]چه قراردادی؟ :-؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
همه جا پهنای باند به صورت ماهیانه هست .نقل قول:
البته باید این نکته رو خدمت دوستان بگم که پهنای باند بصورت ماهیانه هستش!
یعنی اگر شما 10 گیگ بخواید, برای یک سال باید 70 هزار تومان نیز برای پهنای باند پرداخت کنید + ماهیانه 3800 تومان برای هاست!
شما تا به جایی رو دیدین که مثلا هاست بدن با 10 گیگ پهنای باند سالیانه ؟
حرف شما کالا درست هستش
یکی از دوستان اینطور گفتند و بنده هم بدون تحقیق این حرف رو زدم که همینجا از جناب خانی پور عذرخواهی میکنم
تا فردا شب (جمعه) نیز از شما ریسلر خواهم گرفت
با تشکر و سپاس از اطلاع رسانی و پشتیبانی خوب شما
به امید موفقیت های بیشتر
ممنونمنقل قول:
حرف شما کالا درست هستش
یکی از دوستان اینطور گفتند و بنده هم بدون تحقیق این حرف رو زدم که همینجا از جناب خانی پور عذرخواهی میکنم
تا فردا شب (جمعه) نیز از شما ریسلر خواهم گرفت
با تشکر و سپاس از اطلاع رسانی و پشتیبانی خوب شما
به امید موفقیت های بیشتر
در خدمتتون هستم
قرارداد ریسلر دیگه ممکنه بخوام سالیانه ازتون بگیرم منم مسولیتی دارم چون برخی از مشتریا شرکتها و ادارت مهم هستند
شما قبلا هم از این کارا رو کردید یادمه هاست رایگان و هاستنامحدود میدادید هم خودم و هم یکی از دوستانم سابقه کار با شما رو داریم من خودم به شخصه از خدماتتون راضی بودم.
مشکلی نداره
تیکت کنید
اگر سی پنل بود برای یکی از سایت های شخصیم 100 % خرید داشتم
با سلام
جهت افزایش کیفیت و رضایتمندی مشتریان عزیز ، مشخصات سخت افزاری سرور 1 دایرکت ادمین افزایش داده شد . در این تغییر ، رم سرور از 4 گیگ به 6 گیگابایت ارتقا پیدا کرد .
امیدوارم که با افزایش کیفیت ، رضایت شما مشتریان عزیز را جلب کنیم .
با تشکر
آقا من خرید کردم ... و حسابم هم فعال شد و یوزر و پس رو هم دیدم و با ip به دایرکت ادمین رفتم تا وارد شم خطا نام کاربری و رمز رو میده
ریسلر چون پرداختش باید دستی تایید بشه
برای همین طول کشسد
سرویستون رو تایید کردم و می تونید استفاده کنید
واقعا ممنون ... لذت بردم
فقط یه سوال هزینه ip رو زدین 6 تومن ماهی ... اگر 6 ماهه ثبت کنیم تخفیف داریم؟
متاسفانه خیرنقل قول:
فقط یه سوال هزینه ip رو زدین 6 تومن ماهی ... اگر 6 ماهه ثبت کنیم تخفیف داریم؟
سلام
تاپیک فروش هاست دانلود نامحدود نمایندتون بسته شده و من نتونستم جواب بدم و اومدم اینجا جواب شما رو بدم،
طرف حرف من بیشتر ریسلر شما جناب winsent بود بیشتر و می خواستم بگم هواسش باشه که کجا داره تکیه می کنه و در مورد اختیار و سیاست های شرکتتون شما کاملا مختارید و حتی می تونید هاست رایگان به دیگران بدید، اما من فقط گفتم با این توصیفات و این ویژگی ها، مگه قدرت سرور شما چقدر هست که شما و ریسلرهاتون، اینجوری دارید هاست میدید اونم با اون ویژگی ها ( هاست دانلود نامحدود با هارد 70 گیگ در ایران و قیمت 10 تومن)!!! و من فقط ویژگی های سرورتون (که به صورت پیش فرض انقدر هست) و تامین کنندتون رو گفتم، و بررسی انجام دادم با این سخت افزار چه استفاده ای می توان انجام داد. و حتی براتون دعای خیر هم کردم.
الحمدلله که شما سابقه ی کاری زیادی دارید اما تاریخ عضویتتون در فروم به 10 ماه پیش برمی گرده! در ضمن از زمان آفرتون بیش از 3 هفته نمی گذره و با صبر مشخص میشه کیفیت چطور بوده و الان حدودا نمیشه نظر داد. من که دعا می کنم کیفیتتون هر روز بهتر دیروز بشه.
