شما همین هستید تو عکس ضمیمه کردم :d:78:
http://uplod.ir/15eln7xsazmz/2.jpg.htm
قربون دستت هر جا تو انجمن ها واسه ما تبلیغ بد کردی لیتک سایت هم بده یکم بازدیدمون و الکسامون بره بالا مرسی داری.
نمایش نسخه قابل چاپ
شما همین هستید تو عکس ضمیمه کردم :d:78:
http://uplod.ir/15eln7xsazmz/2.jpg.htm
قربون دستت هر جا تو انجمن ها واسه ما تبلیغ بد کردی لیتک سایت هم بده یکم بازدیدمون و الکسامون بره بالا مرسی داری.
سلام اقا مشکل از سیستم خودم بود و همینجا از ایشون و تمام کسایی که بهشون توهین شده حلالیت میطلبم و از ایشون داخل چت معذرت خواستم لطف داشتن قبول کردن امیدوارم چنین مشکلاتی پیش نیاد که شرمنده دوستانمون بشیم
من هم از نارس سرور داشتم ، فقط توصیه می کنم نگیرید به خصوص لینوکس!
حالا مشکل اون حل شد فهمید که مشکل از ناواردی خودش بوده کار با سرور بلد نبوده شما اومدید .خوب شروع میکنیم
چرا لینوکس؟چون کاربر بلد نیست لینوکس استفاده کنه !!!
چون من فندق شکن رو کانفینگ نمیکنیم میسپاریم به عهده کاربر!!
به هر حال 4 ماه مشتری بودید فکر کنم اگه اشتباه نکنید درست یادم نیست نمیدونم چرا تو جو قرار میگیرید ... مشکلی هست این تاپییک رو ادامه ندید تاپیک انتقاد بزنید اموزش زدن تاپیک هم خواستید بگمتون.
چون افر ما پر شده دوستان پی ام میدند نداریم و...
موفق باشید
لینک تاپیک انتقادات : www.webhostingtalk.ir/f129/
آبا فروش همچنان پا برجاست ؟
عزیز من 4 ماه از شما سرویس داشتم تجربه های بسیار بدی داشتم ،نظرمم اینجا واسه بقیه گذاشتم،حالا اون قضیه دامین هایی که از سینگل وی پی اس گرفتی و به ما دادی بماند(که بعدش مسدود شدن و پولشو ندادی...) الان من از رامتین سرور و رسانگار سرویس دارم خیلی هم راضــــــــــــــــــــــ ـــــیم!
اگه هنوز معتبره اطلاع بدید
اون دوست عزیزمون مشکل از خودشون بود اومد و ... حالا هم شما.درست میگن رامتین سرور به نارس وی پی اس انتقال داده شده.
ولی واقعا اگه توی تاپیک فروش 1 نفر 1000نا پست تشکر و قدردانی باشه بعد فقط 1نفر بیاد شکایت کنه دیگه وایلا میشه.همه میوفتن دنبالش،بقرعان:78:.مشکل پیش میاد برای همه هر چند این مشکل از سرور این دوست عزیزمون نبوده.آقا تاپیک های فروش ایشون رو ببنید.مشکلی ندارن
دوست عزیز من دیروز سفارش دادم و گفتم خودم سیستم عامل رو نصب می کنم به دو دلیل :
1- انجام تنظیمات در هنگام نصب
2- تحویل سریع به دلیل عجله داشتن
من نمی دونم مگه توی وی ام ویر ساختن یه ماشین مجازی بیشتر از 5 دقیقه طول می کشه ?
لطفا سریع تر سرور رو با مشخصات کامل ای پی و کنسول لطف بفرمایید
با تشکر
من سرورم امشب قطع شد و پس از پیگیری تلفنی گفتند که 12 ساعت طول میکشه تا درست بشه.
به من گفتند که هاردش پر شده و باید منتقل بشه. من نمی دونم انتقال اطلاعات یه هارد روی VMWare چقدر زمان می خواد؟ 12 ساعت؟
من 10 تا سایت داشتم روی این سرور و تازه هم کانفیگش کرده بودم چون DNS من هم روی این سرور بود همه یکباری با هم Down شده و پاسخ هم می شنوم که 12 ساعت بعد بیاید تا کارتون رو ادامه بدین.
