-
پاسخ : یکی جلوی این دلار رو بگیره
بابا این اتاق ارزی رو بریم گل بگیریم از وقتی اومده روزی 100 تومن متوسط رفته رو دلار!
-
خبر جدید: احمدی نژاد قر کرده دوباره!!! دیگه ذلار نمیده بیرون!
بازتاب:
مژده:دلار رکورد سه هزار تومان را شکست!
همزمان با عدم حضور محمود احمدی نژاد در محل کار خود، دلار با عبور از مرز سه هزار تومان رکورد تازه ای را ثبت کرد.
به گزارش خبرنگار بازتاب عبور قیمت دلار از سه هزار تومان در حالی اتفاق می افتد که دولت کمترین واکنشی را در مدیریت بازار ارز نداشته است.
http://baztab.net/fa/news/15311/%D9%...A9%D8%B3%D8%AA!
-
بچه ها واقعا فکر کنید داریم واقع به .......
بدبخت شدیم رفت پی کارش
نتم از این ور محدود کردن
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinline
این حرف ها دروغ هست
دلار همان هست که بود اگر تا 6 ماه پیش برای مثال 100 دینار میشد 1 دلار الان هم همان هست این ارزش ريال هست که کم شده
از زبان ایشون به طنز گفتم عزیز ;)
-
زمان به روز رسانی قيمتهای بازار : 13:24 يکشنبه 09/07/91 |
قيمت |
قيمت بازار(تومان) |
قيمت حقيقي(تومان) |
دلار آمريکا |
2970 |
3028.2 |
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrooz_iri
یکی جلوی این دلار رو بگیره :109:
دلار آمریکا : 27,500
شما جلوشو بگير اگر مي توني !
-
از صبح فقط 4 دلار سند مانی دارم به هر کی میگم میگه موجودی ندارم >:p 8-}
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ariya
شما جلوشو بگير اگر مي توني !
منظور ؟
-
لامصب دیروز 2600 بود
یهو شد 3000
واقعا که....
-
دلار (مرکز مبادلات ارزی) 24,463 ریال - سوال اینجاس چه جوری میشه از این مرکز دلار تهیه کرد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
X2Maxer
دلار (مرکز مبادلات ارزی) 24,463 ریال - سوال اینجاس چه جوری میشه از این مرکز دلار تهیه کرد ؟
با ثبت سفارش برای واردات کالا و بقیه موارد مجاز که هیچ کدوم شامل هاستینگ ها نیست .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
X2Maxer
اگر به من و شما میدادن که وضعمون این نبود الان. اینا اگر دلار رو تو بانک ازاد می کردن از همون اول اینطور نمیشد
پلیس ریخته تو بازار دنباله دلالا میگرده!
-
از طرفی فراموش نکنید که از وقتی این اتاقک شوم رو راه انداختن تزریق ارز رو تو بازار قطع کردن تا مشتری براش جذب کنن
اگر این اتاق با تزریق دلار تو بازار کار می کرد الان دلار به 2000 برگشته بود اما متاسفانه بحث اینه که دنبال درست کردن بازار نبودن می خواستن فروش دلار رو انحصاری کنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajiran
از طرفی فراموش نکنید که از وقتی این اتاقک شوم رو راه انداختن تزریق ارز رو تو بازار قطع کردن تا مشتری براش جذب کنن
اگر این اتاق با تزریق دلار تو بازار کار می کرد الان دلار به 2000 برگشته بود اما متاسفانه بحث اینه که دنبال درست کردن بازار نبودن می خواستن فروش دلار رو انحصاری کنن
از 1500-1600 که برگشته بود بالا نمیآمد اگر رو راست بودند(تزریق پیشکش)!
-
تحریم هم که اصلا اثر نداره....
-
کد:
www.asriran.com/fa/news/234214/نادران-آشفتگی-بازار-ارز-عمدی-است-احمدی-نژاد-توقعش-از-نظام-را-بگوید
-
ما که تحریمو حس نمی کنیم . شما چطور ؟!
-
در یک جمله :
هاستینگ نابود شد ...
