مشخصات تمامی 4 سرور جدید هلند در صفحه ی اول تاپیک قرار داده شد
1- مشخصات فنی خود سرور
http://img4up.com/up2/64535208416646753067.jpg
2- مشخصات Raid نصب شده بر روی سرور ها:
http://img4up.com/up2/63844233217093088510.jpg
نمایش نسخه قابل چاپ
مشخصات تمامی 4 سرور جدید هلند در صفحه ی اول تاپیک قرار داده شد
1- مشخصات فنی خود سرور
http://img4up.com/up2/64535208416646753067.jpg
2- مشخصات Raid نصب شده بر روی سرور ها:
http://img4up.com/up2/63844233217093088510.jpg
سلام
اینم سرعت دانلود از یک لینک دانلود دیگر از Leaseweb:
http://img4up.com/up2/55300066003082866923.jpg
سلام ! سوالاتي برام پيش اومده لطفا جواب بديد
آيپي نمونه براي پينگ
دسترسي به vSphere
من ويندوز سرور 2008 آر2 سرويس پك 1 ميخواهم كه از صفر نصب شده باشه و تمپليت نباشه ، امكانش هست؟
با اين مشخصات قيمتي كه ميتونيد بديد چقدر ميشه؟
هارد 100 گيگ
تعداد هسته 4
رم 2 گيگ
پهناي باند نامحدود
پورت 1 گيگابيت
آيپي 1 عدد
98% ظرفیت مفید ! سرورهای هلند تکمیل گردید.
فقط سرویس های کمی موجود هستش .
ظرفیت تمامی سرویس های هلند تکمیل گردید
موجودی: آلمان و فرانسه
NL-512-30gb موجود دارین؟
اگه هست میخوام
پورت ها رو می بندید ؟!
جهت نصب C*C*P*r*o*x*y پرسیدم و استفاده از ....
پورت 50 - 80 می خوام باز باشه امکانش هست ؟!
یک سرور NL1024-50gb امروز صبح سفارش دادم !!
سلام
تو تاپیک اعلام کردیم ظرفیت تکمیله ولی الا 24 ساعت گذشته یا 48 ساعت از متن ما در تاپیک ممکنه جا باز شده باشه !
1- ایا تیکت زدید جهت استعلام خرید؟
2- ایا وقتی سفارش تکمیل کردید گزارش دادید چون ایمیل به صورت خودکار ارسال میشه که حتما واحد فروش رو مطلع کنید که سفارش جدید ثبت شده
در صورتی که مشکلی وجود داشت حتما بنده رو مطلع کنید تا بررسی های لازم رو انجام بدم
پورت 80 که از کار بیفته که هیچ سایتی باز نمیشه از وب سرور اپاچی یا iis ;) ! هیچ پورتی اینجا بسته نیست ، پورتها همگی باز هستند و هر پورت روی سرویس خود مشتری بسته میشه ونه برای همه
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
قابل توجه مشترکین محترم: سرور جدید بسیار پرقدرتر از همه سرورهای قبلی از هلند در راه است، اولویت با مشترکینی هستش که قبلا رزررو کرده بودند و در حال حاضر 30% منابع این سرور به فروش رفته است.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
واقعا تایید میشن
من دو تا سرور دارم که واقعا راضی هستم
اینم یه اسکرین از دانلود که رو سرور داشتم که از rapidshare هست
فایل پیوست 8937
لایک novinvps
سلام
خوشحالم که دوستان راضی هستند
سرور جدیدی از هلند به زودی اضاف میشه که یک سر و گردن از بقیه هلند ها بالاتره !
سلام
همینطوری که قبلا اطلاع رسانی شده بود که :
بالاخره حاضر شدنقل قول:
سرور جدیدی از هلند به زودی اضاف میشه که یک سر و گردن از بقیه هلند ها بالاتره !
آدرس تاپیک
http://www.webhostingtalk.ir/f15/60151/
سلام
سرور جدیدی اضافه شد
دوستان که منتظر بودن درخواستاشون ارسال کنند
دوستان این سرویس ها دارای سرعت قابل ملاحضه ای مباشند به خصوص کارکرد به واسطه هارد پرسرعت
کیفیت سرورها خوبه ولی پشتیبانیشون واقعا مزخرفه
با سلام من سفارش دادمخواهشا امروز تحویل بدیدتست کنیم ببینیم چطوری که این همه تعریف کردید و در صورت رضایت همینجا عنوان میشه ممنونم
سلام
روزی میز کاری سفارشات زیادی هست نمیدونم برای شما تحویل داده شده یا خیر
امیدوارم رضایت داشته باشید
در صورتی که مشکلی داشتید حتما تیم پشتیبانی رو مطلع کنید.
