-
پاسخ : یک فارسی ساز قالب وردپرس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
این جمله دوستتونه viator.life که در پیام خصوصی به من گفتند:
در حالی که قیمت اعلامی ما 50 بود و باز هم داشتید گدا بازی در می آوردید و دلیل اصلی کنار کشیدن ما اصولا لارج نبودن شما بود. حالا خوشحالم که از این به بعد سر 10 تومان چانه نخواهید زد چون براتون 100 تومان آب خورده!
همونطور که گفتم ما اصلا نتونستیم در مورد پروژه صحبت بکنیم .
آیا شما با گرفتن ۲۰۰۰۰۰ تومن این کار رو انجام میدادید؟ تا اونجایی که میدونم خیلی همفکر بودید که بدون فایلها امکان پذیر نیست .
شما هم در ادامهٔ صحبتها ، علم میفرمودید که با "شرایط دلخواهِ من" کار بسیار سخت خواهد شد و با هزینهٔ بیشتری انجام خواهید داد ، اگر اون جدّیت رو در شما میدیدیم مطمئناً مثل الان دریغی از هزینه نمیکردیم .
نتیجهٔ این کار ما ۱۰۰ تومن برای ما آب نخورد . اشتباه میکنید ، با "تاپیک زدن در اینجا" ، ۲ هفته از زمان برای ما آب خورد .
دفعهٔ بعد هم مطمئناً در رابطه با این کار در اینجا تاپیک باز نخواهیم کرد .
از شما هم تشکر میکنم بابت زمانی که گذاشتید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cartman10mpi
همونطور که گفتم ما اصلا نتونستیم در مورد پروژه صحبت بکنیم .
آیا شما با گرفتن ۲۰۰۰۰۰ تومن این کار رو انجام میدادید؟ تا اونجایی که میدونم خیلی همفکر بودید که بدون فایلها امکان پذیر نیست .
شما هم در ادامهٔ صحبتها ، علم میفرمودید که با "شرایط دلخواهِ من" کار بسیار سخت خواهد شد و با هزینهٔ بیشتری انجام خواهید داد ، اگر اون جدّیت رو در شما میدیدیم مطمئناً مثل الان دریغی از هزینه نمیکردیم .
نتیجهٔ این کار ما ۱۰۰ تومن برای ما آب نخورد . اشتباه میکنید ، با "تاپیک زدن در اینجا" ، ۲ هفته از زمان برای ما آب خورد .
دفعهٔ بعد هم مطمئناً در رابطه با این کار در اینجا تاپیک باز نخواهیم کرد .
از شما هم تشکر میکنم بابت زمانی که گذاشتید
من تعجب مي كنم شما هميشه و توي تمام صحبت هاتون قصد داريد همه چي را با پول بخريد و به كسي اعتماد نمي كنيد
عزيزم كل صحبت هات را كه نوشتي يك بار بخون
تو هيچي برات مهم نيست فقط بران اين مهمه كه خيال كني با 100 تومن ديگران نوكرت تو هستند و همه جا هم نوشتي كارفرما اينطور كارفرما اون طور
ازاين بعد هر كس توي اين انجمن براي اين آقا قالب زد قالبش را ريپ زده و پابليك مي كنم
بابا 5 صفحه زده فقط قصد خراب كردن ما را داره
عزيزم اشتباه اومدي
در مورد بدون فايل هم من روز اول گفتم مي تونم
ولي اين رسم ترجمه نيست
-
ایشون مهندس هستند و برای ما دوست دارند 70 در 2100 را کمتر از 100 تومان حساب کنند.... بابا مهندس.....
-
منم با اقای sazsaz موافقم توی تمام پست ها قصد تخریب اکثر طراحان توی این انجمن رو داشت.
-
سال توليد ملي حمايت از كار و سرمايه ايراني
حالا این دوست هندیمون فارسی هم بلده ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
php.online
سال توليد ملي حمايت از كار و سرمايه ايراني
حالا این دوست هندیمون فارسی هم بلده ؟
بله حتما بلد هست
اگر اون دوست هندي توي سفارت مترجم مي شد مااهيانه حدود 3 هزار دلار داشت
-
نقل قول:
میدونم چیزی که ما خستیم طبق روال معمول نبوده و این رو هم صراحتاً در شرایطمون ذکر کرده بودیم . و کسی هم شما رو مجبور نکرده بود که اینجا برای انجام کار داوطلب بشید . این شما بودید که قبول کردید و این شما بودید که به بهانههای مختلف سر باز زدید .
