-
پاسخ : فروش پنل پیامک ویژه کاربران وب هاستینگ تالک ( 15000 تومان ، نصب رایگام ماژول whmcs و هر پیامک ثابت 97ریال)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
trex
من یه پنل می خوام ولی تو سایت نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم
لطفا مدارکی رو که لازم دارید بفرمائید (پ خ) تا براتون ارسال کنم
مرسی
سلام
با مراجعه به لینک زیر و تکمیل فرم ثبت نام میتوانید درخواست و مدارک مورد نیاز را ارسال نمائید
Ir SMS Ads فرم ثبت اطلاعات مشتریانسامانه پیامک تبلیغاتی ایران - ارسال اس ام اس تبلیغاتی به تهران - البرز - کرج - مشهد و سراسر ایران بر اساس شهر و
با احترام
-
پاسخ : فروش پنل پیامک ویژه کاربران وب هاستینگ تالک ( 15000 تومان ، نصب رایگام ماژول whmcs و هر پیامک ثابت 97ریال)
درخواست دادم
پرداخت آنلاین نداره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
trex
درخواست دادم
پرداخت آنلاین نداره؟
با سلام
پرداخت آنلاین یا توجه به قرارداد با بانک سامان از طریق وب سایت برای فعال سازی اولیه فعال نمی باشد
اما پرداخت و شارژ اعتبارات از طریق خود پنل از طریق درگاههای بانکی مختلف بصورت آنلاین امکان پذیر می باشد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
trex
درخواست دادم
پرداخت آنلاین نداره؟
از طریق منوی شماره حساب ها میتوانید به اطلاعات شماره حساب ها دسترسی پیدا نمائید و پس از واریز هزینه فعال سازی از طریق تلفن یا فرم تماس با ما اطلاع رسانی نمائید
با سپاس
-
لطفا اگه میشه امکانات مازول اتصال به whmcs را بفرمایید ؟ (تمام امکاناتی که ماژول ارائه میده ؟)
-
اگه ما فقط ماژول + پنل بخواییم بدن شماره اختصاصی چقدر در میاد برامون؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
اگه ما فقط ماژول + پنل بخواییم بدن شماره اختصاصی چقدر در میاد برامون؟
ماژول+پنل با توجه به اینکه از چند ماه گذشته طبق دستورالعمل مخابرات شماره عمومی حذف شده است برای شما بدون کاربرد خواهد بود
هزینه شماره اختصاصی زیاد نیست ( بعد از یک ماه 20 تا 40 هزار تومان برای شماره 14 رقمی )
-
ماژول کلیه امکاناتی برای شما قابل استفاده خواهد بود رو داره
1- تعین شماره مدیر،مدیران
2-ارسال پیام گروهی به مشتریان
3-ارسال پیامک در رخدادها به مشتریان ( دریافت و پاسخ تیکت ، انقضای سرویس ، معلق شده سرویس ، تغییر پسورد ، صورتحساب جدید ، یاآوری پرداخت صورتحساب و .......)
4- ارسال پیامک در رخدادها به مدیر(ان) ( دریافت تیکت ، پاسخ به تیکت ، سفارش جدید و .....)
