سلام
من میتونم در زمینه php همکاری کنم.
به نظر من بهتره از گسترش یک کنترل پنل open source شروع کنیم. مثل kloxo
یا علی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من میتونم در زمینه php همکاری کنم.
به نظر من بهتره از گسترش یک کنترل پنل open source شروع کنیم. مثل kloxo
یا علی
دوست عزیز شما این کنترل پنل را درست کنید منم نصب میکنم روی سرورم
پبه نظر من با اين هدفی که شما ميگيد راه به جایی نخواهيد برد!
با اينطور هدف گذاری بعد از يک مدت همه زده ميشن و ميرن دنبال کار خودشون!
اين هدف به نظر من درست نيست که شما بگيد چون ميخواين رو کم کنيد اين کار رو شروع ميکنيد.
بهتره هدف های بهتری بزاريد و يک آينده مشخص، حتی اگر مادی نيست معنوی باشه. مثلا بگيد اگر کنترل پنل بگيره در کنارش ميشه از تبليغات يا کارای ديگه ای که ميشه گرفت سود خوبی کرد!
من برای درس پروژه کارشناسی نوشتمش
سخت نیست به هیچ عنوان!
فقط ادامه ندادم چون به ایندش تو بازار ایران زیاد امید ندارم!!!!
اگر کسی هست که بتونه برای 100% جواب دادنش تضمینی بده بگه تا کامل کاملش کنم
خب درسته که پروژه بزرگی بسیار سخت بود و این نکته رو هم باید مد نظر داشته باشیم که 90% کارهای گروهی توی نت (ایران) شکست می خورند. ولی اگر شما کم کم شروع می کردید شاید می تونستید به یه جاهایی برسید مثلاً فعلاً سعی می کردید فایل منیجر رو توسعه بدید و پر سرعت کنید یا روی قسمت های کوچک تر کار می کردید تا برسید به هسته ! در کل از نظر من هنوز هم می شه پروژه ای مثل این رو شروع کرد !
من فعلاً توانایی کمک به شما رو ندارم وگرنه خیلی دوست داشتم می تونستم :-sad
موفق باشید
آقا من هیچ کاری بلد نیستم ... می شم ساپورت مشکلات و نصب و از این طور چیز ها ... کار خوبی هست اگر یه کنترل پنل در حد webmin هم باشه من تمام سرور ها رو به این کنترل پنل تغییر می دم ... مرگ بر سی پنل !
من همونطور که قبلاً گفتم در حال کار برای فارسی سازی kloxo هستم! ولی وقتم کمه دوستان هم قول همکاری دادن تا چند وقت دیگه خبرشو میدم
من میتونم حامی این پروژه بام
چه حامی مالی - چه تامین کننده سرور ها و هر کاری
ولی خب برنامه نویس نیستم ...
از نظر من کنترل پنل Webmin را توسعه بدیم و قالب cPanel برای آن ایجاد کنیم خیلی بهتر است.
cPanel درست کردن خیلی خیلی خیلی مشکل است ، اگه بدونید این ها چی کار کردند ؟ مثلا شما بردار MySQL و php و suphp و pure-ftpd و Zend و IonCube و apache2 و Courier و ... رو دستی از سورسش کامپایل کن ببین پدرت در میاد یا نه!
ولی Webmin و زیر شاخه های آن مثل Virtual Min همه این کارها انجام داده شده به خصوص VirtualMin که Virtual Host کردن وب سرور و MySQL Server را انجام داده ! خیلی عالی هست. از نظر من یک Theme درست کنیم باسه همین ها شبیه cPanel و ماژول های کنترل پنل را بنویسیم خیلی خوب است.
ضمن این که فایل منیجر Webmin خیلی خوب و ساده است و شبیه cPanel است و با جاوا می باشد.
خلاصه اگر قرار باشه کنترل پنل رایگانی بتونه با cPanel رقابت کنه همین Webmin هست که تیم توسعه دهنده اش خیلی فعال هستند ( برعکس Kloxo خدا بیامرز)
Cloud Computing Everywhere | Virtualmin
Webmin
ضمنا میشه پروژه را در
https://launchpad.net
شروع کنیم ها ! یکی که حرفه ای است استارت رو بزنه و Leader بشه.
