خب از خودشون تعریف میکنن :) شما تاپیک زدید برای معرفی خودتون کسی چیزی بهتون گفت؟ :) متن امضای شما تبلیغ کار خودتون نیست؟ :)
کمی دست از این رفتار غیرحرفه ای بردارید لطفا ...
نمایش نسخه قابل چاپ
عذر میخوام از شما بعیده این حرف رو بزنید،
زدن تاپیک در مورد معرفی سیستم و صحبت درباره اون مسئله ای کاملا جدای از تعریف و تمجید از سیستم خود ادم هست، اونم در تاپیک دیگران
باز هم نوشتم رو در پست قبلیم تکرار می کنم که مشک آن است که ببوید، نه آنکه عطار بگوید. فکر می کنم اکثرا این مورد رو قبول داشته باشن.
در مورد امضای بنده هم قوانین وب سایت شما رو کامل خوندم و هیچ جای اون نوشته نشده که معرفی وب سایت شخصی در امضا خلاف قوانین هست و
در هیچ جای این بحث هم بنده تبلیغی پستی ارسال نکردم که تبلیغ سیستم مون باشه
فکر می کنم رفتار شما غیر حرفه ای تر باشه که هم اینطور فکر می کنید و صحبت میکنید،
ما و تمام کسانی که در Payline کار می کنند، برای تک تک کلماتی که در مورد سیستم خودمون و دیگرن به کار میبریم کاملا اصولی ، دور از توهین و تبلیغات بیهوده و توجیه شده عمل می کنیم.
کاربران میتونن قضاوت کنن که چه صحبت هایی غیرحرفه ای هست.
موفق باشید
آقا به من یه درگاه رو معرفی کنید که به چیز پی ان فروشا گیر نده و بتونن باش کار کنن.ممنون
منم از پي لاين دارم عالي هست
میتونید در تیکت مشکل تون رو مطرح کتید، اونجا برای رفع مشکل و پاسخ گویی در خدمتتون هستیم.
کسانی که از جی پال درگاه مستقیم گرفتند اگر میشه لینک سایتتون رو بگذارید تا ببینم به چه شکل هست
باسلام احترام
به همه عزیزان
عزیزان البته من یه کاربر معمولی سایت پی انلاین هستم
خدایش از تمام درگاه های اینترنتی بهتر و با انصاف تر هستن
و اینکه واقعا برخورد خوبی دارن
بهترین تبلیغ برای یه شرکت رضایت مشتری ها هست
و جای تاسف داره برای شرکتی که خودشون میان از خودشون تعریف میکنن
پرچم پی انلاین بالاست http://www.webhostingtalk.ir/avatars...ine=1331444422=D>
پی لاین برای -18 نمی گذاره عزیز
پی لاین عالیست ، من با ۳تا کار کردم ، این بهترین ه ، کیفیت خوبه ، سرعت پاسخ گویی و پرداختشون عالیست ،
ببخشید از بین درگاه ها کدوم درگاه ها مشکلی با فروش چیز پی ان ندارند ؟
و معتبر هم هستند ؟
لطفا معرفی کنید
ممنون
??????
کسی نیست معرفی کند ؟
فروش چیز رو نمیدونم اما تک پرداخت خیلی خوبه.پی لاین زیاد جالب نیست.جی پال هم کارمزد بالا میگیره
سلام کدوم ازین این در گاه ها رو میشه واسه چیز پ ی ا ن استفاده کرد ؟؟؟:109::106:
چیز پی ان کلا غیر مجاز هست هیچ درگاهی اجازه فروش نمی ده و بفهمند هم عواقب خوبی نداره
پارس پال!
http://www.shetab.biz
درگاه پرداخت اینترنتی مهر
این دو تا هستند که برای چیزپی ان فروش ها خیلی خوبه. دیگه اینکه واسه من پرداخت تا 3-4 روز داشتن و تا حالا مشکلی نداشتم. مسئولیتش با خودتون. نیاز به مدرک و کپی شناسنامه و این چیزا هم نداره
دوستان من تا حالا از پارس پال و شتاب درگاه داشتم
که پارس پال واقعا عالیه و یک درصد کارمزد میگیره
و واریزش حتی زیر یک ساعت هم بوده پایا
ولی حیف که خیلی گیر میدن
شتاب گیر نمیده ولی 3 درصد کارمزد میگیره
1000 تومان عشقی کم میکنه
500 کارت به کارت میگیره
و واریزش بین 2 تا48 ساعت میباشد (البته روزهای غیر تعطیل)
اگه کسی درگاهی مثل پارس پال یا پی لاین سراغ داره که گیر نده چی میفروشی لطفا بگه
سلام
پي لاين خدماتش بهتره
ولي زرين پال امن تر از همه هست براي واريزها
سلام کدومشون کمتر گیر میده برای *** می خواهم8-|
دوست عزیز تایپک قدیمی بالا نیارید!
