من خودم اویرا موجود ندارم ولی اگر تا به حال اویرا نگرفتید اعلام کنید براتون قیمت بدم (دقیقا بفرمائید که چه ورژنی و چند یوزر باشه)
فعلا لایسنهای نود32 و کسپر موجود است
بزودی محصولات دیگر اضافه می شود
نمایش نسخه قابل چاپ
من خودم اویرا موجود ندارم ولی اگر تا به حال اویرا نگرفتید اعلام کنید براتون قیمت بدم (دقیقا بفرمائید که چه ورژنی و چند یوزر باشه)
فعلا لایسنهای نود32 و کسپر موجود است
بزودی محصولات دیگر اضافه می شود
سلام
سایسک نماینده انحصاری پخش آنلاین آویرا در ایران می باشد.
دارای لوح نمایندگی پخش آنلاین از شرکت رایان سامانه آرکا
اخبار تکنولوژی و امنیت اطلاعات – فروش آنلاین لایسنس آنتی ویروس – سایسک
تا آخر اردیبهشت هم 30 درصد تخفیف خرید آنلاین هست.
سلام
سایسک نماینده انحصاری پخش آنلاین آویرا در ایران می باشد.
دارای لوح نمایندگی پخش آنلاین از شرکت رایان سامانه آرکا
اخبار تکنولوژی و امنیت اطلاعات – فروش آنلاین لایسنس آنتی ویروس – سایسک
تا آخر اردیبهشت هم 30 درصد تخفیف خرید آنلاین هست.
فروشگاه آنلاین Eset24 با پشتیبانی شرکت پرشیاسیس خاورمیانه با 20% تخفیف به مدت محدود آماده ارائه لایسنس های معتبر به صورت آنلاین می باشد.
فروش ویژه آنتی ویروسهای eset با 60٪ تخفیف فروش ویژه آنتی ویروسهای کسپرسکی با 45٪ تخفیف فروش حضوری در کرج
همه آنتی ویروس ها دارای پک اورجینال می باشند (Retail Box)
سلام
فروشگاه آنلاین آنتی ویروس
آنی شاپ با قیمت های ارزان وپشتیبانی مناسب
فروشگاه آنلاین آنتی ویروس،ضدویروس ،لایسنس اورجینال،کاسپر،کسپر،کسپرس کی کسپراسکای،نود32،بیت دیفندر،نورتون، مکافی ، آویرا
پرداخت آنلاین در هر ساعت از شبانه روز
فروش وپشتیبانی فنی
09352996083
سلام
سايت سريال نود 32 دات آي ار هم هست خواستيد مي تونيد اكانت 1 ماهه رايكان درخواست كنيد در صورت تمايل به استفاده مجدد تمديد كنيد بصورت آنلاين اكانت تون روو .
درخواست خود را به ايميل serialnod32ir@yahoo.com ارسال كنيد .
آدرس سايت : http://serialnod32.ir
با تشكر
نماینده رسمی کسپرسکی در ایران
سانا سیستم پارس | نمایندگی رسمی فروش آنلاین و پشتیبانی محصولات کسپرسکی در ایران
فروشگاه آنلاین آنتی ویروس ) آنی شاپ ( anishopco.ir )
فروشگاه آنلاین آنتی ویروس،ضدویروس ،لایسنس اورجینال،کاسپر،کسپر،کسپرس کی کسپراسکای،نود32،بیت دیفندر،نورتون، مکافی ، آویرا
فروش وپشتیبانی فنی
09352996083
توزیع کننده و گارانتی معتبر آنتی ویروس : دورانتاش
www.durantash.com
سال 2010 این شرکت تنها نماینده ایرانی کسپرسکی بود که همراه با حدود 20-30 شرکت دیگه با کسپرسکی ارتباطش رو قطع کرد . 2010 اولین دور کلاهبرداری کسپرسکی از مشتری ها و نماینده هاش بود .
این در حالیه که بقیه نماینده های کسپرسکی تو ایران بیشتر به کسپرسکی چسبیدن .
تا الان تو خاورمیانه و غرب آسیا 6-7 شرکت توزیع کننده اصلی و بیشتر از 10 شرکت reseller با کسپرسکی قطع ارتباط کردن : computerlinks me ، Golden system , ovex technology , .....
