-
پاسخ : ماژول whmcs براي مجازي سازهاي ESX/ESXi ( سرعت بالا نسبت به نسخه هاي مشابه )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
اگر پنلی پیدا بشه که همه اینارم نداشته باشه و فقط مصرف پهنای باند سرورهارو نشون بده اون کامله :) که متاسفانه اصلا وجود نداره
SolarWinds virtualization manager امتحان کردی؟ :71:
30 روز رایگان - لایسنس شروع از 2995$ !!
-
پاسخ : ماژول whmcs براي مجازي سازهاي ESX/ESXi ( سرعت بالا نسبت به نسخه هاي مشابه )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
=))
Virtualization Manager | SolarWinds
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
عزیزم ریدایرکت میشه به 404 نگگرفتی موضوعو ؟
تاپیک این بنده خدارم خراب کردیم من پستامو حذف میکنم پ خ بده
چیزی ریداریکت نمیشه.. :)
-
دوست عزیز ریدایرکت نمی شه برای انکه با ای پی ایران داری نگاه میکنی سایت solarwinds برای داخل کشور صفحاتش باز نمیشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h.yousefpour
دوست عزیز ریدایرکت نمی شه برای انکه با ای پی ایران داری نگاه میکنی سایت solarwinds برای داخل کشور صفحاتش باز نمیشه
اصلاح : دوست عزیز ریدایرکت نمی شه= میشه برای انکه با ای پی ایران داری نگاه میکنی سایت solarwinds برای داخل کشور صفحاتش باز نمیشه
- بله برای آیپی داخل کشور بسته هست در اصل و ریدایرکت میشه.
یا حق
-
بالاخره چی شد دوستان؟
این ماژول رو تایید می کنید؟
ایشون دیگه فروش دارن اصلا؟ سایتشون که گویا در حال حاضر برای من لود نمیشه
-
سلام
شماره موبایل خودتان برای ما ارسال کنید ولی هرچه روی لینگ خرید کلیک میرنم هیچ سایت برام باز نمیشه
-
سلام عزیز شماره تلفن پ.خ می کنید
-
سلام در حال انتقال سايتيم ك سايت بالا نمياد فردا اوكي ميشه
شرمنده پشتيباني تلفني نداريم ولي ياهو در خدمتم ( چون همين الان از گوشيم متنفر شدم واي به حالم اگه تل بدم به دوستان )
ماژول هم براي خيلي از دوستان نصب كردم ولي نميدونم چرا دوستان لطف ندارن بيان تو تاپيك اعلام كنن
-
بنده چند ماه پیش از این ماژول استفاده کردم ؛ اما بعد به دلیل اینکه نیاز به نسخه 5.2 php داشتم دیگه قسمت نبود از ماژولشون استفاده کنم .
ماژول نسبتا" سبکی بود .. کاربران فوق العاده راضی بودن .
تایید میشند ;)
-
8،000 تومان ماهيانه ( جهت تست ) فقط براي ( php 5.3 )
50،000 تومان ساليانه
200،000 تومان مادام العمر
400،000 تومان سورس كد
-
من فعلا 1 ماهه خریدم و راضی هستم.
ایشالا ماه بعد 1 ساله می گیرم.
در نصب مشکل داشتم که با پشتیبانی ایشون مشکلم حل شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ircpanel
8،000 تومان ماهيانه ( جهت تست ) فقط براي ( php 5.3 )
50،000 تومان ساليانه
200،000 تومان مادام العمر
400،000 تومان سورس كد
نسخه سالیانه روی php 5.2 هم نصب میشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
نسخه سالیانه روی php 5.2 هم نصب میشه؟
بله نسخه سالیانه روی php 5.2 نصب میکنیم
-
از اين پس بر روي php 5.2 هم ماهيانه ارائه ميشود
-
دوستاني ك هاستشون ايران بود و مشكل داشتن اگر يك ساله بگيرن ميتونم براشو مشكل را حل كنم :113:
-
درگاهتون مشکل داره وصل نشد هر کاری کردم لطفا بررسی کنید
-
سلام دوست گرامي
چك شد مشكلي نداره !