بله همشون گیر میدن اگه بفهمن ناجور بد میشه براتون.
امکاناتی که پی لاین میده رو هیچ کدوم نمیدن ،
ضمن اینکه تصفیه حساب های پی در پیش هم برای کسایی که حجم گردششون بالاست یه امتیاز مثبت محسوب میشه
این رو هم بگم که اول از زرین پال استفاده میکردم و شدیدا ناراضی بودم ،
من نسخه NuSOAP ش رو که بررسی کردم اصلا استاندارد نبود و چند تا اشکال جدی داشت به نظرم.
ضمن اینکه با ماژول ثبت دامنه فراسو هم کانفلیکت داشت،
کلا با زرین پال حال نمیکنم
من هم زرین پال استفاده کردم هم پی لاین:هر دوتاشون عالی بودند ولی الان به جرات میگم پی لاین یه سرو گردن ازشون زده بالا :تا تجربه نکنید متوجه نمیشید.
با سلام من به پی لاین رای دادم ولی در این نظر سنجی درگاه های دیگه مثل زرین پال هم می تونست باشه .
سلام
من پارس پال استفاده می کنم خیلی هم راضیم
کارمزد نداره فقط بابت کارت به کارت کارمزد می***ه
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی،
هم اکنون درگاه پرداخت امن جـِی پـَل راه اندازی شد.
امکانات این درگاه ها به شرح زیر می باشد :
قابلیت اتصال به چندین بانک فقط با 1 فانکشن، تنها با تغییر بانک
انتقال مستقیم خریدار از فروشگاه به بانک
تایید 2 مرحله ای؛ ابتدا در سایت شرکت
ارسال فاکتور به ایمیل خریدار (در صورت وارد کردن ایمیل)
لینک و صفحه اختصاصی برای هر فاکتور
قابلیت پیگیری و مشاهده آخرین وضعیت و جزئیات کامل هر فاکتور
برگشت خودکار و هوشمند تراکنش های ناموفق، 144 بار در هر 24 ساعت (هر 10 دقیقه یکبار)
قابلیت تکمیل خرید تراکنش های نا موفق به صورت دستی توسط خریدار قبل از برگشت خودکار و هوشمند توسط سیستم (از طریق "تکمیل خرید" موجود در صفحه اختصاصی فاکتور)
و...
هم اکنون می توانید تجارت الکترونیک خود را بدون هیچ مشکل آغاز و یا ادامه دهید
ما همواره به فکر کنترل و مدیریت دقیق مشکلات و ایجاد راه حل ها رفع آنها برای فروشندگان و برای خریداران هستیم
منتظر درگاه های هوشمند، خودکار، اختصاصی، مستقیم و شخصی شرکت "یگانه دانه پیشرو" باشید
سلام
پارس پال هم درگاه خوبی هست فقط کمی دیر پول رو واریز میکنند
من تجربه کار با زرین و پی لاین رو دارم، ۱سال با زرین پال کار کردم، از همون روزهای اولی هم که پی لاین اومد من رفتم اونجا، زرین پال بخش زیادی فقط اسمش هست، پی لاین خیلی خوش برخوردتر و سریع تر هستند، و هرروز هم امکانات جدیدی ارایه می کنه. زرین موقع پاسخ گویی خیلی کلاس الکی میزارن.
با تمام احترامی که داریم ولی واقعا از زرین پال دل خوشی نداریم
پارسال یه درگاه ازتون خواستیم بگیریم برای وی آی پی اینقدر ازیتمون کردید که...........
شا نمیدونستید فرق چیز پی ان با وی آی پی چی هستش!!!!!
من هر پستی در رابطه با درگاه های بانکی میرم میبینم شما دارید خودتون از خودتون تعریف میکنید(:|
به دليل نظارت بالائی که روی زرين پال وجود داره، کارشناسای زرين پال موظف هستند محتوای سايت ها رو به طور کامل برسی کنن و در صورت تاييد درگاه پرداخت رو ارائه بدن.
سياست کاری زرين پال تسهيل پرداخت در کنار رعايت قوانين بانکی هست. در واقع سياست زرين پال اين نيست که به کاربرانی که از سر ناچاری نميتونن از بانک درگاه بگيرن به سمت زرين پال رو بيارن. بلکه هدف اين هست که کاربران با علاقه خودشون و برای بهبود کسب و کار خودشون از درگاه زرين پال (عموما در کنار درگاه های بانکی خودشون) استفاده کنن. همين موضوع باعث ميشه که معتبرترين شرکت ها و سايت ها در کنار درگاه های بانکی خودشون از درگاه زرين پال هم استفاده کنن.
مبین پال رو یکبار امتحان کنید . پائینترین کارمزد تا پایان سال 1392 فقط 0.5 درصد . درگاه پرداخت مبین پال - درگاه پرداخت مبین پال - Home MOBINPAL