ارسال پیمک در صورت پرداخت وجود نداره ولی به امید خدا در آینده با بازنویسی ماژول این امکان و یکسی امکانات دیگر فراهم خواهد شد
-
هم اكنون هم ارائه ميشه؟
مجوز فعاليت چي بديم؟
-
من يكي خريدم واقعا كارشون عالي هست
اطلاعاتشون هم عالي هست
پشتيباني هم
كلا همه چيز عالي هست
-
با سلام هنوز هم موجوده بنده این رو متوجه نمی شم مجوز فعاليت من برا فروشگاه اینترنتی می خوام.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
من يكي خريدم واقعا كارشون عالي هست
اطلاعاتشون هم عالي هست
پشتيباني هم
كلا همه چيز عالي هست
از توجه نظر شما و لطفتون سپاس گذاریم
به امید رضایتمندی شما از سرویس ارائه شده
-
ارائه سرویسها همچنان ادامه دارد
-
با سلام
این شماره که رایگان برای یک ماه هست بعد یک ماه با پرداخت 10 تا 25 برای ما میشه یا یک شماره دیگه داده میشه؟
و اینکه اگر همین داده میشه میتونیم شماره رو خود ما انتخاب کنیم ؟یا حداقل شماره های اول مثلا ******30005711 ما انتخاب کنیم؟
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinline
با سلام
این شماره که رایگان برای یک ماه هست بعد یک ماه با پرداخت 10 تا 25 برای ما میشه یا یک شماره دیگه داده میشه؟
و اینکه اگر همین داده میشه میتونیم شماره رو خود ما انتخاب کنیم ؟یا حداقل شماره های اول مثلا ******30005711 ما انتخاب کنیم؟
ممنون
با عرض سلام خدمت شما دوست گرامی
ما بصورت کلی شماره عمومی را بعد از دستورالعمل مخابرات جهت هرچه بیشتر پایدار کردن سرویسها حذف نموده و فقط شماره اختصاصی ارائه می نمائیم
در واقع شماره رایگان نیست و فقط جهت اینکه تست کنید یک ماه در اختیارتون قرار داده میشود و بعد از اون یا در هنگام ثبت نام میتوانید هزینه آن را پرداخت نمائید ( این شماره میتواند توسط ما یا شما انتخاب شود و چه در هنگام ثبت نام و چه بعد از یک ماه هزینه آن را پرداخت نمائید به مدت یک سال تا زمان تمدید بعدی پنل متعلق به شما بوده و تغییری نخواهد کرد )
شماره ای انتخابی شما میتواند از میان بیش از 35 سرشماره آزاد پیامک تبلیغاتی ایران از 14 تا 9 رقم باشد (8 رقمی قیمت استعلامی دارد ) ( هزینه شماره های کمتر از 14 رقمی بالاتر می باشد )
هزینه شماره هم بین 20 تا 40 هزار تومان می باشد (عموما 20 هزار تومان)
با احترام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wanener
با عرض سلام خدمت شما دوست گرامی
ما بصورت کلی شماره عمومی را بعد از دستورالعمل مخابرات جهت هرچه بیشتر پایدار کردن سرویسها حذف نموده و فقط شماره اختصاصی ارائه می نمائیم
در واقع شماره رایگان نیست و فقط جهت اینکه تست کنید یک ماه در اختیارتون قرار داده میشود و بعد از اون یا در هنگام ثبت نام میتوانید هزینه آن را پرداخت نمائید ( این شماره میتواند توسط ما یا شما انتخاب شود و چه در هنگام ثبت نام و چه بعد از یک ماه هزینه آن را پرداخت نمائید به مدت یک سال تا زمان تمدید بعدی پنل متعلق به شما بوده و تغییری نخواهد کرد )
شماره ای انتخابی شما میتواند از میان بیش از 35 سرشماره آزاد پیامک تبلیغاتی ایران از 14 تا 9 رقم باشد (8 رقمی قیمت استعلامی دارد ) ( هزینه شماره های کمتر از 14 رقمی بالاتر می باشد )
هزینه شماره هم بین 20 تا 40 هزار تومان می باشد (عموما 20 هزار تومان)
با احترام
ممنون از پاسخ شما
من این رو میخوام هزینه شماره رو هم بعد از 15 روز اگر با سیستم مشکلی نداشتیم پرداخت میکنبم.
شماره 14 رقمی مثلا 30008002002222 رو از کجا باید متوجه شم که قبلا شخصی خریده یا نه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinline
ممنون از پاسخ شما
من این رو میخوام هزینه شماره رو هم بعد از 15 روز اگر با سیستم مشکلی نداشتیم پرداخت میکنبم.
شماره 14 رقمی مثلا 30008002002222 رو از کجا باید متوجه شم که قبلا شخصی خریده یا نه؟
شما پس از ورود به وب سایت ما سامانه پیامک تبلیغاتی ایران - راهکار ارتباطی کارآمد با استفاده از پیام کوتاه - ارسال پیام کوتاه از طریق وب سرویس و URL | ارسال پیامک هدفمند ت از طریق انتخاب گزینه نسخه نمایشی در صفحه اول وارد سامانه شده گزینه تنظیمات > استعلام شماره > استعلام شماره جدید را انتخاب می نمائید.
