-
پاسخ : وضعیت وحشت آور ارز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarwhost
فروشنده تابستونی اکثرا یه رسیلر میگیرند رسیلر هاست میان اقدام به فروش میکنند بعضی هاهم سرورهای کیم سوفی
در مورد سرور کیم سوفی هم بله دقیقا حق با شماست متاسفانه ما ایرانی ها همه جا دنبال قیمت بودیم نه کیفیت اینم راهی جز فرهنگ سازی نداره که اقا والا کیفیت بهتر از قیمت کم هست
خلاصه دوست عزیز به نظر من با یکی دو نفر افزایش به هیچ عنوان نمیشه باید همه اقدام کنیم تا اخر تابستون فرهنگ سازی میشه و قیمتها کم کم جا می افتند بعد تابستونم که تقریبا خلوت میشه و قیمتها می افتن روال خودش
اینجوری پیش بره میترسم چند سال دیگه دیتاسنتر هم رایگان بدن :))
اون زمان که اون تاپیک زده شد خیلیا مخالف بودن الانم خیلیا هستن متاسفانه دوستان یاری نمیکنند هرکی هم یک دلیل واسش میاره بعضی هاش درسته ولی درکل همیشه بی نتیجه موند
دستمون خشک شد نشتیم خیلی از تاپیک ها انتقادی رو جواب دادیم
یکی از دوستان خیلی حرف خوبی از گفتش من از وب هاستینگ خاطرات خوبی ندارم ......(بقیش رو نمیگم جالب نیست بهتره اینجا عنوان نشه ) الان ایشون در صفحه ی اول گوگل هستند قیمتاشونم بسیار خوب و مناسب هست بیزینس عالی دارن و یوزراشونم هر روز اضافه میشه و ترس فرار یوزر زیاد ندارن این یک نمونه از تجارت موفق هست که سودی که میکنه از من و شما بیشتره حداقل 1.5 برابر با همین سرور هایی که ما میخریم
خسته شدییمم.............................. :-<
ارادتمند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbandownload
اون زمان که اون تاپیک زده شد خیلیا مخالف بودن الانم خیلیا هستن متاسفانه دوستان یاری نمیکنند هرکی هم یک دلیل واسش میاره بعضی هاش درسته ولی درکل همیشه بی نتیجه موند
دستمون خشک شد نشتیم خیلی از تاپیک ها انتقادی رو جواب دادیم
یکی از دوستان خیلی حرف خوبی از گفتش من از وب هاستینگ خاطرات خوبی ندارم ......(بقیش رو نمیگم جالب نیست بهتره اینجا عنوان نشه ) الان ایشون در صفحه ی اول گوگل هستند قیمتاشونم بسیار خوب و مناسب هست بیزینس عالی دارن و یوزراشونم هر روز اضافه میشه و ترس فرار یوزر زیاد ندارن این یک نمونه از تجارت موفق هست که سودی که میکنه از من و شما بیشتره حداقل 1.5 برابر با همین سرور هایی که ما میخریم
خسته شدییمم.............................. :-<
ارادتمند
به فکر فرار یوزر نباشید دوست من
همیشه باید به افرادی سرویس داد که از دانش بالایی برخوردار باشند ، کسی که نمی فهمه دلار چیه ، خرید چیه بهتره کلا از شمایی که به کارتون مطمئن هستید خرید نکنه ، سرویس دهی به افراد زیاد خوبه اما نه به هر قیمتی ، کسی که اول از همه به قیمت توجه داره مطمئنا مشتری همیشگی نخواهد بود ، همین موضوع به همکاران کشیده شده که در خرید سرورهای اختصاصیشون برای مجازی سازی اولین معیار براشون قیمته و دومی هم تعداد آی پی ! خوب اینها نشانه های خوبی نیستند ، با حرفهای ما هم هیچ چیزی تغییر نخواهد کرد بهتره این بار بزیم سراغ عمل شده 5 نفر هم قیمت ها رو افزایش بدن کم کم برای همگان جا می افته
این بین مشتریان هستند که باید به بعضی مسائل این چنینی آگاه بشند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m3hdi
خوب دیگه دوست من ..
