-
پاسخ : فروش ویژه پکیج اموزش امنیت و مدیریت سرور
درود
دوست عزیز من پکیج ایشون رو ندیدم ولی با شناختی که از ایشون دارم میدونم اموزش ها کامل است و اگر شما این پکیچ را ساخته بودید بیشتر از اینها میدادید.
پکیچ ایران هک هم خوب است اموزش های اشیانه را در جم اوری کرده اند در چند دی وی دی البطه در گوگل سرچ کنید فکر کنم برای دانلود هم قرار داده اند.
بدرود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irihost
دوست عزیز من پکیج ایشون رو ندیدم ولی با شناختی که از ایشون دارم میدونم اموزش ها کامل است و اگر شما این پکیچ را ساخته بودید بیشتر از اینها میدادید.
دوست عزیز بنده فقط پیشنهاد دادم ! و قیمت گذاری نکردم که شما می گید بیشتر از اینا می دادین # متنی که نوشتم را مجدد بخوانید.
-
-
تمامی دوستان به من لطف دارن ! اما هر کسی واسه هر کاری که میکنه باید ارزش قائل باشه !
من هم ارزش کار خودم رو با قیمت پایین نیاوردم !
-
همه اموزش ها رو خودتون ساختید ؟
یعنی از هیچ فیلم اموزشی از بچه های اشیانه یا فیلمهای خارجی داخلش نیست ؟
-
فقط اموزش امینیت هست یا اموزش هک هم همراهش هست ؟
میشه باهاش هک رو خوب یاد گرفت؟
تا چه حد؟
-
در مورد ساخت فیلم ها و اموزش ها باید عرض کنم که همه فیلم ها که کار ما نیست ! بالاخره ما سعی کردیم که 2باره کاری نکنیم ! و هدف یادگیری شما هست ! حالا ما شخص من ساخته یا بچه های تیم من (Ajaxtm) فرقی نمیکنه !
در مورد اموزش هک هم همونطور که گفتم :
یک مدیر سرور زمانی میتواند از سرور خود در برابر حملات هکر ها محافظت کند که خود با اصول و روش های هکری اشنا باشد .
یه دی وی دی اموزشی هک هم کنار پکیج هست که میتونه کمک زیادی بکنه ! در ضمن میتونه به خودی خود مرجعی باشه برای یادگیری هک ! (از لحاظ کامل بودن عرض کردم)
-
خب این پکیج تا کی فروش میره؟؟؟
میخوام بخرم ولی با وضع الان بازار هاستینگ یه خورده وضع هم خودم و هم شرکتم خرابه به خاطر اون میخواستم بدونم تا کی این پک فروخته میشه واگه زمانش نامحدود من یه خورده صبر کنم تا این پک رو بخرم
-
جوابتون رو تو یاهوو دادم !
با تشکر
-
سلام
من چند هفته پیش پکیج شما رو تهیه کردم و بنا به مشکلات نتونستم از پکیج استفاده کنم
مشکلی که این پکیج داره اینه که به درد میتدی نمی خوره ! یعنی این که شما اومدین یک سری فیلم های آموزش رو گذاشتید و تمام !
من مبتدی نیاز به توضیح و توجیه در مورد نرم افزاری که نصب می کنم دارم که اصلا این چیه ؟ این آموزش انجام بدم برای چی خوبه ؟ فقط شما آموزش نصب گذاشتید و آموزش کارهای جانبی
مثلا من برای نصب سنت او اس باید دارای چه سیستمی باشم ؟ پارتیشن بندی چطوری ؟
مثلا من این برای سنت او اس 1 ساعت تو نت داشتم سرچ می کردم که چطور اینو رو سیستم در کنار ویندوز نصب کنم و یا کلا این سیستم عامل چیه .
یا نرم افزار که من همین جدیدا باهاش آشنا شدم VMware.Workstation شما معرفی نکردید ، که خیلی به درد می خوره برای منه مبتدی
و یک مشکل دیگه اینه که مطالب طبقه بندی نیست ، در هر دی وی دی فیلم گذاشتید و من مبتدی که میام اون میزارم در داخل پی سی نمیدونم اصلا باید از کجا شروع کنم به نگاه کردن ، بلاخره هر چیزی پیش زمینه یک چیز دیگه اس
شما بخواید اچ تی ام ال آموزش بدید هر فصل رو طبقه بندی نمی کنید ؟ یا فقط فیلم ها رو میزارید و احتمال داره اول فرد مبتدی بره فیلم آموزش جدول رو ببینه و بعد بیاد آموزش ساختار اچ تی ام ال !