این رو هم بگم جالبه که در هنگام خرید گفتند که 99.9% ما UpTime داریم و من از تقریبا 2 روز پیش که این سرور رو گرفتم 2 بار بخواطر پر شدن هارد دیسک Down شدم که اینبار هم 12 ساعت طول می کشه تا کارش انجام بشه این یعنی 20% زمان DownTime برای سرور.
اگه اینجوری ادامه داشته باشه یعنی ما در یک ماه تقریبا یک هفته قطعی خواهیم داشت.
همچنین از نکات منفی دیگه ای که من می تونم عنوان کنم اینه که دوستان وقتی یه کاری میکنن و تغییری ایجاد می کنن به طور ناگهانی سرور رو Reset میکنن. نه به من اطلاع دادند و نه Shutdown کردن. و این اتفاق 3 بار در طی این 2 روز افتاده (البته در این موارد من خودم درخواست پیگیری کرده بودم اما انتظار نداشتم وسط کارم سیستم Down بشه) .
این رو هم عنوان کنم که از تیم پشتیبانی و پیگیری دوستان من همچنان راضی هستم.
امیدوارم دوستان خوبم در نارس سرور این نقاط ضعف رو بر طرف کنن.
تمام این مطالب رو هم جهت اطلاع گذاشتم تا دوستانم آگاهانه انتخاب کنند.
من نمی دونم
از نارس سرور یک وی پی اس با رم 1 گیگ از usa گرفتم تازه و امیدوارم قطعی نداشته باشه
قرار بود زود تر از یک ساعت تحویل دهن که چون نتشون به کل مشکل داشت این اتفاق انجام نگرفت
و دقیقا طبق گفته شان 24 ساعت نشده سرور رو حتما تحویل می دهند
بعد از یک ماه کیفیت سرور شون را در اینجا عرض خواهم کرد
ممنون از نارس سرور
موفق باشید
سلام تمامی سفارش ها طی مشکلی که جود داشت 24 ساعته امروز تحویل دادیم ولی طی قولمان هم که گفتیم بیشتر از 24 ساعت نشده هنوز !!!
کسانی که سرور رو دریافت نکردند تماس بگیرند.با تشکر.
دوست عزیزمون که قعطی داشته چون هارد سرور های ما ssd هست هاردت پارتیشن اول براتون 6 گیگ میزاریم به علت حجم هارد سرور داون بود الان هاردتون اوکی شده به مدت کمتر از 12 ساعت هم قعط بودید این مشکل هم روی تاریخ سرور تاٍٍثیر خواهد نگذاشت و اضاف میشود.
مشکلی هست تو سایت تیکت کنید
همونطور هم که دوستمون گفته شده پشتیبانی موردی نداشتیم .تا با حال کمتر از نیم ساعت پاسخ داده شده.
موفق باشید
دوستانی طی این مدت تو تاپیک بیشتر 40 تا سرور دادیم .یکی نگفت زود تحویل دادند و... ولی یه روز که مشکل پیش میاد 24 ساعت هم کمتر هنوز تحویل میدیم اینکارا نباید کنید !!!
دوست عزیز جناب MShirzadi شما وقتی میگید هارد من رو اد کنید پارتیشن دوم باید اف بشه دیگه یا نه !؟
وقتی میگید سرعت یه خورده کنده شده باید اف بشه بررسی کنیم یا خیر؟
بازم عرض پوزش اگه کوتاهی از بنده بوده.کسی سرور رو تحویل نگرفتند اطلاع بدند.
و هارد هم اموزش هست تو سایت به صورت دستی اد کنید پارتیشن دوم رو کسی نتونست بگه اد کنیم.موفق باشید
با سلام تحویل گرفته شد
تا حالا که بد نبوده منظورم سرورشون بود
ولی کلا از پشتبانیشون راضی بودم دیرور در مدت 20 دقیقه به من سرور تحویل دادند
درسته که مشکلاتی بود به دلیل عجله
اما در کمتر از 5 دقیقه حل و جواب می دادند
البته یه عذر خواهی هم بده کارم چون وقتی که تحویل سریع ندادند من یکمی عصبی شدم که از این بابت عذر می خوام و از این که در برخورد با رفتار بنده بسیار خوش برخورد بودند بسیار متشکرم
من از این سرور اصلا راضی تیستم.
خوب بود اما به کم تعریف کدیم کلا به هم ریخت.
