ترسی که تو بازار الان افتاده باعث میشه به این قیمت که نه کمتر هم بفروشند قبلا هم گفتم ارزان میشه مطمئن باشید ارزان تر هم میشه
کسانی که سود زیادی کردند یکمی هم باید این وسط ضرر بدند بد نیست همیشه که ....
نمایش نسخه قابل چاپ
ترسی که تو بازار الان افتاده باعث میشه به این قیمت که نه کمتر هم بفروشند قبلا هم گفتم ارزان میشه مطمئن باشید ارزان تر هم میشه
کسانی که سود زیادی کردند یکمی هم باید این وسط ضرر بدند بد نیست همیشه که ....
ما که سودی نکردیم... ضرر هم دادیم..........
ولی امید وارم برگرده به قیمت قدیم
دوستان کسی قیمت جدید نداره ؟ امروز کاهش پیدا کرد یا نه ؟ خبر جدیدی نیست ؟
تا شنبه هیچ قیمت رسمی نخواهد بودنقل قول:
دوستان کسی قیمت جدید نداره ؟ امروز کاهش پیدا کرد یا نه ؟ خبر جدیدی نیست ؟
امروز صبح حدوداً 3090
انشالله چند روز دیگه 2600 تومان میشه
من شناختی که از مسئولین کشوم دارم خیلی بیشتر از محاسبات اقتصادی دنیا و قوانین تجارت جهانی قبول دارم ، آخه ما چیمون استاندارد که میخوایم اقتصادمون استاندارد باشه دلار گرونتر میشه اگرم کاهش پیدا کنه خیلی زود میره بالای 4 هزار تومان از من گفتن
ضمن اینکه همین امروز یورو میخواستیم برای حواله قیمت بابت هر یورو 5200 تومان هیچ کاهشی هم در کار نیست اینا همش حرفه کسایی که میگن پایین ومده بفرمایید من الان یورو میخوام کسی زیر 5200 میده ؟ اطلاعات کارت بدم برام شارز کنید
خدا کنه ولی ...
میدونید چیه ؟ تا وقتی تحریم ها ادامه داشته باشه قیمت ها نجومی خواهد بود - کاهش قیمت ها موقتی و روانی هست همونظور که بالارفتنشم تا حد زیادی روانی هستش!
با سلام خدمت دوستان گرامی،
ابتدا در مورد قیمت ارز در روز پنجشنبه عرض کنم که باتوجه به عدم درج قیمت در وبسایت ها و همچنین تعطیلی برخی از بازار های ارزی در شهر های مختلف کشور، نمیتوان به نرخ های اعلام شده در این روز اعتنا کرد. به نظر بنده قیمت واقعی روز شنبه و واقعی تر روز دوشنبه همزمان با آغاز کار بازار های بین المللی مشخص خواهد شد.
هیچ رفتاری از بازار را نمیتوان 100% پیش بینی کرد اما محتملا نرخ روز شنبه کمتر از روز سه شنبه و چهارشنبه خواهد بود.
الویت ششم هم از امروز می تونه ارز 2.550 تومانی دریافت کنه برسه به نهم همه چی اوکی می شه :71:
تاریخ : 07/15
قیمت(ریال) : 28500
دوستان تو بعضی سایت ها چک می کنم، دلار اومده پایین ولی یورو هیچ تغییری نکرده.
سایت ها بروز رسانی درستی ندارن یا واقعیت به این صورت است؟!
افزایش قیمت دلار ارتباط خاصی به دلار ندارد و بازیچه Policy men ایرانی می باشد. شاید 100 تومان افزایش قیمت آن مرتبط با تحریم باشد.
من دیروز شنیدم شده 2600 که قراره بشه زیر 2000 گرچه بعید می دونم .
سلام
وضعیت بهتر شده امیدوارم بهتر ازینم بشه
Mesghal.Com:قيمت روز و لحظه ای طلا،سکه،نقره ، مس و ار
ولی یکچیزی نمیفهمم دلار اومد پایین ولی یورو چرا نمیاد؟
جالبه !