-
دلار 2975
منبع : mesghal.ir
-
بچه ها واقعا به این فکر کنید اگرم بخواد این بازار درست شه و همه جا جار بزنن وضع موجد درست کردیم میان 100 یا فوقش 200 تومان از قیمت اون روز کمتر نشون میدن و همه هم دیگه زیپ دهانو میکشن و دعا گو میشن
فکر کنم دلار تا 4000ببرن بیان 200تومان کم کنن و 3800 همه راضی بشیم که اقا دلار ارزون شد
به امید هوای پاک تا بتونم ریه هامو پاک کنم
-
من که فکر میکنم تا 4 تومن بره دلار یورو پوند این 3 تا معمولا تو بازار ما نقش دارن
واقعا احساس میکنم دیگه هاستینگ داره نابود میشه دلیلشم معلومه تو این مدت که قیمتارو بردیم بالا مشتری نداشتیم ازونورم فشار اقتصادی زیاد میشه دیگه واقعا هاستینگ معنی نداره
بعضی وقتا ادم فکر میکنه ..... :-<
طبیعتا خیلی از بازارا مخصوصا اونایی که با دلار سروکار دارن میخابه و گردش پول کمتر میشه و اخرشم هر روز بد تر از دیروز
بهر حال همگی موفق باشیم
-
فعلا با توجه به اوضاع مطمئن باشید قیمت به 5 تومان میرسه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
تحریم هم که اصلا اثر نداره....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsened
ما که تحریمو حس نمی کنیم . شما چطور ؟!
ربطی به تحریم نداره . مشکل سودجویی آغایون هست .
مردم جنم ندارن وگرنه میریختن شیشه فروشگاه های زنجیره ای رو می آوردن پایین چه حالی می داد همه میرفتن خوراکی می***ین نه برای شکم بلکه برای ابراز ناراحتیشون رو نشون بدن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ztest
مردم جنم ندارن وگرنه میریختن شیشه فروشگاه های زنجیره ای رو می آوردن پایین چه حالی می داد همه میرفتن خوراکی می***ین نه برای شکم بلکه برای ابراز ناراحتیشون رو نشون بدن.
آغایون نه آقایون
بعد منظورتون اینه با د ز د ی اعتراض نشون بدن و به قول شما حال کنن!!؟
عجب..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ztest
احسن بر فرهنگ شما!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ariya
احسن بر فرهنگ شما!
نظرات شخصی افراد ملاک فرهنگ ما نیست..
باهم قاطی نشه دوتا موضوع...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarwhost
بچه ها واقعا به این فکر کنید اگرم بخواد این بازار درست شه و همه جا جار بزنن وضع موجد درست کردیم میان 100 یا فوقش 200 تومان از قیمت اون روز کمتر نشون میدن و همه هم دیگه زیپ دهانو میکشن و دعا گو میشن
فکر کنم دلار تا 4000ببرن بیان 200تومان کم کنن و 3800 همه راضی بشیم که اقا دلار ارزون شد
به امید هوای پاک تا بتونم ریه هامو پاک کنم
سلام دقیقا با عرایض شما موافقم
مثل مرغ :دی کیلویی 3500 رو که کردن 7 هزار و بعد از چند وقت 5 هزار شد تا به قول شما دهنا بسته شه که ارزون شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahabhost
سلام دقیقا با عرایض شما موافقم
مثل مرغ :دی کیلویی 3500 رو که کردن 7 هزار و بعد از چند وقت 5 هزار شد تا به قول شما دهنا بسته شه که ارزون شد
از بس که مردم ساده هستن
-
من نمیدونم چرا اینقد واسه من هیجان انگیزه دلار میره بالا!!
کلا ذوق می کنم!
ببخشید میدونم خیلی ها که اینجا هستن ضرر میکنن ولی این طور حس داشتن از تنفر داشتن زیادی از اوضاع هست و یه امید میاد که شاید با خرابتر شدن تلنگری چیزی باعث شد اوضاع به طور کلی عوض بشه!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eh3an2010
کلا ذوق می کنم!
ببخشید میدونم خیلی ها که اینجا هستن ضرر میکنن ولی این طور حس داشتن از تنفر داشتن زیادی از اوضاع هست و یه امید میاد که شاید با خرابتر شدن تلنگری چیزی باعث شد اوضاع به طور کلی عوض بشه!!!!