در این قسمت میتوانید شماره مورد نظر خود را بعد از انتخاب استعلام نمائید . در صورتی که سیستم پیام این شماره قبلا ثبت شده است را نمایش ندهد به این معنی است که این شماره آزاد می باشد.
سپس فرم ثبت اطلاعات مشریان را از طریق لینک زیر تکمیل و در قسمت مربوطه شماره مورد نظر خود را وارد نمائید در قسمت آخر فرم نیز نیاز است تا اطلاعات پرداخت خود را وارد نمائید.
لینک فرم ثبت اطلاعات مشتریان : فرم ثبت اطلاعات مشتریان
پس از ارسال فرم
درخواست شما در اسرع وقت ( 10 دقیقه تا 18 ساعت ) بررسی و اطلاعات دسترسی به سیستم بصورت خودکار برای شما ارسال خواهد شد.
دسترسی شما به سامانه بعد از تخصیص شماره ( حداکثر 24 ساعت بعد از ثبت فرم ) امکان پذیر می باشد.
با احترام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinline
ممنون از پاسخ شما
شما پس از ورود به وب سایت ما سامانه پیامک تبلیغاتی ایران - راهکار ارتباطی کارآمد با استفاده از پیام کوتاه - ارسال پیام کوتاه از طریق وب سرویس و URL | ارسال پیامک هدفمند ت از طریق انتخاب گزینه نسخه نمایشی در صفحه اول وارد سامانه شده گزینه تنظیمات > استعلام شماره > استعلام شماره جدید را انتخاب می نمائید.
در این قسمت میتوانید شماره مورد نظر خود را بعد از انتخاب استعلام نمائید . در صورتی که سیستم پیام این شماره قبلا ثبت شده است را نمایش ندهد به این معنی است که این شماره آزاد می باشد.
سپس فرم ثبت اطلاعات مشریان را از طریق لینک زیر تکمیل و در قسمت مربوطه شماره مورد نظر خود را وارد نمائید در قسمت آخر فرم نیز نیاز است تا اطلاعات پرداخت خود را وارد نمائید.
لینک فرم ثبت اطلاعات مشتریان : فرم ثبت اطلاعات مشتریان
پس از ارسال فرم
درخواست شما در اسرع وقت ( 10 دقیقه تا 18 ساعت ) بررسی و اطلاعات دسترسی به سیستم بصورت خودکار برای شما ارسال خواهد شد.
دسترسی شما به سامانه بعد از تخصیص شماره ( حداکثر 24 ساعت بعد از ثبت فرم ) امکان پذیر می باشد.
با احترام
-
سلام
ما از یک ماژول استفاده می کردیم که به مشکل خورده!نصب ماژول و . تنظیمات با خودتون هست؟
پرداخت آنلاین دارید؟
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
P30Tools
سلام
ما از یک ماژول استفاده می کردیم که به مشکل خورده!نصب ماژول و . تنظیمات با خودتون هست؟
پرداخت آنلاین دارید؟
با تشکر
با سلام
بله نصب و تنظیمات با خود ما هست؟
چه مشکلی خوردید ؟
پرداخت آنلاین جهت فعال سازی اولیه چون برای بانک سامان بوده و مشکل تسویه حساب داشتیم غیر فعال شده
اما بعد از فعال سازی داخل پنل شارژ انلاین از طریق درگاه های بانکی ملت و پاسارگاد و پارسان فراهم می باشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wanener
با سلام
بله نصب و تنظیمات با خود ما هست؟
چه مشکلی خوردید ؟
پرداخت آنلاین جهت فعال سازی اولیه چون برای بانک سامان بوده و مشکل تسویه حساب داشتیم غیر فعال شده
اما بعد از فعال سازی داخل پنل شارژ انلاین از طریق درگاه های بانکی ملت و پاسارگاد و پارسان فراهم می باشد.
ماژولی که استفاده میکردیم بعد از آپگرید به ورژن جدید WHcms از کار افتاده!یعنی بعد از نصب هر دفعه که صفحه ماژول رو باز میکنیم گزینه نصب میاد و این قضیه همینطور ادامه داره!دیتابیس رو هم repair کردیم فایده نداشت.
شاید هم مشکل از سمت whcms باشه
اگر این مشکل رو بتونید حل کنید پنل + یک شماره اختصاصی خریداریم.