@ shingo: اقای خدایی ، فکر نمیکنم شما مشتری ما هستید ولی اگه هستید خوشحال میشم شماره کاربریتون ارسال کنید تا بررسی کنم به چه دلیل این مشکل پشتیبانی داشتید
هرچند حدس میزنم از چی میتون باشه !سلف منیج بودن سرویس ها ! که این از ابتدا تا انتها اعلام شده سرویس ها سلف منیج هستند غلی رغم اینکه بارها اعلام شده ولی باز بعضی مشترکین فکر میکنند...
دوستان اگه انتقادی بود به واسطه اینکه تیم پشتیبانی از همین انجمن استخدام شدند و انجمن های مجاور به جز 3 نفر که ا نزدیک دسترسی به هم داریم ممکنه تخلفاتی صورت هم بگیره
حتما
1- اینجا ! از طریق پیغام خصوصی ، بنده رو مطلع کنند
یا
2- از طریق ادرس ایمیل info@novinvps.net هرگونه تخلف از طرف تیم پرسنل پشتیبانی ما مشاهده شده اطلاع بدند که رسیدگی بشه.
ممنون
من کاملا novinvps.com را برای ارائه پشتیبانی خوب و بموقع تائید می کنم
طبق تاپیک و دوستان که گفته بودند ما از ایشان یک سرور جهت تست خریدیم که در کمتر از 1 ساعت با در نظر داشتن سفارشات زیاد تحویل اینجانب شد.
در حالی که میکروتیک بود و الان نظرم عوض شد و میخوان برای من ویندوز نصب کنند .
البته سرعت سرور تست نشده که پس از نصب تست و اینجا عنوان می کنم
حرف اول خدمات رو پشتیبانی میزنه که این دوستمون novinvps.com از نظر من کارش خوبه و تا حالا که پشتیبانی بدی نداشته.
البته ممکنه اون آقا که انتقاد کرده دلیلی داشته که میتونه عنوان کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از خدمات خوب novinvps.com متشکرم
اقای محترم نصب os چه ربطی به سلف منیج بودن سرویس ها داره؟اونم واسه اولین بار؟ بالا رفتن دلار چه رابطه ای با هزینه 5 تومنی نصب os داره؟
واقعا پشیمون شدم.خلاصه جریانو میزارم انشالا این دوستمون بیان و من کاربران دبگرو از اشتباه دربیارن
من واسه ی اولین بار می خواستم os سرور و عوض کنم تیکت زدم و گفتن این کار 5 تومن هزینه داره بعد بهشون معترض شدمو گفتم چه خبره 5 تومن ایشون جواب دادن که دلار گرون شده
بعد به همکار دیگشون اومدن و گفتن ما واسه همه مشتریا رایگان نصب می کنیم شما مشتری نیستید و چون به همکار بنده معترض شدید باید 5 تومن بریزید تا نصب کنید
همه ی تیکت ها هم موجود هستش
NL-1024-50gb
فضای هارد دیسک : 50 گیگ
ترافیک : نامحدود
رم: 1 GB اختصاصی
سی پی یو: Xeon 3 core
پنل ریبوت : بله
سرویس های هلند کاملا مناسب برای تورنت و وارز می باشند
29,000 ماهانه
---
آیا از این سرویس موجود می باشد؟
سلام
1- سرویس سالم تحویل داده میشه و اینکه شما چه طوری خرابش کنید یا صحیح استفاده کنید به خودتون بر میگرده ! و بله ! هزینه دریافت میشه ! ریلود OS بارها اعلام شده که 5 تومان هزینه داره و اصلا ربطی به دلار نداره و اگه تیم پشتیبانی گفته به شما ، که واسه گرونی دلار هستش ! اشتباه کرده و شماره تیکت رو برای من به صورت پیغام خصوصی ارسال کنید برخورد میکنیم !
شدیدا چنین چیزی مثل گرونی دلار برای نصب reload تکذیب میشه ! و این بر میگرده به سیاست کاری ما که 5 تومان بابت ریلود دریافت میشه و نه به خاطر هیچ چیز دیگه ! + این قضیه که بالا اعلام کردید چون معترض شدید باید 5 تومان بدید شدیدا برخورد و تکذیب میشه !نقل قول:
بعد به همکار دیگشون اومدن و گفتن ما واسه همه مشتریا رایگان نصب می کنیم شما مشتری نیستید و چون به همکار بنده معترض شدید باید 5 تومن بریزید تا نصب کنید
حتما شماره تیکت هارو پیغام خصوصی کنید ! در صورتی که واقعا چنین عملی اتفاق افتاده من با پشتیبانی مربوطه جویا بشم چرا ؟ و به چه دلیل ؟؟
بچه بازی که نیست ، اگه کلکلی شده باشه بیان بگن حالا چون کل کل کردید 5 تومن بده !
