ممکنه اون لحظات اولیه به جای اون def page یه fake page گذاشته بودن که خودتون دیگه میدونین در هر ثانیه چند نفر login میکنن به twitter.چون احتمال همچین چیزی هست اونا شاید اینو گفته بشن.
نمایش نسخه قابل چاپ
ممکنه اون لحظات اولیه به جای اون def page یه fake page گذاشته بودن که خودتون دیگه میدونین در هر ثانیه چند نفر login میکنن به twitter.چون احتمال همچین چیزی هست اونا شاید اینو گفته بشن.
[QUOTE=Vahid;55290]
انگلیسی رو!!!
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------
پس برای همین بود که توییتر مدتی از فیلترینگ خارج شده بود! تا ایرانیا بتونن برن توش و بعد از مدتی هک بشه!!!
قضيه خيلي جدي هست
توي بي بي سي هم اعلام شد
همين چند دقيقه پيش
یک دوست ! شما از اول اگه تاپیک ها رو بخونی متوجه می شی خبری نبوده
این حرف که ایران هکر نداره و نمیتونن یه وبلاگ هک کنن اشتباه است ( ایران هکر زیاد داره خوب میتونن هک کنن اما از ای کارا نمیکنن ) دیگه این گروه ایرانی بودن یا نه اونش فعلا معلوم نیست اما تازه این سایت از فیلتر در اومده بود و درست میگید برای هم از فیلتر درش آورده بودن که مردم بدونن که ایران زده تو دهن آمریکا آما به نظر من اصلا آمریکا بخواد میتونه 2 دقیقه نصف بیشتر اینترنت ایران رو ببنده - نصف سرور های ما تو آمریکا هست
این کار اشتباه بوده
خدا به خیر کنه
این دوست هم راست میگفت الان بلاگفا هکم بشه به دولت چه ربطی داره فقط اونا که وبلاگ دارن ضرر میکنن
جناب LoveLife
من تاپيكو حفظ شدم از بس خوندم
سايت رو هك كردن شما ميگي خبري نبوده !!!!
توي بي بي سي ، سي ان ان و فاكس نيوز هم اعلام شده
دم ارتش سايبر ايران گرم
لینک در WEBPRO
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
لینک در CBS NEWS
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
لینک در رویترز
اگه کامل خونده بودی متوجه می شدی هک نبوده ! ***ی دامین بوده!
هک با دی ان اس هایجک خیلی فرق داره!
حداقل سوادی که دارم اینو می گه!
A post on the Twitter status blog said: "We are working to recovery (sic) from an unplanned downtime and will update more as we learn the cause of this outage."
Later, Twitter admitted that its DNS records had been "temporarily compromised". It said it was looking into what happened.
THIS SITE HAS BEEN HACKED BY IRANIAN CYBER ARMY
iRANiAN.CYBER.ARMY@GMAIL.COM
U.S.A. Think They Controlling And Managing Internet By Their Access, But THey Don't, We Control And Manage Internet By Our Power, So Do Not Try To Stimulation Iranian Peoples To....
NOW WHICH COUNTRY IN EMBARGO LIST? IRAN? USA?
WE PUSH THEM IN EMBARGO LIST
Take Care.
Twitter hack text
DNS, the Domain Name System, acts as the address books for the internet. It tells browsing software where to find the computers hosting a particular webpage.
By attacking the DNS servers the hackers were able to re-direct Twitter users.
------------------------------------------------------------
پاکش کردم خوبه !
برای اطلاع بود
آقا یکی به صورت تکنیکی توضیح میده این ***یده شدن دامنه که اتفاق میافته یعنی چی میشه؟ بعد به همین کشکی هست؟!؟ یعنی میشه دامنه هر کی رو ***ید؟!؟ یا اینکه مشکلی تو تنظیمات dns و اینا بوده که اینا تونستند این کار رو بکنند؟!؟
البته من در حد اطلاعات خودم میگم
مثات دامنه شما رو می ***ن اون موقع دی ان اس ها رو عوض میکنن و برای خودشون رو ست میکنن و وقتی میری تو سایتت یه سایت دیگه باز میشه . به همین راحتی .
باید دید که دامین کجا ثبت شده و تو کدوم شرکت . چون معمولا این شرکت های ثبت دامین زیاد حساب کتاب ندارن مثلا همین name.com که دوستان میگن عالی هستش . حدود 10 روز پیش یه دامین رو چک کردم دیدم باز هستش و ثبتش کردم و پرداختش هم کردم . بعدش دیدم ثبت نشده . یه ایمیل اومد که اقا این دامنه ازاد نبوده و دیتا بیس ما اشتباه داره و حالا ایمیل زدم که اگه ثبت نمیکنید پول رو برگردونید . خلاصه زیاد نمیشه رو سیستم این ثبت دامین ها حساب کرد
Hello,
Thank you for contacting us. This failure were due to an issue with
our database. While the domain(s) may show as available, it is not
available for registration. We are working to resolve this issue and,
when it is resolved, our search feature should no longer show names in
these statuses as "available". Also note that you were not charged for
any of the failed registrations.
