پاسخ : با 20 میلیون چه کاری میتونم راه بندازم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AriyaDownload
یک پروژه وب سایت هست که نمونه مشابه تویه نت ایران نداره
اگه خواستی می تونی شریک بشی
پ.ن: البته اگه به کار تویه نت علاقه داری :d
اینو من هستم اگه قبول کنی...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BANER-KAR
اینو من هستم اگه قبول کنی...
این اطلاعات رو پ خ کنید:
- محل سکونت؟
- سابقه فعالیت در وب؟
- میزان سرمایه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
البته فقط در حد شوخی هست، ولی بهتر هست که بزنی تو کار قاچاق سلاح ... دوستانی دارم ، اهل اهواز و گل و معمولا بعضی هاشون این کارارو انجام میدن. (ولی رو پیشنهادم فکر کن)
-------------------
بستگی داره شما کار چطوری دوست داشته باشی، دوست داری با زور بازوت باشه یا با فکرت ؟
عجب پیشنهادی
بهش فکر کن در قالب شو خی
:دی
دوس عزیز مشخص کن در نت میخای پول خرج کنی یا در بازار
20 میلیون تومان داری اینجا چیکار میکنی؟
من بودم یا میرفتم آنور آب یک کشور اروپایی یا کانادا...
یا اگر میموندم یک دستی به ماشینم میکشیدم اسپورتش میکردم ,موها فشن با یک سیستم اند صدا... وسط خیابون با صدای ظبط سرو میچرخوندیم و ... قلیان و چای و داف و از این کارا... :d بقیه پولم مینداختم بانک هر دفعه یک سودی چیزی بماسه بهمون خرج ماه بعدم در بیاد!!! :->
در کل از زندگی لذت میبردم (:|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mariean
عجب پیشنهادی
بهش فکر کن در قالب شو خی
:دی
دوس عزیز مشخص کن در نت میخای پول خرج کنی یا در بازار
سلام
فرقی نداره ولی گفتم که بخاطر شرایط شغلی نمیتونم تو بازار حضور فیزیکی داشته باشم (خیلی کم ؛ روزی 1تا 2 ساعت )
فکر کنم نت اولویت داشته باشه برام
برای خودت یک ایده خلق کن، طراحیش کن در ذهنت یا روی کاغذ، بعد با یه طراح صحبت کن، ایدت رو توسعه بده، برنامه ریزی کن، و تحت وب پیاده سازیش کن، بهترین کار ممکن هست و قطعا آینده داره !
فقط اراده و اعتماد به نفس و چند صفت دیگه میخواد ... در کل، موفق باشی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
20 میلیون تومان داری اینجا چیکار میکنی؟
من بودم یا میرفتم آنور آب یک کشور اروپایی یا کانادا...
یا اگر میموندم یک دستی به ماشینم میکشیدم اسپورتش میکردم ,موها فشن با یک سیستم اند صدا... وسط خیابون با صدای ظبط سرو میچرخوندیم و ... قلیان و چای و داف و از این کارا... :d بقیه پولم مینداختم بانک هر دفعه یک سودی چیزی بماسه بهمون خرج ماه بعدم در بیاد!!! :->
در کل از زندگی لذت میبردم (:|
عزیزه دلم مگه 20 تا چقدر پوله که بخوایی با این پول این کارا رو انجام بدی بعدشم میخوای بری خارج بابا این پول لب مرز که تموم میشه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BANER-KAR
عزیزه دلم مگه 20 تا چقدر پوله که بخوایی با این پول این کارا رو انجام بدی بعدشم میخوای بری خارج بابا این پول لب مرز که تموم میشه!
والا بغرعان !
پس اگر علم هاست و ... داشته باشی بهترینه تو ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
just like that
سلام
فرقی نداره ولی گفتم که بخاطر شرایط شغلی نمیتونم تو بازار حضور فیزیکی داشته باشم (خیلی کم ؛ روزی 1تا 2 ساعت )
فکر کنم نت اولویت داشته باشه برام
هر كاري خواستي بكني فقط انتظار نداشته باش راه صد ساله رو يهو بري
اينكه هيچ ضرر نكني!!
