-
پاسخ : فروشگاه کارت شارژ (ام پی سی شارژ)
سلام
میشه یه فرم عضویت هم به اسکریپت اضافه کنید و خریدار با وارد شدن بتونه لیست خریدهاش رو هم ببینه؟
--------------------------------------
نصب کردم
چرا جایی برای تغییر برندها نیست؟ (اینطوری امکان فروش کارتهای دیگه نیست)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azure
سلام
میشه یه فرم عضویت هم به اسکریپت اضافه کنید و خریدار با وارد شدن بتونه لیست خریدهاش رو هم ببینه؟
سلام دوست گرامی خیلی ممنون بابت بیشنهاد خوبتون حتما اجرا می شه
-
من ماژول بانک ملتو میخوام :(
-
با سلام
اسکریپتتون عالیه
اسکریپتی برای استفاده از تک پرداخت نیاز دلرم
اگر می شد خودتون با یکی از بانک های قرار داد می بستین و کاربران می تونستن با عضویت در سایت شما مرچنت کد دریافت کنند و مستقیما به سایت بانک متصل می شدن عالی بود.یه چیزی شبیه زرین پال ولی بدون واسطه.
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir2647
سلام
دوست عزیز این ورژنش دارای مشکلاتی هست مثل همین که قراره در نسخه بعدی درست بشه
بعد خدمت دوستان عرض کنم
شما باید به فکر درگاه پرداخت باشید
یادتون باشه شما باید دارای مجوز یا اجاره نامه یا سند مالکیت باشید تا بتونید درگاه پرداخت بگیرید
اما شرکت به پرداخت ملت با دادن کپی سندی یا ممکن هست به شما درگاه البته حودود یک ماهی هم طول میکشه و همچنین درگاه پرداخت امن پاسارگاد
ولی بقیه بانکها حتما از شما مجوز میخوان
با تشکر از شما دوستان عزیز
دوستان عزیز هر کی مشکل بانکی داشت در این جا مطرح کنه تا جوابشو بدم
چون اینجانب با تمام بانک ها کار کردم
سلام دوست گرامی لطفا اطلاعات درگاه بانکیتون رو به ایمیل mpc.sharr@gmail.com ارسال نمایید از هر بانکی درگاه دارین مشخصاتش رو به ایمیل من ارسال کنید تا ورژن جدید رو تست کنم
دوستان ورژن جدید تا اواسط اردیبهشت ماه آماده دریافت می شه لطفا اگه کسی درگاه داره از بانک اطلاعاتش رو برای تست ورژن جدید در اختیار ما قرار بده
chargme.ir/mpc-designer/sharj/index.php
ام پی سی شارژ
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarfionline
با سلام
اسکریپتتون عالیه
اسکریپتی برای استفاده از تک پرداخت نیاز دلرم
اگر می شد خودتون با یکی از بانک های قرار داد می بستین و کاربران می تونستن با عضویت در سایت شما مرچنت کد دریافت کنند و مستقیما به سایت بانک متصل می شدن عالی بود.یه چیزی شبیه زرین پال ولی بدون واسطه.
با تشکر
تو فکرش هستم که یک همچین سایتی راه بندازم با درصد خیلی پایین
-
آقای پاکزاد واقعا حیف اسکریپت به این قشنگی نیست که ماژول های درگاه پرداخت آنلاینش فقط یکی زرین پال باشه؟؟؟؟
نمونه های مشابه حداقل چند ماژول مثل ملت و پارسیان و پاسارگاد بطور رایگان قرار دادن.مثل virtual freer
اسکریپت شما 100 برابر بهتر از اونه!!!!!!!
واقعا حیفه!!!!!!!!!!!!!!!
پس من خواهش میکنم شما هم ماژول به این صورت براش قرار بدید!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
safereg
آقای پاکزاد واقعا حیف اسکریپت به این قشنگی نیست که ماژول های درگاه پرداخت آنلاینش فقط یکی زرین پال باشه؟؟؟؟
نمونه های مشابه حداقل چند ماژول مثل ملت و پارسیان و پاسارگاد بطور رایگان قرار دادن.مثل virtual freer
ورژن جدید تا چند روز دیگه منتشر می شه با ماژول بانکی و چندین امکان دیگه
-
امکان ثبت فیش بانکی و فرم تمدید اکانت را نیز اگر مقدور بود در ورژن جدید قرار دهید .:53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
safereg
پس ایول به شما.کارتون 20ته:101:
اگه واقعا ماپول چندتا بانکو قرار بدین اسکریپتتون بین اسکریپت های موجود اول میشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
امکان ثبت فیش بانکی و فرم تمدید اکانت را نیز اگر مقدور بود در ورژن جدید قرار دهید .:53:
منظورتون از فرم تمدید اکانت چی بود متوجه نشدم ؟
در ورژن جدید یکی از امکاناتش امکان عضو گیری هست که زیاد به جزئیاتش وارد نمی شم ورژن جدید بیاد بیرون سورپریز بشین :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mpc
منظورتون از فرم تمدید اکانت چی بود متوجه نشدم ؟
در ورژن جدید یکی از امکاناتش امکان عضو گیری هست که زیاد به جزئیاتش وارد نمی شم ورژن جدید بیاد بیرون سورپریز بشین :)
منظورش اینه که مشتری بیاد یوزر ***شو بزنه و مدتشو انتخاب کنه و اونو تمدید کنه.
یکیم آقای پاکزاد امکان ایجاد برند جدید رو هم برایش قرار دهید.
