عزیز بحث معتبر بودن نیست از نظره معتبر بودن هر دوشون معتبرند بحثه کیفیت سرویس دهی ، پشتیبانی و کارمزده !!! من با زرین پال کار نکردم ولی دوستان که ازش راضیند بنده خودم با پارس پال کار کردم واقعا از هر لحاظ فوق العادس
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیز بحث معتبر بودن نیست از نظره معتبر بودن هر دوشون معتبرند بحثه کیفیت سرویس دهی ، پشتیبانی و کارمزده !!! من با زرین پال کار نکردم ولی دوستان که ازش راضیند بنده خودم با پارس پال کار کردم واقعا از هر لحاظ فوق العادس
هر دو خوبن
فقط زرين پال فعلا مستقيما اجازه از بانك مركزي گرفته .
سابقه بيشتري داره
تقريبا ميشه گفت كم تريم ميزان تراكنش داراي خطا رو داره .
در مورد نرخ كارمزد :
براي شركتي 1.9 درصد هست و بالاي 400000 تومان 1.6 درصد
ضمنا اگه طلايي كنيد سطح خودتونو 8 ساعته تسويه مي كنه .
پارسپال خوبه
اما ضعيف تر است از نظر فني ، تراكنش داراي خطا بيشتر داره ، برخي مولقع به شدت سايت درگاهش كند ميشه .
اخيرا براي تازه كارها قانون 2 تا 3 روز ضمانت وجه گذاشته كه پول رو 3 روز جهت تضمين نگاه ميداره بعد تسويه مي تونيد كنيد .
هر دو خوبن ، در كنار هم داشته باشيد عاليه
زرین پال تایید میشه فقط یکم دیر تسویه انجام میده اگه طلایی نباشی
سلام
هر دو معتبر و کاربلد هستند . هر دو فاقد مجوز از بانک مرکزی هستند چون در حال حاظر قانونی برای اینگونه فعالیت ها در مجلس و ... تعریف نشده و هیچ شرکتی که در این زمینه فعال هستند مجوز ندارند
خواهشا دوستان اول بررسی و سپس مطلبی را اعلام کنند .
البته اقای امیری خودشان از هر مجوزی برای ما معتبر تر هستند و این مورد را گفتم تا دوستان اطلاع داشته باشند . پارس پال هم کار کردم و میشه گفت از شرکت های دیگه که تازه راه افتادند بهتر هستند
از لحاظ پشتیبانی و هم اطمینان خاطر از لحاظ دریافت وجه من با هر دو تجربه داشتم پارس پال به مراتب بهتر و سریعتر هستش و تایید میشه
به نظر بنده سرویس دهی پارس پال خیلی مناسب هستش اما
از سرور که در حال استفاده هستند اصلا راضی نیستم
در روز چند بار قطعی وجود دارد در سایتشون، البته مدت زمانش کمه اما باید ریلود بدی و در مواقعی مانند پرداخت مشتری باید از اول دوباره پرداخت کند
من 5 ماهه دارم با پارسپال کار میکنم و تا حالا 3 میلیون تومان گردش وجه داشتم و کوچکترین مشکلی هم تا حالا واسم پیش نیومده.با اینکه تقریبا هر روز هم چندتا ترکنش دارم از طریق پارسپال تا حال فقط 2-3 بار ناموفق بوده که قابل چشم پوشی هستش.
http://www.uploadtak.com/images/p444_PP.jpg
از نظر کارمزد هم 1 درصد خیلی خوبه.پشتبانی هم کاملا پاسخگو هستش.
در کل پارپال واقعا به نظر بدون مشکل هست و من همه جوره پیشنهادم پارسپال هستش
يك سال هست دارم با زرين پال كار مي كنم
خوب و قابل اطمينان هست .
هر دو عالی هستن
غیر از زرین پال هیچی استفاده نمیکنم
دوستان صریح عرض کنم آشغال ترینش زرین پال هست.که خیلی از همکارام اسمشو گذاشتن حلبی پال.
که یه بار تا مرز شکایت هم رفتم باهاشون.
