-
پاسخ : جشنواره پاییزی جوان سرور - 10 هزارتومان ماهیانه ...
آقای مسعودی یک فکری هم به حال کاربرهای قدیمی کنید که رو سرور کشورهای دیگه هستند.:">
-
من ديشب يكى سفارش دادم اما هنوز خبرى نيست
-
سلام من یه سوال داشتم میخواستم بدونم مجازی ساز مجانی نصب میشه یا اگر هزینه داره چقدر
و اینکه هزینه هر آی پی چقدر هستش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cold
سلام من یه سوال داشتم میخواستم بدونم مجازی ساز مجانی نصب میشه یا اگر هزینه داره چقدر
و اینکه هزینه هر آی پی چقدر هستش
فکر کنم سوال شما مربوط به تاپیک سرور اختصاصی ما هست؟درسته؟
-
بله بله به اشتباه اینجا پرسیدم
عذرخواهی میکنمم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cold
بله بله به اشتباه اینجا پرسیدم
عذرخواهی میکنمم
خواهش میکنم
نصب مجازی ساز رایگان است و هزینه ای پی نیز هر ای پی یک یورو میباشد
-
سلام
ما ازشون سرور مجازی 512 خریداری کردیم.
دایرکت ادمین نصب کردیم و تا csf نصب کریدم سرور دان شد حتی هنوز سایت رو هم ست نکرده بودیم رو وی پی اس.
تیکت دادم گفتنند رم پر شده بود ریستارت کردیم. من تست کردم دیدم الان که الانه هم بالا نیومده. چون سفارش زیاد بوده مثل اینکه همه را روی یک سرور گذاشته اند و سرور
سنگین و کند بود!! دسترسی کنسوله دادند ولی بنده کلا بیخیال شدم! فقط اگر هزینه را پس دهند که بسیار عالی ندهند هم اشکالی ندارد مشتری مداری خود را نشان
میدهند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irihost
سلام
ما ازشون سرور مجازی 512 خریداری کردیم.
دایرکت ادمین نصب کردیم و تا csf نصب کریدم سرور دان شد حتی هنوز سایت رو هم ست نکرده بودیم رو وی پی اس.
تیکت دادم گفتنند رم پر شده بود ریستارت کردیم. من تست کردم دیدم الان که الانه هم بالا نیومده. چون سفارش زیاد بوده مثل اینکه همه را روی یک سرور گذاشته اند و سرور
سنگین و کند بود!! دسترسی کنسوله دادند ولی بنده کلا بیخیال شدم! فقط اگر هزینه را پس دهند که بسیار عالی ندهند هم اشکالی ندارد مشتری مداری خود را نشان
میدهند.
به شما دسترسی کنسول برای حل مشکلتون داده شده است. درصورتی که فکر میکنید سرور اورسل هست ، ما میتونیم به شما تیم ویور بدهیم و نشان دهیم که 60 الی 75 درصد ظرفیت هر سرور به فروش میرسد و باقی سرور خالی رها میشود. ;)
همینطور باید اعلام بشود. شما به اندازه رم خریداری شده میتونید استفاده داشته باشید نه اینکه رم 512 بگیرید و به اندازه 2 گیگ انتظار داشته باشید. در مورد پر شدن رم در صورتی که سرور اورسل بوده باشه مطمئنا قبل از اینکه سرور به شما تحویل داده بشه میبایست مشکل دار بشه نه اینکه شما دایرکت ادمین هم به راحتی نصب کنید و csf هم نصب کنید بعد مشکل دار بشه ، این نشان میدهد که شما در کانفیگ ها اشتباه کردید. نه اینکه سرور مشکل داشته باشه ;)
-
https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gifسلام خسته نباشید
بنده یک عدد وی پی اس از فروش ویژه سفارش دادم (فرانسه) درگاه پرداخت مشکل داشت از اینترنت بانک کارت به کارت کردم با مشخصات زیر:
Order Number: 8314445960