این اسمش همون اینترنت هست ، اینتنت ملی صرفا مزاح بوده ...
همه جای دنیا اینطور هست ، از داخل آلمان سایتی که بر روی آلمان میزبانی میشه سریع تر در دسترس هست
ایران هم به جمع کشورهایی راه پیدا کرده که سرور دارند (جدیدا اتفاق نیافتاده)
پ.ن : بهتره تاپیک از بحثش خارج نشه ، تاپیک در رابطه با موضوع اینترنت داخلی وجود داره
پروژه اينترنت ملی هم يعنی همين.
يعنی دسترسی به سايت ها و سرورهایی که داخل هستند با سرعت و قيمت پايين تر بر پايه همون اينترنتی که الان وجود داره. خواهشا مباحث و لغات رو با هم قاطی نکنيد.
-
خداروشکر الان ما سروهامون رو روی ایران اوردیم 2 تا سرور با رم های 16 گیگ و هارد های 2 ترا و پهنای باند 3 ترا که در ما برای ما 1 میلیون در میاد خداروشکر ما فروشمون رو داریم
-
اگر دلار 3000 تومان هم بشه من سرور های خارجی رو به داخلی ترجیح میدم به دلیل پهنای باند بالا و کیفیت ارائه خدمات .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m3hdi
به فکر فرار یوزر نباشید دوست من
همیشه باید به افرادی سرویس داد که از دانش بالایی برخوردار باشند ، کسی که نمی فهمه دلار چیه ، خرید چیه بهتره کلا از شمایی که به کارتون مطمئن هستید خرید نکنه ، سرویس دهی به افراد زیاد خوبه اما نه به هر قیمتی ، کسی که اول از همه به قیمت توجه داره مطمئنا مشتری همیشگی نخواهد بود ، همین موضوع به همکاران کشیده شده که در خرید سرورهای اختصاصیشون برای مجازی سازی اولین معیار براشون قیمته و دومی هم تعداد آی پی ! خوب اینها نشانه های خوبی نیستند ، با حرفهای ما هم هیچ چیزی تغییر نخواهد کرد بهتره این بار بزیم سراغ عمل شده 5 نفر هم قیمت ها رو افزایش بدن کم کم برای همگان جا می افته
این بین مشتریان هستند که باید به بعضی مسائل این چنینی آگاه بشند
با سلام.
اصلا" چرا به فكر يوزرها باشيد ! ؟
امتحانش مجاني هست .
گرون كنيد نتيجه آن را ببينيد !
ببينيم جا مي افته يا نه ؟
با تشكر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ariya
با سلام.
اصلا" چرا به فكر يوزرها باشيد ! ؟
امتحانش مجاني هست .
گرون كنيد نتيجه آن را ببينيد !
ببينيم جا مي افته يا نه ؟
با تشكر.
ما نباید به فکر مشتریها باشیم ، مسئولین باید به فکر باشن که نرخ ارز بیاد پایین
شما هم آزادید هر قیمتی ارائه بدید کسی مجبورتون نمیکنه که گرون کنید
نتیجه هم قبل از انجام تغییر بررسی میشه ، بقالی نیست که امتحان کنیم دوست من
موفق باشید
-
من قیمت رو به یورو تبدیل کردم همه شاکی شدن که چرا این کارو کردی واسه ما این قیمت بالاست و خوب نیست و گفتن ما به 18 تومن خریدیم حساب کردم دیدم 2000 تومن به قیمتش اضافه شده !
به من لینک میدادن که whm داره با رم بالاتر کمتر از این میده!
اکثرا کنسل کردن.فدای سرم.
