میشه بگید تو نسخه های نال شده کد لایسنس رو چی وارد کنیم؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
میشه بگید تو نسخه های نال شده کد لایسنس رو چی وارد کنیم؟؟؟
خالی میزارید
سلام، شاد باشید و سلامت
آموزش تا جایی که داده شده بود به صورت تمام و کمال از سوی من تست شد و اکی بود . ( نظر شخصی ) { فقط سطح دسترسی فایل "کانفیگوریشن.پی اچ پی "رو به 600 که کاهش میدیم ممکنه مشکلات احتمالی برای کلاینت آریا پیش بیاره و با برگشت سطح دسترسی به 644 اکی میشه - البته نظر منه }
خواهش مند هستم نظرات خودمون رو تعمیم به کل نکنیم ،( خودم رو میگم- من نوعی) از این موضوع شکوه میکنم که چرا همه دوس دارن حرفشون رو به زور به ما بقبولونن ! در صورتی که خودم هم همون کار رو میکنم.
دیگرانی که تشکر کردند و سکوت کردند نشانی بر احترام به گردآورنده ی تاپیک هست، که فرمودن لطفا اسپم ارسال نشه، هر تاپیکی آزاد است ولی گردآورنده حق ایجاد قوانین و نامی برای آن دارد.
این تاپیک نام دارد و قوانین خاص آن توسط گردآورنده ایجاد شده.
از انتقادهای سازنده ی دوستان هم کمال تشکر رو دارم، در هر صورت برای ارسال اسپم پوزش می طلبم.
-----------
منتظر ادامه ی مطالب خوب و آموزنده شما هستم .
سلام
مرسی تا اینجا
ادامه نداره آموزش؟
بنده خدا امد اموزش بده اینقدر ازش انتقاد شد که منم باشم سرد میشم . مهم اینکه هر چند هم اگر 1 % اشتباهی هست به اون کمک بشه تا اموزش کامل بشه . نه اینکه همش انتقاد کرد . به هر حال ایشون هم زحمت کشیده و به قول خودشون قسمتی از مقاله رو نوشتند و قسمتی رو هم گرد اوری کردند که باید احترام گذاشت.
دادا هر کی هر چی گفته واسه خودش گفته اگه بلدین این همه ادعاتون میشه بیان خوب بنویسین چرا پست اموزش خراب می کنین اگه هم ایردای هست محترمانه بگین تا تایپیک قوی تر بشه ، یه چیزی یادتون میده یه چیزیم بدهکارش کردین بی چارو کل و کل کشییییییییییییییییییییییی ییی راه ندازین لطفا به دوست عزیزمون کمک کنید تایپیک قوی تر بشه کمک نمیکنین خواهشا بشینین نگاه کنین افرین پسرای خوب منتظر بقیه اموزش هستیممممم با تشکرات فراوان
آقا به نظر شخص من خیلی هم خوب بود
من که کنتظر ادامه اش ام
سلام
ببخشید من چند وقته کلید پرداخت برام نمیاد
سایت خودم هم هست
برای بعضیها میاد و برای بعضی ها نمیاد
پوشه ی ماژول رو هم دوباره آپلود کردم ولی بازم همینطوره
http://upy.ir/images/2w07fi3bstfw21j4757v.jpg
سلام
"برای راه اندازی بخش آموزش سایت از منو Support بر روی Knowledgebase کلیک کنید"
بخش آموزش توی مدیریت کجاست؟ این آموزش شما در 5 وجود نداره. شما 4 رو آموزش دادین؟ تاریخ آموزش که تازه هست!
سلام
واقعاا دستتون درد نکنه.خیلی کامل بود.
ولی چرا ادامشو نمیزارین؟؟؟؟؟
بخش یازدهم : منو Clients
این منو از 8 آیتم اصلی تشکیل شده است که به ترتیب :
1 - View/Search Clients : با زدن این گزینه لیست تمام کاربران را به همراه تعداد سرویس ها و .... را مشاهده میکنید.
2 - Add New Client : این گزینه همانند گزینه عضویت در ناحیه کاربری عمل میکند و جهت عضویت از طریق ادمین عمل میکند.
3 - Products/Services : شامل کلیه سرویس ها می باشد که دارای زیر منو با دسته بندی نوع سرویس است که با کلیک بر روی خود Products/Services کلیه سرویس ها را مشاهده میکند و یا از طریق زیر منو آن ، نوع سرویس خاص مثلا هاستینگ را مشاهده خواهید کرد
4 - Service Addons : این گزینه لیست تمامی ادون هایی که کاربران در هنگام سفارش، درخواست داده اند را مشاهده میکنید.
5 - Domain Registrations : این گزینه کلیه دامنه های ثبتی توسط کاربران در سیستم شما را همراه با جزئیات نشان خواهد داد.
6 - Cancellation Requests : این گزینه به شما این امکان را میدهد تا درخواستهای کنسل سرویس ، که توسط کاربران ارسال شده است را مشاهده نمایید تا بر اساس توضیح کاربر درباره آن تصمیم و اقدام نمایید.
7 - Manage Affiliates : این گزینه، لیست کاربرانی که قسمت بازاریابی اکانت خود را از ناحیه کاربری فعال نموده اند را به همراه جزئیات (بالانس بازاریابی و ...)نمایش میدهد
8- Mass Mail Tools : با استفاده از این گزینه میتوانید به کلیه کاربران خود و یا نوع خاص از کاربران که از سرویس خاصی استفاه میکنند و همچنین خرید های پرداخت نشده و یا فعال ایمیل ارسال کنید که کاملا توضیح خواهیم داد
اقا من بعد پاک کردن یوتف 8 درگاه پرداختمو اینطوری نشون میده بااسم سایتم
حذف UTF-8 چه فایده ای خواهد داشت؟
چون اگه مشکل واحد پول باشه میشه در دیتابیس به utf-8 تبدیل کرد و مشکل برطرف میشه.
