ما که گوگلو نمیتونیم تحریم کنیم
گوگولی مگولیو :دی
من بیشتر کارام با جیمیل انجام میشه بسیاری از ایمیل های مهمم از اونجا میاد و میره
اعتراض بهتره اسمو حذف کردن ولی سرچ میکنی بازم میاره جاشو
نمایش نسخه قابل چاپ
ما که گوگلو نمیتونیم تحریم کنیم
گوگولی مگولیو :دی
من بیشتر کارام با جیمیل انجام میشه بسیاری از ایمیل های مهمم از اونجا میاد و میره
اعتراض بهتره اسمو حذف کردن ولی سرچ میکنی بازم میاره جاشو
گوشیت چیه عمو جون؟ چی فلان فلان با اندروید 2.2؟
تحقیق آخر سال چی؟
اینکه اینگلیسی بلد نیسی سایت و تو translate باز میکنی؟
اااااااا؟ یاهو اسپم میاد؟؟ جیمیل خوبه؟
شو**ل فرنود رو کجا می خوای ببینی؟ یوتوب؟
ادرس جدید سایت چیلتر شدت رو تو site.google میزاری؟
میری +1 میزنی تو plus?
بابا مگه میششششششششششششه اینو تحریم کرد؟ زندگیمون رو اینه:61: والا من نصف اطلاعاتم رو ایمیل هست شما رو نمی دونم !
منظورم با همون ادمه بود که گفته تحریم کنید
بهتره از روی تعصب کاذب نگیم که "نرفتن چند میلیون کاربر ایرانی به گوگل ، برای گوگل بده."
چون زیاد تاثیر خاصی نداره.
نظر کارشناسان اینه که خلیج فارس تنها موقعیت جغرافیایی توی نقشه گوگل هست که روش اسمش ثبت نشده
و اینکه در جستجوی ******* gulf هم موقعیت خلیج فارس نشون داده میشه البته روش علامت A رو نمیزنه.
و چند تا علامت زرد رنگ به خارج از مرز ایران توی خاکی میزنه و اونور دریا یعنی ساحل امارات :D
به هر حال یا ما سر کاریم یا گوگل :D
و گزینه report a problem توی راست کلیک نیست
باز یکی یه چیز گفت افتادین دنبالش:| زندگیتونو کنید بابا
کلا همین بحث بهانه ای شد برای اینکه یک درسی به این اجنبی های مفسد بدیم..گور پدر رمک و گوگل و باباش که یک ملت رو مسخره کردند.. به خاطر چند تا عرب سوسمارخور شکم گنده...
از گرافیست های عزیز تقاضا دارم یک لوگو در مورد این مسئله بسازند.. راجب گوگل و خلیج فارس و اعتراض به نحوه این عملکردش... خودم اولین نفری هستم که اعتراضم رو شروع میکنم و پاشو به تمام سایتها و انجمن های سایتهای دنیا میکشونم همراه بایک شعار... بزار این شعار رو گوگل سرچش کنه حالش جا بیاد.....شما میخواهید سکوت کنید سکوت کنید.. :62:
کاملا تایید میشه
حالا یکی یه خبری میده شما چرا حرص و جوش میخورید
به سرویس دهیتون برسید :دی
خوب نبده اگر گوگل ما رو تحریم کنه من نمیتونم از گوگل دل بکنم
چرا؟ چون یه جیمیل داریم دارو ندارمونه 7 ساله باهاش سرو کار داریم و حالا از خود موتورش و .. بگذریم
بیخیال بابا
اسم خلیج فارس عوض بشه به ما چیزی میرسه؟
کسی میاد دردمونو دوا کنه؟
اگه خلیج فارس بمونه چطور؟
نه دوستان هر تغییری بشه به من و شما چیزی نمیرسه و ما باید کار کنیم و ....
پس بهتره سرمون تو لاک خودموون باشه
عذر میخوام که پاسخ شما رو میدم ولی
اگه فردا اومدن گفتن خونه شما مال ماست اونموقع چی میگین؟
بازم براتون مهم نیست؟ براتون مهم کاره؟
به خاطر همین مسائله که غریبه ها ادعای مالکیت میکنن و روز به روز بد و بدتر میشه اوضاع.