در مورد کیفیت هم که نمی تونم نظر بدم چون نه رسیدم نگاه کنم چون هنوز سنت او اس نتونستم نصب کنم و در شرایطی نیستم که بتونم نظر بدم و کسی می تونه نظر بده که در این زمینه حرفه ای باشه .
لطفا اگه میشه فیلم های این پکج رو طبقه بندی کنید و به صورت ورد در بیارید و برام ایمیل کنید ، تا حداقل از این سردرگمی دربیام
ممنون
-
به مناسبت یه مناسبتی 30% تخفیفی بزارید بخریم بره !
-
دوست عزیز تخفیف 20% داشت که تموم شد ! واقعا اگه جا داشت فیمت رو کمتر میکردم کلا ! ولی جا نداره !
با تشکر
-
من این پکیج خریم
اصلا به هیچ کس توصیه نمی کنم بخره! 50 هزار تومان اصلا ارزش نداره!
بیشتر مطالب ( مطالب که چه عرض کنم صفحاتی که سیو شده ) اصلا کارایی نداره
شما حتی به خودت زحمت خوندن تاپیک ندادی فقط تو گوگل یه سرچ کردی بعد سیو کردی! قسمت آموزشهای مثلا تصویری انقدر کیفیت مزخرفه و سریع انجام میشه که باید هی توقف زد
حرفام با دلیل و مدرک
در این مسیر
Security\Anti ddos
مثلا اسم فولدر آنتی دایس هست خداوکیلی یکی به من بگه اینا چه ربطی به داس داره؟!!!
آموزش گام به گام مدیریت سرور های لینوکس
نصب Lighttpd با php5 و mysql در CentOS 5.6
مخصوصا این تاپیک اصلا معلوم نیست در مورد چی هست به کجا رسیده ایشون سیو کردن!!!
مشکل در نصب nginx admin
در کل اصلا از این پکیج راضی نیستم و اصلا خوب نیست هرکی بخره 50 هزار ریخته تو سطل آشغال
مطالب اصلا دسته بندی نشدن!
به طور مثال تو پوشه Security که 1000 تا پوشه هست تا اونجا که سوادم قد میده Security هیچ ربطی به آموزش plask و Linux Learning نداره
آقای محترم اگه پکیج میفروشی حداقل از خودت و دانش خودت مایه بزار نه اینکه بری تاپیک سیو کنی بعد بفروشی!! البته نا گفته نماند که چنتا کلیپ آموزشی هم از ایشون دیدم
-
بیشتر فایلها تکرار شده
نمونش Security\Security
ddos-deflate
install-config-csf
installing-mod_evasive
change_ssh_port
Security\Order\patch sql
تو این پوشه 5 تا rar وجود داره معلوم نیست اینارو از کجا دانلود کردن ! پسورد میخواد پسوردم نذاشتن!
بازم براتون لیست کنم یا کافیه؟
آخه آقای مثلا با شخصیت که بعید میدونم اصلا شخصیت داشته باشی!
این پولا خوردن نداره
آخه آموزش هک کردن ADSL به چه درد ما میخوره!!!!!!