درخواست واریز به حساب دادم.بعد یک هفته و نیم یعنی ده روز اومدم میبینم پرداخت نشده.
تیکت زدم کسی جواب نداد فرداش هم جمعه بود فرداش که شنبه باشه همین امیری خان شما درکمال پررویی جواب دادن فردا درخواست شما وارد 4 مین روز میشه و پرداخت میکنیم.
خلاصه منم نوشتم تا آخر وقت کاری پرداخت نشه یه راست میرم دادگاه بازم درکمال پررویی تا اخر وقت کاری پرداخت نشد.
فرداش صبح اومدم ببینم که اگه پرداخت نشده برم دادگاه که دیدم پرداخت کردن.
خلاصه کلام اگه اعصابتونو دوست دارین سمت زرین پال نرین کلا.اگه برای این کارشون اسم بالاتر از د-ز-د-ی نشه گذاشت اسم کمتر ازین هم برازنده نیست.
پارسپال پشتبانی قوی داره و پرداختش هم به موقع و دقیقه.فقط آسان پرداخت نداره.
شناسه کاربری خودتون يا اسم خودتون رو بفرمائيد تا برای دوستان شفاف سازی بشه ؟
قطعا 4 روز کاری از زمان تراکنش نگذشته بوده. عنايت داشته باشيد توی قوانين ذکر شده تراکنش ها 3 تا 4 روز کاری بعد از درخواست واريز ميشن.
حالا شما بگيد 10 روز گذشته ممکنه ازين 10 روز 7 روز تعطيل رسمی بوده. در اين صورت 4 روز کاری نگذشته که واريز بشه.
در حقيقت قرار داد زرين پال با بانک ها بر همين اساس هستش که برای تضمين تراکنش ها اين وجه نگه داشته ميشه و خوشبختانه بسياری از کلاه برداری ها در اينترنت گرفته شده.
البته زرين پال سطح تاييد طلائی رو هم پيشنهاد داده که برای کاربرانی که نياز به واريز های سريعتر دارن اين سطح تاييد پيشنهاد ميشه.
اين رو هم بگم که اين روزها تعداد کاربران 1 پسته که بر عليه زرين پال فعاليت ميکنن زياد هستش که منشاء فعاليت دوستان هم متاسفانه مشخص هستش.
به هر حال برای اين دوستان هم آرزوی موفقيت ميکنيم.
با سلام
کارمزد پارس پال چقدره و از اینکه میشه از مشتری کارمزد رو گرفت یا خیر؟
با تشکر
بهترین وسریعترین پی لاین هست پیشنهاد می کنم از این استفاده کنید از همه بهتر.
بنده پارس پال پیشنهاد میکنم چون کارمزدش کمه و خذمات خوبی ارائه میده
برادر همینطوریشم پدر مونو در آوردین حالا وای به این که لجم بیفتین.نقل قول:
شناسه کاربری خودتون يا اسم خودتون رو بفرمائيد تا برای دوستان شفاف سازی بشه ؟
نقل قول:
قطعا 4 روز کاری از زمان تراکنش نگذشته بوده. عنايت داشته باشيد توی قوانين ذکر شدهتراکنش ها 3 تا 4 روز کاری بعد از درخواست واريز ميشن.
من اگه ثابت کنم سه روز از این زمانی که میگین گذشته و پرداخت نکردین چقدر حاضرین خسارت بدین؟
ماشالله به تقویم ایرانم که واقفین. دوستان من که پیدا نکردم اگه کسی 7 روز تعطیل از تیر به اینور پیدا کرد به ما هم بگه دعاش میکنیم.نقل قول:
حالا شما بگيد 10 روز گذشته ممکنه ازين 10 روز 7 روز تعطيل رسمی بوده. در اين صورت 4 روز کاری نگذشته که واريز بشه.
جالبه من که اعتراض کردم در جواب گفتن 5 شنبه هم روز کاری حساب نمیشه!!!
