...
نمایش نسخه قابل چاپ
...
...
جدای از بحث ویندوز و لینوکس و مزایا و معایب هر یک و طرفداری از اونها، نقش ویندوز در گسترش کامپیوتر (حداقل تو ایران) غیر قابل انکار هست! فکر میکنید اگه ویندوز نبود حداقل تو همین ایران چند درصد مردمی که الان تو خونهشون کامپیوتر دارن، کامپیوتر داشتند من که فکر میکنم حداکثر یک سومشون! یه نگاهی به بازدیدکنندههای وب سایتهاتون بکیند(مثلا با گوگل آنلایتکس یا هر سرویس مانیتورینگ دیگه) و ببینید چند درصدشون از ویندوز و حتی از اینترنت اکسپلورر استفاده میکنند!
به جز نقش ویندوز در گسترش استفاده از کامپیوتر تو ایران، نقش ویندوز در گسترش لینوکس و open source رو هم نمیشه انکار کرد!!! اگر انحصار طلبی مایکروسافت و ... نبود فکر میکنید حالا این همه توزیعهای مختلف لینوکس به صورت رایگان وجود داشت و این همه پیشرفت کرده بود؟!؟ شاید الان لینوکس هم یه سیستم عامل پولی بود و هیچ دسترسی به کدش نبود و ...
به جز دو موردی که مطرح شد به شخصه نظرم این هست که لینوکس یا ویندوز یا مثلا جاوا یا دات نت یا هر چیز دیگهای که قرار هست انتخاب بشه و مقایسه بشه، باید دید کاربرد چیه و اینکه به طور کلی بگیم این بهتره یا اون نشون دهنده قضاوت از روی تعصب هست. هر کدوم از اینا مزایایی دارند و باید در جای خودشون استفاده بشند.
البته این دلیل نمیشه.نقل قول:
جدای از بحث ویندوز و لینوکس و مزایا و معایب هر یک و طرفداری از اونها، نقش ویندوز در گسترش کامپیوتر (حداقل تو ایران) غیر قابل انکار هست! فکر میکنید اگه ویندوز نبود حداقل تو همین ایران چند درصد مردمی که الان تو خونهشون کامپیوتر دارن، کامپیوتر داشتند من که فکر میکنم حداکثر یک سومشون! یه نگاهی به بازدیدکنندههای وب سایتهاتون بکیند(مثلا با گوگل آنلایتکس یا هر سرویس مانیتورینگ دیگه) و ببینید چند درصدشون از ویندوز و حتی از اینترنت اکسپلورر استفاده میکنند!
مثل اینه که بگین اگر مترو نبود این سه میلیون نفری که ازش هر روز استفاده میکنن نشسته بودن خونه الان.سه میلیون نفر به بیکارا اضافه میشد!!
اگر ویندوز نبود خوب از جایگزیناش استفاده میکردن مردم.
در کل مقایسه کلا اشتباهه به نظر من.هر چیزی یک کاربردی داره.لینوکس برای کاربرد دیگه ای و ویندوز هم برای قشر دیگه.
اگر میشد به نتیجه رسید صد در صد بازنده این بحث کلا از بازار کامیوتر جهان باید حذف میشد!
...
در ضمن با توجه به این که قانون کپی رایت داره جهان گیر میشه و همچنین قیمت بالای ویندوز و قیمت پایین و بعبارتی رایگان لینوکس و دلایل دیگه!
در آینده لینوکس جایگاه بهتری خواهد داشت.
نه عزیز چیزی نمیتونه جای ویندوز رو بگیره :)
1. پشتیبانی قوی و قدرتمند
2. داشتن نرم افزار های زیاد
3. راحتی کار
4 و...
خیلی مشکل هست ;) اگه لینوکس نرم افزار های ویندوز روش نصب میشد شاید من هم میرفتم لینوکس نصب کنم ولی حالا ... !