اما شما سرتون تو لاک خودتون باشه :)
البته جای این بحثا اینجا نیست و فقط بحث اینترنتیش و گوگل اینجا مد نظره
اگر بحثای دیگری مد نظرتون هست که برای شما چی میشه و نمیشه بهتره کمی تحقیق از سایت های دیگه بکنید.
یکی این سخن رانی رو متن لاتین روان ترجمه کنه - بنده اسکریپت نظر سنجیشو درست میکنم در عرض 2 روز کل اینترنت ایران پخش میشه تا مدیر عامل محترم ضاقارت گوگل متوجه اشتباهش بشه همین کافی است اگر نام خلیج پارس هم عوض نکرد مهم نیست - همین که بفهمه با ارتش ی سر کار دارد بسه
سلام؛
1- یاد قیمت دلار افتاده بودم که چه جوری مردم دربارش بحث میکردن (حتی سلمونی محل وقتی موهامو کوتاه میکرد!!)
2- خب از live یا aol استفاده کنید، حتما عین gmail گزینه import داره، من همه یاهومو اینجوری بردم روی جی میل
3- خب راست میگن، من خودم از نقشه گوگل (که دعوا سرشه) نمیتونم بگذرم! هر جایی رو گم کنم تو این شهر درندش پیدا میکنم! چه با اسم قدیم چه اسم جدید!!!
4- گوگل وب مستر و Analytic و اینا چی؟
5- یوتیوب به درک! بیایید از آپارات استفاده کنیم :D
6- حالا آرم وسط پرچم کشور که عربیه، کتاب مقدسمون هم که عربیه، زبونمون هم که با عربی مخلوط شده (تو این جمله های من چندتا کلمه عربی بوده تا حالا؟ البته به جز خود عرب!) اینم روش
7- به حال من و شما چه فرقی داره؟ یه خلیج چه گلی به سرمون زده؟ من که کوروش و داریوش رو به خلیج ترجیح میدم.
8- اسم شناسنامه ایش یه چیز دیگه است، تو خونه یه چیز دیگه صداش میکنن :d
9- مگه به حسن آباد نمیگیم توپخونه و از این قبیل؟
10- همون قدر که تحریم خارجی روی ما اثر داره و ما دورش میزنیم، تحریم ما هم همون نتیجه رو داره!!!
11- ایران بازی battlefield 3 رو ممنوع کرد، EA خوشحال شد گفت به هرحال کرکش میکردن، همون بهتر که بازی نکنن!
و از این دست پست ها در این تاپیک که حتما نمونه اش دیده خواهد شد!
----
نه این که برام مهم نباشه، اما در بین این همه مسائل و مشکلات زندگی، توی این دنیای به این بزرگی، این باید یکی از بزرگترین دعدغه های ما باشه و چند ساعت رفرش کنیم تا ببینیم کی این تاپیکو جواب داده ما هم جواب بدیم؟ چه "تاثیری" روی زندگی ما داره که ما زندگیمون رو براش بزاریم؟
کسی باید زندگیش رو پای این موضوع تلف کنه که یا کارش حفاظت از نام های ملی یا حتی سیاستمداره، یا کسی مثل ما که توی دنیای کوچکترین دغدغه و مشکلی نداره
در نهایت ویکی پدیا هم یک روز بسته شد در اعتراض به قانون کنگره آمریکا! چی شد؟
یه خورده بشینی دو دوتا چهارتا کنی این حرفت با منطق جور در نمیاد
مسئله شخصی با مسئله مملکتی فرق داره
به عنوان مثال خیلی از مردم نمیرن تو انتخابات شرکت نمیکنن بنا به هر دلیل شخصی که دارند
یکی حالشو نداره
یکی میگه اینا برن به فکر خودشونن
یکی میره اما برا اون 10 20 تومت پولیه که برا رای میگیره و...
