-
پاسخ : سرور کنسلی از هتزنر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AvalinHost
دوست گلم مواضب باش سرور کنسلی رو از هرکسی نگیری چون خدای نکرده مشکلی برات پیش نیاد.
هتزنر برای فاکتورهاش مهلت پرداخت میده و خیلی ها از این قابلیت هتزتر سوء استفاده کردن و ***ی هایی که نشده و تا تونستن بدنامی برای این دیتاسنتر خوب گذاشتن.
البته خدا بهشون رحم کنه چون طبق بررسی هایی که کردیم هتزنر مشخصاتشون رو به اینترپول معرفی میکنه و اگه اون شخص از کشور خارج بشه و قصد سفر به اروپا رو داشته باشه عاقبتش با کرامل کاتبین هست....
100 تومن بیشتر هزینه کنی بهتره که بعدا خدای نکرده مشکلی ایجاد بشه و افسردگی روحی بگیری!
تا جایی که میدونم هتزنر به سرور هایی که فاکتور پرداخت نشده داشته باشه اجازه انتقال نمیده. از طرفی هم بنده پول رو از طریق واسطه ( احتمالا زرین پال ) پرداخت میکنم تا در صورت بروز مشکل وجه پرداختی قابل برگشت باشه. ولی خوب از تذکرت ممنونم بیشتر دقت میکنم.
-
دوستانی هم که نیاز به سرویس دارن و توانایی پرداخت هزینه سرورشون رو ندارن میتونن بعد از واگذاری از خود بنده سرویس بگیرن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsspace
دوستانی هم که نیاز به سرویس دارن و توانایی پرداخت هزینه سرورشون رو ندارن میتونن بعد از واگذاری از خود بنده سرویس بگیرن.
ببخشید این یعنی چی دقیقا"
-
یعنی کسانی که با توجه به افزایش ارزش دلار دیگر توانایی پرداخت هزینه سرور ندارن میتونن سرور رو واگذار کنن و سایت های خودشون به عنوان مشتری رو سرور میمونه.
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsspace
هنوز دنبال سرور هستیم
من 2 تا سرور به شما دادم نخواستی
-
یک ex6 دارم که حاضرم با 35 یورو ستاپ بدم.
سرور روش سی پنل نصب شده + لایت اسپید و تنظیمات فوق العاده مناسب برای هاستینگ.
از هتزنر زیاد سرور داشتم، اکثرا رضایتم رو جلب نمی کردن ، این جز محدود سرورهایی بود که شانسی بینشون عالی در اومده بود ( حاضرم قبل از واگذاری به مشتری تیم بدم بیاد رو سیستمم روش پروسس های سنگین انجام بده و اگر ex6 دیگری داره مقایسه کنه . )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
من 2 تا سرور به شما دادم نخواستی
یه سرور معرفی کردی :d اونم حیفه ۳۰ تا آی پی داره من بخوام آی پی هاشو نگه دارم باید ماهی ۱۰۰ یورو بدم اگرم بخوام کنسل کنم که حیفه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m-mehdipoor
یک ex6 دارم که حاضرم با 35 یورو ستاپ بدم.
سرور روش سی پنل نصب شده + لایت اسپید و تنظیمات فوق العاده مناسب برای هاستینگ.
از هتزنر زیاد سرور داشتم، اکثرا رضایتم رو جلب نمی کردن ، این جز محدود سرورهایی بود که شانسی بینشون عالی در اومده بود ( حاضرم قبل از واگذاری به مشتری تیم بدم بیاد رو سیستمم روش پروسس های سنگین انجام بده و اگر ex6 دیگری داره مقایسه کنه . )
ex6 خیلی بیشتر از چیزیه که احتیاج دارم. کسی بود باهام شریک شه ازت میگرفتم ولی ...
-
سلام به امضا بنده مراجعه کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
سلام به امضا بنده مراجعه کنید.
سلام من سرور رو تو پنل خودم نیاز دارم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsspace
سلام من سرور رو تو پنل خودم نیاز دارم.
در حال حاظر کنسلی به این صورت نداریم.
-
چند تا از بچه ها پشینهاداتی دادن حالا منتظرم تا روز آخر ببینم پیشنهاد دیگه ای نباشه یکی از همونارو انتخاب میکنم
-
دوستان پیگه پیشنهادی نبود؟
-
شما با این تفاسیر توصیه می کنم از Redstation خرید کنید یا کلا وی پی اس خریداری کنید
این دوستان نمیان به خاطر شما آیپی هاشون رو کنسل کنن چون دیگه هتزنر آیپی بیشتر از 15 16 تا نمیده
شما میگی EX4s رم 32 گیگ میخوای چی کار واسه سایت دانلود ؟!
