لطفا پست پاک شود ---
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا پست پاک شود ---
خوشمان آمد :d
خیلی عالیه سعید جان، یه حرکت نوینه که خیلی وقته متاسفانه تو ایران نمیبینیم
یه مشاهده سرسری کردم، لازم دیدم چند نکته رو ذکر کن. هر چند خودتون استادید
1. درگاههای بانکی رو به این صورت گسترش بده:
بانک ملت - بانک پارسیان - بانک پاسارگاد - بانک اقتصاد نوین - زرین پال - پی لاین - پارس پال
این موارد بیشترین استفاده رو دارن، طبق چیزایی که من دیدم.
2. قابلیت اس ام اس رو حتماً تو این ورژن اضافه کن، حتی اگه شده فروش و ارائه سرویس به تعویق بیوفته.
سامانه های اس ام اس مختلفی داریم، سعی کن با 4 5 تا از پر کاربردهاش ست کنی. مثل سیستم محسن داوری (زرد مشهور :دی)، نوین پیامک، ... (کرجیه معروف، اسمشو یادم نیست) + چند مورد دیگه که حضور ذهن ندارم. (پیر شدیم رفت!)
3. ماژول های مورد نیاز هم برای سیستم های کلاینت منیجر بنویس، مثل Whmcs یا Freer
البته نگاه نکردم ببینم IBSMG این قابلیت رو داره یا نه، اگه داره که چیز لق Whmcs و بقیشون :دی
فعلاً همینا، اگه موردی به ذهنم رسید حتماً ارجاع میدم.
در آخر بگم که اینا نظر شخصی منه (به عنوان یه کاربر ساده) ممکنه اشتباهات یا نا منطقی های در اون باشه :)
:53:
پنتست هم خواستی در خدمتیما :d
اس ام اس رو روش کار کن، یا اینکه کم کم ماژول هاش رو اضافه کن. نه اینکه بذاری ورژن به ورژن یه سری امکانات اضافه کنی. تاثیر ماژول ماژول بیشتره :) دیدم که میگم.
درگاه بانکا فراموش نشه
این سی سی پروقسی و سوسک و موسک و این تکنولوژی های جدید که بچه مدرسه ای ها تو تابستونا ازش به عنوان تجارت الکترونیک استفاده میکنن هم غافل نشو :d
یا ماژولارش کن یا به سیستمت اضافه کن. فکر کنم یه جا نوشته بودی فعلاً نداره. یادم نی کدوم پسته و حسشم نیست نگاه کنم :d
عرضم خدمت شما که، الان دیگه حس تایپ نیست و اگه خدا بخواد میگیریم میخوابیم. اگه هم خدا نخواد یه صبحونه میزنیم و میریم دنبال کار و زندگی :d
تا حوصله ی بعدی بدروووود، خدافس :d
فعلا خدا نگهدار - اومدی آیدیمو اد کن hostwz
فرستنده دات کام هم اضافه کنین لطفا
سلام و خسته نباشی
خیلی جالبه . واقعا کار خوبیه. من که کلی خوشم اومد. اگه کامل بشه من خودم یکی از مشتریاتم.
نظرتون چیه که امکان نمایندگی هم بهش اضافه بشه ؟
البته این امکانات اضافی رو می تونید به صورت ماژول اضافه کنید و هزینه اضافی بگیرید.
موفق باشید
خیلی ممنون از نظر خوبتون. راستش فعلا سیاست های کاریمون به صورتیه که بیشترین امکانات رو با کمترین قیمت در اختیار مشتری قرار بدیم برای همین فکر نمیکنم فعلا به سمتی بریم که بخوایم نسخه های مختلف رو با قیمت های مختلف به کاربر بدیم. بلکه تلاشمون اینه که بیشترین امکانات رو در اختیار مشتری قرار بدیم. امیدوارم روزی هم نیاد که بخوایم به سمتی بریم که به جای پیشرفت پروزه فکر درآمد زایی بیشتر باشیم. البته پروژه های اینطوری اگه طرح تجاری درستی نداشته باشند شکست میخورن ولی فعلا طرح تجاری ما بیشتر روی کیفیت و امکانات مانور میده تا بخواد سود بیشتر رو توجیح کنه.
در رابطه با چند گروهه بودن هم فکر شده ولی تو این نسخه اعمال نشده انشاالله اگه نتیجه بگیریم تو نسخه های بعد اضافه میشه چون چیزی که طراحی کردیم خیلی بزرگ بود و سنگ بزرگم نشانه نزدن. البته امکاناتی در این نسخه وچود داره که نیاز شما رو برطرف میکنه ولی اون چیزی که توی ذهن ما هست که مطمئنا همرو رو شگفت زده میکنه از نسخه بعد به سیستم اضافه میشه.