تمام سرویس ها شدو Share هست و سعت کلا پایین هست.
هارد که اصلا انگار نداره یه 10 مگ رو می خوای روش کپی کنی 2 ساعت طول می کشه.
CPU هم گازوئیلی هست. رم هم که فقت میگه 2 گیگه ولی انگار 100 مگ بیشتر نیست.
کلا راضی نیودم.
بنده از ایشون حودو 4 ماه هست که سرور دارم
ازشون راضی هستم
پشتیبانیشون هم خوب هست
تایید میشوند
مشکل چیه عزیز ؟شما چند روز پیش تیکت برای تمدید سالیانه کردید تا امروز با من در تماس بودید خوبه اینطوری پشت کسی صحبت کنید میشه مشکل را دقیق قبل از اینجا تیکت فرمایید؟
الاان مشکلتون چیه؟
ممنون این شالله راضی باشید همیشه
باتشکر از شما
سلام
من از پشتیبانی خوب شما خیلی راضی هستم .
اما مشکل به Resource های Share شده شما است.
من ابتدا که گرفتم سرور شما خیلی خوب بود و کارایی بسیار عالی داشت. اما بعد از یه مدت که کار کردم ریموت آن خیلی کند شد. من این مشکل را به شما اطلاع دادم و حل شد اما چندی بعد مجدد این مشکل برای من اتفاق افتاد.
مشکل دیگر من کندی هارد دیسک شما است که کپی کردن از آن زمانبر است.
به فایل 20 مگی رو هم که بخوام از Rar درش بیارم یک ساعت طول میکشه.
تمام این مشکلات الان کمی کمتر شده (کمی) اما سرور من اصلا کار یه سروری که 2 گیگ رم و 4 کور CPU داره رو داره واسم انجام نمیده.
در واقع تعداد سرور هایی که روی یک VMWare اجرا هستند به نظرم خیلی زیاد هست.
اینا مشکلاتی بود که من در طی این مدت با آن برخورد کردم.
با تشکر
salam be hame,man ta vaghti nars server ro nemishnakhtam har mah az ye ja server migereftam chon az hish kudum razi nabudam har kudum ye kasti hayi dashtan vali az vaghti ke ba nars server ashna shodam dg rahat shodam kheyli ham raziam sorate khub,poshtibaniye khub,gheymate monaseb,alan chandin mahe ke har mah serveramo tamdid mikonam chon az hame chi shun razi budam azashun mamnunam be khatere servisaye khubeshun :113::x
دوستان من سوالاتم که در تاپیک زیر مطرح کردم در اینجاهم مطرح می کنم تا در دو تاپیک جواب بدن
ممنون می شم
http://www.webhostingtalk.ir/f15/544...tml#post581526
---------------------------------------------
سلام دوستان من تو سایتشون تیکت زدم
ولی گفتم اینجا هم سوالاتم بپرسم تا شاید برای دوستان دیگر هم مفید باشه
1-مشخصات سرور های کلی شما چی هست؟
2-سرعت دانلود چقدر هست در هر سرور مجازی؟
3-کدوم دیتاسنتر از همه کیفیتش بیشتره و سرعتش که خیلی برام مهمه؟
4-قیمت های شما خیلی پایین هست با این دلار، منابع شما اختصاصی هستش؟
5-روی هر سرور چند وی پی اس هستش؟
6-قیمت ها همین میمونه؟چون خیلی پایینه!!یا از ماهه دیگه برای تمدید بالا میره؟اگه میره مثلا چه قدر؟امکانش هست هر سرور قیمتش چند برابر بشه به صورت حدودی بگید ممنون میشم.
--------------------------------------------------------------------------
ارسال شد .
تاپیک انتقاد ارسال شد و منتظر تایید توسط مدیران می باشد
اینجا چون خلاف قوانین تاپیک هست نمی تونم اینجا چیزی بگم
لی اونجا همه چی معلوم می شه
قیمت سالانه؟
رم: 2048 مگابایت
تعدادی دیگری از این افر ها بیشتر موجود نمیباشد .موفق باشید
من سرور گرفتم 5 دقیقه ای تحویل دادن خیلی عالی بود
برخورد خوبی هم دارن
ممنون
سلام این افر واسه ماه اول هست یا همیشگی؟ اگه همیشگی نیست ماه های بعد رو چه جوری حساب می کنید؟ سپاس.