شما اگر به هارد بالا احتیاج داری اینجا بگو چقدر هارد میخوای + پورت
Dell PowerEdge D6-370 Carbon-Neutral Server
CPU : Quad Core 3.20Ghz HT Sandy Bridge (E3-1230)
RAM : 32 GB DDR3
HDD : 2 x 2TB SAS 7,200 RPM
Dedicated Bandwidth : 1 Gbps / 20 TB Premium Network
4Usable IP Addresses (RIPE /29
از نظر سخت افزاری - کیفیت - پورت و ... اصلا هتزنر رو نمیشه باهاش مقایشه کرد
هزینش هم 54 پوند در ماه میشه تا 6 ماه
پوند رو هم الان تا 5200 الا 5400 دوستان پرداخت میکنن تا اون زمان که شما بخوای پرداخت کنی ارزون تر هم میشه
اگر رم برات مهم نباشه با 16 گیگ رم میشه 45 پوند در ماه
-
دوست عزیز بنده ۵ سال تو این کار هستم و قدرت اینو دارم که تشخیص بدم به چی نیاز دارم. بنده برای سایت دانلود نمیخوام برای استفاده به عنوان وب سرور میخوام.
این تاپیک هم اگه از اول پیگیری کنید متوجه میشید که این پیشنهاد خود بنده به اونها هست که آی پی هاشون رو کنسل نکنن.
دوست عزیز لطف کن هرجا آفر از رداستیشن میدی این رو هم بگو که این قیمت فقط برای ۶ ماه هست و از ماه هفتم رقمی خیلی بالاتر ازن باید پرداخت بشه.
در نهایت این سروری که شما معرفی کردی هم هارد کمتری داره هم سی پی یو ضعیف تری داره چطور میفرمایید که با سرور های قابل مقایسه نیستند؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
- Prozessor: Intel Core i7-3770
- Clock: 4 x 3,50 GHz
- Ram: 32 GB DDR3-RAM
- HDD: 2 x 2.000 GB SATA II
ماهیانه حدود 90 دلار
از کدام دیتاسنتر؟
امکان مجازی ساز است؟
پورت؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رویال نتورک
از کدام دیتاسنتر؟
امکان مجازی ساز است؟
پورت؟
Myloc
-
با 32 عدد آی پی چند در میاد؟
پورت؟
تحویل جقدر طول میکشه؟
امکان ارئه پنل هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رویال نتورک
با 32 عدد آی پی چند در میاد؟
پورت؟
تحویل جقدر طول میکشه؟
امکان ارئه پنل هست؟
پنل مدیریت داده میشه
آی پی اینجا خیلی ارزون هست چون setup برای آی پی میدی شما
پورت 100 اختصاصی در حد شیر 1 گیگ هتزنر هست
تحویل بین 2 تا 24 ساعت کاری هست
-
-
از طریق یاهو باهامون در تماس باشید
-
ظاهرا دوستی که قرار بود سرورشو به ما بده براش مشکلی پیش اومده. چند روزیه ازش خبری نیست. دوستان من امشب حتما سرورم رو سفارش میدم. اگه بازم کسی تمایل به واگذاری داشت اطلاع بده.
-
با سلام
از OVH فرانسه
بدون هیچ رابط
مستقیم
ثبت نام کنید - Pasargad Information Technology Corporation LNC
به جهت اطلاعات بیشتر تیکت دهید یا تماس بگیرید
برای هتزنر هم آماده نداریم سفارش میتونیم بدیم!
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsspace
ظاهرا دوستی که قرار بود سرورشو به ما بده براش مشکلی پیش اومده. چند روزیه ازش خبری نیست. دوستان من امشب حتما سرورم رو سفارش میدم. اگه بازم کسی تمایل به واگذاری داشت اطلاع بده.
سرور هنوز موجود هست
-
ایشون قول دادن و من رو قولشون حساب کردم حالا تا بعد از ظهرم صبر میکنم اگه جوابی ندادن مزاحم شما میشم.
-
سلام جناب سرور استار لطفا آن شدین با آی دی بنده تماس بگیرید.
hostwz
-
دوستان ما سرورمون رو مستقیما از دیتاسنتر سفارش دادیم. از همکاری تمامی دوستان ممنوم.