اروم اروم برو جلو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mariean
پس اگر علم هاست و ... داشته باشی بهترینه تو ایران
ولی خیلیا میگن طرف هاست بیای ممکنه بیچاره بشی !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
just like that
تو بازار که نمیخای بری
تو نت هم که نمخای هاست بزنی
تو نت بجز این شغا دیگه چیز خوب برای شما تازه کار چیزی نیس مگه پیز پی ان بخای بفروشی که علمی نمخاد
بقیه کارای نت باید معروف باشی تا موفق بشی عزیز
من تو شهر خودمون خدمات کامپیوتر راه اندازی کردم روزانه هم 60 تا 80 هزار تومان در میارم یک هفته هست که راه انداختم
با سرماییه 6 ملیون تومان
البته شهر ما کوچیکه اگه تو شهر بزرگی باشی چند برابر من کاسب میشی به نظرم یه خدامتی تو شهرت باز کن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BANER-KAR
من تو شهر خودمون خدمات کامپیوتر راه اندازی کردم روزانه هم 60 تا 80 هزار تومان در میارم یک هفته هست که راه انداختم
با سرماییه 6 ملیون تومان
البته شهر ما کوچیکه اگه تو شهر بزرگی باشی چند برابر من کاسب میشی به نظرم یه خدامتی تو شهرت باز کن
نمی تونه بره سمت بازار
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
just like that
خودت دوست عزیز میگی ممکنه
بله ممکنه برشکست هم بشی تو دنیای به بزگی نت
اما با برنامه ریزی سود نکنی ضرر هم نمکنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mariean
نمی تونه بره سمت بازار
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
خودت دوست عزیز میگی ممکنه
بله ممکنه برشکست هم بشی تو دنیای به بزگی نت
اما با برنامه ریزی سود نکنی ضرر هم نمکنی
با این اوصاف اگه بخام برم تو کار هاست از کجا شروع کنم ؟ کامپیوتر و شبکه و ... سر در میارم
به نظر من شما هر کاری می کنید سمت هاست نیاید
چیزی که در هاست غیر قابل انکاره اینه که اصلا به این کار نداره که شما روز عروسیتونه ، خدا نکرده بیمارید ، مشکلی دارید ، مهمونی هستید ، خوابید ، سر کارید و ... سرور بخواد خراب شه از شما سوال نمی پرسه ، خراب می شه !
با تمام این مشکلات واقعا نمی شه تضمین کرد درآمد خاصی به شما بده
مشکلات ارزی و ...
واقعا حس می کنم راهی هست پشیمون می شید، علاوه بر 20 میلیون ، سلامتی و خیلی چیزها ممکنه به خطر بیوفته .
شما تو بدترین حالت، 20 میلیون تومن رو بخواید بانک بزارید ماهانه به شما 360 هزار تومن سود می ده !
بدترین حالتش !!!!
که به هیچ وجه دغدغه ی ذهنی ندارید ، به نظر من تو این انجمن تفکر 90 % افراد دور و ور هاست می چرخه ، جای شما بودم به این راهنمایی ها خیلی اکتفا نمی کردم
از تمام دوستانی که نظر دادن هم عذرخواهی می کنم.
مثال دیگه ای هم می زنم!
شما فکر کنید می خواید سایت بزنید و دلیلتونم این باشه که میهن دانلود سایت زده و درآمد داره ، ولی می زنید و توش میمونید ! خیلی طبیعیه ، 10 میلیون سایت وجود داره یکیش شده میهن دانلود، بقیه هم درآمد دارن ، منکرش نیستم ولی نه به اون اندازه که قبل از احداث سایت مد نظر داشتن و خب وقتی سرمایه گذاری داره انجام می شه باید هزینه ی مصرف ( چشم پوشی از سایر مواردی که می شه با این پول به دست آورد )، هزینه ی سرمایه گذاری ( هزینه ای که در ابتدا باید خرج کنید ) و هزینه ی بهره بداری ( هزینه ای که حین کار باید برای به دست آوردن بهره باید خرج کنید ) در نظر گرفته بشه.
بنده با توجه به اینکه رشته ی تحصیلیم حسابداریه واقعا دارم تلاش می کنم با توجه به چیزهایی که درسم هست ، خدمت شما نظرم رو اعلام کنم.
ولی خب از اون جایی که در حوضه ی تحصیلی بنده این مورد امر طبیعی ای هست که مدیران در شک انتخاب بهترین کار باشن، بحث آزمایش مطرح می شه.
خوش بختانه مورد هاست موردی هست که شما می تونید با هزینه ای زیر 50 هزار تومن ، با یک ریسلر، مورد رو آزمایش کنید
ببینید می تونید اصلا از پسش بر بیاید ، یا به شما بازدهی می ده؟!
اگه پاسخ مثبت بود اصل سرمایه رو صرف این کار کنید .
باسلام
بهترین راه این هستش که پولتون رو بزارید بانک ماهانه ۲۰درصد سودش رو بگیرید که یه وقت به زحمت نیافتید!!!;)
تاپیک بسته شد
موفق باشید