با تشکر
-
پنل خود را سفارش دهید
دسترسی Admin WHMCS را در اختیار ما قرار دهید
ماژول فعلی بررسی شود
ماژول جدید در اختیار شما قرار داده خواهد شد
ماژول قبلی را حذف و مازول جدید را آپلود کنید
نصب ماژول توسط ما انجام و در صورت موفقیت آمیر بودن آن پنل شما فعال خواهد شد
در غیر این صورت هزینه مستردد خواهد شد
-
فروش سرویس ها همچنان ادامه دارد !
-
امروز سفارشم را ثبت کردم.. منتظرم بعد از اینکه پنل و ماژول راگرفتم نظرم را در اینجا اعلام میکنم.
البته قبلا با رسانگار کار کردم و ازشون راضی هستم... بر طبق اعتماد و رضایتی که از رسانگار داشتم اقدام به خرید داشتم که امیدوارم که همون چیزی باشه که میخوام.
-
امروز صبح پنل بنده آماده شده و شماره نیز به آن اختصاص پیدا کرد.
اما از صبح که تحویل گرفتم تا الان تیکتی که فرستاده بودم هنوز پاسخ دریافت نکردم. تیکت در مورد ماژول whmcs بوده. همچنین از طریق خود سایت نیز در قسمت تماس با ما نیز درخواستها را فرستادم ولی هنوز پاسخ نگرفتم.
امیدوارم که هر چه زودتر پاسخ دریافت کنم. چون نزدیک به 24 ساعت داره میشه که پاسخ دریافت نکردم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdifx
امروز صبح پنل بنده آماده شده و شماره نیز به آن اختصاص پیدا کرد.
اما از صبح که تحویل گرفتم تا الان تیکتی که فرستاده بودم هنوز پاسخ دریافت نکردم. تیکت در مورد ماژول whmcs بوده. همچنین از طریق خود سایت نیز در قسمت تماس با ما نیز درخواستها را فرستادم ولی هنوز پاسخ نگرفتم.
امیدوارم که هر چه زودتر پاسخ دریافت کنم. چون نزدیک به 24 ساعت داره میشه که پاسخ دریافت نکردم.
با سلام
آیا پاسخ و سرویس خود را دریافت نموده اید ؟
-
سلام و درود.
بله بنده سرویس را تحویل گرفتم و طبق معمول فراموش کردم که بیام و اطلاع بدم..:دی
گویا سرشون شلوغ بوده که سرویس دیر آماده شد. ولی الان از سیستم راضی هستم و طبق تعرفه همینجا نیز پیامک ارسال میگردد.
ممنونم.
-
با سلام
سرویس ها همچنان ارائه می شود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wanener
با سلام
سرویس ها همچنان ارائه می شود
سلام شرایط همون قبلی هست ؟؟؟
-
با سلام
بله
فقط شماره رو دیگه تستی نمیدیم
چند مورد سوء استفاده شده
فعال سازی و خرید شماره همزمان باید انجام بشه
-
فروش سرویسها همچنان ادامه دارد
-
با سلام
این پیشنهاد همچنان پا برجاست
ماژول جدید با قابلیت های جدید در دست طراحی می باشد ( زمامن انتشار دقیقا مشخص نیست )
اگر قابلیت خاصی مد نظر شماست بفرمائید تا بررسی شود
-
سلام
برای دریافت هاستینگ یا ثبت دامنه میتونید به میهن وب گستر هاستنیگ | ثبت دامنه | پنل پیامک | طراحی سایت | میهن وب گستر مراجعه کنید.
قیمت ها نسبت به سایر سایتها مناسبتره.
امکانات دیگه مثل قالب های لایسنس شده جوملا - پنل پیامک - طراحی سایت - ثبت دامنه هم داره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payam-cyrus
شما کاملا مشخصه که حرفه ای این کار هستید و مناسب بودن قیمتهاتون هم به علت تجربه بسیار زیاد و تعداد زیاد سرور ها و کم بودن هزینه هاتون هست درسته ؟
ماشالله دستتون توی پرداخت دلاری هم بازه و گویا نمایندگی شرکتهای طراحی قالب جوملا رو هم دارید ؟
امکانش هست قدری بیشتر توضیح بدید لطفا
-
با سلام
فروش سرویس ادامه دارد
-