من همونطور که گفتم فقط بررسی کردم سرویس دهنده ی اصلی شما رو و ویژگی های سرور تون رو و در پست تون در جواب به من، حرف های منو تکذیب نکردید که من الان دلایل بیشتر براتون بیارم، حالا دیگه نمی دونم دیگه در مورد چی باید اطمینان کسب کنم! چون همه چیز روشنه حدودا! (البته انسان ممکنه اشتباه کنه و منم از این جمع بیرون نیستم و اگه من اشتباه می کنم شما ثابت کنید من اشتباه می کنم)! اما همین جا، جا داره که جمله خودتون رو در مورد خودتون استفاده کنم و بگم این تنها یوزر من تو سایت هست و تاریخ عضویتم به یک سال و پنج ماه پیش برمیگرده "پس لطفا تا زمانی که در مورد چیزی اطمینان ندارید ، نظر ندید"!!!
متشکرم
سلام
ایدی و ایمیلتون را می فرستید ؟
دوستان سرور ریسلر به مشکل برخورده داریم انتقال میدیم
در پی همین تغییرات هم در حال جدا کردن سرور بعضی از سایتها هستیم .
سرور شماره 1 تا فردا ظهر اختلال داره
از کاربران عذرخواهی می کنم .
به دلیل این اختلال , 10 روز به اعتبار همه مشتریانی که در سرور 1 بودند اضافه خواهد شد .
مشکل حل شد
این تاپیک من نیستنقل قول:
طرف حرف من بیشتر ریسلر شما جناب winsent بود بیشتر و می خواستم بگم هواسش باشه که کجا داره تکیه می کنه و در مورد اختیار و سیاست های شرکتتون شما کاملا مختارید و حتی می تونید هاست رایگان به دیگران بدید، اما من فقط گفتم با این توصیفات و این ویژگی ها، مگه قدرت سرور شما چقدر هست که شما و ریسلرهاتون، اینجوری دارید هاست میدید اونم با اون ویژگی ها ( هاست دانلود نامحدود با هارد 70 گیگ در ایران و قیمت 10 تومن)!!! و من فقط ویژگی های سرورتون (که به صورت پیش فرض انقدر هست) و تامین کنندتون رو گفتم، و بررسی انجام دادم با این سخت افزار چه استفاده ای می توان انجام داد. و حتی براتون دعای خیر هم کردم.
مدت سابقه کاری به تاریخ عضویت و آفر دادن نیستنقل قول:
الحمدلله که شما سابقه ی کاری زیادی دارید اما تاریخ عضویتتون در فروم به 10 ماه پیش برمی گرده! در ضمن از زمان آفرتون بیش از 3 هفته نمی گذره و با صبر مشخص میشه کیفیت چطور بوده و الان حدودا نمیشه نظر داد. من که دعا می کنم کیفیتتون هر روز بهتر دیروز بشه.
شما اگه خریدار هستید ، می تونید از خود سایت خریداری کنید . اینم بوزر قبلی من که به خاطر بی اطلاعی از قوانین سایت بسته شد :)نقل قول:
من همونطور که گفتم فقط بررسی کردم سرویس دهنده ی اصلی شما رو و ویژگی های سرور تون رو و در پست تون در جواب به من، حرف های منو تکذیب نکردید که من الان دلایل بیشتر براتون بیارم، حالا دیگه نمی دونم دیگه در مورد چی باید اطمینان کسب کنم! چون همه چیز روشنه حدودا! (البته انسان ممکنه اشتباه کنه و منم از این جمع بیرون نیستم و اگه من اشتباه می کنم شما ثابت کنید من اشتباه می کنم)! اما همین جا، جا داره که جمله خودتون رو در مورد خودتون استفاده کنم و بگم این تنها یوزر من تو سایت هست و تاریخ عضویتم به یک سال و پنج ماه پیش برمیگرده "پس لطفا تا زمانی که در مورد چیزی اطمینان ندارید ، نظر ندید"!!!