24 ساعت گذشته هنوز هیچ پاسخی دریافت نکردم به ایمیل گفته شده ام (پشتیبانی 24ساعت قطع می باشد) ایمیل زدم بازم جوابی نگرفتم خواهشا پیگیری کنید خیلی اضطراری هست
با احترام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shyton021
بنده یک عدد وی پی اس از فروش ویژه سفارش دادم (فرانسه) درگاه پرداخت مشکل داشت از اینترنت بانک کارت به کارت کردم با مشخصات زیر:
Order Number:
8314445960
24 ساعت گذشته هنوز هیچ پاسخی دریافت نکردم به ایمیل گفته شده ام (پشتیبانی 24ساعت قطع می باشد) ایمیل زدم بازم جوابی نگرفتم خواهشا پیگیری کنید خیلی اضطراری هست
با احترام
پشتیبانی بدلیل مشکل » http://www.webhostingtalk.ir/f177/62916/ به مدت 48 ساعت است که از دسترس خارج شده که در حال برطرف سازی هستیم.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shyton021
Order Number:
8314445960
با احترام
الان 48 ساعت گذشته هنوز سرویس به بنده تحویل داده نشده.... امکانش هست یکم سریع تر پیگیری کنید من سایتم دان شده و سریعا نیاز به وی پی اس دارم ... لطفا سریعتر پاسخگو باشید.
-
نقل قول:
الان 48 ساعت گذشته هنوز سرویس به بنده تحویل داده نشده.... امکانش هست یکم سریع تر پیگیری کنید من سایتم دان شده و سریعا نیاز به وی پی اس دارم ... لطفا سریعتر پاسخگو باشید.
تیکت ها رو پاسخ دادن خداروشکر مشکل برطرف شده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
B.Z
تیکت ها رو پاسخ دادن خداروشکر مشکل برطرف شده
سرویس بنده رو که تحویل ندادند هنوز متاسفانه......................
-
سلام
انگار همه ناراضی هستند مثل من
متاسفانه من همین سرور مجاری با 2 گیگ رم رو گرفتم و دائم داون میشه الان هم میتونید چک کنید پینگ نداره http://2ba2.com و باز هم متاسفانه پشتیبانی خوبی نداره از دیشب تا الان هنوز جواب تیکت من رو ندادند
امیدوارم که مدیریت سایت این پست من رو ببینند و بررسی کنند ظاهرا" کارمنداشون وقت نمیکنند
ممنون
-
به نظر آقای مسعودی دست تنها شده اند و نمیرسند همه رو جواب بدهند. امیدوارم مشکل حل بشه.
-
بله من هم نمی خواستم اینو بگم دیدم خیلی ها بهم پ.خ دادن که از اونجا که گرفتید راضی هستید! اینجام بگم واقعا خرابه ! اور سل کردن بدجوری سی پیو هیچی رو نمی تونه بکشه حتی باز کردن یک صفحه مرورگر رو و از اون بدتر فقط خودشون هستند و این همه مشتری پاسخ تیکت نمی دن پشتیبانی هم که کلا داغونه...
ایشون قبلا کیفیت سرویس هاشون خوب بود اما الان اصلا.....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payamk
سلام
انگار همه ناراضی هستند مثل من
متاسفانه من همین سرور مجاری با 2 گیگ رم رو گرفتم و دائم داون میشه الان هم میتونید چک کنید پینگ نداره
http://2ba2.com و باز هم متاسفانه پشتیبانی خوبی نداره از دیشب تا الان هنوز جواب تیکت من رو ندادند
امیدوارم که مدیریت سایت این پست من رو ببینند و بررسی کنند ظاهرا" کارمنداشون وقت نمیکنند
ممنون
سرور اصلی دان نیست.زمانی که سرور مجازی شما دان میشود ،دلیل بر این نمیشه کل سرور دان شده ، سرور شما بدلیل کمبود منابع دان میشود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
به نظر آقای مسعودی دست تنها شده اند و نمیرسند همه رو جواب بدهند. امیدوارم مشکل حل بشه.
