100% مطمئن باشید.من 2 تا سرور ازشون دارم کیفیت که عای هست ساپورت هم خیلی عالی .پیشنهاد میکنم بگیرین.
نمایش نسخه قابل چاپ
آقای صالحی ، دو تا سوال
اول اینکه من توی سایتتون سرور xl-eds-02 رو سفارش می زنم وقتی میره واسه پرداخت قیمت رو 30 تومان پایین تر میزنه؟ تخفیف دوره ایه؟
دوم هم اینکه من که در بین دوستان عددی نیستم از دو بانک درگاه پرداخت آنلاین گرفتمه ، شما چرا سایتتاتون درگاه پرداخت آنلاین نداره؟
سلام
1- کاهش قیمت به علت محاسبه هزینه سرور به صورت prorate هست یعنی اینکه شما هزینه سرور رو تا انتهای ماه میلادی جاری پرداخت میکنید ! اما این پروریت رو ما فقط برای سفارش های قبل از 7ام هر ماه میلدی اعمال میکنیم و بعد از اون از دوستان میخواهیم تا هزینه سرور رو کامل پرداخت کنند ( هزینه کسر شده در روی فاکتور ماه آینده اعمال شده و ماه دوم هزینه کمتری می پردازید )
2- درگاه آنلاین تا قبل از این فعال بود (بانک سامان ) اما همانطور که مطلع هستید بانک سامان درصدی رو به عنوان کارمزد در نظر میگیره و به صورت آنی هم به حساب واریز نمیشه که در اکثر موارد ما رو دچار مشکل میکرد چون 4 یا 5 سرور رو سفارش میگرفتیم و پرداخت میکردیم اما واریز به حساب تا فردا بع تعویق می افتاد
به امید خدا تا هفته آینده درگاه بانک ملت اضافه خواهد شد ( مکاتبات و اقدامات اداری صورت گرفته است )
باتشکر از توجه نظر جنابعالی
ضمنا ما ظرف 48 ساعت گذشته سفارشی برای EDS 2 نداشتیم
مطمئنید سفارش رو تکمیل کردید ؟
سلام من هم دیشب آفر دادم و منتظر این سرور هستم:105:
سرور رو تحویل گرفتم. اخلاقشون واقعا یکه و سواد بسیار خوبی در حرفشون دارن
همه چیز عالیه
به امید موفقیت ایشون در کارشون
سلام دوستان از دیروز تاحالا ظاهرا نیستد اقای صالحی درخاست سرور جدید داشتم نیستد.
گوشیشون هم اف هست کسی خبری ازشون داره.؟
سلام دوست عزیز نگران نباش هر لحظه سرور بیاد بهتون میگن
ایشون با مسئولیت هستند خیالتون راحت باشه
همکاران گرامی
ارائه سرورهای xl-eds-11 تا اطلاع ثانوی امکان پذیر نمی باشد
علت : عدم موجودی پردازنده های سری x3460 , 3470 , 3450
سرور هیا جدید با توان پردازشی بالا به زودی به لیست سرورها اضافه خواهد شد
با احترام
ممنون از اقای صالحی.
سرور بعدی تهیه کردم.منتظر افر های جدید هستیم
پشتیبانیتون فوق العادست
انقدر لطف کردید که جا داشت تشکر ویژه بکنم
من تا بحال نشده انقدر راضی باشم از کسی وافعا ممنون
با عرض سلام خدمت کاربران محترم
پست اول به روزرسانی شد
آفر ویژه این هفته قرار داده شد
آفرهای ویژه این هفته :
Xeon E3-1220 (12.4GHz total on 4 cores) - 8GB memory - 1x500 7200 HDD- 100Mbps 3TB BW
با 8 آی پی 205000 تومان
Xeon E3-1220 (12.4GHz total on 4 cores) - 16GB memory - 1x500 7200 HDD- 100Mbps 3TB BW
با 8 آی پی 245000 تومان
ایشون بسیار پشتیبانی حرفه ای و پاسخگویی عالی دارند بطوریکه اگر نگیم 24 ساعت ولی 20 ساعت رو آنلاین هستند و مشکلات را بیش از آنچه که وظیفشونه انجام میدن
ایشون از همه نظر تایید میشن چه پشتیبانی چه پیگیری کار ها
می خواستم بدونم حساسیتش در چه حده مثل ovh که نیست یا بدتره ؟!:-
2 عدد سرور موجود است :
Quad Core Xeon X3350 - 8G RAM - 2*250G HDD - 3TB BW - 100Mbps Dedicated Grade 1 Port
ماهیانه : 150000 تومان
پهنای باند اضافه هر ترابایت : 13500 تومان
هر ساب نت /29 یا 8 ای پی - 20000 تومان
امکان ارتقا رم وجود ندارد !
هارد دیسک SSD 160G Intel 320Series : 50000 تومان
برای اطلاعات بیشتر با srv.rasanegar در پیام رسان یاهو تماس حاصل نمائید
از همه نظر تایید میشن
کیفیت سرورها بسیار خوبه
خود جناب عبدالصالحی هم از همه نظر مطمئن هستن
براشون آرزوی موفقیت دارم
برای دریافت آخرین پیشنهادات ویژه و سرویسهای رایگان ما را در توئیتر و فیس بوک دنبال کنید
https://twitter.com/@rasanegar
رسانگار ، راهکارها و سرویسهای فن آوری اطلاعات در ارتباطات سازمانی | Facebook
Core 2 Quad Q6600 - 4G RAM - 3TB BW - 100Mbps Dedicated Port - 250G HDD
110 هزار تومان!
