مخابرات ضریب اشتراک 1 به 10 است
نمایش نسخه قابل چاپ
منم مخابرات استفاده میکنم شرکت عالیه با اینکه شیر هم هست :d
مخابرات به نظر منم بهتره
از مخابرات قزوین 512 دارم
سرعت دانلود 112
و هزینه 3 ماهه 63660 تومان پرداخت می کنم
پهنای باند نامحدود هم هست
سلام
مخابرات مازندران
همه سرویسهاش 4 مگ آپ هستند تا 550 کیلوبایت میره
یعنی فرقی بین 128 و 2 مگ نداره فقط پهنای باند 128 4 گیگ و 2 مگ 64 گیگ
قیمتش هم خبلی مناسبه
1 مگ با 32 گیگ پهنا= 40000
2 مگ با 64 گیگ پهنا = 78000
هزینه هر گیگ پهنای باند = 2310
اشتراک 1 به 10 ..
از شرکت هایی مثل پارس آنلاین بگیرید سرعتش خیلی بهتر هست !
وایمکس مبین نت هم که اشتراک 1 به 4 داره نسبت به قیمت واقعا عالی هست !
واسه دو تا استان فعلا اوضاع خیلی بد بوده ! خوزستان و استان اصفهان فعلا ! ولی این قیمت هارو راستی راستی الکی دارن تعرفه گذاری می کنند !
استان هرمزگان
اگر نظر منو بخواید بدونید اینترنت استان هرمزگان بدرد هیچی نمی خوره
تعرفه ها به شرح زیره
128 قیمت 21 تومان ترافیک 4 گیگ سرعت دانلود 16 کیلوبایت
256 قیمت 30 تومان ترافیک 8 گیگ سرعت دانلود 30 تا به زور
512 قیمت 48 توان ترافیک 16 سرعت دانلود 56 کیلوبایت
یک مگ هم 78 توان ترافیک 31 تا سرعت دانلود 110 تا
این قیمت ها دوماه هست
پینگ هم بین 150 تا 140 متغیر هست سروریس 256
الان استان هرمزگان چند روی هست سرعت دانلود یا قطعی سروریس ها زیاد شده
دوستان به خصوص قزوینی ها.ایا شما هم تو این چند روزه کاهش سرعت داشته اید؟3روز هست سرعتم خیلی کم شده
کم شده بنظر شما افتضاح شده انتظاری هم نمیره به اینترنت ایرانی
با سلام.
دوستان منم اینترنتم تو این سه روز ولادت کلا قطع بود و دسترسی نداشتم !
کلا کیفیت کاریشون خوب نیست ! اما پشتیبانیشون تو مشهد که عالیه !
اصفهان در هفته اخیر قطعی و افت کیفیت داشته
ولی اول هفته تا حالا مشکلی نبوده ولی سرعت یک مقدار هنوز پایین هست
ما که در شیراز هستیم ازشون سرویس گرفتیم. پشتیبانیشون خوب هست. سرعت 128 گرفتیم با سرعت 350 دانلود می کنیم و با برنامه cute ftp با سرعت 450 آپلود می کنیم!
استان همدان
فایل پیوست 6915
البته ما چون از مشترک قبل بودیم تعرفه 256 کیلوبایت 8.5 گیگ رو در ماه 12550 میگیریم
ویژگی ها : ( معرفی بیشتر )
مخابرات ما زیاد حرکت تخصصی میزنه که ما هنوز به رمز و رازش پی نبردیم :39:
برداشته از 1 خرداد ترافیک اضافی رو از 2200 کرده 3000 تومن
از 1 خرداد به بعد قطعی ها و افت سرعتش بسیار زیاد شده ( قیمت بالا = قطعی زیاد )
هنگام قطعی سرویس ها گوشی رو برعکس میزارند که بوق مشغول بخوره !!! ابتکاره دیگه :106:
پشتیبانی اصلی از ساعت 9 شب تا 3 نصفه شبه ( محاله یک بوق آشغال بخوره ، اولین بوق = جواب شما رو میدن)
وقتی جوابی ندارند به مشتری برای قطع سرویس بدند، طبق معمول میگویند که : به احنمال زیاد از یو95 استفاده کردی ip ها تغییر کرده در صورتی که 2 ساله کسی از این استفاده نمیکنه
مدعی میشوند که سرویس های خودشونه ولی ip رو که چک میکنی پارس آنلاین تهران رو نشون میده یا استان یزد (به کل نشد یک وقت ip چک کنیم و همدان رو نشون بده) 8-|
در آخر ، با تمام این ویژگیهای برجسته که گفتم نسبت به بقیه جاهها مثل پارس انلاین ، شاتل و........ خیلی بهتره
بله. دقیقا این طور هست. والا اگر کمی به حقوق مشتری احترام بگذارند و توی فکر سود کمتری باشند این مشکلات پیش نمیاد که ! ما همیشه باید پول بیشتر بدیم واسه سرویس بدتر !