آیا حذف مورد فوق موارد دیگه ای را هم شامل میشه؟
باتشکر از آموزشهای خوبتون.
مشکل دیگه ارسال ایمیل مشخصات هاست میباشد.
من از دایرکت ادمین استفاده میکنم و در قسمت سرور هم دایرکت ادمین را انتخاب کردم. اما وقتی برای مشتری ایمیل میفرسته دوتا اشکال داره
- پورت مربوط به هاست که باید 2222 باشه و بجاش 2082 گذاشته..!!
- لینک مربوطه که {service_server_ip} را به آی پی سرور تغییر نمیده..!!
باتشکر مجدد.
مرسی
اگر میشه فیلم آموزشی برای نصب و فارسی سازی whmcs هم بگذارید ممنون میشم
سلام
میخواستم بدونم چه طوری جای فولدر templates رو عوض کنم؟
سلام
ببخشید آیا شما کدی رو می شناسید که بشه در سورس قالب قرار داد تا یک بخش از محتوا فقط برای میهمانان و بخش دیگر فقط برای اعضا که وارد شده اند باشه ؟ یعنی می خوام یک فرم ورود بزارم که وقتی کاربر مهمان توی سایته یا هنوز وارد نشده اونو ببینه ولی وقتی لاگین کرد بجاش چیز دیگه ای نشون بدم .
میشه ذکر کنید
سلام. دوستان من چطوری می تونم تنظیمات پنل های ریسلر را در whmcs اضافه کنم؟
فایل پیوست 7563
مرسی
دوستان خواهش می کنم راهنمایی کنید کارم گیره
دقیقه و ساعت را برابر 0 قرار دهید
بقیه آیتم ها همان * باشد
ببخشید تو این تاپیک ها در مورد آموزش ست کردن whmcs با دایرکت ادمین توضیح داده نشده .
من یه کارایی کردم ولی بعد از پزداخت ایمیل میاد که سرویس مشتری ساخته نشد . و اینو تو خط آخر ایمیلش نوشته :
خطا : 28 - connect() timed out
سلام.
من یه مشکل دارم.شما گفتین که "زبان فارسی که نام آن همان نام فایلی است که در پوشه lang با حروف کوچک اپلود کرده اید را انتخاب کنید. اگر نام فایل با حرف بزرگ شروع شود فایل فارسی عمل نخواهد کرد."
من توی هاست با حروف کوچک ذخیره کردم ولی توی منو با حروف بزرگ نشون میده وفارسی نمیشه خیلی احتیاج دارم لطفا راهنمائی کنید.
اقا چرا نمیشه تو whmcs ثبت نام کرد
سلام دوستان
اقا من توی مدیریت whmcs هیچ مشکلی ندارم جز یه مورد :
اون وقتی تغییراتی رو انجام میدم بعد میخوام save کنم صفحه کلا سفید میشه , و در نوار ادرس این ادرس میمونه کد:
http://domain/admin/configgeneral.php?action=save
و دیگه هیچ تغییری نمیکنه و یعد از چند بار رفلش پیغام کد:
Invalid Token
چی کار باید کنم ؟
سیستم دارای لایسنس هست .
قالب = bledfa هست .
نام فایل زبان مدیریت : farsi
نام فایل زبان کاربری : farsi
whmcs منو از تیکت ها توسط ایمیل با خبر نمیکنه و در مدیریت هم قابل نمایش نیست با این ارور
ذکر کنم که تغییر سرور انجام دادم اگه مرتبط باشهکد:Access Denied
You are not assigned to any ticket departments so cannot view or reply to any tickets
از اینجا باید فعالش کنی
وارد مدیریت whmcs میشی ، بعدش باید از منوهای بالای بالای صفحه ، my account رو انتخاب کنی .
بعدش این گزینه رو تیک میزنی :
Support Tickets Notifications
من یه مشکلی دارم که وقتی پرداخت انجام میشه ، کال بک به صورت کامل انجام نمیشه ، البته از درگاه پرداخت پی لاین استفاده میکنم.
همه چی اکیه ، فقط روی لینک کال بک گیر میکنه و باید دستی دکمه اینتر رو بزنیم که وارد صورتحساب بشه ...
با پشتیبانی پی لاین هم مکاتبه کردم منتها نتیجه ای در بر نداشت .
راهی به نظر شما میرسه ؟
up
با تشکر از اقای محسنی مدیریت هاست ۹۷ و نویسنده این بخش اموزشی خوشحال می شویم اگر این اموزش را تا انتها ادامه دهید
یه سوال دارم که البته آقای محسنی پاسخ رو ندادن پس اینجا عمومی مطرح میکنم لطفا دوستان راهنمایی کنن
همون جور که میدونید پی لاین موقتاً یه ارتقاع کار بر نمیده
من یه api دارم از یه دامنه دیگه میتونم از همون api برای این سایت جدید استفاده کنم؟ چرا وقتی whmcs لینک میشه به پی لاین صفحه سفید میاد
میبخشیدا من با خودشون درمیون گذاشتم گفتن باید درخواست برای وب سایت جدید بدید و تایید و الان هم که این کارو نمیکنیمو از اینجور حرفا :68:;)
دوستان boxbilling امکانات whmcs رو داره ؟ میشه بهش اعتماد کرد ؟ به نظرتون whmcs انتخاب کنم یا boxblilling ؟ .
باکس بیلینگ رایگانه ؟