مطمئناً روی حرف شما با بنده نیست چون جواب بنده به سوالات قبول هزینه و همچنین قبول شرایط فعلی هر دو " نه " بود .
بعدم هندی ها برنامه نویسهای خوبی هستن مطمئناً .
و خلاصه آیا بهتر نبود به یک برنامه نویس ایرانی اعتماد میکردید ؟!
بهرحال بحث اصلی کاره که خوشبختانه داره انجام میشه براتون .
دوستان طراح لطفاً دیگه بحث نکنید .
-
اين مساله تموم شده بود فقط ايشون به خاطر مسايلي كه نمي دونم چيه هر بار دارن مساله را بالا مي يارن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sazsaz
در مورد بدون فايل هم من روز اول گفتم مي تونم
ولي اين رسم ترجمه نيست
[QUOTE=sazsaz;525988
2- كارر بايد ترجمه فايل را انجام دهد و بعد از قسمت ترجمه فايل خود را تست نمايد (متاسفانه فايل هاي قالب به مترجم داده نمي شد)
[/QUOTE]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sazsaz
خارجي كه چه عرض كنم معجزه هم نمي تونه بابا هر كاري قانوني داره
من كه ناديده نمي تونم ترجمه و راستچين كنم
هيچ كس نمي تونه اگر كسي اين ادعا را كرد مافوق طبيعي هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
دوست عزیز، اگر نمی دانی بدان فارسی کردن قالب به همان سادگی ساختن یک فایل po و rtl.css نیست، شاید اگر قالب ساده ای بود همین بود اما قالب مورد نظر شما به این سادگی نیست. البته همان هم بطور کلی ساده نیست مخصصا rtl.css برای همچین قالبی.
برای مثال می گم مثلا در این قالب ممکنه برای یک المان مثلا form که چند جای صفحه وجود دارد یک استایل تعریف شده باشه که در حالت انگلیسی و ltr با همان استایل خوب نمایش داده بشه، اما اگر فقط یک rtl برای آن نوشته بشه ممکنه صفحه دچار اختلال بشه و ما نیاز داریم به فایل های قالب دسترسی داشته باشیم که بتوانیم برای هر کدام استایل های form1 - form2 یا .... تعریف کنیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
و مورد بعدی اینکه شما فکر میکنید صرفاً فارسی سازی یک قالب تغییر چند کد استایل هست ؟؟ اگر اینجوری کسی دنبال شخصی برای فارسی سازی نبود ! بلکه دنبال نرم افزار فارسی ساز میگشتن که کارش رپلیس کردن چند دستور بود !!!
برادر من ، شما علناً میخواهید برنامه نویس/طراح براتون چشم بسته کار کنه !
آرزوی موفقیت
در قسمتهایی که نقل قول از خود شما نیست ، تشکرِ شما بابت آن پست موجود هست.
کسی قصد تخریب شماها رو نداره ، داستان خیلی ساده هست .
ما کاری رو در خواست دادیم با شرایطمون ، شما شرایط مارو خوندید ، در اول قبول کردید . بعدش هم زدید زیرش و به بهانههای مختلف فقط چیزی جز اتلاف وقت برای ما نگذاشتید .
حالا بنده نمیدونم شما بحث چیو انجام میدید .جواب تمامی صحبتهای شما در پست اول و دوم ما بوده . شرایط به زبان فارسی در اونجا نوشته شده . شما هنوز هم به ادامهٔ بحث دلیل خود برای انجام ندادن کار ادامه دادید ، بنده هم جوابِ شما رو تا جایی که میدونم با رعایت احترام کامل انجام دادم .
از شما دوستان هم درخواست میکنم با رعایت احترام موضوع رو برای خودتون شخصی نکنید.
۱- ما شرایط رو اعلام کردیم
۲-شرایط توسط شما قبول نشد (بعد از اینکه گفتید قبول)
۳- ما کار رو به دیگری دادیم .
فقط در پستها پاسخ به صحبتهای شما داده شد .
در رابطه با صحبتهای اخیر شما ، برای موضع گرفتن در مقابل ما ، و حتا دوست هندی که این کار رو به عهد گرفته ... نیازی به پاسخ نمیبینم .