اینا میشه مملکتی که میبینی باز هم یه سری سعی میکنن خودشون رو دخالت ندن و به نظرشون بهتره بیخیال باشن
این خلیج فارس هم مملکتیه
حالا بر فرض بکنن خلیج عربی چی از شما کم میشه؟ اگه برین سر کوچتون بهتون میگن عربین؟ نه وجدانی چی از دست میدین؟
حالا بر فرض برین خارج و همون امارات میان میگن اینو ببین این ایرانیه و..
حالا برعکسش کنین بیان بگن اقا خلیج فارس تایید شد خوب شما میری سر کوچتون داد میزنی میگی اخ جون؟ یا اینکه بری امارات به همه عرب ها پشت چشم میزنی میگی منم ایرانی خلیج فارس مال ماست؟
اخرش چی گیرتون میاد؟ اگه دوزار پول نیاز داشته باشید کی کمکتون میکنه؟ معلومه هیچکی
خوب شما خودتون رو اذیت کنین و حالا بر فرض بیاین مثلا ( گوگل رو تحریم) کنین فکر میکنین کی ضرر میکنه
معلومه خود شما
پس سعی کنین مسائل ملکتی رو برای خودتون بزرگ نکنین اون کسایی که اون بالا هستند وظیفه دارند مسائل رو پیگیری کنند و شما هم وطیفه داری اگه برا خونت یه صاحبخونه جدید پیدا شد بری پیگیری کنی چون اون موقع اون بالایی ها نمیان کمکت و میگن وطیفه خودته
در هر صورت این نظر شخصیه بندست
البته جسارت نمیکنم خدمت کسی
اما خیلی ها که تو همین تاپیک گفتن فلان باید بشه و میکنیم و ... اصلا معلوم نی کاری کرده باشن یا نه و اخرشم تا فردا میگن بیخیال بابا
شبیه این مصاحبه های تلویزیونی میمونه
از 100 نفر سوال میکنن شما میری انتخابات میگه اره میریم وطیفه ماست مشت بزنیم دهن امریکا ، دلمون خنک بشه و ... اخرشم 99 نفر تا لنگ طهر میخوابن و اون یک نفر هم میره
بخیال دیگه حوصله تایپ ندارم
بریم به کارامون برسیم
حالا چه خلیج فارس چه خلیج عربی
مثلا این انرژی هسته ای چه سودی برای ایران داشته که خلیج فارس داشته باشه .
گوگل یعنی اینترنت / اینترنت یعنی گوگل
والسلام
شرمنده دوباره پست میدم، خودمم رفتم تو فکر این موضوع:
ما بالای ایران یه دریاچه داریم که من خودم نمیدونم چی بهش بگم؟
خزر؟ مازندران؟ تو نقشه هم که زده کاسپین؟
شاید بقیه هم اسمای دیگه روش گذاشته باشن که خبر نداشته باشم!
بنظر شما اگه اسم خليج فارس از اول خليج عرب بود و بعد ايران ميگفت كه بايد اسم اون خليج فارس بشه
آيا اونا هم مثل ماها رفتار مي كردن و مي گفتن وللش؟؟؟؟!!
بهتره مسئله تاثیر سیاسی رو در این انجمن ادامه ندیم چون اینجا وب هاستینگ تالک هست و تنها بخش اینترنت ( اونم به زور و فقط از لحاظ اطلاع رسانی به اشخاص عزیزی مثل جنابعالی ) به این سایت مربوط میشه
دوستانی هم که مخالف اعتراض هستند زوری که نیست به هر حال اعتراض نکنند دوستانی هم که موافقن در این تاپیک راه حل مناسبی مثل همون درج اشکال در گوگول مپ که شخصا این قسمتش رو پیدا نکردم! ارائه بدن.
البته اگر از نظر مدیران سایت مشکلی نداشته باشه.
و دوست دارم یه جمله برای جواب به شما دوست گرامی بگم که دارید به کارتون میرسید!
یک مولکول اکسیژن به تنهایی به همون قدر ارزش داره که اگر تک تک این مولکول ها نباشن شما نمیتونید نفس بکشید :)
لطفا بحث تاپیک رو از مسیرش منحرف نکنید.