-
جناب
imantx
جواب این دوستمون رو نمی دید ؟؟
-
متاسفانه این پک آموزشی فاقد اعتبار آموزشی می باشد و هیچ گونه آموزش در مورد چیزهایی که گفته شده داده نشده
و همه آموزش ها باز کردن و بستن فایلهای کانفیگ و... میباشد که به صورت پیش فرض در خود لینوکس و ویندوز اعمال شده است
و نکته بسیار مهم این است که این آموزشها همه کپی شده از سایتهایی مثل وب هاستینگ تالک - پرشین ادمین اشیانه و سایتهایی که آموزش ها را به صورت عمومی گذاشته اند برداشته شده
و این DVD ها که شامل 2 دی وی دی آموزش " مثلا " امنیت سرور هست به صورت رایتی بدون کاور و پک و با شرایط نا صحیح رایت و ارسال شده است
که تصاویر گویای همه چی هست
تصویری از محتویات دی وی دی ها
دی وی دی 1 :
http://upload.tehran98.com/img1/706f...s8jd6nzv33.jpg
دی وی دی 2 :
http://upload.tehran98.com/img1/1oac...vgzp5oo3n1.jpg
محتویات یکی از فولدرها
این هم amozesh ta 1000 linux.html که در تصویر بالا میبینید
http://upload.tehran98.com/img1/97p6...co0b7f0jck.jpg
از همه اجزانه در خواست میکنم از این کلاه بردار چیزی نخرید که پولتون دور میریزید
و به همه اطلاع رسانی کنید
و همکنون در حال شکایت از این کلاهبرار هستیم
-
شما متوجه آموزش نمیشدید یا اینکه سرفصل های گفته شده توی پکیج موجود نبود؟
عکس پوشه هایی که قرار دادید نشون میده چیزایی که گفته شده هستن اما دلیل اصلی نارضایتی چیه متوجه نمیشم
-
مشکل اینه این آموزش ها سر فصل هاش درسته ولی محتویات چیز دیگس
و طبق گقته خود فروشنده همه این آموزش ها باید کار خود تیمش باشه ولی همه رو از سایتها کپی و پست کرده " سیو " کرده و داره میفروشه
و هیچ آموزشی داده نمیشه خواستید نمونه میزارم
طرف میره کانفگ باز میکنه و میبنده فیلم تموم میشه خوب تو نوشتی تو عنوان پوشه چطور کانفیگ کنیم نه اینکه باز بسته کنیم
قیمت یه فایل سیو که 50 هزار تومان نمیشه :-|
متاسفانه پ*ل*ی*س*م*و*ن*م که تعطیله
مدیران لطفا این پست خرید پک یه بلایی سرش بیارید
-
دوستان اکثر فیلم ها برای فروم هست و آمورش های ساده و استاندارد نه کانفیگ های شخصی که می شه و با سرچ توی گوگل میشه پیدا کرد . این رو گفتم برای این که می گم چون سطح فیلم ها پایین هست .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
4hmad
دوستان اکثر فیلم ها برای فروم هست و آمورش های ساده و استاندارد نه کانفیگ های شخصی که می شه و با سرچ توی گوگل میشه پیدا کرد . این رو گفتم برای این که می گم چون سطح فیلم ها پایین هست .
درود
واقعا نمیدونم بعضی از تیم های امنیتی ایرانی(یعنی لامرها)چرا اینجوری برخورد میکنن؟!چشم ندارید ببینید کسی پیشرفت میکنه؟نمیتونید ببینید یه نفر کارش خوبه؟فقط قصد تخریب شخص رو دارن!اقای علیپور ایشون شناخته شده هستن و کارش هم خدایش خوبه!مثل برخی تیم ها نیستن که.....
واقعا بعضی از حرفا رو نمیشه اینجا زد!از بعضی از تیم های امنیتی ایران یه متن های گفتگو انلاین در یاهو دارم که نشون بهتون بدم باورتون نمیشه.دوستان لامر هم سعی کنن دیگه تایپیک رو منحرف نکنن!
با تشکر بیژن کوه سرخ
التماس دعا
یاحق :53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Bijan SQL
درود
واقعا نمیدونم بعضی از تیم های امنیتی ایرانی(یعنی لامرها)چرا اینجوری برخورد میکنن؟!چشم ندارید ببینید کسی پیشرفت میکنه؟نمیتونید ببینید یه نفر کارش خوبه؟فقط قصد تخریب شخص رو دارن!اقای علیپور ایشون شناخته شده هستن و کارش هم خدایش خوبه!مثل برخی تیم ها نیستن که.....
واقعا بعضی از حرفا رو نمیشه اینجا زد!از بعضی از تیم های امنیتی ایران یه متن های گفتگو انلاین در یاهو دارم که نشون بهتون بدم باورتون نمیشه.دوستان لامر هم سعی کنن دیگه تایپیک رو منحرف نکنن!
با تشکر بیژن کوه سرخ
التماس دعا
یاحق :53:
به قول یکی از دوستان دل انگیز شما خودت این پکیج خریدی!
