سرعتو داشتی
این قدرت 100 مگابیت هست
نمایش نسخه قابل چاپ
سرعتو داشتی
این قدرت 100 مگابیت هست
1. xlhost
2. hetzner
من حدود 8 سال هست با the planet که الان شده softlayer کار می کنم روی چند تا دیتا سنتر دیگه هم سرور های دوستانم را کنترل می کنم . از نظر کیفیت و مخصوصا NOC می تونم بگم خیلی بهتر از بقیه هست. البته 1 سال هست یه سری نیرو هندی هم لابلا نیروهاش آورده به پست اونا اگه بخورین یکم خنگن ولی در کل خیلی خوبه قیمت هاشم همیشه با توجه به کیفیتش خوب بوده. یه سر به سایتش بزنید بد نیست: softlayer.com
ice colo
hetner
SoftLayer فقــط !
- OVH
- Coloinseattle
- Hetzner
- Redstation
- Softlayer
من مدت هاست با هتزنر آلمان کار میکنم و راضی هستم از همه لحاظ.با تشکر
دوستان در جریان هستند که مدتی هست که isp ها مخصوصا در ساعات رایگان شبانه سرعت دانلود لینکهایی که روی سرورهای خارج از کشور هستند رو محدود میکنند.من به عنوان یک دانلود کننده دوست دارم از سرور خارجی ای دانلود کنم که کمترین محدودیت رو براش ایجاد کرده باشن تا سرعت دانلودم در ساعات رایگان بالا باشه.در این باره چندین سرور رو تست کردم و باید بگم که از این نظر در ساعات رایگان دیتاسنتر هتزنر آلمان بیشترین سرعت دانلود رو در ساعات رایگان بین دیتاسنترهای خارجی داره.حتی سرعت دانلودش از leaseweb هلند هم در ساعات رایگان شبانه بیشتر بود.بعد از اون رد استیشن و کمتر از همه یک دیتاسنتری بود از آمریکا به نامfdc یا یک چیزی تو این مایه ها.من فقط خواستم نظرمو درباره بهترین دیتاسنتر از نظر داشتن سرعت بالای لینکهای دانلودی اش در ساعات رایگان بگم.البته احتمال دارد که در isp های مختلف این سرعتهای سرورها فرق کند اما روی صبانت که من هستم که هتزنر آلمان بهترین سرعت دانلود شبانه رو داره.
اولین دیتا سنتری که ما ایرانی ها به سمتش رفتیم هتزنر هست
با توجه با سابقه و کیفیتی که داره و همچنین مشکل تحریم نداره مناسبه
Ovh
سخت افزار خوب
قیمت مناسب
ovh تایید میشه
Yesup
OVH
Leaseweb
Hetzner
OVH
xlhost و دیگر هیچ
Ice colo
طxlhost
Hetzner
OVH
درود
نسبت به نیازهای افراد دیتاسنترهای خوب متفاوت است. از لحاظ عدم مشکل تحریم Redstation و Xlhost مناسب هستند. البته hetzner هم با ایرانی ها مشکلی ندارد. البته ابیوز های سخت گیرانه ای هم دارد.
موفق باشید
Server4You چنتا سرویسی که ازش داشتم کاملا رازی کننده بود. قیمت مناسبی هم داره.
لیزوب و ovh
نظر شخصی بنده
بهتری دیتاسنتر ovf هست و هیچ دیتاسنتری به پاش نمیرسه
واگه برای وارز بودن بخواین لیزوب
قیمت خوب + کیفیت
Server4You
OVH و Hetzner
دوستان بلاخره نشد تو این انجمن یک نفر اطلاعات جامع و بی طرفانه درباره ovh بده. یک نفر میگه بهترین دیتاسنتر دنیاست و یک نفر میگه سرور سرخود میبنندند و کل اطلاعات پاک میکنند! نفهمیدیم بهترینه یا بدترین؟
در مورد Redstation هم همین جو هست. یکی میگه بهترین پورت رو داره ولی تجربه چیز دیگه نشون میده
http://www.speedtest.net/result/3737965611.png
شانسیه مثل اینکه ! یکی کاملاً راضی هستش ، یکی هم سر ماه نشده به مشکل برمیخوره ...
Hetzner هم همینطوریه ، سر ماه نشد هارد بدون دلیل سوخت !