دسته کم اونیی که موندن راضایت بیشتری دارن و بهتر میشه خدمات و پشتیبانی داد.
-
دوستان حس میکنم دلار میخواد تک نرخی بشه و بانک مرکزی به هر فردی هر مقدار دلار که بخواد میده، قبلا این کار رو کرده بودن برای این که تورم و بازار رو بگیرن دستشون!
-
این ها یکساله میخوان تک نرخی کنن پس کو ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
agarb98
این ها یکساله میخوان تک نرخی کنن پس کو ؟
این شاید نشونه هایی از تک نرخی کردنه!
-
با افزایش قیمت مشتری میپره؟ به جهنم بره از وی پی اس فروش های دوزاری خرید کنه
-
این روال همیشه بوده و عرضه و تقاضا هم بوده !
منم میبرم بالا
خیلی از مشتریهای ما خدمات خوب میخوان و حتما افزایش قیمت رو درک میکنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DreamServer
دوستان حس میکنم دلار میخواد تک نرخی بشه و بانک مرکزی به هر فردی هر مقدار دلار که بخواد میده، قبلا این کار رو کرده بودن برای این که تورم و بازار رو بگیرن دستشون!
اون سری تک نرخی شد !
دوباره ذو نرخی شد الان هم اگر به این صورت دربیاد که دیگه نور الا نور !@-)
-
اگه دلار روی بانک مرکزی بشه 1.700 اینطوری بانک مرکزی به راحتی می تونه دلار تهیه کنن در اختیار همه قرار بده ولی اینها خواستن روی 1.200 نگه دارن که شکت خورد
هر قیمتی بالای 1.700 الی 1800 موفق خواهد بود به نظر من اگه 1900 هم از بانک مرکزی تهیه کنی باز به صرفه هست نه این که صبح سرور تمدید نکنی بخوای شب انجام بدی 150.000 تومان فرق کنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
اگه دلار روی بانک مرکزی بشه 1.700 اینطوری بانک مرکزی به راحتی می تونه دلار تهیه کنن در اختیار همه قرار بده ولی اینها خواستن روی 1.200 نگه دارن که شکت خورد
هر قیمتی بالای 1.700 الی 1800 موفق خواهد بود به نظر من اگه 1900 هم از بانک مرکزی تهیه کنی باز به صرفه هست نه این که صبح سرور تمدید نکنی بخوای شب انجام بدی 150.000 تومان فرق کنه
عزیز از کجا تهیه کنه، پول نفت فعلا با دلار پرداخت نمیشه، با طلا، روبل و ... داره پرداخت میشه به مسافر و تاجر و دانشجو بدن میبره خارج از کشود و دیگه برنمی گرده، صادرات کننده های امروز هم که کلا دستکاری میکنن و 100 دلار داشته باشن 50 تاش به زور میاد داخل ایران. نرخ مرجع رو که ببرن بالا اگر نتونن مدیرت کنند میره رو 2500 و اگر مدیریت خوب صورت بگیره و دوباره بتونن ارز تخصیص بدن به موارد فوق الذکر رو حدود کمی بالاتر از نرخ ارز مرجع میتونن کنترل کنند.
-
این دلار نیست که گران میشه، هنوز دلار به نسبت بقیه چیزا در کشور گران نشده، این پول ماست که داره نابود میشه! اجاره خانه ها را در تهران ببنید! قیمت آپارتمان های تهران را ببینید! دستمزد کارگران ساختمانی را ببینید! نان را هم که می بینید! طلا را ببینید!
راستی اصلا فهمیدید سکه هایی که ثبت نام 4 ماهه و 6 ماهه و 8 ماهه کردند به کجا ختم شد و چقدر به مردم سکه دادند؟
-
آقا جان من . اصلا یک کلام ! ما چیزی به نام اقتصاد نداریم !