البته به فواید نگه داشتن پول بهتره استفاده از سود پول ها تو این زمان 7 8 روزه هم اضافه کنید.نقل قول:
در حقيقت قرار داد زرين پال با بانک ها بر همين اساس هستش که برای تضمين تراکنش ها اين وجه نگه داشته ميشه و خوشبختانه بسياری از کلاه برداری ها در اينترنت گرفته شده.
من غلط بکنم اونطوری بیشتر میسوزم از این دیر پرداخت نشدنا.نقل قول:
البته زرين پال سطح تاييد طلائی رو هم پيشنهاد داده که برای کاربرانی که نياز به واريز های سريعتر دارن اين سطح تاييد پيشنهاد ميشه.
شما هم که مدیر سایت!!نقل قول:
اين رو هم بگم که اين روزها تعداد کاربران 1 پسته که بر عليه زرين پال فعاليت ميکنن زياد هستش که منشاء فعاليت دوستان هم متاسفانه مشخص هستش.
به هر حال برای اين دوستان هم آرزوی موفقيت ميکنيم.
طوری حرف میزنین انگار حقتون ضایع شده. چقدر دیگه هم بدم حله ؟؟؟
سیستم زرین پال از نظر فنی، امن تر طرح ریزی شده و ماژول های خوبی دارد.
البته بنده مشکل تسریع در پرداخت ها نداشتم اما تا قبل از اینکه سطح طلایی مشخص شود اگر درخواست واریز در زمان کمتر از 3 روز داده میشد عمل میکردند که اینک انجام نمیدهند و تاکید بر طلایی دشن دارند
اما از نظر پشتیبانی تاخیر بسیار بسیار بالایی دارند
اما در کل در صورتی که درگاه های انکی سامان ملت و پارسیان ما دچار مشکل شود تنها زرین پال را به عنوان درگاه بعدی انتخاب میکنیم.
مسئله شخصی نيست که کسی بخواد پدر کسی رو دربياره.نقل قول:
برادر همینطوریشم پدر مونو در آوردین حالا وای به این که لجم بیفتین.
اگر بيشتر از 4 روز کاری شده باشه من قول ميدم از مديريت شرکت برای شما يک امتياز تشويقی دريفات کنم.نقل قول:
من اگه ثابت کنم سه روز از این زمانی که میگین گذشته و پرداخت نکردین چقدر حاضرین خسارت بدین؟
اگر پول در اختيار زرين پال بود حرف شما کاملا متين بود.نقل قول:
البته به فواید نگه داشتن پول بهتره استفاده از سود پول ها تو این زمان 7 8 روزه هم اضافه کنید.
اما قرار داد زرين پال با بانک ها متفاوت از اون چيزی هستش که شما در ظاهر ميبينيد.
خب برای اینکه بهتون ثابت کنم نمیخوام به گذشته رجوع کنم.نقل قول:
اگر بيشتر از 4 روز کاری شده باشه من قول ميدم از مديريت شرکت برای شما يک امتياز تشويقی دريفات کنم.
همین الان یکی از تراکنش های من درحال خروج هست.
مطمعنم تا تیکنت نزنم کسی برای پرداخت اقدام نمیکنه.
حالا اجازه بدین قشنگ یکی روز از وقتش بگذره همینجا به صورت تصویری ثابت کنم حرفی را که میزنم.
چشم
اگر بيشتر از 4 روز کاری از زمان درخواست گذشته باشه قطعا مشکل از ما هستش. البته گاهی اوقات به وجود اومده که به خاطر پر شدن سقف واريز های روزانه اين مشکل بوجود مياد که ما از تمامی کاربران عذر خواهی ميکنيم.
اما اين مورد که دوستان فرمودن 10 روز از زمان تراکنش گذشته واقعيت نيست و چيزی جز تلاش برای تخريب زرين پال که خوشبختانه منشا اون هم مشخص هستش نيست.