شب خوشی داشته باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cartman10mpi
در قسمتهایی که نقل قول از خود شما نیست ، تشکرِ شما بابت آن پست موجود هست.
کسی قصد تخریب شماها رو نداره ، داستان خیلی ساده هست .
ما کاری رو در خواست دادیم با شرایطمون ، شما شرایط مارو خوندید ، در اول قبول کردید . بعدش هم زدید زیرش و به بهانههای مختلف فقط چیزی جز اتلاف وقت برای ما نگذاشتید .
حالا بنده نمیدونم شما بحث چیو انجام میدید .جواب تمامی صحبتهای شما در پست اول و دوم ما بوده . شرایط به زبان فارسی در اونجا نوشته شده . شما هنوز هم به ادامهٔ بحث دلیل خود برای انجام ندادن کار ادامه دادید ، بنده هم جوابِ شما رو تا جایی که میدونم با رعایت احترام کامل انجام دادم .
از شما دوستان هم درخواست میکنم با رعایت احترام موضوع رو برای خودتون شخصی نکنید.
در رابطه با صحبتهای اخیر شما ، برای موضع گرفتن در مقابل ما ، و حتا دوست هندی که این کار رو به عهد گرفته ... نیازی به پاسخ نمیبینم .
شب خوشی داشته باشید
متاسفانه شما يك تيكت نداديد
اس ام اس دو تا داديد كه اولي نام ما را مي خواست جواب دادم و دومي برنامه مخربي بود كه موبايلم را چند بار خاموش كرد
ببيند هر ورودي هميشه در همه دستگاه ها يك خروجي دارد شما قرار بود 50 درصد هزينه را واريز كنيد آيا واريز كرديد
عزيزم خيال كردي هندي يا عرب يا ديگر
خدا شاهده همين بچه ها كه هيچ كدومش را قبول نكردي بهترين ها هستند چون كاراي يكي يكيشون را ديدم
نه عزيزم خرابكاري و كم كاري خود و عدم اعتماد خود را به ديگران نسبت نده
خواهش هم مي كنم ديگه ادامه ندهيد
چون من نمي توانم در مقابل بعضي از حرف ها جوابگو نباشم و از بي منطقي بدم مي ياد
كارتون انجام شده كه بفرماييد
-
صرفاً جهت اطلاع بنده رشته ام ریاضی محضه:69:
نقل قول:
-شرایط توسط شما قبول نشد (بعد از اینکه گفتید قبول)
توی چت بهتون گفتم با این شرایط قبول نمیکنم (چه از نظر هزینه چه از نظر شرایطی که فرمودید) ، نه اینکه کار رو قبول کنم 10 دقیقه بعد بگم نمیشه .
من تا یقین پیدا نکنم کاری رو میتونم انجام بدم ، وظیفه اش رو بر عهده نمیگیرم .
اثبات صحت کار بنده هم یه سرچ ناقابله
معرفی ویژگی های css3 - Google Search
موفق باشید
-
ببینید باز به موضوع قبلی رفتید.
آقای ساز ساز . بنده هیچ وقت قصد بی احترامی ندارم و نسبت به شما عزیزان نداشتم . شاید بهترین باشید که حتما هستید . سایر دوستان هم همینطور . ولی به شدت دلخوری بنده اینجاست که زمان که باید از همه چیز مهمتر باشه ، این قدر راحت باید ازش در اینجا گذشته بشه .
شرایط کاری ما مشخص بود . اگر در همون اول هیچ کدوم از شما دوستان عزیز قبول نمیکردید ، با بی پاسخ بودن این تاپیک ما راه حل دیگه انتخاب میکردیم . ۲ هفته تمام متأسفانه سر موضوع اینکه چرا فایل هارو نمیدیم جرو بحث کردیم . گفتید نمیشه ، با اینکه خود من میدونم اگر میخواستید میشد . که شد . بنده هم خیلی دور از از مقوله نیستم .