We apologize for any inconvenience and thank you for choosing Name.com!
Regards,
Sky
Name.com
اگه قرار باشه یه دومین رجیستارر هک بشه دیگه اعتباری براش باقی نمی مونه :-<
در وبلاگ که مربوط به تویتر گفته شده dns attach بوده و dns رکورد تغییر دادن. جالب بوده
هزینه میلیون دلاری مشخص شد !
الان اخبار شبکه 6 داره نشون می ده !
این همه هزینه برای 5 مین نمایش ! اون هم با داشتن این همه بدبخت!
اره والا
بهروز کمالی هم که امده سایت ها رو داره هک می کنه
از طرفی هم ، این خبر برداشتن تحریم رو هم به این داستان ربط دادن
خندم می گیره از سناریوی که شنیدم توی رادیو ، خوشحالم از این بابت که باز اینجا با دوستانی اشنا هستم که می تونیم بدرستی تبادل اطلاعات بکنیم
درود بر همه شما عزیزان
قضیه چیه؟ خبر جدید چیه مگه؟؟
اخبار داخلی 24 ساعته داره نشون می ده!
دستشون درد نكنه به زودي آمريكا اين نوع حمله رو منقرض ميكنه :103: تا يه خدمت ديگه به دنياي اينترنت كرده باشه:55::55::55::55::55::55::55::55:
سايت ناسا و 500 سايت اسرائيلي،آمريكايي و انگليسي هك شد
در پاسخ به حمايت رسانه ها و برخي دولتمردان كشورهاي آمريكا و انگليس و رژيم اشغالگر قدس از توهين دست نشاندگان بيگانه به حضرت امام خميني (ره)، گروه امنيتي آشيانه 500 عدد از سايت هاي دولتي مربوط به اين كشورها از جمله سايت ناسا را هك كرد.
http://media.farsnews.com/Media/8809...4/A0784339.jpg
به گزارش نهال نيوز گروه امنيتي آشيانه ضمن هك اين سايتها تصويري از حضرت امام خميني(ره) و كشور عزيزمان را قرار داده است.
بر روي صفحه اصلي اين سايت ها همچنين متني دو زبانه (به زبان فارسي و انگليسي) كه شامل بخشي از بيانات حضرت امام خميني (ره) و اخطاري به دولتمردان كشورهاي مذكور است، قرار گرفته؛ كه در بخشي از اين متن آمده است:
"جنگ ما جنگ عقيده است و جغرافيا و مرز نمي شناسد. پس تا شرك و كفر هست مبارزه هست و تا مبارزه هست ما هستيم. ما مي دانيم كه جسارت توهين به امام خميني جز از شما بر نمي آيد. اين فقط يك اخطار است به سايت هاي دولتي شما! "
تمام سايت هاي هك شده توسط اين گروه از جوانان كشورمان، در پايگاه بينالمللي http://www.zone-h.org كه براي ثبت سايت هاي هك شده توسط هكرهاي جهان به كار مي رود، به ثبت رسيده است.
بهروز كماليان، رييس گروه امنيتي آشيانه در گفتگو با فارس درخصوص هدف از هك زنجيره اي سايتهاي مهم و دولتي آمريكا، انگليس و رژيم صهيونيستي اظهار داشت: اين سايت ها به دليل حمايت رسانهها و دولتمردانشان از اهانت به رهبر كبير انقلاب و پاره شدن عكس امام خميني (ره) هك شدند.
وي در اين خصوص افزود: اين پروژه تا پايان روز جمعه ادامه دارد و پيش بيني مي شود كه با ادامه اين روند بيش از 2000 سايت انگليسي، آمريكايي و صهيونيستي توسط گروه امنيتي آشيانه هك شود .
علاقه مندان مي توانند براي مشاهده ليست سايتهاي هك شده به پايگاه بينالمللي http://www.zone-h.org مراجعه كنند.
در ميان سايت هاي هك شده، سايت ايالت وينچسترواي آمريكا، شركت پست رژيم صهيونيستي، ناسا و برخي كمپاني هاي معروف انگليس ديده مي شود.
همچنين كاربران براي ديدن نمونه سايت هاي هك شده به سايت http://pbma.nasa.gov/ كه متعلق به سازمان ملي هوانوردي و فضايي ايالات متحده آمريكا(ناسا) است مراجعه كنند.
این آشیانه بچه هاشون 48 ساعت بازداشت بودند ! ادم شدند !