از کجا معلوم که این افرادی که روی لینوکس کار میکنند و نسخه جدید دادند 20 سال دیگه پولیش نکنند ؟ وقتی همه نصب کنند دیگه اینم پولی نکنن ؟ الکی که زحمت نمیکشن . اینقدر تغییرش میدن این لینوکس رو که یه سیستم عامل دیگه میشه اصلا :d
ویندوز - لینوکس - مکینتاش - میدوری و یا هر سیستم عامل دیگری که تولید شده و یا خواهد شد ، نشان دهنده تفاوت سلایق و نیاز ها هست ، چه میدوری و چه مک و ... هیج موقعی نخواهند توانست جای یکدیگر را بگیرند ، مخصوصا در کشور ما که اکثر سیستم ها بر پایه پی سی هستند، و نکته آخر اینکه انتخاب سیستم عامل هم یه چیزی شبیه انتخاب سایر وسایل کار و زندگی دیگر مردم هست
و اصل مهم در این انتخاب، عمومیت داشتن و سادگی و راحتی کار با آن هست و افراد حرفه ای هم بنا بر نیاز و سلیقه شان ، سیستم عامل مورد علاقه شان را انتخاب خواهند کرد ;)
=))
سه ماه پیش منم حرفای تو رو میزدم علیرضا خان :))
لینوکس رو نشناختی جیگر...
باید کار کنی تا بفهمی! همونطور که ویندوز رو کار کردی تا فهمیدی.
همه نرم افزارهای ویندوز رو لینوکس داره . با دو تفاوت . اینکه با یه دستور ساده sudo apt-get install .... نصب میشن. دوم اینکه نباید بعد نصب دو ساعت دنبال کرک بگردی.
gimp هم هنوز نمیتونه جایگزین خوبی برای فتوشاپ باشه تو لینوکس. یه نرم افزار دیگه هست که کامل شبیه فتوشاپ عمل میکنه و نیاز یک فتوشاپ کار رو توی لینوکس برطرف میکنه. اسمش یادم نمیاد.
۲۰۰۰ تا برنامه به صورت پیش فرض داخل لینوکس نصب میشه. با چند تا کلیک ساده بدون نیاز به سریال !
در ضمن ویندوز ۵ تا برنامه نصب کنی انگار چی به کجا شده گیج میزنه تا اخر عمرش (البته عمر مفیدش یه هفته هست !) ولی تو لینوکس خدا شاهده اینقد برنامه نصب و حذف کردم یه آخ هم تو سرعت نیومده.
و الی....
...
Quake معروفه!
عزیز اشتباه نکن هنوز هم نمیشه لینوکس جای ویندوز رو بگیره . نرم افزار حرفه ای تر هستند در ویندوز .
شما ویندوز اصل و آنتی ویروس اصل بخر و بعد بگو ویندوزم خراب میشه . الان ویندوز من آپدیت میشه و آنتی ویروسم هم آپدیت میشه و هر شب یک بار Full Scan میشه و تا الان ویندوز عالی کار کرده ;)
موفق باشید :53:
از طرفدار های لینوکس که این همه ستایش می کنند یک سوال دارم
لینوکس چند% از برنامه های مهندسی مهم ویندوز رو تونسته تامین کنه ؟
دوست عزیز منظور شما این هست که داس رو خودش ننوشته ؟ از یکی خریده و به اسم خودش میفروشه ؟
مدرک بدید :) من این حرف شما رو به دلایلی واضح که بعد ار ارائه مدرک شما باشه نقض میکنم .:113:
و اینکه آقا سجاد عزیز لینک بازی دادن :d این ها همش Free نیست و این ها نشد بازی که بازی یعنی UbiSoft اینها بازی میسازند بقیه ... ! بازی RockStar و ... . این بازی ها متفرقه اند که فقط بدرد صاحابش میخوره :d
فردا میخوای بازی برای بچت بخری بدی بازی کنه این هارو میدی :d الان بچه های فامیل هستند بازی هایی میکنند که من میبینم میگم واقعی بازیه :d گرافیک و ... که دارند اصلا قابل قیاس نیست با اینها و تازه بعد ها اینها قدیمی میشه سری جدیدتر میاد که معلوم نیست چطوری هستند که آدم شاخ در میاره :d بعد بازی های لینوکس .. !
...
منم گیمر نیستم و نمیدونم چی معروفه چی نیست. اما میدونم لینوکس بازی های ۴ بعدی هم داره...
