-
پاسخ : سرور مجازی انگلستان و آلمان | Hetzner & RedStation | کنترل پنل رایگان | پنل اس ام اس رایگان | تخفیف دائمی
هزینه افزایش پورت سرعت ded برای هر وی پی اس چقدر میشه ؟
-
پاسخ : سرور مجازی انگلستان و آلمان | Hetzner & RedStation | کنترل پنل رایگان | پنل اس ام اس رایگان | تخفیف دائمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
زهر
سلام
اقا من از
www.dreamserver.ir
آقای سعیدمهر
vps گرفتم کمتر از 5 دقیقه سرور رو تحویل دادن
خیلی راضی هستم اولین سرور بود انشاالله سرورهای بیشتری از ایشون بتونیم بگیریم
دمت گرم یا علی
تشکر. انشاالله در کل مدت سرویس دهی از سرویس راضی باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadegh74
هزینه افزایش پورت سرعت ded برای هر وی پی اس چقدر میشه ؟
با توجه به قیمت های دیتا سنتر قیمت پورت های اختصاصی برای هر سرور مجازی به شرح زیر میباشد:
1Gbps with 100TB Fair Usage (+ £100.00 per month)
1Gbps Unlimited Usage (+ £299.00 per month)
سپاس
-
اینجانب به عنوان پر دردسرترین مشتری تو کل WHT :ِدی تایید میکنم
باهم freebsd نصب کردیم
کلی هم فوحشش دادم
هیچی نگفتن اصن
کلا راضی ام
دستشون درد نکنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AhmadTux
اینجانب به عنوان پر دردسرترین مشتری تو کل WHT :ِدی تایید میکنم
باهم freebsd نصب کردیم
کلی هم فوحشش دادم
هیچی نگفتن اصن
کلا راضی ام
دستشون درد نکنه
خواهش میکنم! شما هم به خاطر اون اطلاعاتتون ممنون!
-
یه رم 1 گیگ با 100 گیگ هارد چطوری می تونم سفارش بدم ؟
-
قیمت 1 ماهه رم 1 گیگ = 24000
قیمت سه ماهه = 80000 ؟؟؟؟؟؟
3 ضربدر 24 = 72 به جای تخفیف قیمتو میبرید بالا!!:-s
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
beyondbest
قیمت 1 ماهه رم 1 گیگ = 24000
قیمت سه ماهه = 80000 ؟؟؟؟؟؟
3 ضربدر 24 = 72 به جای تخفیف قیمتو میبرید بالا!!:-s
سفارشتون تحویل شد و با قیمت 55 هزار تومان تحویل داده میشه! قیمت در سایت تصحیح شد!
-
با سلام
سایتتون دان هست
سرور ما هم همینطور لطفا رسیدگی کنید
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Curtis
با سلام
سایتتون دان هست
با تشکر
هر روز چند ساعت مشکل دان دارن
امیدوارم سریعتر ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Curtis
با سلام
سایتتون دان هست
با تشکر
شما مشکل کندی دیسک دارید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AhmadTux
امیدوارم سریعتر ...
سرورهاشون یا سایتشون؟
-
اول از همه پوزش میطلبم بابت دیرکرد در پاسخ گویی
دوستان عزیز مشکل دان از ما نبوده از پورت دیتاسنتر بود که درست شد، 3 ساعت هم بیشتر دان ندادیم! اینجا هم تاپیک فروش هست نه جایی که تیکت بزنید و بگید دان شد و مشکل شبکه! مشکل های شبکه هم از طریق تلفن به ما گزارش داده میشه توسط پشتیبان های فنی، مشکلی که 2روز پیش روی سرور انگلستان پیش اومد به دلیل استفاده غیر مجاز یکی از کاربران از پورت سرور بود که به مدت 1 ساعت کل سرور بلاک بود با توجه به اون و تماس مستقیم با دیتاسنتر و حل مشکل و کنسل کردن سرویس اون عزیز سرویس ها دانی نداشتن توی چند ساعته گذشته.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Curtis
با سلام
سایتتون دان هست
با تشکر
شماره تلفن بنده رو شما ندارید؟!