چرا همش فکر میکنیم همه با ما دشمنی دارند؟
الان این 3 تا جزیره بیشتر از اینکه جزیره باشن پایگاه های دفاعی ایران هستند .نقل قول:
حالا چه خلیج فارس چه خلیج عربی
اگر این به کشور امارات برگرده ، طبق قوانین ، مرز ایران محدود میشه به چند مایل دریایی از بوشهر .
اما الان کلی اب تحت مالکیت ماست و این اجازه میده یه خورده ایران احساس امنیت کنه ، چراکه کشتی های امریکایی دیگه نمیتونند وارد ابهای ایران بشن .
بگزریم از اینکه درامد ترانزیت کالا و ... جقدر هستش .
اما متاسفانه ...
به نظر من بهتره ستادی مسئول حفظ نام خلطج فارس بشه و شروع به تبایغات در حوزه بین المللی کنه و کاربران ایرانی هم هر کس به شکلی در این کار شریک بشه
باید یه راه حل اساسی اعتراض به گوگل نه به صورت تحریم گوگل! بلکه به صورتی مثل روش ریپورت مپ و ایجاد صفحه و ... انجام بدیم
البته امید واریم که در خارج از فضای مجازی هم اونایی که باید برای رفع تجاوز غریبه به خاکمون کاری بکنن ، بکنن .
و الا ما تو گوگل هی اعتراض میکنیم اخرش از اینور هم خلیج رو میدن میره !
منم بینگ کردم تحریم شد گوگل
تکبیییر ! >:)
نه که کشک باشه ولی این یعنی این که اعتراض به گوگل باعث نمیشه که خلیج فارس ، خلیج فارس باقی بمونه :)
اعتراض به گوگل فقط اعتراض برای گوگل هست!
چرا عصبانی میشید حالا!!
-------
فکر کنم بحث در این تاپیک بیهوده باشه بیشتر از این
اگر دوستان راه حل قاطع و مناسبی سراغ داشتند که در اینترنت ایران پخش بشه در یک تاپیک جدید بیان کنند.
عصبی نشدم که دوست عزیز :)
ولی این ماجرای گوگل مپ واسه یکی دو روز نیست که خیلی وقته با سایت های نظرسنجی که ایجاد میشد با اینکه رای بیشتری میگرفت خلیج فارس باز هم الان بحث سر اسم هست پس اگه میخوان با تحریم گوگل اسم خلیج فارس رو نگه دارن تو نقشه فرقی نمیکنه تا چند وقت که بگذره همه ی کاربرای ایرانی سرویس جایگزین پیدا میکنند و کار میکنن باهاش
حساس نشید من که اینجــــا پیامم رو بهشون دادم و هنوزم از سرویس هاشون استفاده میکنم ;)
حالا فک کردن چند هزار استفاده کننده گوگل تو ایران گوگلو تحریم کنند شرکت گوگل درش تخته میشه ؟؟؟ نه بابا از این خبرا نیست بیخودی خودمونو گول میزنیم- بیشتره کارای اینترنتی کشور ما نمیدونم از تحقیقات بگیر تا خریدو فروش وابسته به گوگله استفاده نکردن از گوگل مثل غذا نخوردنه که روز بروز احتیاجش بیشتر احساس میشه
خوبه ادامه بدید :71: الان 2 درصد سهام گوگل اومد پایین #-o
این کارا فایده ای نداره ، گوگل فقط پول رو میشناسه که عربا براش خوب خرج میکنن
ولی ای کاش اینهمه حس وطن دوستی رو جاهای دیگه هم خرج میکردیم ، مثلا خرید یک محصول ایرانی و یا نرفتن به ... امارات
دوستان؛
این تاپیک،
تنها برای اعتراض به واکنش نامناسب گوگل در فضای مجازی نسبت به مسائل غیر مجازی هست
تا با راه های مناسب نسبت به این مسئله اعتراض بشه
و تنها در همین راستا دوستانی که اعتراض دارند از راه های مناسب مثل همون صفحه فیس و گوگل مپ و.. به مسئله اعتراض بشه