دوستان واقعا فکر میکنند بنده هم از روی میل رفتن کار رو به یک خارجی دادم ؟ نه ولی حد عقل میدوستم که کاری رو که قبول میکنند رو بدون چونو چرا انجام میدان . واقعا جای تاسّف داره که یک هندی بید قالب فارسی بکنه وقتی هستن کسانی که میتوانند اینجا انجام بدهند "ولی چون با شرایط کاری خودشون جور نبود ندادند"
باور کنید این پروژه رو که دادم در سایت خارجی بیش از ۲۰ تا قبول کردند ، با ۱۰ تاشون که صحبت کردم ۱ دونشون نگفت بدون فایلها نمیشه ، میدونم با بودن فایلها کار اسون تره ، ولی بدون فایلها چیزی به نم امکان پذیر هم وجود نداره .
دلخوری بنده فقط سر این موضوع هست ، شما که شرایط رو خوندید و با رسم کاری شما جور نبود ، چرا پس اصرار داشتید که این کار رو انجام بدید ، و این همه زمان هدر بره .
خواهش میکنم شما هم مارو درک بکنید ، منطقی بوده یا ! شرایط ما مشخص بود . امکان ناپذیر هم نبود . نسبت به اون قبول میکردید ، صحبت میکردیم ، آشنا میشودیم پول رو واریز میکردیم کارها انجام میشد .
باور بکنید همه چیز فقط در کیفیت کار تمام شده نیست ، نحو برخورد با مشتری ، زمان انجام و ... مهم هستند .
در سایتِ خارجی از ۱۰ نفری که صحبت کردم ۹ تاشون گفتند در ۳ روز ، ۵۰% پول رو الان بدین همین الان شروع به کار میکنیم و آدرس اسکایپ شون رو دادن تا در همون لحظه بهاشون صحبت بکنیم و کار رو انجام بعدند .
خوب شما الان مسخره میکنید خارجی رو که آیا زبان فارسی بلد هست یا نه ! ثروتِ ملی . کار ملی .
خودتون رو بذرید جای من
در اینجا به فارسی زبانهای عزیز دادیم .... نتیجه خودتون میبینید .هنوز هم داریم بحث میکنیم
در خارج ، به خارجیها دادیم ، شب ساعت ۱۱ اوکی شد ، سات ۱۱:۱۰ ، ۵۰ % پول رو واریز کردیم ، سات ۱۱:۲۵ در اسکایپ کار رو براش شرح دادیم . و الان پس فردای همون روز . بدون فایلهای کامل : www.irsrs.com
من قصد ادامهٔ این موضوع رو ندارم ، ولی دوستان سعی بکنند من رو هم درک بکنند . قصد بی احترامی ، جسارت نسبت به هیچ کس نبود ، فقط دلخوری بابت زمان از دست رفته به خاطره این تاپیک هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
صرفاً جهت اطلاع بنده رشته ام ریاضی محضه:69:
توی چت بهتون گفتم با این شرایط قبول نمیکنم (چه از نظر هزینه چه از نظر شرایطی که فرمودید) ، نه اینکه کار رو قبول کنم 10 دقیقه بعد بگم نمیشه .
من تا یقین پیدا نکنم کاری رو میتونم انجام بدم ، وظیفه اش رو بر عهده نمیگیرم .
اثبات صحت کار بنده هم یه سرچ ناقابله
معرفی ویژگی های css3 - Google Search
موفق باشید
ممنونم ، همونطور ابتدای بحث امشب گفتم ، صحبتهای من مربوط به همه نیست و هر قسمت ممکن مربوط به یکی از دوستان که اینجا پست دادن باشه
-
شما توی چت به بنده گفتید خودتو نمیتونید فارسی کنید اما وقت ندارید .
حالا من حیرونم چرا دست به دامن خارجی ها از نوع هندی و انگلیسی شدید ، اونها هم که گفتن دو روز ، حالا دو روز نه 4 روز خودتون چرا نشستید فارسیش کنید ؟؟؟
مبینم که خیلی وقتتون رو روی این مساله گذاشتید .:69:
ببین پسر خوب کار نشد نداره ، اما شرایط کاری فرق میکنه !
من حاضرم نیم ساعته یک قالب بنویسم ، ltr باشه یه عکس از قالب میدم و فایل استایلش رو میدم بهتون ، کلاً 50 خط استایل هم براش مینویسم ، شما فارسیش کردی و راستچینش کردی من قول میدم پس فردا برم سر میدون وایسم .
شما هیچی از طراحی نمیدونید .
:->
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
شما توی چت به بنده گفتید خودتو نمیتونید فارسی کنید اما وقت ندارید .