یکی از آشنا ها بازار تهران هست نیم ساعت پیش زنگ زدم اصلا خرید فروشی نیست مخصوصا دلار اصلا یک دلار هم خرید فروش نمی شه .
این چرا تاریخ را زده سه شنبه گذشته ؟
http://www.picofa.org/images/6258rfdhh0ekouop9dv.png
:دی راست میگی
پس اینم الکی هست
دوستان امروز قیمت کسی داره؟
این صرافی قیمت ها رو زده: صرافی آبان- نرخ ارز و سکه در بازار تهران-Aban Exchange
صرافی ابان با تاخیر میزنه
خرید و فروش دلار پی پال و ویزا ، انجام خریدهای اینترنتی | payment24
از اینجا هم ببینید بد نیست دلار
این همیشه گران مینویسه احتمالا 2700-2800 هست
با تحریم گاز ایران قیمت دلار بیشتر هم میشه
کلا جز دروغ چیزی نمیگه!
دلار 2500 تا 2700 تومان/ فروش در مرکز مبادلات بهصرفه شد
حالا این راسته یا نه خدا میدونه!؟
قيمت ارز در بازار ايران(تومان) ساعت به روز رسانی: 13:13 شنبه 15/07/91 ارز خريد فروش دلار آمريکا 2800 2850
http://mesghal.com/
بروز شده
قيمت ارز در بازار ايران(تومان) ساعت به روز رسانی: 13:13 شنبه 15/07/91
دلار آمريکا >2850
دلار کانادا >2670
يورو >3650
پوند انگلستان >4590
بله با تحریم گاز - خیلی چیزا عوض میشه
اما
۱۶۰۳۸۲ تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۱ - ۰۹:۱۰
نرخ دلار غيرمرجع۲۶,۸۱۵
نقل قول:
با دورودتعمیدات که توسط سیاست های دولت و دستورعمل به کلیه صرافی ها و سایت های مشابه اعمال شده از جمله جمع آوری دلال ها و فیل ت رینگ شدید که باعث شایعات فراوان و بالابردن کاذب نرخ ارز در بازار ایران شده است
با بررسی و تجزیه تحلیلات در امروز توسط چندین بازاری و کارشناس مدیریت اقتصاد به صورت خصوصی به این نتیجه رسیدم
به
این نرخ به صورت کاهش از 3700 به 2700 در آینده پیش بینی و قطعی است .
منبع : خودم
منابع :نظرات شخصی خودم
دروود
داداش ای ول عجب پیش بینی کردی هاااااااااااااااااااااااا !
روز پنج شنبه این پست رو زدی گفتم دلش خوشه ها الکی حرف میزنه...!
ولی همین که سایت مثقال رو دیدم یاد حرف شما افتادم
همیشه از این راهنمایی ها بکن خوشحال میشیم
بدرود
قیمت همین هست که ذکر شد (قیمت واقعی ) اما صرافی ها نمیخوان از سعود بالا که یک شبه بدست آورده بودن دل بکنن و نرخ استاندارد را ارائه دهند .
در چندین صراف با انصاف دنبال نرخ باشید . نمیخوان باور کنن که بازار برگشته حالت قبل فقط (شایعات + جو سازی + احتكار ) میخواهند به نفع خودشان تمام شود
جالب این است که بازاریان جو گیر شده بودن و محصول ایرانی - برنج ایرانی + تخمه + روغن + سبزی . میوه و حتی بادام زمینی را که ربطی به ارز پیدا نمیکرد افزایش داده بودن که خیلی خنده دار بود اگر تلویزیون sony ژاپن بالا میرفت یکم قابل فهم بود . نه اینکه روغن نباتی محصول استان گلستان هم افزایش پیدا کرده باشه .
به هر حال توقع از بازاریان نمیشد که گل رو بیشتر بهم بزنن و فقر و گرانی را باعث شوند
تشکر از همه
احتكار