شما خیلی دلت میخواد تو لینوکس بازی های ویندوزی بازی کنی؟ یه ویندوز کنار لینوکس نصب کن. بعد تو لینوکس میتونی همون ویندوز رو هم بالا بیاری و بازیتو بکنی.
محدودت نکردن که بازی نکنی !
رو یکی از لپ تاپ های داداشم ویندوز اورجینال هست + آنتی ویروس اورجینال
شاید درست کار کنه. اما وقتی با عرض پوزش مث خر ازش کار بکشی قاط میزنه ولی لینوکس اینطور نیست. البته زیاد نگران نیستم منم وقتی لینوکس کار نکرده بودم تفکرات شما رو داشتم . حتی اولین بار که نصبش کردم یه ساعت هم توش دووم نیاوردم ولی وقتی در یک روز ۳ بار ویندوز عوض کردم و تا خواستم آنتی ویروسم رو آپدیت کنم دوباره سیستم پر از کرم های خوشگل شد توی ویندوز دووم نیاوردم.درست زمانی که باید با کامپیوتر کارهای مهمی انجام میدادم . الان که با لینوکس کار میکنم یادم هم نیست اصلا ممکنه ویروس هم وجود داشته باشه....
هر کدومش رو میخوای بگو برات معادلشو بیارم. خیلی هم نگرانی که نمیتونی با نرم افزارهای لینوکس کار کنی اینو هم شما داشته باش ؛ یه ویندوز کنار لینوکس نصب کن. بعد تو لینوکس میتونی همون ویندوز رو هم بالا بیاری و کارهای مهندسیت رو بکنی ؛
مثلا بازی های ویندوز رایگانه؟ بچه من قرار نیست بشینه با کامپیوتر بازی کنه. برا سرگرمیش هم یه هاستینگ میزنه حال میکنه (:|
در کل تا زمانی که واقعا به لینوکس وارد نشید قرار نیست حرفهای لینوکسی ها رو درک کنید... با ویندوزتان حال کنید.
خوب آقا سجاد گل اینطور که شما میگی : برید کنار لینوکس یه ویندوز هم نصب کنید و توش بازی کنید که نشد .
ما میخوایم جایگزین ویندوز کنیم نه ... . اگه اینطور باشه میرم 4 تا OS دیگه هم کنار این ها نصب میکنم :d
دومن الان بیشتر بحث سر اینکه این رایگان واون نه پس بازی هاشم باید رایگان باشه .
والا من برادرم و پدرم و خودم که نوت بوک داریم مشکل با ویروس و ... اصلا نداشتیم و نداریم و نخواهیم داشت :d بسته به آدمشه . کاری که من از ویندوز میکشم کمتر کسی میکشه . پدر OS و خودهن سخت افزار در اومده .
روی PC خونه که پدرش رو در آوردم باور کنید نزدیک به 1 ماه خاموش نکردم من این کامپیوتر رو و هیچ مشکلی هم نداشتم :)
...
[QUOTE=Sajad;459
مثلا بازی های ویندوز رایگانه؟ بچه من قرار نیست بشینه با کامپیوتر بازی کنه. برا سرگرمیش هم یه هاستینگ میزنه حال میکنه (:|
[/QUOTE]
:)):))=))=)) اینو خوب اومدی . :d به اون موقع برسه باید دیتاسنتر بزنی نه هاستینگ :d
...
با این که من از لینوکس استفاده می کنم;
حیف شد ...
شما نمیتونید سیستم عاملی به زیبایی و کارایی ویندوز پیدا کنید! نمیتونید ..
حتی کسانی که میگن میتونیم، نمیتونن .. بهترین سیستم عامل برای کارکردن و بیزینس ویندوز هستش.
بنده تجربه استفاده از لینوکس (اکثر توزیع های معتبر با میز گنوم و KDE) و مکینتاش نسخه Snow Leopard رو داشتم.
هیچکدوم ویندوز نمیشن. ../وسلام.
واسه ماها چه فرقی داره قیمت کدوم سیستم عامل بالا میره یا پایین میره؟ فعلان تنها سیستم عاملی که همه چیز روش نصب میشه همین ویندوز هست.. خوشگلی هم که داره.. قیمت اکس پی 800 تومان و ویندوز 7 هم 2000 تومان میباشد :)) هر کاری کنند و کپی رایت و.. ایران همون ایرانه و اصلا کپی رایت مفهومی نداره.. سایتها رو نمیبینید؟ همه دنبال وارز هستند که کپی رایت نداشته باشه.بقیه چیزها هم که بیخیال کپیش میکنیم 1000 تومان.