ما همیشه یه پشتیبان آنلاین یاهو داریم از 4 نفر حداقل یکی آنلاین هست شما چرا با ما تماسی نگرفتید؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AhmadTux
امیدوارم سریعتر ...
میخواستم ببینم ما کی دان دادیم رو سرور؟!
مخصوصا شما که خیلی حساسی!
شما من بخوام حساب کنم 3 بار به من گفتید ریستارت کن ، اینو نصب کن ، اون رو بذار!
تو اون 2 ساعت هم دان بودید!
والسلام!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AhmadTux
شما مشکل کندی دیسک دارید ؟
مشکل کندی دیسک هم وجود نداشت و فقط به دلیل همون دوستمون بود که کنسل شدن!
سرویستون رو هم شما به ما نگفتید مگه ریلود کنیم! من اوکی کردم فقط شما باید تاییدیه رو از طریق تیکت ارسال کنید که من عوض کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سرورهاشون یا سایتشون؟
کل سرور اول انگلستان که هاست سایت خودمون هم روش هست به مدت 2 ساعت دان بود و دوباره درست شد!
نمیدونم چرا اینجا میان مینویسن کاربرا!
علاوه بر این ها مشکل فقط بر روی یکی از سرور های انگلستان به وجود آمد و سرور هتزنر و بقیه سرور های رد استیشن درست کار میکردن !
-
وقتایی که سرور دانه تلفن شما هم خاموش میشه ظاهرا !
کی دان داشتین ؟ یادتون نیست بهتون گفتم گفتین که دیتا سنتر خاموش کرده !؟؟!!!! یا متن چت رو براتون کپی کنم ؟
درسته من ازتون خواستم که بک آپ بگیرید و 3 بار هم ریبوت کنید
درسته ؟ ریبوت چند ساعت طول میکشه ؟ بک آپ چطور ؟ مجموعا بیشتر از 20 ساعت پینگ نداشتم
مشکل کندی دیسک رو هم از روز اول دارم
همین دیشب هم که خواستم یه فایل 60mb رو اکتراکت کنم یک ساعت طول کشید (مشکل کنی رو تو انتقال و اینا هم که یادتون نرفته ؟)
اما در کل دستتون درد نکنه !!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AhmadTux
وقتایی که سرور دانه تلفن شما هم خاموش میشه ظاهرا !
کی دان داشتین ؟ یادتون نیست بهتون گفتم گفتین که دیتا سنتر خاموش کرده !؟؟!!!! یا متن چت رو براتون کپی کنم ؟
درسته من ازتون خواستم که بک آپ بگیرید و 3 بار هم ریبوت کنید
درسته ؟ ریبوت چند ساعت طول میکشه ؟ بک آپ چطور ؟ مجموعا بیشتر از 20 ساعت پینگ نداشتم
مشکل کندی دیسک رو هم از روز اول دارم
همین دیشب هم که خواستم یه فایل 60mb رو اکتراکت کنم یک ساعت طول کشید (مشکل کنی رو تو انتقال و اینا هم که یادتون نرفته ؟)
اما در کل دستتون درد نکنه !!!
عزیز من که توی خود سخت افزار نیستم که بتونم سرعت اکستراکت شما رو اندازه بگیرم!بعدشم اینجا تاپیک فروش هستش! جا داریم تا جا! بعدش هم ما 2 تا شماره تلفن مبایل و یک خط ثابت تلفن داریم حالا بازم میگید که ما تلفنمون خاموش بوده؟!
چرا بقیه مشتری ها نمیگن تلفن خاموش بوده؟
لازم به ذکر به خاطر شما رید هارد هم افزایش دادیم!
بعد شما 20 ساعت پینگ داشتی دیگه؟!
مرسی از لطفتون!
-
سلام
من به یه وی پی اس ویندوز 2008 با رم 1 گیگ با سرعت عالی دانلود و آپلود نیاز دارم سرعت زیپ کردنش هم بالا باشه و دان نداشته باشه
قیمتش هم مهم نیست فقط عالی باشه
لطفا اگه دارید شرایط بفرستید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aqua141
سلام
من به یه وی پی اس ویندوز 2008 با رم 1 گیگ با سرعت عالی دانلود و آپلود نیاز دارم سرعت زیپ کردنش هم بالا باشه و دان نداشته باشه
قیمتش هم مهم نیست فقط عالی باشه
لطفا اگه دارید شرایط بفرستید
پورت های ما همه درست شدن و همین قیمتی که توی تاپیک خورده میتونیم در خدمتتون باشیم!