درست شدنی که نیست هیچ بدترم میشه...!
فقط شما مواظب باش ذوق مرگ نشی عزیز دل :دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahabhost
درست شدنی که نیست هیچ بدترم میشه...!
فقط شما مواظب باش ذوق مرگ نشی عزیز دل :دی
منظورم از درس شدن برگشتن شاه بود!!!!!
ناراحت شدینا!!!! ضرر کردین!؟ شما فک میکنین باید چطوری درس میشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ariya
احسن بر فرهنگ شما!
حسن بر فرهنگ خودت . همینه دیگه قیام مردم باید اقتصادی باشه نه ... بعدش هم زنجیره ای ها به طور معمول دمشون به دولت وصل مثل رفاه و شهروند چه دیدی شاید دیری به اون موضوع نرسید که مردم از گرسنگی واقعا حمله کنند. البته تا وقتی اقلام خوراکی جز اولویت اول ارزی باشه این نمیشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eh3an2010
کلا ذوق می کنم!
شما مرفه بی درد نیستی ؟ الان یه سرما خوردگی میدونی واست چقدر هزینه داره ؟ میدونی هزینه های پزشکی چقدر بالارفته میدونی همین لامپ بالا سرت تا چند وقت دیگه با نرخ مرجع 2400 تومنی میشه دو برابر.
شکم گرسنه رو تو سرش هم بزنی واسه یه لقمه نون واق واق میکنه . حقیقت اینه 30 سال پیش مردم شکم سیر بودن که ....
-
الان بطور تقریبی یک کارمند حدودا 200 دلار در ماه حقوق می گیره؟
-
دلیل عمده افزایش دقیقه ای دلار چیه؟
-
یکی بود در مناظره های انتخاباتی می گفت داره سفره های مردم کوچک میشه....
-
دوستان قیمت هفت تیر و گلوله رو دارین ؟
فقط یه گوله میخوام ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
دلیل عمده افزایش دقیقه ای دلار چیه؟
سود آقایون....
من خیلی بررسی کردم! ایران اصلا تحریم نیست! کلیه لوازم و اقلام خوراکی به ایران وارد میشه! حتی لوازم یدکی هواپیما هم داره میاد! نفت ایران را هم که گفتن تحریم اما همچنان داریم می فروشیم و مشکلی هم نداریم. مثلا کره جنوبی واردات نفت از ایران را ادامه می دهد و ژاپن و ....
تحریم ما کجا! و تحریم عراق ( نفت در برابر غذا ) کجا....!!!؟؟؟ ما اصلا تحریم نیستیم.... افرادی هستند که تحریم را بزرگ میکنند... تا گرانی را به گردن تحریم بیاندازند.... و سود خوبی ببرند....
در ویرایش یک چیزایی سانسور کردم...
ادامه نمی دهم شما هم ادامه ندهید..... خطرناکه حسن!!
ولی تحریم ندیدی! الکی رسانه ها دارند بزرگ می کنند....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ztest
شما مرفه بی درد نیستی ؟ الان یه سرما خوردگی میدونی واست چقدر هزینه داره ؟ میدونی هزینه های پزشکی چقدر بالارفته میدونی همین لامپ بالا سرت تا چند وقت دیگه با نرخ مرجع 2400 تومنی میشه دو برابر.
شکم گرسنه رو تو سرش هم بزنی واسه یه لقمه نون واق واق میکنه . حقیقت اینه 30 سال پیش مردم شکم سیر بودن که ....
نه نیستم!!!
دوست عزیز واقعا به خیلی چیزها نباید فکر کرد که خود را ناراحت کرد!! هیجان انگیز بودن خوشحال بودن که نیست!! ترس هم خیلی وقتا هیجان داره!! اینکه من 3 گرم طلا چند روز پیش خریدم گرمی 103 تومن شبش شد 112 تومن واقعا عجیب نیس!!؟
یکی از دوستام با کلی التماس خونوادشو راضی کرد بره اون ور درس بخونه با دلار 1200 تومن!! فک کنین الان شده 3 برابر ! گریه میکرد که نمیتونه درسشو ادامه بده!! حالا اونایی که فکر سودن میتونن اون دنیا ج بدن؟