ممنون از زحمات شما. مطمئنا همینطوره که می گید و به همه چیز فکر کردید که تصمیم به راه اندازه همچین پروژه ای گرفتید. و خودتون آینده ی کاری خودتون رو با در نظر گرفتن چیزایی که تو ذهنتون هست بهتر می تونید بسنجید.
همونطور که دوستمون گفتند اگه ماژول فرستنده رو به صورت درست بدون باگ اضافه کنید خیلی خوب میشه .
آیا امکان دیدن مدت اعتبار اکانت وجود داره ؟
موفق باشید
ممنون از پاسختون
ما تمام دروازه های پرداخت رو چک کردیم و آنهایی که امکان اضافه کردن داشته باشند رو به صورت رایگان اضافه میکنیم.
در رابطه با مدت اعتبار هم هم کاربر این امکان رو داره که مدت اعتبار اکانت رو ببینه هم مدیر البته مدیر امکانات ویژه دیگه ای هم داره مثلا میتونه لیست پرداخت هایی که برای اکانت انحام شده اعم از ثبت و یا تمدید رو هم ملاحظه کنه. علاوه بر این ها در صورت فعال کردن سیستم ارسال اس ام اس میتونید تنظیم کنید که قبل از اتمام اکانت پیامکی برای کاربر ارسال بشه که اکانتش رو شارژ کنه
دوستان ۸ دروازه پرداخت اضافه شد
1 - زرین پال [افزوده شد]
۲ - پارس پال [افزوده شد]
۳ - بانک ملت [افزوده شد]
4 - بانک اقتصاد نوین [افزوده شد]
۵ - بانک پارسیان [افزوده شد]
۶ - پی لاین [افزوده شد]
7 - تک پرداخت [افزوده شد]
8 - بانک سامان [افزوده شد]
دروازه پرداخت فرستنده و جی پال به علت عدم استفاده از وبسرویس و یا نیاز به کتاب خانه های خارجی امکان اضافه شدن نداشتن
ممنون از زحمات شما.
اما به نظرم بیشر کسایی که قرار باشه از سیستم شما استفاده کنند. درگاه فرستنده مورد نیازشون هست....
اگه بتونید این درگاه رو اضافه کنید خیلی خوب میشه..
درسته ولی سلامت سیستم هم اهمیت داره.
دوستانی که سرویس پیام کوتاه ارائه میدن و تمایل دارن سریسشون به صورت رایگان به سامانه اضافه بشه لطفا تو تاپیک زیر اعلام کنند
http://www.webhostingtalk.ir/f118/54052/
دوستان نسخه دمو بروز شد. امکانات جدید رو میتونید مشاهده کنید.
نرم افزار در حال تست است . در صورت مشاهده خطا لطفا گزارش کنید.
در صورتی که ایده ای به ذهنتون خطور کرد مشتاقیم تا ایده شمارو قبل از ارائه نسخه تجاری به سیستم اضافه کنیم.
با تشکر
سلام . مرسی از حماتت.
من یک خطایی دیدم در موقع افزایش اعتبار. یعنی وقتی می خوای به صورت آنلاین اعتبار رو افزایش بدی بعد از این که مبلغ رو وارد می کنی این خطا رو می ده.
شماره خطا :: 8
پيام :: Undefined index: amount
فايل :: /home/ibstyu3/domains/ibsmg.ir/public_html/demo/scripts/gateways/zarinpal.php
خط :: 15
انگلیسی هم بهش اضافه کنیدنقل قول:
در صورتی که ایده ای به ذهنتون خطور کرد مشتاقیم تا ایده شمارو قبل از ارائه نسخه تجاری به سیستم اضافه کنیم.
دوست خوبم مرسی که اطلاع رسانی کردی. راستش هنوز درگیر طراحی بخش های جدید هستم و خطایابی انجام ندادم چون ممکنه با توجه به طراحی بخش های جدید بخش های قدیمی تغییر کنن. البته کار طراحی تموم شد و آخرین بخشی که مد نظر بود انتقال اکانت بین کاربرا بود که با موفقیت به سیتم افزوده شد اگه خدا بخواهد از این به بعد سیستم رو از لحاظ صحت عملکرد مورد بازبینی قرار میدم و اگه مشکلی نباشه نسخه ۱ ریلیز میشه.