-
با توجه به قعطی این دو روز اخیر و سرعت پایین پورت 30 دقیقه کل سرویس ها قطع شدن دوباره و اشکالی که در شبکه سرویس اول انگلستان بود برطرف شد
پست اول آپدیت شد ، و یک عذر خواهی خیلی بزرگ به کاربران محترم جهت این دو روز دیگه همه چی حل شد و پورت هم عالی جواب خواهد داد!
پورت درست شد و الآن میتونید راحت کانکت بشید با پورت 1 گیگابایت!
-
سرعت پورت درست شد .
ممنون
در مورد پست بالایی من هم سایت که داون بود آی دی هم که من داشتم این بود که off بود
amir.saiedmehr
بعد از یک ساعت شمارتون رو پیدا کردم و خدمتتون تماس گرفتم.
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Curtis
سرعت پورت درست شد .
ممنون
در مورد پست بالایی من هم سایت که داون بود آی دی هم که من داشتم این بود که off بود
amir.saiedmehr
بعد از یک ساعت شمارتون رو پیدا کردم و خدمتتون تماس گرفتم.
با تشکر
دوست عزیز وب سایت ما 4 نفر پشتیبان داره 2 تا خط مبایل و یک خط ثابت.
شما هم که شماره بنده رو داشتید! حالا هم که همه چی اوکی شد و اشکال از کارت شبکه سرور بود!
-
لطفا تیکتی که ارسال کردم رو پاسخ بدین.
-
من الان یک هفته ای است که ازشون سرویس وی پی اس دارم.
تواین مدت اصلا سرور انگلستان stable نبود .
در عرض یک هفته 3 بار دان بود. هر سری ما تنظیمات سرور انجام دادیم ای پی جدید دادند و سرور ریلود شده خام.
با اینکه تلفنی سعی کردن مشکل را حل کنند گویا مشکل خود سرور بوود .
بهم با نرم افزار vsphere client اکسس دادند که الان نه ای پی وی پی اس پینگ میده و نه ای پی سرور VSHPHER
من الان 3 ساله تو این خط هستم. سرور های مختلفی رو تست کردم......
تایید نمیشن... با عرض شرمندگی از دوست عزیزمون آقای سعیدمهر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msherm
من الان یک هفته ای است که ازشون سرویس وی پی اس دارم.
تواین مدت اصلا سرور انگلستان stable نبود .
در عرض یک هفته 3 بار دان بود. هر سری ما تنظیمات سرور انجام دادیم ای پی جدید دادند و سرور ریلود شده خام.
با اینکه تلفنی سعی کردن مشکل را حل کنند گویا مشکل خود سرور بوود .
بهم با نرم افزار vsphere client اکسس دادند که الان نه ای پی وی پی اس پینگ میده و نه ای پی سرور VSHPHER
من الان 3 ساله تو این خط هستم. سرور های مختلفی رو تست کردم......
تایید نمیشن... با عرض شرمندگی از دوست عزیزمون آقای سعیدمهر
دوست عزیز ما وقتی پنل vSphere میدیم دیگه شما مشکلی نباید داشته باشید!
شما هم میتونید سرویس رو کنسل کنید!
شما میشه اسمتون رو ذکر کنید؟!
کی با بنده یا تیم بنده تماس گرفتید؟!
چرا الآن همه راضی هستن شما نا راضی؟!
سپاس
-
لازم به ذکر هست الآن Abuse روی آی پی شما برای ما الآن ارسال شد و سرویس معلق شده، به دلیل ارسال 2 Abuse امروز کل سرور معلق هست و در حال پیگیری DC هستیم!
فکر میکنم ای پی شما 5.152.206.77 باشه!