دست تنها به اون صورت نیستیم. بدلیل تغییر تحولات شرکت در چند روز اخیر و همینطور یک سری تیکت ها اسپم کمی تعلل در پاسخگویی بوجود آمده.هرچند ساعات کاری ما در این چند روز آینده بدون استراحت بوده و به طور مداوم از صبح ساعت 9.5 الی 9 شب دفتر شرکت هستیم که چند نفر از بچه های همین انجمن در ساعات غیر متعارف تشریف آوردن و از نزدیک فشار کار رو دیدند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shyton021
بله من هم نمی خواستم اینو بگم دیدم خیلی ها بهم پ.خ دادن که از اونجا که گرفتید راضی هستید! اینجام بگم واقعا خرابه ! اور سل کردن بدجوری سی پیو هیچی رو نمی تونه بکشه حتی باز کردن یک صفحه مرورگر رو و از اون بدتر فقط خودشون هستند و این همه مشتری پاسخ تیکت نمی دن پشتیبانی هم که کلا داغونه...
ایشون قبلا کیفیت سرویس هاشون خوب بود اما الان اصلا.....
ما همیشه گفتیم که سرور اورسل نشده ولی کاربر محدود شده است. کاربری که اتهام اورسل میزنید. هر کدام از سرورها رو خواستید بهتون اسکرین شات میدیم که بیش از میزان اعلام شده سرویس داده نشده است.
موفق باشید.
-
جناب مسعودی جایی که نیاز به تعریف از شما بوده ..کم نذاشتیم و به دوستان پیشنهاد کردیم ... شما هم ما رو دریاب ...
-
اقای مسعودی از دیشب سفارش دادیم اگر امکانش هست زودتر ترتیب اثر بدید ممنون
-
1 فایل پیوست
درود
دوست عزیز هنوز جواب تیکت منو همکارانتون ندادند و سایت من همچنان باز نمیشه . ایشالا.. وقتی که اومد بالا دوستانی که با تجربه هستند نظر بدن که سایتی که فقط روزی چند عدد مقاله داره و هیچ کاربری یا عضوی و حتی انجمنی نداره 2 گیگ رم آیا برای منابع کم هست؟ من بازدید این چند روز هم میزارم 17 روز پیش من درخواست دادم که 1 هفته طول کشید تا سروری که کلا" 11 گیگ بود انتقال دادید ( البته به گفته شما سرور قبلی کاری کرده بودند که اجازه انتقال وجود نداشت) 2 روز سایت بالا بود که نهایت بازدید 5000 بود و زمانی که (نصف شب) خواستم بکآپ بگیرم سایت دیگه بالا نیومد تا 1 روز بعد که جواب تیکت رو دادند و گفتند که رم پر شده و ریست کردند و همون موقع ساعت 1 شب دوباره از سی پنل من رو بکآپ کلیک کردم 11 مگ دانلود کرد دوباره سایت داون شده تا الان و هنوز هم جواب تیکت رو ندادند. جناب مسعودی یا انتظار من زیاده یا اینکه واقعا" اگه برسی کنید حق رو به مشتری میدید.من از شما انتظار دارم که تیکت های منو برسی کنید و ببینید مشکل از کجاست.
با تشکر
فایل پیوست 9801
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payamk
درود
دوست عزیز هنوز جواب تیکت منو همکارانتون ندادند و سایت من همچنان باز نمیشه . ایشالا.. وقتی که اومد بالا دوستانی که با تجربه هستند نظر بدن که سایتی که فقط روزی چند عدد مقاله داره و هیچ کاربری یا عضوی و حتی انجمنی نداره 2 گیگ رم آیا برای منابع کم هست؟ من بازدید این چند روز هم میزارم 17 روز پیش من درخواست دادم که 1 هفته طول کشید تا سروری که کلا" 11 گیگ بود انتقال دادید ( البته به گفته شما سرور قبلی کاری کرده بودند که اجازه انتقال وجود نداشت) 2 روز سایت بالا بود که نهایت بازدید 5000 بود و زمانی که (نصف شب) خواستم بکآپ بگیرم سایت دیگه بالا نیومد تا 1 روز بعد که جواب تیکت رو دادند و گفتند که رم پر شده و ریست کردند و همون موقع ساعت 1 شب دوباره از سی پنل من رو بکآپ کلیک کردم 11 مگ دانلود کرد دوباره سایت داون شده تا الان و هنوز هم جواب تیکت رو ندادند. جناب مسعودی یا انتظار من زیاده یا اینکه واقعا" اگه برسی کنید حق رو به مشتری میدید.من از شما انتظار دارم که تیکت های منو برسی کنید و ببینید مشکل از کجاست.