Webmin چند ساله کار می کنه؟ تو متن باز تیم توسعه دهنده بی معنی هست فکر نمی کنم هاستینگ هایی که از Webmin استفاده می کنن زیاد باشه با اینکه خیلی قدیمی هست! Kloxo تازه متن باز شده و باید چند وقت صبر کنیدنقل قول:
خلاصه اگر قرار باشه کنترل پنل رایگانی بتونه با cPanel رقابت کنه همین Webmin هست که تیم توسعه دهنده اش خیلی فعال هستند ( برعکس Kloxo خدا بیامرز)
impossible nothing
ولی برای اولین باید اینو برای خودم نقض کنم چون این کارا تو ایران امکان پذیر نیست .
وقتی برای کارهایی که براش پولی پرداخت می شود پشتیبانی مناسبی وجود ندارد چطور برای یک کار رایگان انتظار پشتیبانی می توان داشت ؟
اینو فراموش کنید .
دوستانی هم که صحبت از پشتیبانی مالی می کنند آیا توان پشتیبانی میلیونی را دارند ؟
چه کسی را می توان پیدا کرد که تخصص دارد ؟و بیکار باشد ؟و رایگان کار کند ؟
هر گاه هاست رایگان دادن برای هاستینگ عاقلانه بود طراحی رایگان هم عاقلانه خواهد بود .
حالا شما چطور می خواهید رایگان کار کنید مشخص نیست .
شما باید زمانی مانند خارجی ها رایگان برنامه بنویسید و ارائه دهید که ایرانی ها مفهوم Donate را کاملا درک کرده باشند .
لینوکس با این همه حمایت مالی و فرهنگی در ایران برای تبدیل شدن به سیستم عامل ملی با شکست مواجه شد . حالا شما چطور .....
به نظر من هم بهتره از يک پروژه کد باز استفاده بشه و توسعه داده بشه!
هيچ شرکت ماشين سازی نميره چرخ رو بسازه، ولی ميره ماشين رو ميسازه و کاملش ميکنه!
مگر اينکه bmw باشه که سالها داره ماشين رو ميسازه، حالا تصميم گرفته يک چرخ جديد بسازه!
سنگ بزرگ نشانه نزدن هست ! برید توسعه بدید بهتره تا از اول بنویسید ! مگه این که برنامه نویس های حرفه ایی و با حقوق استخدام کنید
به نظر من استفاده از پنل های کد باز و رایگان یک قدم تا هک شدن کل سرور هست
اين حرف ذو تاييد نميکنم!
لينوکس هم کد باز هستش! يعنی استفاده از اون يک قدم تا هک شدن کل سرور هستش؟
در عمل ميبينيم که امنيتش از ويندوز هم بالاتره تو خيلی از موارد!
جناب msnasiri !
درک می کنم ! کامل ! این حرف شما رو هم می زارم روی شناخت کمتون نسبت به من !
بسم الله شروع کنید ! حتی به انداز klxo هم پیشرفت نخواهید کرد !
شاید بتونید چیزی همانند آدونیس در مقابل whmcs با مقداری زیاد باگ بسازید !
میخواهید کار مفیدی کنید به جای ساخت پنل که مطمعنن نتیجه ای نداره برید یک چند تا قالب شیک طراحی کنید برای دایرکت ادمین تا دیگه نریم قالب بخریم 25000 تومان!
اینه :67:
مگه همه کنترل پنل مینویسن ؟! مگه همه ویندوز میسازن ؟! مگه همه cpu تولید میکنن ؟! مگه همه بمب اتم میسازن ؟! و و و ...
0.5% سازنده ان، بقیه مصرف کننده! بهتره به جای اینکه سازنده ی بدی باشین، مصرف کننده ی خوبی باشین ;)
هر کی هم بش برخورد، یا علی بسازه تا ما هم استفاده کنیم! ولی امیدورام مثه سیستم عامل ملی نشه ;)
موفق باشید ...