حالا من حیرونم چرا دست به دامن خارجی ها از نوع هندی و انگلیسی شدید ، اونها هم که گفتن دو روز ، حالا دو روز نه 4 روز خودتون چرا نشستید فارسیش کنید ؟؟؟
مبینم که خیلی وقتتون رو روی این مساله گذاشتید .:69:
ببین پسر خوب کار نشد نداره ، اما شرایط کاری فرق میکنه !
من حاضرم نیم ساعته یک قالب بنویسم ، ltr باشه یه عکس از قالب میدم و فایل استایلش رو میدم بهتون ، کلاً 50 خط استایل هم براش مینویسم ، شما فارسیش کردی و راستچینش کردی من قول میدم پس فردا برم سر میدون وایسم .
شما هیچی از طراحی نمیدونید .
:->
شاید من نتونم این کار رو بکنم .ولی هستند کسایی که میتوانند ، برای اثبات هم لینکش رو گذشتم . ما هم در این تاپیک از دوستهایی که میتوانند درخواست کرده بودیم اینجا جواب بدهند .
الان موضوع شبیه این شده که ما میگیم دایرکت ادمین میخوایم هاست ، شما آفر دادید سی پانل داریم . ما هم میگیم به اصرار دکت ادمین میخوایم . شما میگید سی پانل قشنگ تره !!!
-
مشکلات مدیدی رو میبینم . (من win7 + mozilla14)
میخواید شات بگیرم براتون ؟
-
نقل قول:
شاید من نتونم این کار رو بکنم .ولی هستند کسایی که میتوانند ، برای اثبات هم لینکش رو گذشتم . ما هم در این تاپیک از دوستهایی که میتوانند درخواست کرده بودیم اینجا جواب بدهند .
الان موضوع شبیه این شده که ما میگیم دایرکت ادمین میخوایم هاست ، شما آفر دادید سی پانل داریم . ما هم میگیم به اصرار دکت ادمین میخوایم . شما میگید سی پانل قشنگ تره !!!
خودتون گفتید میتونید انجام بدید اما وقت ندارید ؟!
حالا دایرکت ادمین میخوای برو از خارجی ها بگیر;;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
خودتون گفتید میتونید انجام بدید اما وقت ندارید ؟!
حالا دایرکت ادمین میخوای برو از خارجی ها بگیر;;)
ببینید بنده هر چقدر میخوام با احترام به وقتی که بابت خوندن و نوشتن در این تاپیک میگذرید ، تا میتونم بدون اینکه سو تفاهمی باشه درد خودم رو بگم . ولی مشاهده میکنم که رفتار و گفتاری که پیشه کردید ، چیزی بیشتر از حسادت و جبهه گیری نیست . همونطور که قبلان هم بارها و بارها اعلام کردم ، متأسفانه وقت اضافی برای هدر دادن ندارم . شاید برای همینه که پیشرفت نمیکنیم . از مدیران خواهش میکنم در صورت مشاهده تاپیک رو ببندند . این تاپیک از نظر ما به نتیجه رسیده . شب همگی خوش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cartman10mpi
1- همه شرایط به جر قیمت!
2- نگفتیم قبول، وارد مذاکره شدیم خوشمان نیامد ادامه دهیم. فکر کنم کلا یک روز هم نشد!
3- باید هم می دادید
-
نقل قول:
چیزی بیشتر از حسادت و جبهه گیری نیست
خب شما اینجوری میگیری برادر من .
من سه بار گفتم شما خودتون توی چت با بنده گفتید که میتونید انجام بدید اما وقت ندارید ، بعدم یک هفته یا بیشتر وقت روی پیداکردن یک طراح گذاشتید .
خب این نشون میده حرف اولتون دروغ بوده ، یعنی شما نمیتونستید انجام بدید ، یعنی اینکاره نیستید .
پس شما دروغ گفتید .
یا حالا پیشدستی کردید یا شایدم پیش خودتون فکر کردید زرنگید .
کاری ندارم اما ...