سپاس
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
دوست عزیز ما وقتی پنل vSphere میدیم دیگه شما مشکلی نباید داشته باشید!
با پنل هم نمی شود وصل شد. وقتی ای پی پنل پینگ نداره به کجا وصل شم مشکل رو حل کنم.
نقل قول:
لازم به ذکر هست الآن Abuse روی آی پی شما برای ما الآن ارسال شد و سرویس معلق شده، به دلیل ارسال 2 Abuse امروز کل سرور معلق هست و در حال پیگیری DC هستیم!
قبل از خرید سرویس شما گفته بودنین مشکل تا حالا با ابیوز نداشته اید.
پیوست بخش تیکت است. که ظرف چند روز چند تیکت ارسال شده است.
نقل قول:
فکر میکنم ای پی شما 5.152.206.77 باشه!
درضمن لطفا ابیوز را همیین جا درج نمایید. در ضمن ای پی من 5.152.206.77 نیست
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...%DB%8C-qqq-jpg
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msherm
با پنل هم نمی شود وصل شد. وقتی ای پی پنل پینگ نداره به کجا وصل شم مشکل رو حل کنم.
قبل از خرید سرویس شما گفته بودنین مشکل تا حالا با ابیوز نداشته اید.
پیوست بخش تیکت است. که ظرف چند روز چند تیکت ارسال شده است.
درضمن لطفا ابیوز را همیین جا درج نمایید.
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...%DB%8C-qqq-jpg
دوست عزیز قوانین ما مطابق با قوانین دیتاسنتر هست ، همه ی تیکت های شما هم پاسخ داده شده اند!
ما کلا ابیوز نداشتیم تا اینجا ولی توی این دو روز 5تا ابیوز اومده!
بهتره روی تاپیک فروش اسپم نکنید و از طریق تیکت مشکلات ابیوز رو پیگیری کنیم!
-
من قبول دارم بالا پایین داشتن. و من هم طبق تجربه صبر کردم که مشکلات رو رفع کنن. در حال حاضر سرورشون واقعاً مشکلی نداره. بلاک شدن آیپی رو هم نمیشه گردن ایشون انداخت.
از ویژگیهای سرورشون پورت خیلی خوب و هارد پر سرعت هست. من به شخصه الان خیلی از سرویسشون رضایت دارم و امیدوارم که دیگه مشکلات تکرار نشه و بتونن سرویس رو پایدار کنن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
uisoftware
من قبول دارم بالا پایین داشتن. و من هم طبق تجربه صبر کردم که مشکلات رو رفع کنن. در حال حاضر سرورشون واقعاً مشکلی نداره. بلاک شدن آیپی رو هم نمیشه گردن ایشون انداخت.
از ویژگیهای سرورشون پورت خیلی خوب و هارد پر سرعت هست. من به شخصه الان خیلی از سرویسشون رضایت دارم و امیدوارم که دیگه مشکلات تکرار نشه و بتونن سرویس رو پایدار کنن.
تشکر آقای تنهایی، شما به ما و تیم ما لطف دارید!
بله توی هفته ی اخیر که هفته ی نه چندان خوبی برای تیم ما بود یه مقدار بالا پایین شد ولی تموم شد همه ی مشکلات و اوکی کردیم همه چی رو!
آقای مافی هم براشون 3بار os نصب کردیم که اگر میخواستیم هر دفعه از ایشون هزینه بگیریم و هزینه 2 عدد آی پی رو ازشون بگیریم فکر میکنم 2 برابر سرور باید هزینه ازشون میگرفتیم!
الآن هم درخواست برگشت هزینه دارند و میگن برگشت بزنید که 100 البته برگشت پول برای ایشون انجام میدهیم فقط ایشون جای تشکر این حرکت رو انجام دادن که فکر نمیکنم انسانی بوده باشه!
سپاس
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dreamserver
تشکر آقای تنهایی، شما به ما و تیم ما لطف دارید!
بله توی هفته ی اخیر که هفته ی نه چندان خوبی برای تیم ما بود یه مقدار بالا پایین شد ولی تموم شد همه ی مشکلات و اوکی کردیم همه چی رو!
