-
پاسخ : اینترنت مخابرات برای شما دردسر ساز خواهد شد!
من هم مخابرات دارم 256 نامحدود هست
یک سال هست مخابرات دارم تا پیزوز 128 داشتم
تهران 128 اگه در ماه 24 ساعته دانلود کنه با سرعت 12 میشه ماهی 30.65 گیگ
تهران 256 اگه در ماه 24 ساعته دانلود کنه با سرعت 31 میشه ماهی 79.1 گیگ
-
من مبین نت دارم اولا خوب بود اما الان خیلی مشکل دارم باهاش مخصوصا شبا که واقعا قابل استفاده نیست خواستم برم از مخابرات سرویس نامحدود بگیرم که این پست رو دیدم پشیمون شدم :d
-
:)) دلتون بسوزه من شاتل دارم شیراز با 128 سرعت دانلود رو 250 فیکس میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AbiriAmir
:)) دلتون بسوزه من شاتل دارم شیراز با 128 سرعت دانلود رو 250 فیکس میشه
دوست عزیز من هم روی یک خط دیگه شاتل دارم 250 هست ولی 3 گیگ و دیگر هیچ!
-
سلام دوستان
منم قبلا شاتل داشتم که کاش قطعش نمیکردم برم روی مخابرات ! چند هفته پیش مخابرات اینترنت بنده رو دو روز قطع کرد زنگ زدم بهشون با کمال ارامش گفتن مشخص نیست کی وصل بشه میگم من هزار تا کار و زندگی دارم !!! اصلا وصل میشه یا نه طرف میخنده و میگه اره بابا وصل میشه یکی دو روزی صبر کن :-w
قصد دارم برم رو همون شاتل ارزش رانژه دوباره رو داره ! :65:
-
شاتل هم آش دهن سوزی نیست!
سر و ته اینترنت های ایران یکیه
البته بستگی زیادی به پهنای باند مرکز مخابراتی اون منطقه داره
من خودم شاتل دارم هفته ای 1 بار اینترنتم قطع میشه زنگ میزنم میگن پهنای باند نداریم :-|
ماشاءالله سوادشون هم خیلی بالاست که نمیفهمن پهنای باند زیاد نباشه باید روی سرعت اینترنت تاثیر بگذاره نه اینکه قطعش کنه!
-
man khodam 1mb namadood az sherkate dostamdaram mahi 10t idam deetoon besooze
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostorder
man khodam 1mb namadood az sherkate dostamdaram mahi 10t idam deetoon besooze
شما بهتره قبل از دادن پست قوانین انجمن رو 1 بار بخونید تا بن نشید!
به دلیلی فارسی بودن فروم تمامی کاربران موظف به تایپ فارسی هستند . لطفا در سایت فینگلیش یا انگلیش و ...... تایپ نکنید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vp_server
ماشاءالله سوادشون هم خیلی بالاست که نمیفهمن پهنای باند زیاد نباشه باید روی سرعت اینترنت تاثیر بگذاره نه اینکه قطعش کنه!
پهنای باند = سرعت ؟ عجب
تو ایران علمی صحبت نمیشه و عرفی پهنا به عنوان سرعت شناخته نشده.
پهنای 2 گیک هاست وب نمیشه سرعت میشه میزان اطلاعات ورودی خروجی. در حقیقت حجم پهنای باند میشه گفت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
پهنای باند = سرعت ؟ عجب
تو ایران علمی صحبت نمیشه و عرفی پهنا به عنوان سرعت شناخته نشده.
پهنای 2 گیک هاست وب نمیشه سرعت میشه میزان اطلاعات ورودی خروجی. در حقیقت حجم پهنای باند میشه گفت.
بله پهنای باند = سرعت
گر پهنای باند بیش از میزان استاندارد به اشتراک گذاشته شود، سرعت اینترنت کاهش مییابد چون بحث به اشتراکگذاری پهنای باند اینترنت، استانداردهایی دارد.
کاملا رابطه ی مستقیمی دارن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vp_server
بله پهنای باند = سرعت
گر پهنای باند بیش از میزان استاندارد به اشتراک گذاشته شود، سرعت اینترنت کاهش مییابد چون بحث به اشتراکگذاری پهنای باند اینترنت، استانداردهایی دارد.