کلا مخابرات اینترنت نمی داد سنگین تر بود افتضاحه
از ساعت 11 صبح تا 12 شب افت سرعت داره
پشتیبانی خوب
سرعت داغون
تازه من شنیدم که پهن باند کم میاره داره از سرویس دهنده های دیگه مثل افرانت و ... جبران مافات می کنه ! که این دوستمون وقتی گفتند آی پی شون رو میزنه پارس آنلاین کمی مطمئن تر شدم نسبت به این موضوع
تهران که افتضاحه !!
حداقل یکم پول بیشتری بگیرن یا نامحدود ندن سرویس بهتر باشه ؛ ضریب اشتراک 1 به 10 خیلی بده !
ما ضریب اشتراکمون 1 به 2 هست ولی کیفیت واقعا در حد افتضاح هستش ! خیلی خوب بود. از زمانی که 2 مگابیت هم دارند میدن افتضاح شده
اوایل خیلی خوب بود ولی الان یه مدته خیلی خراب شده
قطعی زیاد داره
سرعتم خیلی پایین اومده
جواب درستی هم نمیدن
من خودم از مخابرات گرفتم هزار بار سیستم مدیریت اشتراک پهنای باند رو عوض کردن تا صدای مشتری ها بخوابه
با نرم افزار idm خوب میشه دانلود کرد چون با 8 ارتباط همزمان فایل رو دانلود می کنه
در کل بهتره مخابرات بده چون قیمتشون خوبه
گر چه اینترنت شرکت های دیگه و خصوصی دست کمی از نظر کیفیت با مخابرات نداره
برای من دانلودش نامحدوده.
امروز کاملا نت ما پ.کیده بود. نزدیک ساعت 2 هم که میشه کلا قطع میشیم میریم پی کارمون ! به خدا اوضاعی داریم برا خودمون !
فقط می تونم بگم که افتضاحه!!!!!!!!!!
اقا من دایال اپ کارمیکنم و توی تهرانم از مودم 512 دایال اپ برای لبتابمه استفاده میکنم سرعت دانلود 34 بود یه کدی بود تو یه سایت خارجی یادم نیست تو تنظیمات مودم زدم سرعت دانلودم شده 230 ولی سرعت ریموت
افتضاح هستش برای نصب وی ام ور با کی وی ام میرم شرکت اونجا نت شاتل هست پورت رو 2 مگ گرفتیم سرعت دانلود 250 بعضی وقت ها 800 میشه نمیدونم چرا خیلی کم مثلا 2 ساعت بعد 3 ماهه 80 تومن
این پلن برا خونه نمیشه یه اینرتنت خوب برای خونه با قابلیت های بالا ریموت و دانلود خوب پیشنهاد بدین
سلام به همه
تو خارج اینترنت مثل جاده میمونه که ارزش بسیار زیادی داره
و باعث رونق اقتصادی علمی و فرهنگی جامعه میشه
و دولت حاضره به دلیل ارزش اینترنت رو در حد رایگان و کیفیت عالی ارائه بده
اما با توجه اینکه کاربرای اینترنت در ایران زیاد و بسیار فعال هستن و بسرعت در ایران مورد رشده اما دولت کار نمی کنه
من خودم تو شرکت اینترنتی کار می کردم، دلیلش بی توجهی دولت و هزینه نکردن برای افزایش بستر اینترنت هست .
مخابرات فقط می تونه 20 درصد خطوطش رو برای اینترنت گسترش بده!!!!!!