کشور های اروپایی تا دیروز ریاضت اقتصادی بودن و نابود شدن ! حالا ما مقاومت اقتصادی داریم ! چیزی که از امروز خارجی هارو هم به این نام میخونند اقتصادشونو. چرا چون قدیم خود خارجی هارو می گفتن داغون حالا میخوان بگم ما داغون نیستیم ×
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
عزیز از کجا تهیه کنه، پول نفت فعلا با دلار پرداخت نمیشه، با طلا، روبل و ... داره پرداخت میشه به مسافر و تاجر و دانشجو بدن میبره خارج از کشود و دیگه برنمی گرده، صادرات کننده های امروز هم که کلا دستکاری میکنن و 100 دلار داشته باشن 50 تاش به زور میاد داخل ایران. نرخ مرجع رو که ببرن بالا اگر نتونن مدیرت کنند میره رو 2500 و اگر مدیریت خوب صورت بگیره و دوباره بتونن ارز تخصیص بدن به موارد فوق الذکر رو حدود کمی بالاتر از نرخ ارز مرجع میتونن کنترل کنند.
طلا رو نمی شه دلار تبدیل کرد ؟ اگه طلا کمی پایین بدی به راحتی تبدیل می شه نمی شه ؟ من هم همین جا اشاره کردم بانک مرکزی 1.200 نداره دلار بده خوب ولی 1.800 با 1.200 زمین تا آسمون فرق می کنه هزار راه کار می شه داد برای این اختلاف قیمت دوم وقتی بانک مرکزی به من مراجعه کننده بدون هیچ محدودیتی دلار بده چرا قیمت بره روی 2.500 ؟ نهایت بیرون از بانک دلار برار نرخ حواله و... 100 تومان گرون تر از بانک باشه .
حالا شما گفتی طلا بدختی ما همنی طلا رو هم نداریم اگه بود سکه های پیش فروش رو می دادند .
-
با این وضع چطور هنوز بعضی ها وی پی اس فروششون ار 7 یا 8 تومان شروع میشه ؟:d
-
همین الان پرداخت زدیم با دلار 2320 تومان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lived
همین الان پرداخت زدیم با دلار 2320 تومان
ما که طبق برنامه ریزی قبلی از 5 شنبه افزایش قیمت در هاست ها خواهیم داشت.
-
ما همیشه به نسبت افزایش داشتیم و این روندهم ادامه میدیم . لااقل ضرر نمی کنیم . خوشبختانه مشتریها هم این مورد درک میکنند
-
حالا همش بیایید آفر بدید با تخفیف تا مشتری ها عادت کنن به این آفر ها و قیمت های پایین.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PerSianSerVerS
حالا همش بیایید آفر بدید با تخفیف تا مشتری ها عادت کنن به این آفر ها و قیمت های پایین.
اینطوریا هم نیست. دیروز یک مشتری جدید تماس گرفت و هاست می خواست. وقتی گفتم مثلا هاست 1 گیگ هست 60 هزار تومان تعجب کرد! گفت الان دارم به ایران هاست 400 هزار می دهم چرا مال شما انقدر ارزونه..... حالا بیا توجیه کن دلیل ارزونی رو.....
تازه قیمت ما نسبت به خیلی همکارن اینجا گران هم هست!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
اینطوریا هم نیست. دیروز یک مشتری جدید تماس گرفت و هاست می خواست. وقتی گفتم مثلا هاست 1 گیگ هست 60 هزار تومان تعجب کرد! گفت الان دارم به ایران هاست 400 هزار می دهم چرا مال شما انقدر ارزونه..... حالا بیا توجیه کن دلیل ارزونی رو.....
تازه قیمت ما نسبت به خیلی همکارن اینجا گران هم هست!!
منظور من مشتری هایی هست که از این فروم دنبال وی پی اس میگردن.