آقای مافی هم براشون 3بار os نصب کردیم که اگر میخواستیم هر دفعه از ایشون هزینه بگیریم و هزینه 2 عدد آی پی رو ازشون بگیریم فکر میکنم 2 برابر سرور باید هزینه ازشون میگرفتیم!
الآن هم درخواست برگشت هزینه دارند و میگن برگشت بزنید که 100 البته برگشت پول برای ایشون انجام میدهیم فقط ایشون جای تشکر این حرکت رو انجام دادن که فکر نمیکنم انسانی بوده باشه!
سپاس
ببینید قضیه صفر و یک و سیاه و سفید نیست. کار کردن با دیتاسنترهای جدید همیشه دردسر داشته. از طرفی مشتری هم حق اعتراض رو داره چون که داره پول میده. ان شا الله بتونید سرویسهاتون رو گسترش بدین و با کیفیت عالی از مشتریان پیشتیبانی کنید.
تا به حال سرویسهای زیادی رو تجربه کردم، درسته مشکل پیش اومده، ولی به نسبت مشکل سرعت شما و پیگیریتون مثال زدنی بوده. من دو بار با جاهایی خیلی معروف دچار مشکل شدم که رفع مشکل هر کدوم ۳ تا ۴ روز طول کشید و قطعی بسیار گستردهای رو داشتیم. نکته جالب اینه که ما یه هاست پر بازدید رو روی vps داریم و الان رضایت داریم. اینم یه تست که امشب از سرویسشون گرفتم:
فایل پیوست 8473
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
uisoftware
ببینید قضیه صفر و یک و سیاه و سفید نیست. کار کردن با دیتاسنترهای جدید همیشه دردسر داشته. از طرفی مشتری هم حق اعتراض رو داره چون که داره پول میده. ان شا الله بتونید سرویسهاتون رو گسترش بدین و با کیفیت عالی از مشتریان پیشتیبانی کنید.
تا به حال سرویسهای زیادی رو تجربه کردم، درسته مشکل پیش اومده، ولی به نسبت مشکل سرعت شما و پیگیریتون مثال زدنی بوده. من دو بار با جاهایی خیلی معروف دچار مشکل شدم که رفع مشکل هر کدوم ۳ تا ۴ روز طول کشید و قطعی بسیار گستردهای رو داشتیم. نکته جالب اینه که ما یه هاست پر بازدید رو روی vps داریم و الان رضایت داریم. اینم یه تست که امشب از سرویسشون گرفتم:
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...2180131053-png
بله موافقم باهاتون در مورد کار با dc جدید و حق اعتراض مشتری و ما هم مشکلی با مشتر هامون نداریم اگر تقاضای برگشت وجه بدن و دلیل داشته باشن (حالا اصلش ما باید قانع بشیم ولی خب قانع هم نشیم مشکلی نیست) وجه با کسر هزینه ای پی و نصب و هزینه استفاده برگشت داده میشه!
ما هم سعی میکنیم سریع پیگیری کنیم کار ها رو که کاربرا راضی باشن ولی باز ...
بازم تشکر !
-
سلام.
لطف کنید قیمت افر رم 2 گیگتون رو با هارد 150 بفرمایید.
پهنای باند واقعی رو هم برای این افر بفرمایید چون پهنای باند مصرفی زیاده.
قوانین و نحوه برخورد خودتون با مباحث وارز رو هم بفرمایید مخصوصا (ت.و.ر.ن.ت)
نحوه خرید رو هم بفرمایید چون سایتتون برای من باز نمیشه.
تشکر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi2009
سلام.
لطف کنید قیمت افر رم 2 گیگتون رو با هارد 150 بفرمایید.
پهنای باند واقعی رو هم برای این افر بفرمایید چون پهنای باند مصرفی زیاده.
قوانین و نحوه برخورد خودتون با مباحث وارز رو هم بفرمایید مخصوصا (ت.و.ر.ن.ت)
نحوه خرید رو هم بفرمایید چون سایتتون برای من باز نمیشه.
تشکر.