الان بهترین کار طراحی یه قالب زیبا برای whmcs هست ! تا کاربر ها اینقدر سیستم ها مسخره دیگه رو نخرند !
whmcs چه ربطی به کنترل پنل هاست داره :دی
کار مفید منظورم بود جناب امیری !
کار مفید خیلی زیاده
اما تو ایران کسی ارزش اوپن سورس و مفهوم اون donate در سایت های خارجی رو نمیدونه
خیلی ها دنبال اینن که حتی نرم افزار های پولی رو هم رایگان استفاده کنن
و بزارید اینطور بگم هیچ کس دل خرج کردن نداره
پسک نترل پنل نوشتن در ایران برای این مردم هیچ ارزشی نداره
مگر اینکه یه چیز تاپ بنویسید بره کل جهان
متاسانه اوضاع نت در ممکلت ما اینه : تا پاتو گذاشتی تو نت یا برو بره علافی یا دنبال سود (حالا با کلاهبرداری یا هر کاری)
دز موزد اینکه اوپن سورس زودتر هک میشه
1- پس لطفا فایرفاکس و کروم رو پاک کنید و با اینترنت اکسپلورر تشریف بیارید .
KmPlayer - Klite رو پاک کنید و با ویندوز مدیا پلیر عشق کنید
از سرورهاتون لینوکس رو پاک کنید و ویندوز نصب کنید
بازم اوپن سورس ضعیف تره؟
سلام
من باره اولی هست که توی بحث های اینجا شرکت می کنم . در این پروژه مهمترین چیز قسمت مالی هست به نظر من شاید بگویید چرا ؟
یکی از بچه ها این حرف رو زده بود توی ایران کسی کاره تیمی نمی کنه من خودم تا العان چند پیشنهاد خوب مطرح کردم جند جا که اصلاً کسی جلو نیومده نهایتاً خودم با بچه های شرکت انجام دادم آخرین کارم هم فارسی سازی وردپرس مالتی یوزر و پشتیبانی فارسی، کسی جلو نیومد همه گفتن شما شروع کن بعدا من به تیم اضافه میشم. منم خودم شروع کردم و بعدا هم ازشون کمک نمیخوام. حالا از موضوع پرت نشیم.:-s
وقتی پشتیبان مالی برای این کار هست خوب کار رو شروع می کنیم و برنامه نویس استخدام می کنید. مثل خوده من ضرر هم نکردم تا العان.
من تا چند وقت دیگر توی تهران یک واحد اجاره می کنیم دوستانی که تهران هستند و موافق هستند با انجام این کار ، میتونند محل کار هم دفتر ما رو انتخاب کنند ما مجوز آی اس پی هم تا چند وقت دیگر میگیریم که از نظر پهنای باند هم مشکلی نداریم.
چي شد كنترل پنل فارسي ساخته نشد ؟
ساخته نشده
ساخته نشده
ساخته نخواهد شد
اگر برنامه نویس خواستین من هستم البته من بیشتر در زمینه ویندوز فعالیت کردم یعنی کنترل پنل واسه میندوز راحت تر میتونم درست کنم
البته جدیدا میخوام رو لینوکس هم کار کنم
می خواستی 2 ماهه ساخته بشه؟
---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------
مطمئن هستید؟
---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
زبان برنامه نویسی رو می گفتید بهتر بود تا سیستم عاملش
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
طراح وب علاقه مند به این کار اگر بود یه ندا بده
یکسال پیش همچین تایپکی داشتیم ...نقل قول:
مطمئن هستید؟
و تا الان هیچ خبری نشده
من با زبان های سمت سرور ASP.NET با VB و C# و زبان ASP 3.0 و PHP کار میکنم.نقل قول:
زبان برنامه نویسی رو می گفتید بهتر بود تا سیستم عاملش
دیتابیس هم MySQL و MSAccess و تاحدودی هم MSSQL بلدم.
---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------
البته آدم با نا امیدی هم به جایی نمیرسه !نقل قول:
یکسال پیش همچین تایپکی داشتیم ...
و تا الان هیچ خبری نشده