-
هکماران عزیز بی خودی خودتون رو خسته نکنید
تنها راه موندن تو این کار و ( ورشکست نشدن ) بالا بردن تدریجی قیمت ها به نسبت قیمت ارز هست
اگه بخوای بشینید این ماه گرون نکنید و بگید ماه دیگه گرون می کنم .
مطمئن باشید ما آبنده باید از جیپ پول سرور رو پرداخت کنید
درسته زمانی که گرون می کنید بعضی از مشتری هاتون بپره .
ولی دوام کاریتون بالا می ره و می تونید تو این کار پایدار بمونید
-
توصیه به افزایش قیمت سرویس به اندازه کافی که باید میشد ، شد.
حالا هر کی دوست داره گرون میکنه ، هر کی دوست نداره گرون نمیکنه. اونی که کرد نتیجه رو میبینه و اونی که نکرده دودش تو چشم خودش میره!
برای افزایش قیمت آقایون یک راهنمایی کنم که احساسی افزایش ندید
بهترین روش افزایش قیمت به شکل زیر هست
ابتدا هزینه سرویس ماه قبل رو ببینید مثلا رم 256 ماهیانه 10 تومان میدادید و اون موقع مثلا دلار 2000 تومان بود . یعنی در واقع رم 256 را شما 5 دلار میفروختید.
حال نرخ امروز دلار 2350 تومان هست. 5x2350=11750 تومان
نرخ جدیدتون به این شکل محاسبه میشه که ضرر نکنید!
البته نرخ ارز رو پیشنهاد میدم روی 2500 تومان الی 2600 تومان حساب کنید که باز پس فردا نرخ بالاتر رفت دوباره افزایش قیمت ندید.
-
قیمت دلار میاد به حالت قبل، شک نکنید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
کدوم قبل ؟!
4 روز پیش یا 8 ماه پیش ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
حالت قبل یعنی چقدر؟؟؟؟بعد شما نظر کارشناسانه معتبر دارید؟
اگر دارید بفرمایید خوش حال میشیم ما هم اطلاع پیدا کنیم
ولی اون طور که مشخص شده دلار دولتی 1226 به 1700تبدیل میشه.
ولی باز شما بفرمایید ما در جریان باشیم
-
سلام
جزو محدود کشور هایی هستیم که بیش از 95% هاستینگ های اون فقط به ایرانی ها سرویس میدن . کمی به هندی ها و پاکستانی ها نگاه کنید ! چون برای خرید سرور ها از دلار استفاده میکنید با این وضع بازار بهتره دلار در بیارید ! کاری که خیلی سال قبل باید میشد که تمام سایت های هاستینگ نسخه انگلیسی و درگاه های بین المللی داشته باشند . توی چند تا فروم خارجی آفر بذارید ضرر نداره :)
فقط ایران هست که انقدر سعی میکنه ارز رو از کشور خارج کنه !!! سعی کنید فروشتون رو به سمت بازار های بین المللی بکشونید . کار آسونی نیست .
این قیمت نرز چند روز اخیر هم تب قیمت هست که میخوابه . دوباره میاد زیر 2000 اما اون قیمت ارز پارسال رو باید فراموش کنیم :دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirlord
سلام
جزو محدود کشور هایی هستیم که بیش از 95% هاستینگ های اون فقط به ایرانی ها سرویس میدن . کمی به هندی ها و پاکستانی ها نگاه کنید ! چون برای خرید سرور ها از دلار استفاده میکنید با این وضع بازار بهتره دلار در بیارید ! کاری که خیلی سال قبل باید میشد که تمام سایت های هاستینگ نسخه انگلیسی و درگاه های بین المللی داشته باشند . توی چند تا فروم خارجی آفر بذارید ضرر نداره :)
فقط ایران هست که انقدر سعی میکنه ارز رو از کشور خارج کنه !!! سعی کنید فروشتون رو به سمت بازار های بین المللی بکشونید . کار آسونی نیست .