مثال؟ من تاحالا سایتی ندیدم که این همه بخوان تو لینکاشون مستقیم بدن.حتی بزرگترین سایتهای خارجی هم فیلم و .. رو تو رپید شیر و... آپلود میکنند. اما ایران رو ببیند. هاست 1 تراباتی میگیره فیلم میزاره لینک مستقیم!:)) .. همش هم از تنبلی و بی قانون بودن همین کشور ماست. اگر مخابرات نبود و ف .ی . ل تا الان فکر کنم 1000 سایت برتر جهان همین کشور ما بود:113:
اینو گفتم. میدونی چرا گفتم ؟ گفتم که کم کم کار کنی نه اینکه همه چیزایی که بلدی رو ول کنی یهو بیای تو چیزی که هنوز باهاش کار نکردی. در ضمن گفتم ویندوز کنار لینوکس نصب کنید!!!!
در کل اجباری در کار نیست هر کس نیازی داره که با توجه به شرایط خاص خودش انتخاب میکنه.
در ضمن من خودم هم الان تو لینوکس یه ماشین مجازی ویندوز دارم. چون برنامه نویسی های دانشگاه همش مال ویندوز هست.
فرض کن ویندوز راه انداز بازیت ست. توی لینوکس هستی بدون خاموش کردن استارت میکنی ویندوزت رو بعدشم توش بازیتو ران میکنی.نقل قول:
خوب آقا سجاد گل اینطور که شما میگی : برید کنار لینوکس یه ویندوز هم نصب کنید و توش بازی کنید که نشد .
خدا میدونه من بخاطر رایگان بودنش این حرفا رو نزدم. لپ تاپ که خریدم پول ویندوزش رو هم دادم.... در کل هم ویندوز برا ماها خرجی نداره...نقل قول:
دومن الان بیشتر بحث سر اینکه این رایگان واون نه پس بازی هاشم باید رایگان باشه .
یه چیزایی شنیدی فقط... شنیدن کی بود مانند دیدن.
در کل ولمون کنید @-) هر چی دوست دارید کار کنید :-*
گرچه عنوان تاپیک منو بی خبر ! عوض کردند ولی اگر در اولین پست این تاپیک دقت کنید ! گفته شده که ویندوز داره میره و به جاش قراره که سیستم عامل جدید و بسیار پیشرفته و سریع مایکروسافت یعنی میدوری جایگزین اون بشه و نه لینوکس !!!
مطمئن باشید که مایکروسافت کاری میکنه که نه لینوکس و نه مک و نه ... به این زودی ها نتونند جاشو بگیرند !
در اصل میدوری جدیدترین تردستی مایکروسافت برای برنده شدن در بازار آینده سیستم عامل ها خواهد بود ;)
داره به ویندوز کم لطفی میشه فکر کنم.
ولی خودمم دوست دارم برم سراغ لینوکس
پ.ن: نظر بدین با این دامین میشه چه کارایی انجام داد ؟!!!
یه فروشگاه بزن! با نسخه های مختلف ویندوز شروع کن! بعدا میتونی نرم افزارهای دیگه هم اضافه کنی! همین الان سون بازار خیلی زیادی داره!
اخبار نسخههای مختلف ویندوز به خصوص میدوری رو هم توش بنویس که تو سرچ بیای بالا!
الان هم اگه حوصله نداری فروشگاه بزنی یه وردپرس بریز روش و همون اخبار نسخههای جدید ویندوز و کلا محصولات مایکروسافت رو روش بزار که رنک بگیره و ... .
سایتهای مختلفی هم هست که خبرهاشون رو ترجمه کنی و بزاری، مثل این: http://www.windowsmidori.net
مبارک باشه مثل دامنه فیس بوک نشه :71:
منم برم سراغ لینوکس هاستش که خوبه سیستم عاملشم باید خوب باشه
میدوری یه نرم افزار اپن سورس برای لینوکسه:
http://midori.sourceforge.net
بسم الله...