
میهن وب هاست دیگه چرا بالا نمیاد : O
-
سلام
دوستان خبریه ؟ چی شد یهو ؟
-
یکم صبور باشید انشاالله که مشکلتون حل بشه
شاید سروراشون مشکل پیدا کرده و دارن رسیدگی می کنن !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CrisS
میهن وب هاست هم فکر می کنم مشکلی واسش پیش اومده سایت من بالا نمیاد
کسی روی میهن وب هاست سایت داره؟
من سایت دارم
مشکلی نیست .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
سلام دوستان،
متن زیر در خبر ها درج شده:با سلامضمن عرض پوزش، بدلیل پارهای مشکلات شخصی، موقتاً از ارائه خدمات پشتیبانی و فروش معذوریم.لازم به ذکر است که کلیه سرویسها اعم از خدمات هاست سایت، هاست دانلود (محدود و نامحدود)، سرور اختصاصی و VPS کمافیالسابق در دسترسی بوده و مشتریان گرامی میتوانند از این خدمات استفاده کنند.طی روزهای آتی و پس از برگزاری جلسه هیأت مدیره، تصمیمات نهایی اتخاذ، و متعاقباً اعلام خواهد شد.بدیهی است درخواستهای پشتیبانی و فروش تا اطلاع ثانوی پاسخ داده نخواهد شد، لذا از ارسال درخواست خودداری نمائید. با احتراممدیریت HostDL
ضمن تائید پشتیبانی خوبی که قبلا از هاست دل ال سراغ داشتیم اینکه در خبرشون اعلام کردند تیکتهای پشتیبانی رو جواب نمیدن خیلی کار اشتباه و به دور از اخلاق حرفه ای هست مشتری باید سرویس بگیریه و اعتبار و ابرو و وقت مشتری نباید درگیر مسائل شخصی که اعلام کردند بشه میتونند چند نفر را برای پشتیبانی کاربران بزارند مشتری پول داده و باید سرویس بگیره
توجه به مشتری و پشتیبانی و بک آپ کلید موفقیت این شغل هست نباید با مشتری اینطوری رفتار کرد واقعا متاسفم
امیدوارم در رفتارشون تجدید نظر کنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
من سایت دارم
مشکلی نیست .
آره چندتا سایت که رو سرورشون بود رو رفتم مشکلی نداشتن البته سایتای مجاز بودن
ولی سایت من هنوز بالا نیومده
-
ای بابا ما یه ماه پیش هر چی سایت داشتیم انتقال دادیم به هاست دی ال و توی این یه ماه واقعا خیلی راضی بودم
عجب شانسی داریم ما, خداکنه سریع یه جوابی بدن و مارو از بلاتکلیفی نجات بدن.
-
انشالله حل بشه مشکلشن
دوتا سایت ما خدارو شکر بالا میاد
انشالله با خبر داغ باز با قدرت برمیگردن:63:
-
یک شب نبودما... ببین چه بلبشوری به پا کردند و بعضی ها چه قدر قشنگ حرف میزنند!! یادش بخیر آندفعه هم هاست دل رفت همه ریخته بودند سایتها رو شکار میکردند!!
اولا خدمت دوستان بگم پارسال هم که هاست دل سرویس نمیداد تا 2 ماه سرویسهاشون بازم قطع نشده بود و پولم نمیدادید وصل بود سایتتون!! پس نگران سایتتون نباشید.اگر به بک آپ هست که امر طبیعی هست.هر سایتی باید هر دفعه یک بک آپ تهیه کنه.حتما باید بیان بگن داریم جمع میکنیم بک آپ بگیرید؟ تو قوانین هر هاستی هم میری اینو نوشته.پس دیگه حرفتون چیه؟
اینم اطلاعیه جدید هاست دل...خدا خیرش بده ملتی را از نگرانی نجات داد و فروشندگانی را از حس بشردوستانه برهانید... :))
نقل قول:
سی پنل دامنههای آی آر
با سلام،
همانطور که احتمالا مطلع شدید در برخی از سرورها سی پنل برای دامنههای آی آر از دسترس خارج شده که علت شکایت شدید اللحن سی پنل از HostDL بوده که البته تدابیر لازم اتخاذ شده و کاربران همچنان میتوانند از سی پنل بدون مشکل استفاده نمایند،
کافیست بجای دامنه سایت، از آدرس nameserver و یا IP اصلی سرور که در جزئیات سفارش ذکر شده برای ورود به سی پنل استفاده نمایید
به عنوان مثال اگر سایت شما روی ns33.hostdl.com قرار دارند از این آدرس با پورت 2082 میتوانید برای اتصال استفاده کنید
پ.ن: وضعیت سرورها و همچنین پهنای باند کاربران روزانه بررسی شده و در صورت بروز مشکل سریعا اقدامات لازم صورت میپذیرد، لذا در خصوص وضعیت سرویس ها اصلا جای نگرانی نبوده و همانطور که مشاهده میکنید کلیه سرویس ها بدون مشکل در اختیار کاربران گرامیست
تصمیمات جدید هم روز پنج شنبه از همین طریق به اطلاع خواهد رسید
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_ip3
پیشنهاد شما چیه ؟ انتقال بدیم یا بمونیم ؟!
هاستینگی بهتر از هاست دی ال هست بهش اعتماد کنیم ؟!
ما قبلا با پارس وی پی اس کار کردیم برای سایت خودمون
پشتیبانیشون خوبه همیشه جواب میدن
(اگر دوست داشتید ما هم میتونیم در خدمت باشیم)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
با سلام
همه حرف های کاربران و شما درست فقط یک مورد عرض کنم که پریدن اطلاعات را به سرور 100000000000 هسته ای ربط دادید.