از کجا کپی میکنید اطلاع ندارم
اما :
سرعت پهنای باند : به میزان اشتراک گذاری پورت بین چندین نفر
حجم پهنای باند : به میزان تبادل اطلاعات ورودی و خروجی input & output
پهنای باند نامی کلی هست که این پهنا
شامل سرعت و میزان اطلاعات ورودی و خروجی هست.
در کل رابطه مستقیم دارند چنانچه که سرعت فلانقدر باشه هر کاری کنید بیشتر از ... مقدار نمیشه در ماه اطلاعات دانلود یا آپلود کرد.
سرعت * 24*60*60*30 میزان اطلاعات ورودی و خروجی ماهانه در میاد
اما در تعریف جداگانه خیر
و شاتل جایی نیست که سرعت پورتی بگیم کم بیاره بلکه محدودیت اصلی کم میاره مثلا بیشتر از 1 m/s مصرف میکنه باید ارتقا بده (همان رابطه مستقیم که گفته شده و خودتان هم گفتید کم آورده)
http://roobinaserver.com/images/bw.png
-
مشکل کم بودن سرعت اینترنت کشور به خاطر محدود بودن پهنای بانده
پس تو سرعت تاثیر میگذاره
-
من هم از مخابرات استفاده میکنم همچین تعریفی نداره ! همین الان سرعت به شدت افت کرده ! زنگ زدم ، طرف میگه مشکل سراسریه ! بش میگم کی درست میشه من کار و زندگی دارم ؛ میگه باید صبر کنی و چاره ای نیست .
همچین تعریفی نداره اما بازم واسه من که ماهی یه بار خراب میشه و نصبت به قیمت و تعرفه ها واقعا ارزششو داره :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vp_server
شما منکر این هستین که پهنای باند در سرعت اینترنت تاثیر میگذاره؟!
بحث من این بود
اگه منکر این قضیه هستین پشنهاد میکنم با کپی کردن هم که شده سطح اطلاعاتتون رو بالا ببرید
قبل این که بیاید اینجا تیکه بندازید ما پهنا داریم میخریم در دیتاسنترهای ایران
مهم کپی کردن نیست مهم درک مطلب هست شما چیزی را دیدید و خواندید و سر سری دارید میرید بهتره مطلبی که کپی میکنید درک کنید خودتان کپی میکنید و بعد با حرفات نقض میکنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vp_server
بله پهنای باند = سرعت
اصلاحیه :
اگر پهنای باند (باند کلی مثلا یک پورت 1) بیش از میزان استاندارد به اشتراک گذاشته شود، سرعت اینترنت کاهش مییابد چون بحث به اشتراکگذاری پهنای باند اینترنت، استانداردهایی دارد.
استاندارد : قدرت پورت (سرعت) * 24*60*60*30
نقل قول:
شما منکر این هستین که پهنای باند در سرعت اینترنت تاثیر میگذاره؟!
منکر این هستیم بله.
پهنای باند تاثیر نمیگذاره کاملا برعکس دارید میگید.
بین ما ایرانی ها پهنای باند به مفهوم حجم پهنای اطلاعات خروجی و ورودی شناخته شده
اون پهنایی که در جمله کپی شده ذکر شده منظور سرعت کلی یک پورت هست و استفاده چندین نفر که به جای پورت گفته میشه پهنای باند.
کلمه ی پهنای باند بین ما ایرانیان : میزان اطلاعات ورودی خروجی.
شاتل منظورش قدرت پورت بوده و بی سواد نبودن و کاملا درست گفتند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
قبل این که بیاید اینجا تیکه بندازید ما پهنا داریم میخریم در دیتاسنترهای ایران
مهم کپی کردن نیست مهم درک مطلب هست شما چیزی را دیدید و خواندید و سر سری دارید میرید بهتره مطلبی که کپی میکنید درک کنید خودتان کپی میکنید و بعد با حرفات نقض میکنید.
اصلاحیه :
اگر پهنای باند (باند کلی مثلا یک پورت 1) بیش از میزان استاندارد به اشتراک گذاشته شود، سرعت اینترنت کاهش مییابد چون بحث به اشتراکگذاری پهنای باند اینترنت، استانداردهایی دارد.
استاندارد : قدرت پورت (سرعت) * 24*60*60*30
منکر این هستیم بله.
پهنای باند تاثیر نمیگذاره کاملا برعکس دارید میگید.
بین ما ایرانی ها پهنای باند به مفهوم حجم پهنای اطلاعات خروجی و ورودی شناخته شده
اون پهنایی که در جمله کپی شده ذکر شده منظور سرعت کلی یک پورت هست و استفاده چندین نفر که به جای پورت گفته میشه پهنای باند.