دوستانی به دنبال سرور اختصاصی هستند میتوانند با پرداخت هزینه تقرببا معادل یک سرور مجازی ، مزیتهایی مانند مجازی سازی و منابع 100 درصد اختصاصی داشته باشند
آفر ویژه که فقط تا 4 شنبه ارائه خواهد شد و صرفا جهت تخریب بازار دوستانی که جهت مطرح کردن خود از قیمت پائین و خراب کردن بازار به جای کیفیت مایه می گذارند
Dual Xeon E5335 (16GHz total on 8 cores) - 8GB RAM - 2 250GB 7.2K RPM SATA 3 (HW Raid 1) - 100Mbps Dedicated Grade1 Port - 5 Usable IP Address
200 هزار تومان ماهیانه
با عرض سلام
طبق آفر دیتا سنتر 3 ترابایت !
اما دوستان متاسفانه با 5 و 10 ترابات هم ارائه دادن توی فروم چون معمولا توی ایکس ال هاست پهنای باند مصرفی به صورت رندم Spot میشه و ممکنه شما تا 8 ترابایت هم توی یک ماه برید و هزینه اضافی پرداخت نکنید !!!!
اما در صورت آلارم دیتا سنتر باید هزینه اضافه پرداخت بشه
الان دوستانی که دو یا 3 سرور دارند شده که دو تا سرور به موازات هم پهنای باند مصرفشون جلو میره اما روی یکی پهنای باند اضافه خریداری کردن و روی یکی دیگه خیر
به هر صورت پهنای باند اضافی هر ترابایت 13500 تومان هست
امکان ارتقا هارد و رم هم وجود داره
هارد دیسک های 500 و 1000 و 2000 گیگابایتی و رم نیز 16 و 24 و 32 گیگابایت بستگی به موجودی ماژول های رم داره
با احترام
ایشون به شدت تایــــــــــــــــــــــ ـــــــــید میشن
سرور ازشون خریداری شده
کیفیت حرف نداره
پشتیبانی حرف نداره
در کل همه چیز عالیه
ان شاءالله همیشه به موفقیت هاشون ادامه بدن
آفرهای ویژه ( به روز شده )
Core 2 Quad Q6600 - 4G RAM - 3TB BW - 100Mbps Dedicated Port - 250G HDD
110 هزار تومان!
دوستانی به دنبال سرور اختصاصی هستند میتوانند با پرداخت هزینه تقرببا معادل یک سرور مجازی ، مزیتهایی مانند مجازی سازی و منابع 100 درصد اختصاصی داشته باشند
آفر ویژه که فقط تا 4 شنبه ارائه خواهد شد و صرفا جهت تخریب بازار دوستانی که جهت مطرح کردن خود از قیمت پائین و خراب کردن بازار به جای کیفیت مایه می گذارند!
Dual Xeon E5335 (16GHz total on 8 cores) - 8GB RAM - 2 250GB 7.2K RPM SATA 3 (HW Raid 1) - 100Mbps Dedicated Grade1 Port - 5 Usable IP Address
200 هزار تومان ماهیانه
Intel Xeon E3-1220 - 16GB RAM - 500GB 7.2K RPM SATA 3 - 100Mbps Dedicated Grade1 Port - 5 Usable IP Address
210 هزار تومان ماهیانه
سرور آماده تحویل (تحویل 1 تا 4 ساعت )
XEON X3460 - 16G RAM - 2x500G HDD Enterprise - 16+16 IP- Free ESXi5- 5TB Monthly BW
ماهیانه 270 هزار تومان
یک عدد سرور دیروز سفارش دادیم . در کمتر از 24 ساعت تحویل دادند . پشتیبانی عالی و برخورد بسیار عالی دارن . امیدوارم که مشتری ثابتشون بشیم
یک عدد سرور تحویل فوری موجود است
Xeon x3430 - 16G Ram - 1*1000G HDD - 1*160G SSD - 13 Usable IP - FREE ESX Installation
ماهیانه 290 هزار تومان
فروش ویژه سرور ها همچنیان ادامه دارد
من چند وقتی هست از ایشون سرور XLhost دارم!!!
کارشون حرفه ای ، پشتیبانیشون عالی ، کیفیت سرور عالی ، خود آقای صالحی هم که یک آدم خیلی خیلی خیلی خوب و مسلط به کارشون هستن!
اگه بخوام از پشتیبانی که برای خیلی ها مهمــــه بگم که ایشون من ساعت 3 نصفه شب هم حتی سوال بی ربط هم میپرسم جواب میدن، پشتیبانی سرور رو که میکنن هیچ ما هر جا کم میاریم مزاحم ایشون میشیم!!
کیفیت سرور هم که پایدارترین سرور ها رو شما میتونید توی همین دیتاسنتر پیدا کنید.
کارشون حرف نداره!!!
مطمئن باشید خرید کنید ضرر نمیکنید این نظر منـــــــــــه!
افراد دیگری هم هستن که توی این DC سرور بفروشن ولی ایشون کارشون حرف نداره!
ما که خیلی اذیتشون کردیم خدا کنه ببخشنمون واسه این همه اذیت!
اگه میخواید حرفه ای بشید با آقای صالحی کار کنید!
اگه میخواید حرفه ای بمونید هم باز با آقای صالحی کار کنید!
اگه حرفه ای هم هستید که دیگه آقای صالحی رو حتما میشناسید!
ایشون 126 درصد تایید میشن!
سپاس!
سوالی داشتم ، میخواستم بدونم کیفیت پورت یک گیگابیت در ایکسال به چه صورته ؟ شما خریداری کردین تا به الان ؟ یه تصویری چیزی اگر بتونین بزارین ممنون میشیم ..