نسخه دمو بروز شد
بخش راهنمای سایت و بخش امکان تعیین مجوز های دسترسی برای کاربرانی که به عنوان مدیر انتخاب میشوند به بخش های پنل مدیریت به سیستم اضافه شد
خوب بالاخره برنامه به صورت فاینال در اومد و تمام بخش های مورد نیاز بهش اضافه شد.
وب سایت فروش لایسنس هم با توجه به نیازمندی های خودش بالا اومد.
طی ۲ روز آینده نرم افزار تست میشه و اگه مشکلی نباشه انشاالله شروع به کار میکنیم.
خواستم از تمام دوستانی که تو طراحی پروژه با ارسالده ایداه هاشون کمک کردن تشکر کنم.
سلام. ممنون از شما بابت تمامی تلاش هاتون.
خسته نباشید.
اخیرا سایت فرستنده امکان جدیدی رو اضافه کردند و گفتم شما رو در جریان قرار بدم تا ببینید می شه با یان امکان جدید پلاگین پرداخت فرستنده رو اضافه کنید یا خیر.
برای دیدین این امکان به این سایت مرجعه کنید : Ferestande API
موفق باشید
ظاهرا مشکلی برای استفاده نیست . انشاالله به سیستم اضافه میشه
با سلام خدمت شما دوست عزیز اخرین تحولات رو میگین بلاخره فروش شروع شده یا نه؟
با سلام
سرویس آماده ارائه بود ولی چند نفر از دوستان درخواست هایی دادن که طبق بررسی قرار شد تو همین نسخه ۱ ارائه بشه که به شرح ذیل میباشد :
۱ - مدیریت کامل اکانت ها توسط مدیر کل از طریق پیامک و بدون نیاز به اینترنت ( هنگامی که دسترسی به نت ندارند )
۲ - گروه بندی کاربرا و اهداء مجوز به گروه های جهت دسترسی به بخش های مختلف سایت
۳ - گروه بندی تخفیف جهت اعمال گروهی تخفیف که در آینده اعمال تغییرات را راحت تر کند (با توجه به بالا رفتن تعدا کاربران)
۴ - امکان import کاربران از پنل ibs برای کاربرای قدیمی
و البته حدود ۶ ۷ مورد ریزه کاری که در حال انجام هستیم به زودی این موارد هم تو برنامه اضافه شه دوباره در خدمت هستیم.
خب اقا پس دو سه روز هم باید صبر کنیم؟
اگه امکان داره این برنامه به cc///prox*هم وصل بشه عالی میشه
بله باید صبر کنید. اونو مطمئن نیستم که به این سیستم به صورت گلوبال اضافه کنم فعلا و لی اگه شما اون شخصی بودی که فرستنده میخواستی به احتمال قوی به سیستم اضافه میشه
من نه فرستنده نمیخواستم
یه سوال الان من نمایندگی چیز پی /ان دارم خب که کنترل پنلش ibsngهستش اونو میشه وصل کرد به این یا باید نمایندگی نباشه سرور دسته خودم باشه؟
نسخه بعدی میگرم بزار فعلا مشکلات حل بشه
باید خودتون وی پی اس بگیرین . البته هزینه ای نداره هزینه وی پی اس و این نرم افزار در صورتی که از خودمون بگیرین حدود ماهی ۲۵ تومن میشه که پول ۴ ۵ تا اکانته
با سلام خدمت تمامی کاربران
در چند روز گذشته ، برای افزودن درگاه پرداخت اینترنتی جی پال ، به نرم افزار مدیریت ibsng ، با جناب parsspace بحث شد.
در نتیجه اعلام کردند که درگاه پرداخت اینترنتی ما هم ، بر روی این نرم افزار قرار داده خواهد شد.
موفق باشید
سلام .
دوستان این همون IBSng هست ؟
قیمتش چنده ؟ من قیمتش رو توی تاپیک ندیدم .
یه توضیحی بدین .
کار جالبی هست فقط اگه هزینه ماهیانه ش کم باشه عالی میشه
بلاخره این سیستم هنوز به فروش نرفته چی شد خبری نشده ؟
مبشه بگید هزینه راه انداری کامل چهقدر هست ست کردن با سرور مجازی و کلا هزینه ای که داره
میخواستم بدونم که این نرم افزار مدیریت چی شد؟
ببخشید باید وصل شه به ibsng?
نمیشه جدا خودش برای خودش کار کنه؟