کلمه ی پهنای باند بین ما ایرانیان : میزان اطلاعات ورودی خروجی.
شاتل منظورش قدرت پورت بوده و بی سواد نبودن و کاملا درست گفتند.
صد در صد با روبینا موافقم ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeid1346
سلام دوستان
منم قبلا شاتل داشتم که کاش قطعش نمیکردم برم روی مخابرات ! چند هفته پیش مخابرات اینترنت بنده رو دو روز قطع کرد زنگ زدم بهشون با کمال ارامش گفتن مشخص نیست کی وصل بشه میگم من هزار تا کار و زندگی دارم !!! اصلا وصل میشه یا نه طرف میخنده و میگه اره بابا وصل میشه یکی دو روزی صبر کن :-w
قصد دارم برم رو همون شاتل ارزش رانژه دوباره رو داره ! :65:
من کارت طلایی دارم 10 تومن تخفیف میده از سایتش هم سفارش بدین 5 تومن کم میشه این شد 15 و در اصل فقط پول ماه اول اینترنت رو میدید خواستید پ.خ بدین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
poriya_hashie
من مبین نت دارم اولا خوب بود اما الان خیلی مشکل دارم باهاش مخصوصا شبا که واقعا قابل استفاده نیست خواستم برم از مخابرات سرویس نامحدود بگیرم که این پست رو دیدم پشیمون شدم :d
همه جا اینجوری نیست.
مثلا برای منطقه ما مشکل قطعی وجود داره ولی بقیه جاهای دیگه مشکلی ندارند.
و ما بوشهر به هیچ عنوان مشکل افت سرعت نداریم. برای مثال من که دو مگ داشتم همیشه با 250 دانلود میکردم. الان که 256 هست و 512 ست کردند 60 دانلود میکنم.
-
من زنگ زدم دوستان جریان ارتقا میگن پوشه تمپ رو خالی کن خالی کردیم میگن برو اسپید تست بگیر نشد زنگ بزن درخواست کندی سرعت بدیم :(
-
چند ماه از مخابرات تهران 256 گرفتن
1- سرعت دانلود 25 هست ولی متاسفانه تایم اوت داره و پینگ که میگیره یکی در میون قطع هست که این مشکل راحت تکرار میشه ! پشتیبانی هم راحت میگه سراسریه صبر کنید درست میشه ...
2- به طرز عجیبی سرعت دانلود 25 هست و سرعت اپلود 8 !! و جالب هست بدونید که خط با همین سرعت اتصال پیدا میکنه یعنی مودم بصورت فیزیکی به مرکز مخابرات با سرعت محدود کانکت شده مثال میزنم
الان روی خط پارس آنلاین که دارم
یعنی سرعت اپلود 512 هست و دانلود روی 2 مگ یعنی ظرفیت فیزیکی خط بالاست حالا اگر پهنای باند باشه میتونم استفاده کنم
ولی در مخابرات سرعت اپلود 83 هست یعنی بصورت فیزیکی لیمیت شده ... کلا پشتیبانی هم که از این چیزا هیچی نمیفهمه ...
3- در مورد هک و ***یدن اکنت دیگران باید بگم که خیر ! برای ما که دیگه نمیشه ! وقتی سرعت روی 256 فیزیکی لیمیت هست و مودم پهنای باند بیشتری نمیتونه ترانسفر کنه حالا اکنت یک مگ شرکت رو هم من بیارم تو مودم بزنم بازم اتفاقی نمیوفته و از 256 بیشتر نمیتونم استفاده کنم ...
مخابرات تنها چیزی که داره نامحدود + قیمت پایین هست ! من 6 سال از داتک اینترنت نامحدود 256 داشتم اگر بگم که شش سال کیفیت عالی بود حتی توی بدترین شرایط سیاسی مملکت هم افت سرعت نداشت دروغ نگفتم ! فقط هزینه اش 4 برابر مخابرات تموم میشد برام ...
-
سلام
من تا اوایل تابستان اینترنت 128 مخابرات داشتم هیچ قطعی نداشت سرعت هم از 18 پایین تر نمی اومد .به امید شبانه سرعت 120-130 رفتم 2 میگ آسیاتک گرفتم روزها به شدت نوسان سرعت داشت اکثر 200 شب ها هم 30-20!!!!