با تشکر
فایل پیوست 9801
عکس از منابع مصرف سرورتون که برای شما ارسال شده هم قرار بدید تا بقیه نظر بدند. اگر وب سایت شما کم مصرف بود چرا هاستینگ قبلی قادر به میزبانی وب سایت شما نبود؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payamk
درود
با تشکر
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...D9%87-ping-jpg
متاسفانه شما صورت مساله رو پاک کردید و آی پی منو مسدود کردید . بجای اینکه به مشکل رسیدگی کنید من جهت آگاهی دوستان عکس تیکت ها رو میزارم . متن هم دارم . شما که تضمین 100 درصدی آپتایم رو میدید لطفا" جوابگو هم باشید. اگر نمیتونید سرویسی که بابتش هزینه گرفتید رو ارائه بدید لطفا" پول من رو برگردونید.
ای کاش انتقادپزید بودید
عکس تیکت ها
فایل پیوست 9802فایل پیوست 9803فایل پیوست 9804فایل پیوست 9805فایل پیوست 9806
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
عکس از منابع مصرف سرورتون که برای شما ارسال شده هم قرار بدید تا بقیه نظر بدند. اگر وب سایت شما کم مصرف بود چرا هاستینگ قبلی قادر به میزبانی وب سایت شما نبود؟
میزبان قبلی من مشکلی نداشت من سرور پارس کاملا" راضی بودم شما قیمتی که دادید ارزون تر بود و من میخواستم هزینم کمتر بشه حالا لطفا" پول من رو برگردونید نه اینکه منو مسدود کنید
ممنون
-
2 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payamk
متاسفانه شما صورت مساله رو پاک کردید و
آی پی منو مسدود کردید . بجای اینکه به مشکل رسیدگی کنید من جهت آگاهی دوستان عکس تیکت ها رو میزارم . متن هم دارم . شما که تضمین 100 درصدی آپتایم رو میدید لطفا" جوابگو هم باشید. اگر نمیتونید سرویسی که بابتش هزینه گرفتید رو ارائه بدید لطفا" پول من رو برگردونید.
ای کاش انتقادپزید بودید
عکس تیکت ها
فایل پیوست 9802فایل پیوست 9803فایل پیوست 9804فایل پیوست 9805فایل پیوست 9806
چند مورد را شما فراموش کرده اید.
آیا سرور اصلی ما قطع بود ؟ آپتایم سرور اصلی ما 100 درصد بوده و هست و هیچگونه قطعی از جانب سرور اصلی ما نبوده و نیست.
دومین عامل این هست که ما مسئولیتی بابت وب سایت درون سرور شما نداریم. صرفا سرور مجازی به شما ارائه میدهیم که طبق منابع اعلامی به شما سرویس ارائه شده که عکس از منابع مصرفی شما قبل از ریست سرورتون پیوست شد.
شرایط حال حاضر سرور اصلی خود ما نیز پیوست شده. هر فردی دانش فنی کمی داشته باشد متوجه خواهد شد که شما سخت در اشتباه هستید. کمبود منابع و مصرف بیش از اندازه از منابع سرور که باعث دان شدن سررور شما میشود ، عاملی نیست که فروشنده مقصر باشد.فروشنده تقصیری ندارد. وب سایتتون منابع بالایی رو داره استفاده میکنه که یا باید ارتقا بدید یا وب سایت خودتون رو اپتیمایز کنید.ما مدیر سرور مجازی شما هستیم. سرویس سلف منیج هست نه فول منیج!