همین نشون میده این شرکت خیلی اعتبار براش مهمه و برای 4 تومن پول حاضر نمیشه سر مشتری کلاه بزاره .
قیمتهای ویژه به مناسبت نوروز 1393
آنتی ویروس های مختلف با بهترین قیمت و کیفیت ███◄
متاسفانه اطلاعات بنده خیلی بیشتر از شماست و همیشه با مدارک و مستندات صحبت میکنم .
در ضمن دوست عزیز مشخصه پست من رو درست نخوندی .
دورانتاش تنها نماینده ایرانی کسپرسکی بود که وقتی کسپرسکی از مشتری هاش کلاهبرداری کرد با کسپرسکی قطع ارتباط کرد .
نگفتم که دورانتاش تنها نماینده کسپرسکی بود و صحبت من اصولا ارتباطی به ایدکو نداره .
در ضمن ایدکو تا همین چند سال پیش خودش نماینده آواژنگ بوده .
اون اسم سها هم که زدن ی اسم همینطوریه و این شرکت فقط تو ایران جنس میفروشه .
مسئله بعدی اینکه تو کسپرسکی شاید خیلیا کار کنن . ایرانی . روسی یا هندی . ولی اون چیزی که مهمه عملکرد ی شرکته که باید صادقانه باشه و نه سعی داشته باشه با فریبکاری و کلاهبرداری کسب درآمد کنه .
بنده از کلاهبرداری این سایت که شما گفنید اطلاعی ندارم
ولی برای ایدکو اینو باید بگم که
برعکس متاسفم شما اطلاعاتی نداری
انگار شما نماینده کسپرسکی هستی نه ما :))
برو یک جا دیگه این پست ها رو بزن که کسی مثل ما دستش تو کار نباشه
ببخشید بنده وقت زیادی ندارم جواب شما رو بدم
در کل برای این که اذیت نشی شما هر چی گفتی قبول
روز خوش
شمای چیزیت میشه .
کلاهبرداری کسپرسکی . نه اون سایت که قبلا نمایندش بوده .
کسپرسکی کلاهبرداری کرده .
شما سروته نشستی رو صندلی برعکس میخونی .
در ضمن همه میدونن گلدن سیستم و آواژنگ اولین نماینده های کسپرسکی در ایران و خاورمیانه بودن . که گلدن سیستم به همکاریش با این شرکت شیاد پایان داده . آواژنگ هم فروش ضد ویروسهای خونگی کسپرسکی رو چندین ماهه متوقف کرده .
دلیلش هم همه میدونن . کسپرسکی با کلاهبردازی های متعددش آبرویی برای گلدن سیستم و آواژنگ نذاشته بود .
در ضمن من اذیت نمیشم . شما هم بهتره حقیقت رو قبول کنید . قبول هم نکنی مهم نیست . همش مستنده عزیزم .
اگر عجله ندارید حدود 3 هفته دیگر سایت به صورت رسمی راه اندازی خواهد شد.
بای لایسنس - مرکز رسمی فروش لایسنس در ایران
نه . ربطی به تحریمها نداره .
هر شرکت ضد ویروسی وقتی ی سایت رو به دلایلی مخرب تشخیص میده اون رو بلاک میکنه .
بهر حال خرید آنتی ویروس از وب سایتهای معتبر رو پیشنهاد میکنم .
متاسفانه هر بچه ای از ننش قهر میکنه ی سایت میزنه و اسمش رو میزاره اسم مرکز فروش لایسنس ، مرکز فروش رسمی لایسنس ، مرکز فروش آنتی ویروس و یا اسمهای دیگه .
همشون هم یا 4 روز کار میکنن و بعد از 4 روز غیبشون میزنه و یا ی دوره لایسنس اصلی میفروشن و ی دوره جعلی و تقلبی میفروشن و یا اتفاقای دیگه ای می افته که خوشایند خریدار و مصرف کننده های آنتی ویروس نیست .
ی سری از فروشنده ها و بهتره بگم گارانتی های اصلی آنتی ویروسها رو پلیس فتا معرفی کرده .
لینک
موفق باشید .