برام تعجب بر انگیزه !
منتظر پیغام خصوصیتون هستم
با این اوصاف منصرف از خرید شدم صد رحمت به آقای هوشیار و تیمش ....نقل قول:
- ریلود OS بارها اعلام شده که 5 تومان هزینه داره و اصلا ربطی به دلار نداره
بله شما حق انتخاب دارید و اصلا جای هیچ موردی نیست شما باید قوانین مارو بخونید و بعد اقدام به خرید کنید ! یعنی شما نخونده خرید میکردید درسته؟ پس بهتر که خرید رو انجام ندادید که بعدا با مشکل مواجه نشید ! قبل از خرید حتما ! مفاد قرارداد رو با دقت از هر شرکتی بخونید ، چون هر شرکت/ تیم قوانین خاص خودشو داره .
2 اپشن داریم:نقل قول:
14: تمامی سرویس ها UNMANAGED میباشند بدین گونه که در صورت خرابی سرویس توسط مشترک به مشتری کنسول داده میشود و سپس میتواند نسبت به رفع مشکل خود به راحتی اقدام نماید.
1- کنسول میدیم مشتری خودش ریلود کنه
2- با دریافت هزینه انجام میشه
من الا در تاپیک هم اینجا یعنی ، مینویسم که 5 تومن هزینه در بر داره مشتری ازاده که بتونه قوانین رو قبول کنه که بخره یا نخره :54:
سلام
لطفا ایپی جهت تست پینگ ارسال کنید
سلام به همه دوستان
من به عنوان کسی که حداقل یه 10 ماه (تا امروز) هست که از سرور های این شرکت استفاده کردم انصافا کیفیت خوبی داشته
ولی یه چندتا مشکل کوچیک داشته که اونم شاید دست خودشون نبوده و اون این بوده که سرور هاشون رو تغییر میدادن ( از هلند به انگلستان ، از انگلستان به آمریکا ، از آمریکا به فرانسه ، و این آخری هم از فرانسه به هلند :-w )
که ما هی مجبور بودیم 70 گیگ رو هی بکاپ بگیریم :65:
بهرحال تا این آواخر که قیمت رو بردید بالا ( 15 ---> 24) دیگه دیدیم مقرون به صرفه نیست برای ما( چون ما کار تبلیغی نداشتیم)
خلاصه کلام فکر کنم برای کسایی که دنبال یه سرور خوب و با کیفیت باشند گزینه مناسبی باشه
انصافا پشتیبانی های خوبی هم داره ( سریع و به موقع)
یا علی
سلام محمد حسین جان
فکر کنم سو تفاهم شده تنها انتقالی ما از انگلستان به هلند بوده اونم یکی از سرورها
و اگر نه اصلا جا به جایی نه تنها صورت نگرفته،بلکه از همه کشورهایی که ذکر کردید اگه
تو سایت نگاه کتید ما سرویس میدیم
شاید مشکلی داشتید که فقط سرویس شمارو جه به جا کردن?
چون ما با مشتری هنیشه همکاری میکنیم، مثلا از امریکل سرویس داره ابیوز میاد spam
به جای اخراج ، اونو به سرورهای که گیر نمیدن از دیگر کشورهایی که داریم انتقال میدیم.
این کار شاید از نظر همکاران حرفه ای نباشه و کاربر رو طبق قوانین باید اخراج کرد چون میتونه بعدا دردسر درست کنه
ولی ما تا جایی که بشه همکاری میکنیم، حتی شده انتقالش میدیم
بازم ممنون
پیروی حرفتون در مورد افزابش قیمت: سرویس ها فقط 5 تومن افزایش قیمت دادیم
اونم بعد از 2 ماه! که دیگه ضرر میلیونی میکردیم
هرچی صبر کردیم بیاد پایین نیومد ارز، بالاترم رفت...
به خصوص ما سرورهامون raid زده بودیم هزینشم گرونتره واسه ما.