فقط پارس پال فقط پارس پال
الان یکی بیاد بگه شرکتی هست که هر زمان که وارد حساب شد پول همون موقع هم بشه اونو انتقال داد؟
مثلا از درگاه خود بانک ملت بر م سرویس بگیرم؟
اینهمه آدم گفتن اینجوری خوبه اینجوری بده
یه جوری باشه دردسر نداشته باشه که اسکن بفرستیم و دنگ و فنگ نداشته باشه
اگه قرار باشه اسکن و اینجور چیزا باشه خب برم از خود بانک گیت بگیرم
اصلا میدن بانکها به همین راحتی؟
یکی بیاد توضیح بده من خودم به شخصه از تجارت پارسیان خوشم نیومد ده بار درخواست دادم حتی یه بارم جواب منو ندادن که چیکار باید بکنم
بانک ملت و ملی تا جایی که خبر دارم به اشخاص حقوقی میدن
ملت یه مدت به حقیقی میداد
الباقی بانک ها هم یا باید شخص حقوقی باشی یا اینکه سفته 2 میلیونی بذاری و شرایط خاص خودشون
واسطه هم مدت یه سال و نیمه غیر زرین پال جای دیگه حتی عضو هم نشدم
درسته یکم طول میکشه اما چند روز پیش که با اقای امیری صحبت کردم گفتن بزودی تراکنش ها رو سر وقت انجام میدن. یه چیز تو همین مایه ها گفت یادم نیست
:113:
سامانه میهن پال
پارس پال
پس اینجور که من فهمیدم واریز آنلاین نداریم غیر از گیتهای خود بانکها درسته؟
من فردا میرم ببینم چیکار میتونم بکنم خبرشو همینجا میدم
البته اگه بیدار بودم میرم
ماشالله هزار ماشالله به پارس پال همزمان توی کل سیستمها عضو شدم پارس پال دقیقا ظرف مدت 5 اکانتمو تحویلم داد برای درگاه درخواست دادم الانم ظهره
زنگ هم زدم خانومه مهربون و گل منو راهنمایی کردن و مشکلمو که نمیدونستم چجوری اسم و مشخصات یه آی دیه یاهو رجیستر کردم افتاده بود برای اکانتم ظرف کمتر از دو دقه حذف و اکانت جدیدمو ساختم
در حال حاظر پس از گذشت ساعت نه از زرین پال نه پی لاین نه تک پرداخت خبری نشده
در ضمن برای بانک ملت رفتم گیت میدن ولی یه مدارکی میخوئان مشکوکه مجوز صلاحیت از مراجع ذیصلاح من اینو نفهمیدم یعنی چی من کارم یکیش مشاوره و خلق و پرورش ایده های خلاقانه است باید برم کیو ببینم بهم مجوز بده؟
به شدت پیگیر شرکت به پرداخت ملت هستم آخخخخ اگه بشه واریز و برداشت آنی چه حالی میده توجارت الکتریکی
شوخی بود
بهرحال تا شب میام بقیه ی گزارش رو مینویسم
یادم رفت بگم پی لاین روش مزخرفی رو واسه قرار داد گذاشته بود یه فرم پی دی اف رو باید پر میکردی امضا بعد باز اسکن خب همینارو توی یه فرم توی سایت بگین پر کنیم ده دقه با فوتو شاپ کار میکردم امضامو در بیارم
جالبه و باعث تاسفه پارس پال هم وظیفه اش تحقیقات روی سایت مورد نظره هم درگاه میده میگن باید سایت رو طراحی کنین و بگین چیکار میخواین بکنین آخه مگه من دیوانه ام بیام یه پروژه ایکه بالای هزار صفحه داره رو از الانی که اصلا معلوم نیست چه روش پرداختی میخوام استفاده کنم طراحی کنم اصلا خوشم نیومد یارو داره وی پی ان میفروشه زارتی بهش میدن غیر قانونی هم هست ماکه میخوایم کلی قانونی کار کنیم اینقدر سنگ جلو پامون میندازن
mihanpal.com رو هم یه تست بزن ، آنی درگاه فعال میشه .