درود
RS or HZ - 2048
CPU:2000Mhz of 2Core and 4200Mhz Shared
RAM: 2048MB Dedicated
HDD: 100GB
# IP : 1
Port : 1Gbps (RS) 100Mbps (HZ)
BW: unlimited
Network UpTime : 99.99%
ماهیانه 35000 تومان
با 20 درصد تخفیف دائمی : 28.000 تومان
هر 50 گیگابایت هارد 5 هزار تومان
پهنای باند سرور های انگلستان هر کدام 30 ترابایت Fair Usage میباشد.
فوانین رو میتونید توی خود سایت DC ببینید و ما تابع این قوانین هستیم!
Redstation UK - Terms and Conditions
سایت هم باز میشه اگر مشکلی هست راه های ارتباطی اعم از یاهو ، گوگل ، ای مسیج توی امضا موجودن میتونید از اونا استفاده کنید یا با شماره تلفن همراه بنده تماس بگیرید
-
سلام من به عنوان یک مشتری باید بگم سایت دریم سرور تائید میشن خیلی کارمنداش مخصوصاً آقای سعیر مهر با احترام با مشتری برخورد میکنند . پشتیبانی که چه عرض کنم ... جواب تیک تا نیم ساعت طول نمیده . درکل یک سرور ازشون گرفتم خیلی خیلی هم ازشون تا الان راضیم . یا علی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladvajedi
سلام من به عنوان یک مشتری باید بگم سایت دریم سرور تائید میشن خیلی کارمنداش مخصوصاً آقای سعیر مهر با احترام با مشتری برخورد میکنند . پشتیبانی که چه عرض کنم ... جواب تیک تا نیم ساعت طول نمیده . درکل یک سرور ازشون گرفتم خیلی خیلی هم ازشون تا الان راضیم . یا علی
نظر لطف شماست و وظیفه ما پشتیبانی خوب و سریع میباشد اگر مشکلی در مورد تیکت و دیر جواب دادن داشتید شماره تلفن بنده رو دارید که میتونید از اون هم استفاده کنید
البته با وجود تیم قوی پشتیبانی تیکت ها در کمتر از 1 ساعت جواب داده میشوند (بیشتر تیکت ها کمتر از 5 دقیقه جواب داده میشوند ولی خب ما 1 ساعت میگیم!)
سپاس فراوان از شما
-
شما خیلی لطف دارین
گفتم کمتر از نیم ساعت کسی فکر نکنه هر نیم ساعت
چون تو این نیم ساعتی که من گفتم حداقل 10-12 تیکت فرستادم و هر کدامشون پس از ارسال جواب گیرم اومده ... :)
-
من الان یه سرویس میخام ، چندین ساعاته pm دادم اما خبری نیست که نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
napster
من الان یه سرویس میخام ، چندین ساعاته pm دادم اما خبری نیست که نیست
دوست عزیز کجا pm دادید؟! الان بنده شخصا آنلاین هستم!
دیشب به دلیل قطعی وایمکس مبین نت بنده نتونستم در خدمت دوستان باشم ولی اگر تیکتی میزدید توسط تیم پشتیبانی جواب داده میشد.
سپاس
-
با وجودی که من اصلا سابقه خوبی از کسایی که تو کار مشغولند ندارم و معمولا تعهدشون بسیار پایینه، اما در مورد این شرکت کاملا نظرم عوض شد. دو روز پیش ازشون وی پی اس گرفتم و خداییش بسیار کمک کردن و در عین حال با ادب و تعهد عالی. دستشون درد نکنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
anjexion
با وجودی که من اصلا سابقه خوبی از کسایی که تو کار مشغولند ندارم و معمولا تعهدشون بسیار پایینه، اما در مورد این شرکت کاملا نظرم عوض شد. دو روز پیش ازشون وی پی اس گرفتم و خداییش بسیار کمک کردن و در عین حال با ادب و تعهد عالی. دستشون درد نکنه
تشکر فراوان و این نظر لطفتونه، ما باید اینجوری سرویس بدیم ولی با این حال یه سری مشکلات که پیش میاد با کم لطفی بعضی از دوستان رو به رو میشیم که امیدوارم دیگه مشکلی پیش نیاد.
بازم سپاس!
-
سلام
سیستم مجازی سازیتون چی هستش؟