موارد ارائه شده به نظر بنده برای قضاوت باقی افراد کافی هست و ادامه آن جز عدم رعایت قوانین انجمن ، هیچ چیز دیگری تلقی نمیشود.
موفق باشیدفایل پیوست 9807فایل پیوست 9808
-
اقای مسعودی از دیشب سفارش دادیم اگر امکانش هست زودتر ترتیب اثر بدید ممنون
-
2 فایل پیوست
شما هنوز لینک ورود به قسمت مدیریت سرور رو به من ندادید اما در زیر من عکس ارسالی شما و عکس بازدید چند روز قبل رو میزارم. دوستان نظر بدند
فایل پیوست 9809فایل پیوست 9810
-
سلام و خسته نباشید
لطفا چند تا سایت که شما میزبانشون هستید رو معرفی کنید
و اینکه چرا سرعت لود سایتتون سایت اصلی اینقد پایینه؟
یعنی کیفیت لود همه سرویساتون اینجوریه؟
قیمت سرور انگلستان با مثلا فرانسه تو سرور مجازی متفاوته ایا کیفیت متفاوتیم دارن مثلا تو رم 1گیگ هردوشون؟
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yl0vem
سلام و خسته نباشید
لطفا چند تا سایت که شما میزبانشون هستید رو معرفی کنید
و اینکه چرا سرعت لود سایتتون سایت اصلی اینقد پایینه؟
یعنی کیفیت لود همه سرویساتون اینجوریه؟
قیمت سرور انگلستان با مثلا فرانسه تو سرور مجازی متفاوته ایا کیفیت متفاوتیم دارن مثلا تو رم 1گیگ هردوشون؟
ممنون
سرور وب سایت ما ایران هست. اگر پ ر و ک س ی وصل هستید قطع کنید مشکل لود حل میشه.
میزبانی وب سایت های ما بر روی آلمان میباشد
قیمت های نهایی سرویس ها را فردا ظهر میتوانید در وب سایت مشاهده نمایید.
-
وبسایت تو با تو که من تو همین تایپیک و موضوع دیدم که گفته شده بود شما میزبانش هستین
که اگه اینطور باشه قطعا از خارج از کشور میزبانی میشه از هلند چک شد باز هم سرعت لود پایینی داشت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yl0vem
وبسایت
تو با تو که من تو همین تایپیک و موضوع دیدم که گفته شده بود شما میزبانش هستین
که اگه اینطور باشه قطعا از خارج از کشور میزبانی میشه از هلند چک شد باز هم سرعت لود پایینی داشت
ایشون سرور مجازی دارند و ربطی به سرور هاستینگ اشتراکی ما ندارد.
-
سلام دوست عزیز
کانفیگ به عهده شرکت بوده و 40.000 تومان با تخفیف بابت کانفیگ گرفتند . من بازدید زیادی ندارم. در عکس هم مشخصه نهایت بازدید در روز 5000 بوده و زمانی که من خواستم بکآپ بگیرم ساعت 1 شب بوده .الان هم آی پی منو مسدود کردن و نمیتونم تیکتی بزنم . حتی لینک ورود به قسمت مدیریت سرور هم ندادند تا الان. هر چند که بلد هم نیستم
روز اول هم سایت باز نمیشد و ارور مثل لینک زیر رو میداد:
Fatal error: Call to undefined function imagecreatefromjpeg() in /home/abcom/public_html/wp-content/plugins/watermark/wm_functions.php on line 65
شرکت جوانسرور گفتند که در سی پنل مقدار عددی perms رو در این مسیر 777 بزارم . اما مشکل حل نشد. بعد از چند روز خودشون درست کردند
به نظر من سایتی مثل این با بازدید نهایت 5000 تا در روز رم 2 گیگ باید جوابگو باشه. الان هم میترسم بخوام بکآپ بگیرم باز این مشکل بوجود بیاد. ظاهرا" تنها راه ارتباطی من اینجا هست . نمیخوام خارج از موضوع این انجمن باشه اما مشکلات رو باید حل کرد . من هیچ خصومتی با ایشون ندارم. فقط انتظار دارم سرور و هاست من مشکلی نداشته باشه و ایشون پاسخگو باشند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payamk
سلام دوست عزیز
کانفیگ به عهده شرکت بوده و 40.000 تومان با تخفیف بابت کانفیگ گرفتند . من بازدید زیادی ندارم. در عکس هم مشخصه نهایت بازدید در روز 5000 بوده و زمانی که من خواستم بکآپ بگیرم ساعت 1 شب بوده .الان هم آی پی منو مسدود کردن و نمیتونم تیکتی بزنم . حتی لینک ورود به قسمت مدیریت سرور هم ندادند تا الان. هر چند که بلد هم نیستم
روز اول هم سایت باز نمیشد و ارور مثل لینک زیر رو میداد:
Fatal error: Call to undefined function imagecreatefromjpeg() in /home/abcom/public_html/wp-content/plugins/watermark/wm_functions.php on line 65
شرکت جوانسرور گفتند که در سی پنل مقدار عددی perms رو در این مسیر 777 بزارم . اما مشکل حل نشد. بعد از چند روز خودشون درست کردند
به نظر من سایتی مثل این با بازدید نهایت 5000 تا در روز رم 2 گیگ باید جوابگو باشه. الان هم میترسم بخوام بکآپ بگیرم باز این مشکل بوجود بیاد. ظاهرا" تنها راه ارتباطی من اینجا هست . نمیخوام خارج از موضوع این انجمن باشه اما مشکلات رو باید حل کرد . من هیچ خصومتی با ایشون ندارم. فقط انتظار دارم سرور و هاست من مشکلی نداشته باشه و ایشون پاسخگو باشند
مبلغ مورد نظر جهت انتقال و کانفیگ امنیتی سرور از شما دریافت شده است. که انجام شد.
حل مشکلات نیز انجام شد و هیچ هزینه ای از شما دریافت نشد.
در مورد اینکه نمیخواید خارج از موضوع انجمن صحبت کنید. ظاهرا نمیدونید اینجا انجمن عمومی فروش هست نه سامانه پشتیبانی جوان سرور. قبلا در تاپیک های قبلی اعلام کرده بودم که هر فردی به هر دلیلی اتهام به ما وارد کنه و نتونه ثابت کنه بدون هیچ بک آپی سرویس رو حذف میکنم و این حق برای ما محفوظ هست که متاسفانه این بخشش رو در حق خیلی ها انجام دادیم. ولی متاسفانه کار خیلی اشتباهی کردم و میبایست با افراد تازه واردی که با دو تا پست فکر میکنند با آبروی چندین و چند ساله بنده میتونند بازی کنند برخورد میکردم. از این پس این موضوع اعمال خواهد شد. کلیه کاربران موظفند توسط تیکت پیگیری کنند و در این انجمن هرگونه موردی دیده بشه مطمئنا ترمینیت میشند.
پست اخر بنده با شما هست.مشکل شما از طرف ما نیست. وب سایت شما بیش از حد میزان در حال استفاده هست که برای شما ارسال شده میزان منابع که بعید میدونم کسی میخواد بگه عکس فتوشاپ شده.
سرور هم هرکی اومد بدون مدرک به ما اتهام اورسل زد . طبق اسکرین شات که در پست قبلی پیوست شد باز هم جواب محکمی به این افراد داده شد.
کاربر محترم payamk نیز میبایست کلیه مشکلات خود را از طریق تیکت حل و فصل نماید بنده در این انجمن دیگر پاسخی به پست اسپم نخواهم داد.( از مدیران نیز خواهشمند هستیم کلیه پست های اسپم که این تاپیک رو از تاپیک فروش به تاپیک فنی تبدیل نموده را حذف نمایند.