پارس پال واقعا عالیه
شرکت ما 1 ساله با پارس پال کارمی کنه
ماهیانه تراکنش های بالایی هم داریم
از همه نظر من تاییدش می کنم
فقط پارس پال حرف نداره
خب فعلا هنوز موفق نشدیم
دو ساعت طبق شرطی که گذاشته بودن خاستم یه سایت با حداقل فعالیتها بسازم آخرش همونطور که به قسمت مدیریت پارس پال گفتم من اینکارو نمیکنم و انگار دارم خودمو مسخره میکنم
نمیدونم کی بودن ولی ایشون گفتم whmc رو نصب کن کافیه برات فعالش میکنم منم همین الان بهشون تیکت زدم و بهشون نصبشو خبر دادم و زنگ هم زدم گفتن هستن بچه ها برات تاییئ کنن
زرین پال هم جواب تیکت مارو اینجوری داده
شما اسکن شناسنامه تون درسته ولی اسکن کارت ملیتون فتوکپیه که خودم بهشون توضیح داده بودم توی توضیحات تیکت
لازم به ذکره با همین مدارک پارس پال برام اکانت رو ساختن و اکتیوش کردن
چکار کنم خب نمیدونم کارت ملیم کجاسمیدونم گمش نکردم لای آت و آشغالای تو خونه اس
من نمونه ای ازفعالیتهای گروه رو برای پارس پال فرستادم امیدوارم دیگه به مشکل نخوره
این لیستی از خدمات ما در آینده است
خدمات طراحی و پیاده سازی انواع پورتالهای تحت وب
خدمات هاستینگ ثبت دومین
فروش سرورهای مجازی
اجاره ی سرورهای اختصاصی
فروش بسته های امنیتی برای سیستمهای خانگی و تجاری
فروش پنلهای شارژ موبایل درگاه های اس ام اس
طراحی ساخت و فروش نرم افزار
برگزاری پکیج های امور خیریه و کمک به نیازمندان
فروش نیازمندیهای بازی های آنلاین دارای مجوز ماننده تراوین
نصب و پیاده سازی پلیرباتها جهت بازیهای آنلاین
خدمات مشاوره جهت خلق ایده های نوآورانه
نمایندگی شرکت پنبه ریز و گسترش سیستم نتورک مارکتینگ این شرکت دارای مجوز
طراحی ساخت و فروش بسته ها و پکیجهای تبلیغاتی از قبیل تقویم جاسویچی و هدایای تبلیغاتی
فروش صنایع دستی
فروش آثار هنری مانند تابلهای نقاشی خطاطی تابلو تابلو فرش
تهیه و تولید و دوبله و فروش مستندهای آموزشی
خدمات میکس مونتاژ و مسترینگ صدا و تصویر
فروش قطعات استوک کامپیوتر
فروش لپ تاپ استوک
خدمات مشاوره تبلیغاتی
بسته های عکاسی و فیلمبرداری تبلیغاتی
تولید فروش تابلوهای سندبلاست
فروش انگشتر و زینت آلات نقره
فروش سنگها و جواهرات قیمتی تولیدی در استان خراسان
فروش قطعات و لوازم یدکی انواع گوشی موبایل
فروش گل و گیاه
فروش حیوانات دریایی
بسته های آموزشی علوم کامپیوتر ریاضیات شیمی فیزیک زبانهای خارجه
فروش کتاب الکترونیکی
و......
و اما در مورد میهن پال دوست گرامی کلی علاف شدم واسه تایپ مشخصات که اینقدر طراح سایتش نابلد بوده که فیلدهارو زحمت نکشیده اسم گذاری کنه که بشه از هیستوری بروزر استفاده کرد بجای تایپ
بهرحال بعد 5 دقیقه وقت گذاشتن عضویت رو بزنی و بری این صفحه واقعا مشخصه آینده چه خواهد شد
اصلا خوشم نیومد حالا شایدم شما شوخی کرده باشین
Not Found
The requested URL /index.php/site/register was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.23 (Unix) mod_ssl/2.2.23 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 DAV/2 Server at mihanpal.com Port 80
با تشکر
دوباره سعی کردم این ارور توی صفحه ی اصلیش اومد
Apache is functioning normally - Server By Roobinaserver.ir
به دلیل تغییر هارد سرور این مشکلات بوجود اومده .
طراحشم انقدر ناشی نیست ، دیگه کم لطفی نفرمایید:61: