چرا خوب می زنی، دعوا که نداریم :d
اصلا حرف شما درست
خوبه !!!
پ.ن : نظر من کسپرسکی
نمایش نسخه قابل چاپ
لینک بالا به نظر ویروسی هست کلیک نکنید
---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------
1.KasperSk
2.nod32
البته من ند استفاده میکنم چون سرعت سیستم کم نمیکنه
ولی ند تمام ویروسها رو نمیشناسه KasperSk بهتر عمل میکنه
من هم Avast یا Avira رو پیشنهاد میدم تو رنکینگ هم ببینی این دوتا فعلا سرامد همه هستند.
kaspersky
آقا kasperSky انتخواب شد رفت پی کارش :دی
B-)
به نظر من هر آنتی ویرویس که می خوای استفاده کنی حتما لایسنس بگیر . قفل شکسته یا کرک شده یا آزمایشی فایده ای نداره
من بیش از 2 سال ناد 32 استفاده می کنم با لایسنس اصل ESET.com به خدا راضیم شدید
این همه از دوستان هم میگن نود خوب نیست اورجینالش رو استفاده کنند بعد نظر بدن
سایت ویروسیاب هم مال خودمه و همه آنتی ویروس ها رو نصب و استفاده کردم ولی سبکی و هوش مصنوعی نود یه چیز دیگس
ولی باید از حق نگذشت که کسپر اسکای سرور همه آنتی ویروس ها است
جی دیتا هم 2 سال هست که خوب کار می کنه تو رتبه های بالای رنکینک و مقایسه قرار گرفته
آنتی ویروس ایرانی شید هم خوب جواب داده
هم از لحاظ مصرف کم منابع سیستم
و هم شناسایی ویروس ها نسبت به نود 32
چون از هر رو موتور نود و اویرا استفاده میکنه
شرکتهایی که نسخه رایگان هم دارند، اعتماد بیشتری میشه بهشون کرد.
only kaspersky 2012 .. رو دست روسها کسی نمیتونه بلند بشه
من همیشه کیفیت و سرعت و لایسنس راحت و شناسایی بالا رو درنظر دارم هر آنتی که همه این ویژگی ها رو داره آنتی موفقی بشمار میاد البته رنکینگ جهانی هم خیلی مهمه
کاسپر نه رنکش خوبه نه سرعتش و شناسایی بالای داره و لایسنسش موقع آپدیت باید عوض شه یا لایسنش جدید بش بدید که باعث شده من تایید نکنم.
پیشنهاد من :
1- تیتانیوم ترندمیکرو : غول امنیتی ف محصولش توسط شرکتهای HP - DELL - ASUS - GIGABYTE - WIPRO - IBM - CISCO - SEIMENS - FACEBOOK و دهها شرکت دیگه هم استفاده میشه و هم توصیه .
2- نورتون سایمنتک : غول امنیتی : محصولاتش توسط شرکتهای بالا + FUJITSU - TOSHIBA و ... استفاده و توصیه میشه و بزرگترین شرکتهای اینترنتی آمریکا و اروپا مشتریش هستن .
3- وب روت : همکار تجاری و فنی شرکت سیسکو سیستمز و PaloAlto و چندین بانک بین المللی . کارش درسته -: حجم فایل نصب 600 کیلو بایت - استفاده از رم 1 مگابایت . باید شرکتش رو بشناسی وگرنه فکر می کنی آنتی ویروس نیست . فوق العاده هستش . مدیر عاملش 22 سال جزء مدیرای آی بی ام بوده .
4- مکآفی ( روی ایران سرویس ثبت و آپدیت نداره و نمیشه استفاده کرد . )
موفق باشید .
نیما
در تقلب بله . وقتی هم لایسنست اشتباهی بسوزه و نمایندش بگه تقلبی بوده . احتمالا قیافت خیلی دیدنیه . نه ؟
روت کیت و apt رو نمیگیره درست حسابی و برای همین روشون کار خبری میکنه چون ضعیفه . اگه محصولش و شرکت خوب بود 4 تا کمپانی درست درمون پیشنهادش میدادن .
کلا آقای یوجین بوقچی کسپرسکی ی متقلب و کلاهبرداره بزرگه .
بيت به نظر من عالي هست
این آنتی ویروسها عمومآ تو تشخیص تهدیدات پیشرفته و بسیار پیشرفته مثل apt ها ضعیف عمل می کنند و همینطور از لحاظ کیفیت محصول و خوب تقصیری هم ندارن ، چون توانایی بیشتری ندارن .
من که پیشنهاد می کنم بجزء محصولات برند هیچی استفاده نکن .
هرچند بیت خیلی بهتر از کسپر کار کرده ، ولی تو پاک کردن میدونم که اندکی مشکل داره .
والا من وقتی ی محصولی مثل سایمنتک و یا ترندمیکرو هست و تو ایران هم میشه ثبت و آپدیت کرد و با گارانتی معتبر خریدش ، اصلا دلیلی نمی بینم حتی به این آنتی ویروسها فکر کنم .