موفق باشید
-
جوان سرور یک کلاهبردار بزرگ!
پشتیبانیشون واقعا افتضاحه
من یه دومین .آی آر ازشون خریدم. بعد یک روز حتی دومین رزرو هم نشده بود. هیچ جوابی هم به من ندادن.وقتیم زنگ زدم بهشون گفتن پولتو پس نمیدیم من گفتم تو انجمن مطرح میکنم گفتن : "هه هه ..روزتون خوش"
الان نه پوامو پس دادن نه دومین من رو ثبت کردن.پیشنهاد میکنم به دام این کلاهبردار نیفتین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smargenius
جوان سرور یک کلاهبردار بزرگ!
پشتیبانیشون واقعا افتضاحه
من یه دومین .آی آر ازشون خریدم. بعد یک روز حتی دومین رزرو هم نشده بود. هیچ جوابی هم به من ندادن.وقتیم زنگ زدم بهشون گفتن پولتو پس نمیدیم من گفتم تو انجمن مطرح میکنم گفتن : "هه هه ..روزتون خوش"
الان نه پوامو پس دادن نه دومین من رو ثبت کردن.پیشنهاد میکنم به دام این کلاهبردار نیفتین
آقای محترم که هنوز اسم و فامیلتون رو نمیدونید.
اصل ماجرا رو شرح بدید...
ایشون هنوز به اسم و فامیل خودشون شک دارند. در وب سایت آقای رضایی و در تماس تلفنی آقای مرادی هستند. بعد در حین مکالمه ایشون فامیلیشون شد رضایی . ما نفهمیدیم تهش ایشون مرادی هستند یا رضایی ؟ خودشونم شک داشتند کدام اسم و فامیل اصلی خودشون هست.
در مورد بازگشت وجه نه تیکتی آمده نه درخواستی شده که بگیم انجام میدیم یا نه!
در انتهای مکالمه تلفنی ما رو تهدید به پلیس فتا و تاپیک زدن در این انجمن میکنند که خودشون میدونند جز اینکه عدم فرهنگ و شعور خودشون رو نشون بدند هیچ چیز دیگه ای نیست.
-
همونطور که تو امضام اومده 100% تایید میشن
-
شما اصلا ادبیات صحبت کردنتون مشخصه از همینجا
من طبق عکس زیر دیروز به شما گفتم که اگه نمیتونید ثبت دامنه من رو انجام بدین پولم رو برگشت بزنید
اما شما بعد یک روز هیچ جوابی به من ندادین
Download Capture2.jpg
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smargenius
شما اصلا ادبیات صحبت کردنتون مشخصه از همینجا
من طبق عکس زیر دیروز به شما گفتم که اگه نمیتونید ثبت دامنه من رو انجام بدین پولم رو برگشت بزنید
اما شما بعد یک روز هیچ جوابی به من ندادین
Download Capture2.jpg
دوست عزیز تازه وارد شما نمیتونید به راحتی آبروی کسی که نزدیک به 1700 بار تو این انجمن ازش تشکر شده رو ببری
-
من با مدرک اومدم جلو.
مگه بقیه شرکت های کلاهبردار از همون اول کلاهبردار بودن؟
خیلی سادست، من پول ریختم ولی بعد یک روز دومینم ثبت نشده.اگه کلاهبرداری نیست خب ثبتش کنن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dicaprio_4244
دوست عزیز تازه وارد شما نمیتونید به راحتی آبروی کسی که نزدیک به 1700 بار تو این انجمن ازش تشکر شده رو ببری
جالبه که شما به من میگید تازه وارد
فکر کنم شما تازه واردی تا من
-
من از روی تعداد پست می گم تازه وارد!!!، اگر دیر شده مطمئن باشید مشکلی واسشون پیش اومده، صحیح نیست واژه کلاه بردار رو به کار ببرید، صبر پیشه کنید، من فقط مشتری ایشونم و میگم کارش درسته
بدرود