نقل قول:
دوستان بلاخره نشد تو این انجمن یک نفر اطلاعات جامع و بی طرفانه درباره ovh بده. یک نفر میگه بهترین دیتاسنتر دنیاست و یک نفر میگه سرور سرخود میبنندند و کل اطلاعات پاک میکنند! نفهمیدیم بهترینه یا بدترین؟
سلام
شما لینک بدید دوستان ببینند که چه کسی بد گفته است، دقیق مشخص میشه که چرا همچین حرفی زده
از 2 حالت هم خارج نیست، یا تازه کار بوده و کارکردن با سرور رو بلد نبوده!
یا این که نیت سوئی داشته است.
الان اکثر کابران و علی الخصوص بزرگان انجمن حداقل یک سرور از او وی اچ دارند.
مهمترین نکته در سرور های او وی اچ، تهیه از طریقی است که فرد یا شرکت واسط، توانایی، تجربه، دانش و تخصص کافی جهت ارائه پشتیبانی به شما داشته باشد. چون روی پشتیبانی خود دیتاسنتر نمی توان حساب خاصی باز کرد
در این صورت این دیتاسنتر برای شما نیز بهترین خواهد بود
و در غیر این صورت شما نیز به مانند دسته اول این دیتاسنتر را ناراضی ترک خواهید گفت.
با تشکر
ارادتمند.
سلام ...
هرکس تجربه خودشو میگه ، منم تجربه خودم رو میگم ، در پنج ~ شش ماهی ک در OVH هستیم فقط یک ابیوز داشتیم ک بدلیل پورت اسکن یکی از یوزر ها بوده ، این دیتاسنتر فقط رو مواردی مثل اتک ، داس و دیداس ، پورت اسکن و کرک حساس هست.
اما ب دلیل یک آي پی کل سرور رو نمیبنده ، ب شما ابیوز میده ، شما ج ندید آی پی بلاک میشه ... همین ...
البته در صورتیکه مشکل حقوقی داشته باشید (مثل وریفای اکانت با اطلاعات جعلی) امکان بستن سرور ها هست ... چون OVH رو این موضوع خیلی وسواس نشون داده و رو هویت ایرانی هم خیلی گیر ه ...
کیفیت پورت خوب و پایداری داره ، مثل Hetzner و رد استیشن نیست ک یک روز خوبه ، یک روز نیست ، من قبلا از رد استیشن سرور داشتم ، سرعت read / write هارد افتضاح بود ...
از نظر پشتیبانی هم ، اول دیتاسنتر Hetzner ، دوم رد استیشن و سوم OVH !! ، پاسخگویی ب تیکت ها در OVH نیازمند صبر و شکیبایی بسیار زیاد شماست :دی
با تشکر ...
به نظرم باید بدونید از کی سرور ( یا vps ) تهیه کنید ، بنده از یک شرکت هاستینگ ایرانی vps ovh دارم تا الان نزدیک 1و نیم سال هست این سرور مجازی فعال هست خدا رو شکر هیچ مشکلی نبوده به جز چندتا ریبوت ، اینو عرض کردم که بگم ovh کسی رو میخواد که بدونه چطور باهاشون تعامل کنه
در مرحله بعد رد استشین انگلیس
یک بار هتزنر به دلیل برگشت خوردن فاکتور تا 5 روز کاری سرور رو بستن ! دلیلش هم یا مسئول مالی نبود یا تعطیل بودن و یا ... در صورتی که رد استیشن حتی اگر فاکتور برگشت بخوره بهت مهلت پرداخت میدن
باتشکر
وبسایت حساب من
بنظر من فقط رداستیشن خوبه
تاپیک قدیمی هست و همیشه (شاید در همین تاپیک هم قبلا پست داده باشم!) گفتم که به نظرم بهترین همون لیزوب leaseweb هست ، واقعا عالی و بی دردسر هستش ، ما که هم از سرعت ، هم پشتیبانی و هم کیفیت سرور و پورت کاملا راضی هستیم نزدیک 3 ساله
آلمان به نظر من بهتره
ولی اگر پول داری ایران بگیری عالیه
تاپیک خیلی مفیدی بود.
از نظر بنده ovh خیلی عالی هست. البته خودمم هتزنر دارم و کاملا راضیم