مثل اینه که من تو ایران بتونم جنرال موتورز یا تویوتا یا بنز رو با 10-15 میلیون بخرم ، بعدش هی اصرار کنم که نه من باید از ایران خودرو یا سایپا ماشین بگیرم . آخه چه اصراریه ؟؟؟؟
نیما
لایسنس راحت ؟ یعنی چی ؟ ویژگی جدیده ؟ خوب شما وقتی لایسنس میخری تو نرم افزار فعال میکنی . چیز سختی نیست که !!!
کسپر کجاش باید لایسنسش موقع آپدیت عوض بشه ؟؟؟ من که ندیدم همچنین چیزی که شما میگی . جلل خالق .
وقتی خوب قبول دارم محصولش 1 ریال نمی ارزه .
بعدش وقتی شما از رنکینگ جهانی حرف میزنی دیگه اصلا کسپر و ... جایی تو رنکینگ ندارن .
فکر کردی امثال شرکت کسپر چرا لایسنس میدن تو نت ؟ مشخصه ، چون محصولاتشون کیفیت و اعتبار کافی نداره و شرکتهای زیادی باهاشون قرارداد ندارن و برای همین که اسم در کنن پیش 4 تا کاربر که عمومآ از کامپیوتر هیچی سرشون نمیشه .
وگرنه تو رنکینگ جهانی : سایمنتک - ترندمیکرو - مکآفی - سوفوس - وب روت همین
تو بعشی کشورها هم خیلی خیلی کم AVG که الان AVG و McAfee قابل استفاده ( ثبت و آپدیت ) تو ایران نیستن و سوفوس هم گارانتی کننده معتبر نداره . ولی بقیشون رو میشه با گارانتی معتبر از ایران تهیه کنی .
اگه هم رنکینگ منظورت اون 4 تا سایت بی در و پیکره که معلوم نیست چی رو با چی و چطوری تست میگیرن و بعضی کاربرهای ایرانی آویزونشون هستن که کلا بیخیال داداش .
اگه این سایتها اعتبار درست حسابی داشتن که تا الان سایمتک و ترندمیکرو و مکآفی به تاریخ پیوسته بودن .
نیما
ADATA = symantec - norton
Samsung = Symantec - McAfee
Sony = Trend Micro - McAfee - Webroot
DELL = TrendMicro - Symantec - McAfee
Fujitsu = Symantec
اگه هم دنبال سبکی ( 1 مگابایت رم استفاده می کنه کلااا ) + ی محصول و شرکت خیلی معتبری = 1 انتخاب بیشتری نداری = Webroot Secure Anywhere
موفق باشی .
سلام
نود32 خوب هست مصرف رم و سی پی یو کمی داره
فقط Eset Smart Security الان 4 ساله دارم استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم
باسلام خدمت دوستان اقا یک انتی ویروس و یا یک فایروال سبک برای ویندوز سرور 2003 میخوام بنظرم اومد بیشتر اعضا کسپر ترجیح میدن درسته استفاده کنم ولی خب مشکل لایسنس و ابدیت هاش هم هست
شما چی پیشنهاد میکنید که حافظه زیاد نگیره و قوی باشه
دوست عزیز برای امنیت باید خرج کرد. لایسنس خوب اروزن تو همین انجمن فروخته میشه.
کسپر بهترین گزینه از نظر امنیت. نود بودن و نبودنش هیچ فرقی نداره
نود 32 بدون شک بهترینه.
بیت دیفندر بهترینه اورجینالش رو بخر نصب کن لذت ببر
سلام
من خودم از آنتی ویروس Kaspersky استفاده می کنم
میشه بگم اگثر آنتی ویروس ها رو تست زدم
از لحاظ قدرت شناسایی Avira از همه بهتر بوده ولی گیر آوردن لایسنس آن دردسر های خودش را دارد
کاسپر نسخه 2013 نیز فوق العاده است من خودم قبلا این آنتی ویروس را قبول نداشتم از بیت دفندر - آواست - تورتون نیز در این چند وقت استفاده کرده ام
اولویتهایم را برای نصب به شما در پایین مطرح می کنم
1 - Avira
2 - Kaspersky
3 - Norton
4 - Avast
5 - QuickHeal
6 - nod32 البته مطمئن نیستم شاید جایگاهش پاین تر باشه +
من اینها را صرف تجربه ای که داشتم لیست کردم شما میتوانید فایل ویروس را از سایت ویروس توتال نیز تست کنید خیلی از کی لاگر ها توسط Avira و نسخه McAfee-GW-Edition شرکت مکافی شناسایی شدند البته این نسخه از شرکت مکافی هیچ اطلاعی ندارم و چیزی تو نت پیدا نکردم
به هر حال بین این پیشنهاد ها کاسپر اسکای 2013 و آویرا مطمئنن بهترین انتخاب برای شما خواهند بود شما می توانید آخرین نسخه این آنتی ویروس ها را از iransetup دریافت کنید