اطلاعات کاربرها دلیلش مشکل سرور 100000000000 هسته ای از نظر من نبوده و چیز دیگری بوده که بماند ... (خودشون شفاف سازی نکردن در فضای مجازی بنده در فضای حقیقی مشکلشون را فهمیدم تا حدودی)
ولی خب در مورد کلی بخوایم بگیم بله به قول پست های بعدی که زدید حتما باید سرور بکاب یا یه فضای کوچک بکاب به همراه داشته باشد هر کسی ، بالاخره سرور هم با برق کار میکند و یه روزی ممکن هست بسوزد یا حتی دیتاسنتر آتش سوزی اتفاق بیفتد و اطلاعات از بین برود (اگر قرار بود آتش سوزی نشه هیچ دیتاسنتری سیستم ضد حریق نداشت الان پس احتمال دادن چنین مشکلاتی باشه)
باید همه جوانب را رعایت کرد که امروزه 99% کسانی که از نت برای سایتشون فضا تهیه میکنند رعایت نمیکنند و فکر میکنند تمام کار پشتیبان گیری با میزبان هست. (اسمش خوبه میزبان هست بکاب گیر یا محافظ اطلاعات نیست وگرنه دیگه ...)
فقط یک سوال :
من فقط ماندم رامین عزیز شما 250 پول چی میدادی ؟ : d(به نرخ دلار الان فکر کنم باید حدود 400 ماهانه میدادید هزینه یک سرور اختصاصی کامل.)
ارادتمند سجادیه
یا حق
نقل قول:
(خودشون شفاف سازی نکردن در فضای مجازی بنده در فضای حقیقی مشکلشون را فهمیدم تا حدودی)
منظورتون همون مشکلی که مدیر قبلی هاست دی ال وقتی جمع کرد رفت دوبی؟ بعد هم مدیری رو الکی عوض کردن؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
فکر نمی کنم پشتیبانی این شرکت بر عهده یک نفر باشد آنهم در خانه که به نت دسترسی نداشته باشند !
به همان دلیلی که سال گذشته یک باره کل سرور ها داون شد و اطلاعات نابود شدند امکان بروز هر اتفاقی در حال حاضر نیز وجود دارد !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
دوست عزیز اول اینکه اطمینان به بک آپ این شرکت کاملا احمقانه است . بنده دچار این مشکل شده ام که حالا با این لحن در مورد این شرکت صحبت می کنم . تمام زحمات شبانه روزی بنده در 24 ساعت نابود شد و جالب اینکه تهدید هم شدیم !
بعد از این اتفاق تجربه شد شخصا همیشه بک آپ داشته باشم . در حال حاضر یک سرور بک تنها برای اطلاعات خود در وب دارم . 400 گیگ بک اپ . شما باید همیشه خودتان بک آپ روز و یا حداقل هفتگی در جایی دیگر داشته باشید . حتی اگر میزبان اطلاعات شما شرکتی مشهور و با سابقه مانند این شرکت باشد !
دوست عزیز احتمالا سایت شما غیر مجاز بوده (موزیک ، فیلم و ...) چون اینگونه سایت ها که بسته شدن و بکاپ هاشون رو نمیدادن باید میرفتن ارشاد منطقه شون و تعهد میدادن تا بکاپ رو بهشون ارائه بدن، و خیلی از سایت های اینگونه اون زمان با باکاپ های چند ما پیش خود سایتشون رو بالا آوردن و Hostdl بک آپ هارو نمیداد چون به اونها فشار میاوردن
وگر نه سایت های مجاز اون زمان بدون مشکل روی Hostdl باز میشدن و بسته هم نشدن و اطلاعاتشون هم نابود نشد هیچوقت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen_eteraz
دوست عزیز احتمالا سایت شما غیر مجاز بوده (موزیک ، فیلم و ...) چون اینگونه سایت ها که بسته شدن و بکاپ هاشون رو نمیدادن باید میرفتن ارشاد منطقه شون و تعهد میدادن تا بکاپ رو بهشون ارائه بدن، و خیلی از سایت های اینگونه اون زمان با باکاپ های چند ما پیش خود سایتشون رو بالا آوردن و Hostdl بک آپ هارو نمیداد چون به اونها فشار میاوردن
وگر نه سایت های مجاز اون زمان بدون مشکل روی Hostdl باز میشدن و بسته هم نشدن و اطلاعاتشون هم نابود نشد هیچوقت
دقیقا تایید میشه.
-
سایت من هم که دیروز سالم بود الان نمیاد بالا. سایت خودشون هم دیگه نمیاد بالا:-ss
-
هیچکدام از سایت هایی که هاست دی ال میزبانی میکرد بالا نمیاد!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MUV
سایت من هم که دیروز سالم بود الان نمیاد بالا. سایت خودشون هم دیگه نمیاد بالا:-ss
واسه منم همینطور
دیروز و امروز ...
خیر سرم گفتم 75 تومن ماهی بدم خیالم راحت شه .
-
منم فکر همه چی می کردم الا این.
-
سایت های منم بالا نمیاد و از دیشب هم چند باری ایمیل مانیتورینگ مبنی بر دان شدن های مکرر میاد
در ضمن سایت دوستان هم روی برخی سرورهای دیگه در حال حاضر بالا نمیاد@-):63:
-
هاست دی ال رفتار غیر حرفه ای'ش رو پارسال نشون داد!
شما که میدونی میزبانی سایت موزیک و فیلم و ... تو قانون این کشور جرم محسوب میشه، خیلی بی جا میکنی از اینجور سایتها میزبانی کنی! حالا که میزبانی کردی نگهش دار، نه زحمت این بچه ها رو یه شبه نابود کنی! :-|