پاسخ : (routervps.com) فروش ویژه سرور مجازی
سرور جدید اضافه شد.فروش پا برجاست.
ولی متاسفانه سروری که به من دادن مشکل داره و چند باری هم تیکت کردم براشون متاسفانه بررسی نشده
امیدوارم از این قبیل تو کارشون کم پیدا بشه تا بتونن موفق باشند ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsanembo
ولی متاسفانه سروری که به من دادن مشکل داره و چند باری هم تیکت کردم براشون متاسفانه بررسی نشده
من قبل هم عرض کردم که مشکلات رو تیکت کنید.مشکل شما چی بوده که برسی نشده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
من قبل هم عرض کردم که مشکلات رو تیکت کنید.مشکل شما چی بوده که برسی نشده؟
اینجا مکانی هست که باید نسبت به کیفیت و روند فروش فروشندگان بحث و بررسی بشه تا خریداران جدید بتونن به درستی انتخاب کنند .
بنده مشکلات رو براتون چند باری تیکت کردم .
ولی چون از اینجا آشنا شدم و خرید کردم وظیفه داشتم نظر خودم رو بیان کنم
امیدوارم پیروز باشید ...
من سرویس تهیه کردم
تایید میشه
فقط یه موردی هست که نمیدونم مربوط به وی پی اس من هست یا مورد مجازی ساز یا سخت افزار سرور هست اونم اینه که سرعت کپی و کات کردن خیلی پایینه در این حد که انتقال 1 گیگ که امروز تست کردم 20 دقیقه طول کشید تا یدونه از اون خطهای کپیینگ پر بشه (زمانی که ریموت رو میبندم با سرعت عملیات کپیینگ رو انجام میده)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamylo
من سرویس تهیه کردم
تایید میشه
فقط یه موردی هست که نمیدونم مربوط به وی پی اس من هست یا مورد مجازی ساز یا سخت افزار سرور هست اونم اینه که سرعت کپی و کات کردن خیلی پایینه در این حد که انتقال 1 گیگ که امروز تست کردم 20 دقیقه طول کشید تا یدونه از اون خطهای کپیینگ پر بشه (زمانی که ریموت رو میبندم با سرعت عملیات کپیینگ رو انجام میده)
ip سرور رو تیکت کنید تا برسی شود.
من 2 تا سرور از ایشون دارم
خداییش کارشون حرف نداره،هم کیفیت سرورها خوبه هم پشتیبانی :53:
نقل قول:
CPU : Intel® Core™ i7-2600 Processor
RAM : 256 MB Ram DDR3
Hard : 1 GB
Port : 1Gbps
Bandwidth : Unlimit
Mahane 9000
آفر بالا موجود هست
تمام کانفیگ ها رایگان انجام میشود
نقل قول:
RAM :
1 GB Ram DDR3 + 256 MB
Hard :
30 GB
Bandwidth :
Unlimit
سفارش
Mahane 15000
نقل قول:
RAM :
2 GB Ram DDR3 + 512 MB
Hard :
30 GB
Bandwidth :
Unlimit
سفارش
Mahane : 25000
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsanembo
مشکل سرورشون رو خب بگید ایشون هم خودشون گفتن مشکلتون چی بوده که تیکت دادید برسی نشده درست جواب ندادید
ممنون
ی حق
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
مشکل سرورشون رو خب بگید ایشون هم خودشون گفتن مشکلتون چی بوده که تیکت دادید برسی نشده درست جواب ندادید
ممنون
ی حق
با سرور اتک زده بودن و دیتاسنتر آی پی رو قفل کرده بود.با همه این وجود بعد 2 هفته هزینه رو بهشون بازگشت ردم.
شما مراقب سرورات باش که این بلا سرش نیاد آی پی قفل بشه واسه باز کردنش التماس دیتا سنترو نکنی :دی
1.5 ترابایتش آپلود بوده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamylo
من سرویس تهیه کردم
تایید میشه
با عرض پوزش از یوزر razavihost
در این مورد باید بگم که هارد سرور اصلی خیلی زیر فشار هست!
موفق باشید.
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AvalinHost
با عرض پوزش از یوزر razavihost
در این مورد باید بگم که هارد سرور اصلی خیلی زیر فشار هست!
موفق باشید.
هارد ها در بهترین حالت ممکن کار میکنن.
به جز این تصویر دیگه نیاز هست تا من بزارم براتون.
هر کسی هم که ناراضی بود پولش برگشت خورده.اگه جز این بود اعتراض ها بیشتر از این اسپم ها بود
با سلام
بنده قصد خراب کردن تاپیک فروش شما رو ندارم.
ولی در این مورد یک پیغام خصوصی بهتون میزنم.
موفق و موید باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
هارد ها در بهترین حالت ممکن کار میکنن.
به جز این تصویر دیگه نیاز هست تا من بزارم براتون.
دوست عزیز نیازی نیست تصویری قرار بدید و این مسایل رو اثبات کنید. این موارد به خودتون ربط داره. صرفا جهت آموزش خدمتتون عرض می کنم تصویری که شما قرار دادید نشانگر وضعیت استفاده از هارد نیست! اون چیزی که اونجا نوشته صرفا می گه که هارد شما داره کار می کنه نمی گه که چه جوری داره کار می کنه. شما باید وضعیت سرورتون رو دقیق مانیتور کنید. شاید یکی از سرورها داره از هاردتون به شدت استفاده می کنه. شما باید اون سرور رو شناسایی و ببندید.
شما باید پرفرمنس هارد تک تک وی پی اس ها رو بررسی کنید و اون ها رو مدیریت کنید و در صورت لزوم براشون حد بالایی قایل بشید تا این اتفاقات نیوفته
مدیریت سرورها توی esxi نیاز به تخصص داره که اگر توی این زمینه موفق نباشید سرورهاتون کیفیتش در حد ایده آل نخواهد بود.
اگر نیاز به آموزش یا راهنمایی داشتید بنده در خدمتتون هستم
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
astro.alireza
دوست عزیز نیازی نیست تصویری قرار بدید و این مسایل رو اثبات کنید. این موارد به خودتون ربط داره. صرفا جهت آموزش خدمتتون عرض می کنم تصویری که شما قرار دادید نشانگر وضعیت استفاده از هارد نیست! اون چیزی که اونجا نوشته صرفا می گه که هارد شما داره کار می کنه نمی گه که چه جوری داره کار می کنه. شما باید وضعیت سرورتون رو دقیق مانیتور کنید. شاید یکی از سرورها داره از هاردتون به شدت استفاده می کنه. شما باید اون سرور رو شناسایی و ببندید.
شما باید پرفرمنس هارد تک تک وی پی اس ها رو بررسی کنید و اون ها رو مدیریت کنید و در صورت لزوم براشون حد بالایی قایل بشید تا این اتفاقات نیوفته
مدیریت سرورها توی esxi نیاز به تخصص داره که اگر توی این زمینه موفق نباشید سرورهاتون کیفیتش در حد ایده آل نخواهد بود.
اگر نیاز به آموزش یا راهنمایی داشتید بنده در خدمتتون هستم
با تشکر
ممنون از آموزشتون.
در کل دلیلی نیست که بخوام از همون اول دلو روده سرور رو اینجا نشون بدم که به دیگران ثابت بشه.اگه مشکل اون سرور رفع نشده بود از شما بیشتر اینجا پست میداد.
نقل قول:
RAM :
256 MB Ram DDR3 + 128 MB
Hard :
20 GB
Bandwidth :
Unlimit
ماهانه 10000
آفر بالا به تعداد 10 عدد موجود هست