این قیمت نرز چند روز اخیر هم تب قیمت هست که میخوابه . دوباره میاد زیر 2000 اما اون قیمت ارز پارسال رو باید فراموش کنیم :دی
ما از خدامونه امیر جان.
ولی با این وضعیت تحریم نمیشه زیاد مانور داد. همینجوریش هم با هزار ترس و لرز سرور خریداری می کنیم.
در کل برای ما ایرانیها در بازار بین المللی امنیت مالی وجود نداره.
-
نمونش همین رویال بانک آذربایجان رو پلمپ کردن حساب ما هم بلوکه شده معلوم نیست کی بتونیم پولمون رو پس بگیریم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AvalinHost
ما از خدامونه امیر جان.
ولی با این وضعیت تحریم نمیشه زیاد مانور داد. همینجوریش هم با هزار ترس و لرز سرور خریداری می کنیم.
در کل برای ما ایرانیها در بازار بین المللی امنیت مالی وجود نداره.
امنیتش زمانی برای ما فراهم میشه که یه دوستی یا آشنایی اونر آب داشته باشیم که از شبکه سر دربیاره
الان همکاران یا دوستانی هستن که به این نوع شیوه کار می کنن
و ما شاشید نتونیم در سطح بین المللی کار کنیم ولی به همین ایرانش راضی هستیم
ولی اگه قیمت های ارز به ما اجازه بده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirlord
سلام
جسارت به همکاران نباشه ...
اینجا سرویس دهنده های ما کجای کارن ، دنیا کجا
اینجا هرکسی که می خواد سرویس دادن رو یاد بگیره اولش میره کانفیگ میکروتیک و nttac و امثال این موارد رو یاد میگیره ، درخواست های جهانی اینظور نیستند
اکثر سرویس دهنده های ما متاسفانه فقط و فقط به فکر کسب درآمد هستند (به هر قیمتی) واقعا جای تاسف داره که هیچ رقابتی در سطح جهان نداریم
بنده شخصا از 1 سال پیش تا چند ماه اخیر در حال تحقیقات برای یک مورد مشابه بودم که متاسفانه نتایج اصلا خوشایند نبود
تفاوتی هم نداره ، چیزی که در حال حاضر وجود داره اینه که این نوسان ارز باید بر روی قیمت نهایی که مشتریان قراره تهیه کنند تاثیر بذاره ، سرویس دهنده اینجا وظیفه مقابل با طوفان ارز رو نداره و این ضرر باید همه گیر باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirlord
سلام
شما باید یه نفر رو اون ور آب داشته باشین حداقل بتونید درگاه بگیرین ...
80% هاستینگ های ما اصلا زبان انگلیسی بلد نیستن چه برسه به بازار یابی و ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asrhosting
80% هاستینگ های ما اصلا زبان انگلیسی بلد نیستن چه برسه به بازار یابی و ...
آی گل گفتی مشکل همه ما ایرانی ها زبان انگلیسی هست والا به کاری کردن که ما از زبان انگلیسی متنفر باشیم ولی زبان عربی فول
-
افزایش نرخ ارز مرجع که برای کالاهای اساسی و ... هست منتفی شده...
قرار هست از طریق بورس ارز که وعده داده شده تا آخر مرداد راه اندازی بشه ...ارز آزاد به صورت شناور و روزانه بر اساس عرضه و تقاضا نرخ گذاری بشه. اونم توسط بانک مرکزی نه دلال ها و صرافی ها !!!
منتظر جنگ بین صرافی ها و بانک مرکزی باید بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirlord
سلام
درگاه گرفتن مگه الکیه پسر !
95% وقتی کار هاستینگ رو با 250 هزار تومن شروع میکنن چه طوری می خوان وارد بازار بین المللی بشن ؟
-
قیمت های رو بیشتر کنیم 50% مشتری ها می پره
اگه 50% بپرن بیشتر از اونی که بخوایم گرون کنیم ضرر می کنیم
روز به روز داره بالاتر میره