متشکرم
نمایش مشخصات: goldcom - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
طریقه ی جواب دادن های شما جالبه! جا داره این مسئله رو در قالب یک مثال طرح کنم که باعث بفهم بیشتر بشه، جریان مثل اینه که من می گم گاو شما انقدر شیر نمی ده که همه رو به امید یک سطل شیر معطل کنید (فوق فوقش به هر کس یه لیوانم به زور میرسه!)، بعد شما می گی گاو حیوان خیلی خوبیه! من این گاو خریدم و هر جور بخوام شیرش رو بین همه پخش می کنم! شما هم شیر می خواین بیاید صف وایسید!!! موضوع اینه که اصلا اینهه به همه نمیرسه، اما شما به جای پاسخ دادن به سوالات داری مغالطه می کنید. کسی که خوابیده رو میشه بیدار کرد اما کسی که خودش رو به خواب زده رو هرگز! کسایی که می خواستن بفهمن فهمیدن و منم منظورم همین بود.
بله از روی تاریخ عضویت نمی شه گفت 100 % سابقه ی کاری داره اما تا حدودی میشه فهمید و همینطور سابقه ی هر کس هم نشان دهنده ی قابل اعتماد بود اون طرف هست. اما من نمی خوام تهمت بزنم اما باور کنید اگه آدم یوزر قبلش که توسط مدیران بسته شده رو اعلام بکنه باعث ایجاد اعتماد نیست بلکه برعکس اونه!!!
در مورد آفر، من اصلا نگفتم هر کی آفر بده یعنی سابقش بیشتره، گفتم با صبر 100% مشخص میشه که عاقبتش چی میشه البته متاسفانه از الان معلومه.
سپاس
به هر حال از نظراتتون ممنونم
و اینکه اینجا تاپیک آفر هست .
در مورد کیفیت هم زمان مشخص میکنه
با تشکر
mha_mha دوست من ببخشید که من وارد بحث میشوم من نه از ایشون سرویس دارم و نه طرفداری میکنم ولی شما هی دارید یک موضوع رو کش میدید که بگید ایشون سرویس خوبی ندارد یا در اینده به مشکل میخورد یا هرچی میتونم بپرسم دلیل شما چی
هست ؟خریدار باید خودش تصمیم بگریه و خرید بکنه شما هی دارید میگید
شما چرا به جای بقیه تصمیم میگیرید ؟ایشون اگر به مشکل بخوردن کاربراشون تاپیک میزنند اگز هم نخورند که باز به ما و نه به شما ارتباطی ندارد!نقل قول:
در مورد آفر، من اصلا نگفتم هر کی آفر بده یعنی سابقش بیشتره، گفتم با صبر 100% مشخص میشه که عاقبتش چی میشه البته متاسفانه از الان معلومه.
شما اومدید در تاپیک فروش یک کاربر دیگه هی دارید میگید شما نمیتونید سرویس بدید از الان محکوم به شکست هستید! دوست من میتونم بپرسم اگر ایشون شکست بخوره به شما سودی میرسه ؟؟!
در آخر اگر ایشون بگه شکست خوردن بیخیال میشید؟
پ.ن :من نه طرفدار ایشون هستم و نه به من سودی میرسد و عضو هیج ارگان دسته و سازمانی هم نیستم
سلام
ببخشید چرا نمیشه از هیچ کدوم از شماره های داخل سایت ارتباط برقرار کرد؟
این فروش پا برجا است؟
بکاپ گیری دارید یا خیر؟
سپاس:53:
خواهش می کنم، شما حدودا درست می گید من یکم زیادی بحثو طولانی کردم، باید حرفمو می زدم و می رفتم، اما فقط تقصیر من نبود. جریان اینه که من اول با دیدن قیمت های یکی از ریسلر های جناب hostspace، بسیار تعجب کردم و گفتم اگر کیفیت هم خوب باشه منم از ایشون سرویس برگیرم، اما با بررسی و تحقیق هایی که انجام دادم به نتایجی رسیدم گفتم دیگران هم از شرایط آگاه باشند و هم اینکه وقتشون صرف تحقیق نشه و ... برای اینکه شما هم بفهمید دلیل من چی بود می توند به پست زیر مراجعه کنید:
http://www.webhostingtalk.ir/f20/640...tml#post596754
بله کاربران هم مختارند و هم مخ دار! و خودشون می توند تصمیم بگیرند. و من اینو وظیفم دونستم که اطلاعاتی رو که بدست آوردم اعلام کنم چون خودم تو این فروم یا هر جای دیگه تو اینترنت، می خوام سرویسی یا کالایی بخرم به نظر دیگران بسیار توجه می کنم و از آنها بابت نظرات مفید تشکر می کنم. دوباره داره بحث طولانی میشه. اما من از شکست ایشون ناراحت می شم اما می خوام دیگران هم توجه شون بیشتر جمع بشه و خدایی نکرده از سودجویی کسانی ضرر نکنند. در آخر هم بگم نه من هیچ وقت بیخیال نمی شم و در مورد کارهای خوب هر چی می تونم تشکر و راهنمایی وتبلیغ می کنم (البته کار خوب خودش تبلیغه) و در مورد کارهای بد هم تا جایی که بتونم روشن سازی می کنم. یک زبان دارم دوتا دندان لق، می زنم تا می توانم حرف حق.