بیخیال بابا ، شب به خیر
-
سلام و عرض ادب . دوستان به تجربه ثابت شده علت بوجود امدن این مشکلات اول از همه هزینه پایین هست که اعلام میفرمایید. چون هزینه در حدی هست خود طراح هم خیلی انگیزه زیادی برای اینکار پیدا نمی کند در نتیجه کمی سختی و یا نا هماهنگی که کارفرما ایجاد میکند طراح قید کار را میزند .قول معروف عطایش ربا لقایش میبخشد.و به تجربه ثابت شده بیشترین ناهماهنگی ها در پروژه های که قیمت پایین داده این ایجاد میشود .و کارفرما حتی اگر در پرداخت ها رعایت کند بقدری درخواست های مختلف میکند که شما را کلافه کند وجالب است هنگامی که هزینه معقول و خوبی دریافت میکنید به تجربه ، کارفرما کمترین اذیت را دارد !.دوستان طراحی که هم اکنون در حال فعالیت هستند و در این کا وافعا موفق هستند ..هیچکدام با هزینه های پایین وارد هیچ پروژه ای نمیشوند ..... سپاس از همه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saman19-6
سلام و عرض ادب . دوستان به تجربه ثابت شده علت بوجود امدن این مشکلات اول از همه هزینه پایین هست که اعلام میفرمایید. چون هزینه در حدی هست خود طراح هم خیلی انگیزه زیادی برای اینکار پیدا نمی کند در نتیجه کمی سختی و یا نا هماهنگی که کارفرما ایجاد میکند طراح قید کار را میزند .قول معروف عطایش ربا لقایش میبخشد.و به تجربه ثابت شده بیشترین ناهماهنگی ها در پروژه های که قیمت پایین داده این ایجاد میشود .و کارفرما حتی اگر در پرداخت ها رعایت کند بقدری درخواست های مختلف میکند که شما را کلافه کند وجالب است هنگامی که هزینه معقول و خوبی دریافت میکنید به تجربه ، کارفرما کمترین اذیت را دارد !.دوستان طراحی که هم اکنون در حال فعالیت هستند و در این کا وافعا موفق هستند ..هیچکدام با هزینه های پایین وارد هیچ پروژه ای نمیشوند ..... سپاس از همه
عزيزم من گفتم 100 تومن و براي اديت يه قالب توي ايران هزينه خيلي خوبي هست
بحث سر بي اعتمادي ايشون به 10 نفر از عزيزان هست
ايشون با نوع رفتارش همه ما ايراني ها را د ز د كردند و يه هندو را بر ما ترجيح دادند
بابا مي گم برايي من برنامه مخرب اس ام اس كرد كه گوشيم چند بار خاموش شد بازم مي گي از هزينه كم هست خدا شاهده من بيش از 100 بار قالب مجاني فارسي كردم
بابا بريد انجمن راهنمای وردپرس فارسی ببينيد نزديك 7 نفر آقايان دارند خدمات رايگان مي دهند
اشكال سر بي اعتمادي و دست انداختن اين آقا هست
بابا ما كه مسخره نيستيم
شك نكنيد ايشون هر جا بخواد وارد بشه و ما خدماتي داشته باشيم بدون شك براش انجام نمي ديم
گذر پوست به .......... مي افته
-
نقل قول:
با شما موافقم .
خداوکیلی بنده مشتری هایی داشتم ، که سایتشون اسکریپت اختصاصی بوده ، بعد از سلام و احوال پرسی ، بلافاصله یا کل اسکریپت رو برام میفرستادن ، یا اطلاعات هاستشون رو میدادن و میگفتن آقا این اسکریپت رو اینجاشو تغییر بدید و بقیه ماجرا .
که اتفاقاً با بعضی هاشونم به توافق نرسیدیم و میبینید که من تا حالا هیچ اسکریپتی رو منتشر نکردم !
وقتی مشتری به من اعتماد کنه ، هیچ دلیلی نمیبینم اعتمادش رو زیر پا بذارم و خودم رو ببرم زیر سوال .
ایشون متاسفانه حاضر نبودن به ایرانی ها اعتماد کنن و این نتیجه کارشونه که ملاحضه میکنید .
به اون هندیه بگید
با
فرق میکنه . :71:(منو تون رو عرض میکنم )
-
دوستان هر دو طرف حق دارند اما بحث رو ببندید دیگه. هر چی جلوتر بره بی احترامی به طرفین میشه.
اما در کل کار دوستمون که سعی کردن خارجی ها رو به رخ دوستان بزرگوار بکشن هم درست نبود. کاری که برای شما انجام شده وبنده مشاهده کردم 70 سنت ارزش هم نداره چه برسه به 70 دلار .