خیلی مراکز مخابرات سیم های بخش mdf از نوع درجه سه هست، آدم میره تو خطش همش حرص میخوره
مشتری ها ماشاالله اکثرا ناراضی. با اینکه 24 در حال تامین پشتیبانی اینترنت بودیم.اما فایده نداشت چون بستر مشکل داره
دلیل اینکه دولت زیاد کار نمی کنه به دلیل بحث تهاجم فرهنگی دشمن هست.
شرکت های که اینترنت ارائه میدن واسطه هستند نه تامین کننده همه چیز اینترنت
اینترنت از خارج + بستر مخابرات + مدیریت شرکت ها
تا زمانی که خطوط مخصوص برای اینترنت کشیده نشه همین آش و کاسه
حال شما هی بگید چرا اینجوریه.این هم دلیلش بود دو دو تا 4 تا
با تشکر و احترام
فرمایش شما کاملا متین ! من خودم به شخصه دیدم که سیم های ارتباطی در کل شهر ها مسی پوسیده هستند ! و اینقدر قدیمی هستند که حتی حاظر به این نیستند که تعویض کنند اینهارو !
سه ماهه
محدودیت 15 گیگ
37700
بله مال شرکت ما هم سرعت 128 گرفتیم تا 150 - 200 دانلود میکنه در ثانیه!! دلیلش هم پرسیدیم گفتند مخابرات مثل شرکتهای خصوصی نیست.وقتی پورت خالی داره همش رو اشتراک میزاره!! یعنی خسیس بازی در نمیاره چون مال مفته..اما وقتی مشتری زیاد بشه گند میزنه به همه و سرعت کاربرا افتضاح میشه..آنجاست که دعا میکنی به شرکت های خصوصی !! دلیل اینکه بعضی دوستان هم مخابرات گرفتند اولش خوب بوده بعد سرعت پایین آمده برای همین بوده.. چون اولش مشتری نداشتند و پورت خالی بوده.. اما وقتی مشتری میاد و زیاد میشه گند میزنه به کاسه و کوزه..
من دو مگابیت سه ماهه گرفتم که کلا با مالیات 67 تومن آب خورد یعنی ماهی حدودا 22 تومن البته با 5 گیگ پهنای باند ماهیانه.
سرعت دانلود هم از 250 تا 280 متغیره ولی از 250 پایین نمیاد.
دوستان لطف کنید اینجا رو هم ببینید :(
اشکال در اینترنت adsl مخابرات
دوستان عزیز طی شکایت نامه هایی که فرستادیم به سازمان بازرسی ، بالخره مخابرات استان خوزستان تعرفه های سرویس هاش رو هماهنگ با استان های دیگه کرده و سرویس 2 مگابیت رو با قیمت 79 هزار تومان ارائه میده .
منم گرفتم اولش خوب بود بعد یکی دوماه سرویس افتضاح.
پشتیبانی هم که هیچی .
ولی تو مدتی که من داشتم یک بار هم قطعی نداشت.
به نظر شما ارزش داره؟ استفاده از این سرویس
مخابرات چیه بابا با این سرعتش مسخره کردن .
من قطع کردم نوین نت گرفتم خیلی راضیم
من مخابرات خوزستان رو شدیدا به دوستان پیشنهاد میدم ! پورت 5 مگابیت دارم با ترافیک نا محدود ! فوق العاده راضیم.اسکرین شات هم از سرعت دانلود قرار دادم !فایل پیوست 7523
با سلام خدمت کاربران گرامی WHT.iR
خدمت سروران گرامی باید بگم که مخابرات به صورت مستقیم بر روی اینترنت نظارت ندارد !! حالا حتما میگید چرا ؟؟!!
در پاسخ باید بگم که مخابرات هر استان برای در رفتن از بار مسئولیت ، نگهداری تجهیزات و پشتیبانی ADSL به مناقصه میزارن و شرکت های خصوصی اینترنت رو مدیریت میکنن. (البته باز اینترنت رو کامل نمیتونن چون مخابرات دیگه در این حد بیخیال نیست :دی ) !!
در ضمن شرکت هایی که ISP هستن توی مناقصه ها نمیتونن شرکت کنن ولی اینم هم که کاری نداره طرف میره سه سوت شرکت ثبت میکنه توی مناقصه شرکت میکنه :دی
ولی در کل من دارم سرعت 256KB.s سرعت روز و شب یکی هست و اصلا کند نمیشه :53:
آره قیمتشم عالی هست. 128 نامحدود ماهی 30 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!