متاسفانه هنوزم قطع هست ؟ کی درست میشه ؟ چون قراره امروز سایت مشتری رو تحویل بدم
چی شد ؟.....................
آقا من نمیدونم پشتیبانی کجاست چون سایت hostspace هم بالا نمیاد
متاسفانه سایت ها بالا نمیاد و از دسترس خارج شدن ... لطفا رسیدگی کنید ... تا حالا فک کنم به علت دیرکد شرکت ما نزدیک به 50 تومان ضرر کرده ... خواهش سریعتر پیگیری کنین
درود به کاربران هاست اسپیس
2 روز اخیر ، شاهد اختلالاتی در سرویس سرور 1 بودیم .
سرور 1 زیر حمله Dos قرار گرفته بود که سرویس های ریسلر مشتریان داون شده بود .
برای رفع مشکل ، سرور را به سرور قوی تری انتقال دادیم که این عمل باعث اختلالات 2 روزه در برخی از سرویس ها شد .
در پی این انتقال مشتریان ریسلر باید ، آی پی سرویس خود را به 79.175.168.129 تغییر بدهند .
با تشکر
فروش پابرجا هست . اما تازه انتقال سرور دادیم و تا فردا امکان سفارش وجود ندارهنقل قول:
سلام
ببخشید چرا نمیشه از هیچ کدوم از شماره های داخل سایت ارتباط برقرار کرد؟
این فروش پا برجا است؟
بکاپ گیری دارید یا خیر؟
سپاس:53:
شماره تماس هم : 01318826869 و 09116387128
فروش مجددا آغاز شد
آقا دوباره سایت ها بالا نمیاد ... لطفا پیگیری کنید
دلیل این همه قطعی سرور رو واقعا نمیدونم به چه علتی هست
اما واقعا دیگه حوصله بر میشه
خواهشن زودتر پیگیری کنید
سرور که داون نشد !!!!
نه بابا هاست اسپیسو داون:">:67: آقا واقعا راضی هستیم فقط کفیت و دیگه پایین نیارید و کفیت و حفظ کنین محشره
آقا بازم قطع شده که ...
2 تا از مشتریانمون واقعا گله میکنند
مورد تایید هست
از نظر سرعت و کیفیت
دوست عزیزنقل قول:
آقا بازم قطع شده که ...
2 تا از مشتریانمون واقعا گله میکنند
مانیتورینگ سرور می کنیم
سرور به جز اون دو روز که انتقال سرور دادیم ، دیگه قطعی نداشته !
ممکنه مشکل از اینترنت شما باشه
لطفا هر زمانی که احساس کردید قطع شده ، 1 دقیقه بعد تست کنید!
چون هیچ مشکلی از سمت سرور وجود نداره
جز چند مشکل نرم افزاری که ریپورت کردن و تا فردا حل میشه
با تشکر
آقا دستتون درد نکنه ... مشکل هم باشه خدایش زودی حل میکنید و این پشتیبانی واقعا خوبه
خسته نباشید به شما و همکارتون در هاست اسپیس
واقعا مورد تایید هستین و بنده واقعا از سرورهاتون و پشتیبانیتون راضی هستم
موفق باشید
کدوم دیتاسنتر ایران هست؟ یا شخصی هست؟منظورم سرور هست
با دیتاسنتر افرانت کار میکنیمنقل قول:
کدوم دیتاسنتر ایران هست؟ یا شخصی هست؟منظورم سرور هست
سرور شخصی برای این همه سایت که جوابگو نیست :d
بالاخره کلوکسو دارید یا دایرکت ادمین؟! در پست اول دایرکت ادمین نوشته!اما تو تاپیک صحبت از کلوکسو هست.
هم دایرکت ادمین هست . هم کلوکسونقل قول:
بالاخره کلوکسو دارید یا دایرکت ادمین؟! در پست اول دایرکت ادمین نوشته!اما تو تاپیک صحبت از کلوکسو هست.