البته فایل تست رو (سرورهای ایران)با سرعت 400 در روز و120 در شب دان میکرد بعد تمام هدفم شد که نامحدود مخابراتی از شرکت بگیرم که گفتن فعلا نمیدیم حالا در نظر دارم برم شاتل تعریفشو شنیدم.هفت تیر
-
درود
بنده قبلا با آسا تک کار میکردم واقعا عالی بود خیلی ازش راضی بودم به هیچ عنوان قطعی نداشت
متاسفانه منزل عوض کردیم تو این منطقه چون فیر نوری هست و تنها شرکتی که تو برج تجهیزات گذاشته شرکت شاتل هست من 3/28 قرارداد بستم و سرویس من 4/16 وصل شد! خیلی عجیب بود چون شدیدا به اینترنت نیاز داشتم روزی نبود که زنگ نزنم هر روز یه چیزی میگفتن! واقعا آشغال بود ( شاتل )
الان فکر کنم 2 3 روزی باشه از مخابرات گرفتم واقعا عالیه ازش راضی هستم
256 نا محدود سرعت دانلود تا 32 میره و تا الان خدارو شکر قطعی نداشتم
شاتل و مخابرات وقتی دانلود کنی دیگه هیچ پیچی باز نمیشه!
در مورد پشتیبانی 100% موافقم اصلا هیچی بلد نیستن
ولی خیلی مشتاقم تا از مبین نت سرویس بگیرم
به خاطر وقتی که گذاشتین این مطالب نوشتین ازتون تشکر میکنم
-
بچه ها خطوط ما فیبر نوریه! حدودا دو سال پیش که رفتم برای adsl گفتن فیبر نوریه نمیشه! بعد اینجا دیدم چند نفری میگن روی فیبر نوری سرویس دارن!
جدیدا ارائه میدن یا فقط مناطق خاصی اینجوریه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedxxx
بچه ها خطوط ما فیبر نوریه! حدودا دو سال پیش که رفتم برای adsl گفتن فیبر نوریه نمیشه! بعد اینجا دیدم چند نفری میگن روی فیبر نوری سرویس دارن!
بعضی جا ها راه افتاده، از خود مخابراتتون سوال کنید. شرکت ها ممکنه در جریان نباشند
-
فعلا که وایمکس دارم. راضیه راضیم :دی یه کم شاید گرونتر باشه ولی خوب نه دیگه دردسر سیم و این حرفا داره هم هرجا دلت بخواد میبریش ;)
البته برای من که بیشتر وبگردی دارم مناسبه نه دانلودرها
-
این حرکت پشتیبانی مخابرات مثل این که همه جای ایران مد شده
مشکل یا قطعی دارند میگن مشکلی سراسریه تق تلفن رو قطع می کنند :دی
در ضمن عزیزانی که می فرمایند مخابرات بخش خصوصیه به نظرم یکم دور از اخبار هستند
زمانی که مخابرات سهامش رو وارد بازار کرد و این داستانها پیش اومد
خیلی ها در جریان هستند مدیریت مخابرات دست چه ارگانی افتاد!
-
سلام
من مخابرات هستم الان هم 32 تا دانلود میده بدون افت اما میخوام کلا از رو مخابرات برم فایده نداره دیروز و پریروز کامل قطع بود میخوام یه نانوبریج بگیرم برم روی اینترنت وایرلس وایزلس یه چیز دیگست
شبا سرعت دانلود به 700 کیلیوبایت هم میرسه اخه اوپن میزارن دیگه مخابرات فایده نداره فرقش 4 هزار تومانه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedxxx
خود مخابرات روی خطوط فیبر نوری هم سرویس میده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps
سلام
من مخابرات هستم الان هم 32 تا دانلود میده بدون افت اما میخوام کلا از رو مخابرات برم فایده نداره دیروز و پریروز کامل قطع بود میخوام یه نانوبریج بگیرم برم روی اینترنت وایرلس وایزلس یه چیز دیگست
شبا سرعت دانلود به 700 کیلیوبایت هم میرسه اخه اوپن میزارن دیگه مخابرات فایده نداره فرقش 4 هزار تومانه.