فاکتور شما باید فوقش بشه 19 تومن اگه 15 تومان بوده
فکر کنم شما آقا حمید باشید
آقا من که چیزی نگفتم فقط گفتم سرور هاتون خیلی خوب بوده مخصوصا پشتیبانی ها
ولی در مورد جابه جایی ها هم اگه خواستید میتونید قسمت درخواست های حساب stranger.ir رو چک کنید
در ضمن سرور من هم توش کاری نمیکردم فقط یه سرور گیم بود
ولی الحق قیمتاتون از جاهای دیگه نسبت به کیفیت خیلی خوب بود
انشا الله 1 یا 2 ماه دیگه دوباره سرور ازتون میگیرم (فعلا مشغله کاری دارم ولی باز برای سرور های گیم مزاحم میشم)
بازم از توجه شما متشکرم
نه محمد جان من از نظر شما ناراحت نشدم :54:
من فقط اخرین تیکت رو تونستم ببینم که سرویس شما تموم شده بود ولی اقای کرمیان سرویستون رو باز کردند و اجازه دادند ، بکاپ انتقال بدید بدون دریافت هزینه
این روش کاری ما هستش که با مشتری کنار میایم یعنی عقیدمون بر این هستش که همین مشتری دوباره بر میگرده چون با خاطره خوب رفته .. در حالی که مطمئنم خیلی از همکاران هزینه میگیرن که ( باید این ماه رو تمدید کنید تا باز بشه مجددا )
خوشحالم که راضی بودید
سلام این پلن سفارش داده شد
NL-1024-50gb
امیدوارم پشتیبانی و مشتری مداریتون مثل آقای محمد طهماسبی با نام کاربری aph باشه
تا زمانی که ایشون سرویس ارائه میکردن اینقدر پشتیبانی و اخلاقشون عالی بود که حتی به فکر آدم هم نمیرسید که بخواد از شخص دیگه ائی سرویس بگیره
امیدوارم سرویس های شما هم به همین شکل باشه
موفق باشید
هارد اضافه قیمتش چند هست ؟
سلام
اگه سفارش دادید حتما یه تیکت به واحد فروش بزنید که از قلم نیفته
و در مورد پشتیبان ما همیشه سعی کردیم با مشتری تا جایی که بتونیم کنار بیایم حتی افزایش قیمت ها هم 1 ماه صبر کردیم شایدم 2 ماه ! که دیدیم نه... ضرر چند میلیونی کردیم و اصلا پایین نیومد.
من از سرویس هایی که این سری تهیه کردیم بسیار مطمئنهستم از لحاظ کیفیت که اگه دقت کرده باشید هرجا افر دادیم با جرات ! تضمین کیفیت دادم ! به طوری که سرویس ها اینقدر خوب وسریع و روان کار میکنند که مشتری اصلا احساس پشتیبانی نخواهد کرد ، مگر خودش دستکاری خاصی انجام بده که اونم به درخواست مشتری کنسول مجانی داده میشه هر وقت که بخواد.
از قیمت هاش دقیقا حضور ذهن ندارم با واحد فروش تماس بگیرید: sales@novinvps.net
ولی احتمال میدم 100 گیگ 10 تومان باشه
ای بابا جای من خالیه پس!!!!!!!!!!!!
منم 5 تا وی پی اس ازشون دارم که حدود یک سالی هست مشتریشون هستم. بله اگر بیشتر از یک سال نباشه کمتر هم نیست. همین نشون میده کیفیتشون و پشتیبانی خوب بوده که کل وی پی اس هام از جاهای دیگه کنسل کردم و اومدم نوین وی پی اس و یک سالم هست مشتریشون موندم. دیگه من میشم ملاک کیفیت خوب نوین :دی
من خیلی وقت نیست ازشون سرور میگیرم (3ماهه)ولی انصافا پشتیبانیه خوب و به موقعی دارن ♥
کیفیت سرور ها هم عالی هستند و سرعت خوبی دارند :-*
امیدوارم همینطور پیش بره و حتی بهتر هم بشه :)
من الان از سرور هلندشون استفاده میکنم خیلی خوبه در نگاه کلی اگه سرور خوب , پشتیبانیه قوی و قیمت مناسب میخواین novinvps بهترین گزینه است :105::113:
بزن دست قشنگرووو =D>:d
بنده هم یک سفارش وی پی اس ثبت کردم
قبلا ازشون سرویس داشتم و خداییش راضی بودم امیدوارم اینبار هم مثل دفعه قبل باشه
خدایی قابل تائید هستند
بنده سرور مجازی 2 تا از ایشان دارم که سرعت دانلود در سرور بین 80 تا 97 مگابایت هست
امشب هم قصد دارم یه سرور از امریکا بگیرم
البته امیدوارم این تعریف ها و تشکرهای که از نوین وس پی اس می شه موجب کیفیت در این حد و یا بالاتر بشه و موجب رضایت مشتریان مثل من بشه
خدایی ممنونم