اتفاقاً ربط داره به خاطر اینکه ایران تحریم هست اکثر کمپانی های خارجی جق دادن نماینده رسمی در ایران رو ندارن شما با IP ایران برو داخل سایت رسمی ESET قسمت Store ببین میتونی خرید کنی؟
من یه بار امتحان کردم و آنتی ویروس NOD32 رو داشتم یکی از سایت های نمایندگان رو باز کردم و دیدم که بلاک کرده
سافت گذر بهتر است برای لایسنس نود 32
لایسنس مگه سریال کی نیست؟
من پیشنهاد میکنم قبل از خرید حتما تحقیق کنید چون خودشون میرند سرور شخصی اپدیت راه می اندازند و لایسنس میزنند و با قیمت گرون که ارزش نداره میفروشند
موفق باشید
سلام دوستان عزیز
نود 32 با آی پی ایران دیگع کار نمیکنه کاسپر هم هیمنجوری هستش
بهتربرید دنبار جایگیزین بگردین من پیشنهادم تراست پورت هستش که مجله ویروس بولتن اون ور بهترین آنتی یوروس شناخته
خواستین من در خدمتتتونم
سلام
فروش وپشتیبانی فنی
09133592314
09352996083
سلام دوستان عزیز
نود 32 با آی پی ایران دیگع کار نمیکنه کاسپر هم هیمنجوری هستش
بهتربرید دنبار جایگیزین بگردین من پیشنهادم تراست پورت هستش که مجله ویروس بولتن اون ور بهترین آنتی یوروس شناخته
خواستین من در خدمتتتونم
سلام
فروش وپشتیبانی فنی
09133592314
09352996083
دوست عزیز شما چند ساعته وارد دنیای امنیت شدین ؟ 2-3 دقیقه بیشتره ؟ چقدر اطلاعاتتون کامله . خیلی باحالید شما .
الان همه ضد ویروسها بجزء AVG , Avast , PC-Tools و فکر کنم McAfee روی ایران سرویس رجیستر و آپدیت دارن .
بعدش آخه تراست پورت کجای امنیته ؟؟
جالبیش اینه که نمایندش برای اینکه محصولاتش رو معرفی کنه و بفروشه آویزون 4 تا کسپرسکی فروش شده بود .
بعدش محصول و ضد ویروس به ارزونی و گرونی نیست . باید از شرکتهای معتبری بخری تا سرت کلاه نره .
وقتی ی شرکت مثل کسپرسکی رسمآ خودش سر مشتریهاش کلاه میزاره باید خیلی بیشتر دقت کنه خریدار .
شما مطمئن هستید که eset و کسپرسکی دیگه با ip ایران آپدیت نمی شه یا ....
حرف مفت زده . شما جدی نگیر .
همه ضد ویروسها بجزء avast , avg , pc-tools و شاید mcafee سرویس روی ایران ندارن .
البته کسپرسکی برای ی مدت بسته بود ولی ظاهرآ باز کرده .
مکافی هم بسته بود ولی ظاهرآ باز کرده .
کسپرسکی که شرکتش اصلا ی شرکت تبلیغاتی و شیاد و کلاهبرداره .
مکافی هم لایسنس معتبر و اصلی محصولاتش تو ایران ارائه نمیشه .
با سلام
فعلاً لایسنس کمپانی ESET رو به صورت 1 ماهه برای دو آنتی ویروس معروف ESET داریم با یوزر EAV به نام شما ثبت میشه
لایسنس 1 ماهه ESET NOD32 Antivirus
http://www.iranimizban.ir/support/cart.php?a=add&pid=11
لایسنس 1 ماهه ESET Smart Security
http://www.iranimizban.ir/support/cart.php?a=add&pid=10
eset که لاینسس یک ماهه ارجینال نداره!
به سایت من سر بزنید قیمتهای ویژه نوروزی ثبت شده
تعداد محدودی آنتی ویروس موبایل ESET Mobile Security موجود است
1 کاربره 1 ساله فقط 14000 تومان
lic.p30download.com
فعال سازی از سایت ایست یا اویرا
یعنی اورجینال!
لینک از سایت پلیس فتا :
فروشنده های آنتی ویروس
نود32 و کسپرسکی و بیت دفندر و آویرا و پاندا هم فراموش کن . ....
اینا جاهای دیگه فروش ندارن تو ایران دستشون تو ی کاسه تا شرکتهای بزرگ و معتبر رو نزارن رشد کنن .