-
من یکی ماهانه سفارش دادم ببینم چطوریه
همینجا اعلام می کنم
-
فعلا که با نصب مشکل دارم
هنوز اوکی نشده:-s
-
من از ایشون خریداری کردم
و تایید میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cpanelcenter
من از ایشون خریداری کردم
و تایید میشه
سلام
از اين دوست عزيزم تشكر ميكنم ( با اين ك مشكل براشون پيش اومده بود ولي تاييد كردن ) . ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MUV
فعلا که با نصب مشکل دارم
هنوز اوکی نشده:-s
سلام
مگه مشكلتون حل نشد ؟ ( تا جايي ك يادم مياد اوكي شد )
اگر نه تيكت كنيد
-
من هم نصب کردم و کمک کردند تا مشکل حل بشه
به صورت کلی ماژول خوبی هستش
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ircpanel
دوستاني ك براي كنترل سرور مجازي خودشون نياز به ماژول دارن در خدمتيم
ماژول سبك هست و مثل خيلي از ماژول هاي مشابه منابع سرور را نميكشه =P~
امکانات تا نسخه 1.2 :
1 - Power off - Power on - Reset - Reboot os - Shutdown os - suspend
2 - نمایش اطلاعات وی پی اس ها :
Ram - Ram Usage - Cpu - Cpu Usage - Space - Free Space - IP - Hostname - Power State - UpTime - BootTime
3 - انتخاب VMID از لیست بدون نياز به VMID
4 - امکان کارکردن با چند سرور
5 - امکان تغییر قالب نمایش اطلاعات و دکمه های تغییر وضعیت در محیط کاربری و ادمین
6 - امکان غیرفعال کردن نمایش اطلاعات برای کاربر و یا ادمین
7 - بخش نمایش وضعیت همه سرویس هاي فعال که در سیستم ثبت شده اند
8 - امکان تغییر وضعیت هر سرویس با يك كليك
9 - بخش Quick Insert برای انتخاب VMID از لیست سرویس های همه سرورهای فعال برای هر مشتری و تغییر سرور و محصول و فیلد آی پی به صورت سریع
10 - قابلیت کار با VMWARE ESX و ESXi
11 - سرعت بالا در اجراي دستورات نسبت به نسخه هاي مشابه
12 - عدم نیاز به اکستنشن php_ssh2
13 - امکان ساسپند خودکار
14 - امکان unsuspend خودکار
15 - نمایش تعداد هارد هاي هر سرويس
16 - همراه با راهنماي نصب فارسي
نیازمندی های سرور :
1 - ESX/ESXi 3.5 به بالا
2 – PHP 5.2 و بالاتر
3 – WHMCS 4.4.2 به بالا
4 – ION Cube Loader
5 - Server Out Port 22
اسكرين شات :
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...87-all-vms-pnghttp://www.webhostingtalk.ir/attachm...87-clients-pnghttp://www.webhostingtalk.ir/attachm...%87-config-pnghttp://www.webhostingtalk.ir/attachm...ick-insert-png
Free Install
نصب رايگان ---> به نوبت
بازگشت هزينه 7 روز در صورت عدم رضايت
قيمت :
8،000 تومان ماهيانه
50،000 تومان ساليانه
100،000 تومان مادام العمر
300،000 تومان سورس كد
توجه : ارائه بر روي php 5.2 به بالا
خريد :
سایبر رایانه - اصفهان وی پی اس - سرور مجازی - سبد خرید
آي دي ياهو : ircpanelcom
ايميل :
ircpanelcom@gmail.com
سلام
دوستان کسی این ماژول رو خریده ؟
راضی بوده ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farazsms
سلام
راضی بوده ؟
ماژول بسیار خوبی هست .امکاناتی که روی صفحه اول تاپیک میبیند رو همه رو داره.
ما از ایشون ماژول داریم و به خوبی کار میکنه و مشتری هم راضی هست.
فقط یک موردی که برای ما وجود داره زمانی که سرویس تاریخش تموم میشه.ماژول ساسپندش میکنه.بعد از پرداخت سرویس رو آن ساسپند نمیکنه.چند بار تست کردم عمل نکرد.
خوبی هم که داره در کنا اینکه نتونست آن ساسپندش کنه یک پیام میده داخل قسمت مدیریت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
ماژول بسیار خوبی هست .امکاناتی که روی صفحه اول تاپیک میبیند رو همه رو داره.
ما از ایشون ماژول داریم و به خوبی کار میکنه و مشتری هم راضی هست.