اصلا میدونی چی به چیه بعید میدونم
در دی وی دی دوم که مثلا آموزش امنیتی هست آموزش هک بلاگفا هک adsl و چنتا مزخرف دیگه هست که تو اینترنت موجوده که براتون سرچ کردم
http://ashiyane.org/forums/showthread.php?t=53786
بهترین راههای کسب درآمد تضمینی - دانلود کاملترین مجموعه هک به زبان فارسی
این از آموزش هک که به صورت رایگان تو اینترنت پخش شده ولی این فرد شیاد داره میفروشه
دی وی دی آموزش کانفیگ بیشتر مطالب دسته بندی نشده
به طور مثال در پوشه امنیت ، آموزش نصب centos هست!
بیشتر مطالب کپی شده ، تاپیک سیو کردن!
و در کل به هیچ عنوان این پکیچ مناسب نیست 50 هزار تومان اصلا ارزش نداره
بعضی وقتا هست آدم در مورد مسائلی که اطلاعاتی نداره باید ساکت باشه سکوت خیلی بهتره کسی نمیگه طرف زبون نداره
اگه ریگی به کفش نبود میومد جواب میداد
نقطه سر خط
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afshinaz
بعضی وقتا هست آدم در مورد مسائلی که اطلاعاتی نداره باید ساکت باشه سکوت خیلی بهتره کسی نمیگه طرف زبون نداره
نقطه سر خط
درود
معذرت میخوام!شما رو با اقای مودب اشتباه گرفتم!لطفا در طرز برخوردتون یکم تجدید نظر کنید
با تشکر بیژن کوه سرخ
التماس دعا
یاحق:53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Bijan SQL
درود
معذرت میخوام!شما رو با اقای مودب اشتباه گرفتم!لطفا در طرز برخوردتون یکم تجدید نظر کنید
با تشکر بیژن کوه سرخ
التماس دعا
یاحق:53:
نیازی نیست شما به بنده درس اخلاق بدین!
در مورد مسائلی که اطلاعات ندارید نظر ندین و بی جهت طرفداری نکنید
این همه دارن میگن پکیچ ارزش نداره باز شما شما اومدی میگی...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afshinaz
نیازی نیست شما به بنده درس اخلاق بدین!
در مورد مسائلی که اطلاعات ندارید نظر ندین و بی جهت طرفداری نکنید
این همه دارن میگن پکیچ ارزش نداره باز شما شما اومدی میگی...
درود
این همه 2 نفر هستن؟یکی شما یکی از از کاربرها(4hmad)
واقعا نمیدونم چی بگم!بنده اقای علیپور رو میشناسم,کاره ایشون خیلی خوبه.نه قصد طرفداری از ایشون رو دارم نه چیزه دیگه......
حقیقت رو گفتم
با تشکر بیژن کوه سرخ
التماس دعا
یا حق:53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Bijan SQL
درود
این همه 2 نفر هستن؟یکی شما یکی از از کاربرها(
4hmad)
واقعا نمیدونم چی بگم!بنده اقای علیپور رو میشناسم,کاره ایشون خیلی خوبه.نه قصد طرفداری از ایشون رو دارم نه چیزه دیگه......
حقیقت رو گفتم
با تشکر بیژن کوه سرخ
التماس دعا
یا حق:53:
دوست عزیز شما که ایشون رو می شناسید یه اطلاع بدید به خودشون بیان این جا پاسخ گوی دوستان باشند.
-
این پکیج متاسفانه فوق العاده افتضاحه و به شخصه اصلا از خریدش راضی نبوده و نیستم و به اطلاع خودشون هم رسوندم.
یه سری فیلم از کل کل 4 تا هکر تازه به دوران رسیده که فقط حرفهای خیلی زشت و رکیک بهم می زدند که کلا از این دنیای هکرها متنفر شدم که بخاطر رو کم کنی و نمی دونم ثابت کردن خودشون به خودشون اجازه میدند به تمام فامیل و خانواده و شرف طرف مقابل توهین کنند که مثلا چی بشه؟ بعد برام جای تعجب داشت که وجود این فیلمها توی این پک یعنی چی؟؟؟اموزش چی بود؟؟؟
-