:105: :71: ببخشبد ، میشه بگید که قیمت اصلی وایرلس چقدره دقیقا ؟ آخه بنده هم از مخابرات سرویس دارم و دقیقا با سرعت شما سرویس دارم. لطفا قیمت این سرویسی که میگید فقط 4 تومان گران تره رو بدید ببینیم ! ممنون میشم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps
سلام
میشه یکم راجب راه اندازی ای سرویس بیشتر توضیح بدین؟
-
این سرویس نانوبریج چــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــی بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــی ده؟
-
نقل قول:
ببخشبد ، میشه بگید که قیمت اصلی وایرلس چقدره دقیقا ؟ آخه بنده هم از مخابرات سرویس دارم و دقیقا با سرعت شما سرویس دارم. لطفا قیمت این سرویسی که میگید فقط 4 تومان گران تره رو بدید ببینیم ! ممنون میشم.
نقل قول:
میشه یکم راجب راه اندازی ای سرویس بیشتر توضیح بدین؟
نقل قول:
این سرویس نانوبریج چــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــی بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــی ده؟
دوست عزیز نانوبریج نوع آنتنی هستش که استفاده میشه خود اینترنت مقدار پهنای باند داره دیگه در واقع اون نانوبریج مثل مودم عمل میکنه .
شرکت خورشیدنت کرج 10 گیگ رو میده 17 تومان روزها نزدیک 40 هستش شبها هم اوپن میزاره چون ادارات تعطیل میشن دیگه سرعت رو روی کل پورت ازاد میزاره من همسایه ی کناریمون داره من یادمه از یکسال پیش امکان نداشته قطع بشه هذ وقت ما در عزای قطعی بودیم ایشون کامل وصل بود تا الان هم سابقه نداشته !
-
والا این مخابرات دهن مارو که سرویس کرده تا ماه پیش برای 128 ترافیک 4 گیگ داشتم اما از چند روز پیش متوجه شدم قیمت 2 هزار تومان کم شده به جاش 3 گیگ کم کردن . آخه یکی نیست بگه 1 گیگ به کجا میرسه ؟
-
کلا حجمی زمانی ارزش داره که سرعت بالایی رو داشته باشی وقتی سرعتت 128 هستش واقعا دیگه نمیصرفه حالا تهران و کرج مخابرات خوبه نامحدود میده وگرنه محدود بود دیگه هیچی ...
-
من 3 تا اکانت دارم از مخابرات 128 حجمش 1 گیگ - 256 حجمش 2 گیگ و 512 هجمش 4 گیگ آخه این چه جورشه ؟
یه زمانی 128 داشتم 4 گیگ - 256 بود 8 گیگ و 512 بود 16 گیگ
-
چند روزه مخابرات خراسان تغییراتی ایجاد کرده که ping time برای بعضی سرور ها بسیار اومده پایین و خوب شده (8.8.8.8 به من میده 120)
ولی بعضی سایتها مثل World of Warcraft رو برای من و یا دوستانم باز نمیکنه!
کسی راه حلی داره ؟
با v-p-n باز میشن ها!
-
مخابرات رو بندازید دور برید پارس انلاین بگیرید :دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hkh
چند روزه مخابرات خراسان تغییراتی ایجاد کرده که ping time برای بعضی سرور ها بسیار اومده پایین و خوب شده (8.8.8.8 به من میده 120)
ولی بعضی سایتها مثل
World of Warcraft رو برای من و یا دوستانم باز نمیکنه!
کسی راه حلی داره ؟
با v-p-n باز میشن ها!
تو همدان هم همین مشکل پیش اومده.
درضمن تو همدان ارسال و دریافت رو باهم جمع می کنه و این میشه مصرف پهنای باند.
-
ما که خداروشکر از مخابرات کرج گرفتیم سرعت 256 خداروشکر تا الان آخ نگفته >:d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zoghal
تو همدان هم همین مشکل پیش اومده.
درضمن تو همدان ارسال و دریافت رو باهم جمع می کنه و این میشه مصرف پهنای باند.
غیر از اینکه دانلود و آپلود رو براتون از حجم ماهیانه کم میکنند
شما سرعت دانلود و آپلودتون بهم ارتباط داره,برای مثال شما اگر با سرعت 50 کیلوبایت آپلود کنید , نمیتونید با بیشتر از 60 70 کیلوبایت دانلود کنید!
-
خیلی جالبه ...
رگلاتوری و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تمام شرکت های سرویس دهنده و pap رو مجبور کرده نا محدود هم بدن....چون ترافیک دار غیر اصولی هست و فقط با تایید هست.
اونوقت مخابرات اومده داره با محدودیت میده !
عجب مملکتی هست