همه دوستانی که هستند کار کارشون درسته اما بهتر بود شما غریبه پرستی نکنید.
به قول یکی از دوستان کیفیت هزینه داره.
شما که کارتون رو داده بودین براتون انجام بدن دلیلی نداشت بیاین 2 باره موضوع رو بالا بیارین و به رخ بکشین.
دوستان لطفا دیگه کش ندین.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sazsaz
عزيزم من گفتم 100 تومن و براي اديت يه قالب توي ايران هزينه خيلي خوبي هست
ايشون با نوع رفتارش همه ما ايراني ها را د ز د كردند و يه هندو را بر ما ترجيح دادند
بابا مي گم برايي من برنامه مخرب اس ام اس كرد كه گوشيم چند بار خاموش شد بازم مي گي از هزينه كم هست خدا شاهده من بيش از 100 بار قالب مجاني فارسي كردم
بابا بريد
انجمن راهنمای وردپرس فارسی ببينيد نزديك 7 نفر آقايان دارند خدمات رايگان مي دهند
اشكال سر بي اعتمادي و دست انداختن اين آقا هست
بابا ما كه مسخره نيستيم
شك نكنيد ايشون هر جا بخواد وارد بشه و ما خدماتي داشته باشيم بدون شك براش انجام نمي ديم
گذر پوست به .......... مي افته
تاپیک رو جسته گریخته دنبال کردم
متاسفانه بعضی مشتریا هستن که با چارت کلی و روند انجام یه پروسه اصلاً آشنا نیستن و فکر می کنن اون جوری که باب میلشونه باید روند طی بشه و فکر می کنن درسته
بار ها شده یه قالب به راحتی و با ابزاری که در اخیار داشتم کمتر از یک ساعت فارسی سازی شده و بعضی قالب ها هم بوده که چند روز طاقت فرسا واسش وقت گذاشتم
متاسفانه بعضی افراد فکر می کنن که همه قالب ها مثل هم دیگه اس و همشون یه جور فارسی میشن
دوستانه پیشنهاد می کنم بیشتر اعصاب خودتونو خورد نکنید دوست عزیز
-
دوستان هنوز کار تموم نشده و هنوز فایل های قالب ب هیچ کس داده نشده روند تغییرات را میتونید توی اخبار فناوری اطلاعات و ارتباطات|IT| ببینید .
در رابطه با sazsaz ک میگند من برنامه مخرب sms کردم واقعا باید تو کامپیوتر بلد بودن ایشون شک کنیم . یه خورده جای فکر داره بعدش میگند 2 تا sms بوده من از log گوشی دیدم 17 تا بوده .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viator.life
دوستان هنوز کار تموم نشده و هنوز فایل های قالب ب هیچ کس داده نشده روند تغییرات را میتونید توی
اخبار فناوری اطلاعات و ارتباطات|IT| ببینید .
در رابطه با sazsaz ک میگند من برنامه مخرب sms کردم واقعا باید تو کامپیوتر بلد بودن ایشون شک کنیم . یه خورده جای فکر داره بعدش میگند 2 تا sms بوده من از log گوشی دیدم 17 تا بوده .
اگر شك داريد كه من قبول دارم من هيچي بلد نيستم
برنامه مخرب چيست ؟ يك نوع كدهايي است كه به دست كسي نوشته مي شه و هدفش خرابكاري هست
در مورد 17 تا اس ام اس شما هم من شك دارم رياضي بلد باشيد
مي خوام هم صد سال سياه هم ترجمه نشه
شما اومديد يك تاپيك مرده و بي ارزش را زنده كنيد و هدفتون هم بازديد سايتتون هست
اولا اين ديگه چه معنايي داره بعد از يك هفته
دوما شماا به هيچ كس اعتماد نكرديد و همه را د ز د فرض كرديد
من مونده ام اگر اين قالب را خودتان مي زديد چه سر و صدايي راه مي انداختيد
از مديران خواهش مي كنم براي جلوگيري از دعوا و يا سوئ استفاده گروهي و همچنين جلوگيري از بي احترامي اين تاپيك بسته بشه
از بچه هاي وردپرسي هم مي خوام به خاطر شان خودشون و احترام به همكاران با اين گروه هيچ گونه رابطه كاري نداشته باشند
دوستدار همه پارسايي