فقط یک موردی که برای ما وجود داره زمانی که سرویس تاریخش تموم میشه.ماژول ساسپندش میکنه.بعد از پرداخت سرویس رو آن ساسپند نمیکنه.چند بار تست کردم عمل نکرد.
خوبی هم که داره در کنا اینکه نتونست آن ساسپندش کنه یک پیام میده داخل قسمت مدیریت.
ممنون از جوابتون
نگفتن که آیا برای آن ساسپند کردنش بخوان اقدام کنند یا نه؟
-
سلام
آن ساس مشكلي نداره و جواب ميده پس از پرداخت فاكتور خودكار انجام ميشه . ( خود من استفاده ميكنم و مشكلي نداره )
اگه مشكل داريد تيكت كنيد تا چك شود .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farazsms
سلام
راضی بوده ؟
چند ماهی هست مداوم از این لایسنس استفاده می کنم.
یک مزیت دیگری نسبت به لایسنس Warez-host که داره این هست که هم برای PHP 5.3 و هم برای PHP 5.2 قابل استفاده هست.
امکانات بخش مدیریتیش هم بسیار مناسب هست ؛
البته اگر هرچی کم کسر داره تقصیر vmware هست :d ( مثل rebuild سرور )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
چند ماهی هست مداوم از این لایسنس استفاده می کنم.
یک مزیت دیگری نسبت به لایسنس Warez-host که داره این هست که هم برای PHP 5.3 و هم برای PHP 5.2 قابل استفاده هست.
امکانات بخش مدیریتیش هم بسیار مناسب هست ؛
البته اگر هرچی کم کسر داره تقصیر vmware هست :d ( مثل rebuild سرور )
سلام
تا حالا راهي براي rebuild سرور پيدا نكرديم ولي پيگيريم .
-
امکانش هست چند روز تست بدید ؟
اگر اوکی بود لایسنس سفارش بدیم ؟
-
سلام
فکر نمیکنم مشکلی باشه و هزینه 8 تومن ماهیانه هم هزینه ای نیست ک بخواد برا کسی مشکل ساز بشه !
اگر نیاز داشتید با تضمین میدیم ک کار کنه ب شرطی ک هاست مشکلی نداشته باشه curl_allow_fopen فعال باشه !
با تشکر
-
دوستان این با وارز چه فرقی داره ؟ کدوم بهتر هست ؟
وارز هاست لایف تایمشو میده 80 تومان .
یه راهنمایی کنید کدوم بهتره که تهیه کنیم. ممنون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehran18
دوستان این با وارز چه فرقی داره ؟ کدوم بهتر هست ؟
وارز هاست لایف تایمشو میده 80 تومان .
یه راهنمایی کنید کدوم بهتره که تهیه کنیم. ممنون.
عزیز فکر کنم وارز هاست یه ساله میده 85 تومان
من از استارتر عزیز ماژول دارم خیلی هم راضی هستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ircpanel
سلام
فکر نمیکنم مشکلی باشه و هزینه 8 تومن ماهیانه هم هزینه ای نیست ک بخواد برا کسی مشکل ساز بشه !
اگر نیاز داشتید با تضمین میدیم ک کار کنه ب شرطی ک هاست مشکلی نداشته باشه curl_allow_fopen فعال باشه !
با تشکر
لطفآ داخل یاهو آنلاین شید برای خرید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
liveserver
لطفآ داخل یاهو آنلاین شید برای خرید.
ایشان چند روزه یاهو نیستند
از طریق سایتشان سفارش بدین
سایبر رایانه - اصفهان وی پی اس - سرور مجازی - صفحه اصلی پورتال
-
ایشون نیستند؟
تمدید کردیم بعد لایسنس از کار افتاد؟؟؟؟
-
کسی خبر نداره از ایشون؟
من هم ماژولم رو تمدید کردم اما هنوز لایسنسش غیرمعتبره وایشون هم 2 روزه من تیکت زدم هنوز جواب ندادن ابروی ما هم رفته جلوی مشتری ها.
از ظهر هم سایتشون کلا بالا نمیاد دیگه
-
سلام دوستان
متاسفانه نمیدونم مدیران wht با ما چ مشکلی دارن ک هر چند روز ما را لیمیت میکنن و نمیتونم ج بدم ( البته داخل سایت تیکت ها پاسخ داده میشد )
فعلا تا 22وم یاهو نیستم و فقط سایت
با تشکر گروه سایبر
-
اکانت پارس پال دارید می خوام سفارش بدم