-
کار خوبی باید بشه
فکر خوبی هم هست که گذاشتی چک کنن باگش در بیاد
-
سلام
اقای پاکزاد عرضی داشتم براتون هم ایمیل زدم هم اینجا پیام خصوصی لطفا چک کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hesamsh
سلام
اقای پاکزاد عرضی داشتم براتون هم ایمیل زدم هم اینجا پیام خصوصی لطفا چک کنید
پاسخ داده شد دوست گرامی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azure
سلام
سلام شما گفتین اجرا میشه خیلی ممنون این خیلی عالیه اگر بشه شبیه سایت شارژیها به ازای گرفتن مبلغی بصورت ماهانه تخفیفی برای اعضا قائل شد واقعا خیلی خوب میشه البته برای این سیستم پیشنهاد می کنم خود شما هم هزینه ای برای قرار دادنش قرار بدین
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pooya2m
سلام شما گفتین اجرا میشه خیلی ممنون این خیلی عالیه اگر بشه شبیه سایت
شارژیها به ازای گرفتن مبلغی بصورت ماهانه تخفیفی برای اعضا قائل شد واقعا خیلی خوب میشه البته برای این سیستم پیشنهاد می کنم خود شما هم هزینه ای برای قرار دادنش قرار بدین
ممنون
اره سیستم عضویت داره می تونید برای هر کاربر درصد تحفیف معین کنید کاربر می تونه صورت حساب خودش رو ببینه انتقال وجه داخلی ارسال تیکت و ... امکانات زیادی بهش اضافه شده ولی من تصمیم دارم این سیستم رو به صورت رایگان منتشر کنم و هر کس خواست می تونه ما رو حمایت کنه
ام پی سی شارژ
-
آقا سیستم بازاریابی هم توش اضافه کن. مشتریهایی که مشتری معرفی میکنند درصد بگیرند یا اکانت یا شارژ بگیرند. واقعا از این همه زحمت تشکر میکنم. اگر این امکاناتی که میگویید داشته باشه رو حمایت من حساب کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
آقا سیستم بازاریابی هم توش اضافه کن. مشتریهایی که مشتری معرفی میکنند درصد بگیرند یا اکانت یا شارژ بگیرند. واقعا از این همه زحمت تشکر میکنم. اگر این امکاناتی که میگویید داشته باشه رو حمایت من حساب کنید.
باشه حتما این امکان رو هم می زارم براش
-
سلام آقای پاکزاد می شه همه امکاناتی که بهش اضافه کردین رو بگین ؟ خیلی کنج کاوم بدونم چه امکاناتی داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lsd
سلام آقای پاکزاد می شه همه امکاناتی که بهش اضافه کردین رو بگین ؟ خیلی کنج کاوم بدونم چه امکاناتی داره
سلام نه نمی شه همه امکانات رو از الان گفت بزارین یکم ملت سورپریز بشن ;;) تا چند روز دیگه منتشرش می کنم
-
سلام
سیستم بازاریابی بنری قرار می دهید؟؟
اگر تمام امکانات گفته شده در این تاپیک در سیستم شما قرار داشته باشد مطمئتا در حال حاضر هیچ سیستم دیگری قابلیت رقابت با شما را نخواهند داشت .
موفق باشید:53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
سلام
سیستم بازاریابی بنری قرار می دهید؟؟
اگر تمام امکانات گفته شده در این تاپیک در سیستم شما قرار داشته باشد مطمئتا در حال حاضر هیچ سیستم دیگری قابلیت رقابت با شما را نخواهند داشت .
موفق باشید:53:
هم بنری هم لینک
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mpc
سلام نه نمی شه همه امکانات رو از الان گفت بزارین یکم ملت سورپریز بشن ;;) تا چند روز دیگه منتشرش می کنم
اینطوری خوبه پس راستی دلیلش چیه که اصرار دارین رایگان انتشارش بدین اونم متن باز این همه زحمت می کشین براش بعد بدون لایسانس اینا منتشرش می کنید ! سودی براتون داره
-
سلام دوست عزیز
error زیر رو چطور میشه برطرف کرد
دسترسی شما به سایت با آی پی '.$ip_address.' مسدود شده است.
برای رفع این مشکل با ایمیل '.EMAILREPLY.' در تماس باشید.
');}} }else{header('location: include/error_config.php') or die();}####################################include _once('plugins/nusoap.php');$setting = mysql_query("select * from ".$db_prefix."setting");while($vsetting = mysql_fetch_array($setting)){include 'plugins/payment.php';if($vsetting['status']==0){header('location: info.php') or die();}else{?>" > ">
-
سایتتون بالا نمیاد!!!!!!!:105:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
teambieber
سایتتون بالا نمیاد!!!!!!!:105:
دوست عزیز خوب چطور سایتو بالا بیارم؟میشه بیشتر توضیح بدین؟
-
داداش منظورم سایت خود ایشون بود :-*
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
teambieber
داداش منظورم سایت خود ایشون بود :-*
سلام آره دامنه mpc-designer .com فعلا غیر فعال هست به جای اون فعلا به طور موقت از chargme .ir/mpc-designer استفاده کنید
chargme .ir/mpc-designer/sharj
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hani_prog
سلام دوست عزیز
error زیر رو چطور میشه برطرف کرد
دسترسی شما به سایت با آی پی '.$ip_address.' مسدود شده است.
برای رفع این مشکل با ایمیل '.EMAILREPLY.' در تماس باشید.
');}} }else{header('location: include/error_config.php') or die();}####################################include _once('plugins/nusoap.php');$setting = mysql_query("select * from ".$db_prefix."setting");while($vsetting = mysql_fetch_array($setting)){include 'plugins/payment.php';if($vsetting['status']==0){header('location: info.php') or die();}else{?>" > ">
سلام اگه از سایت استفاده می کنید آدرس سایتتون رو بگین تا بررسی بشه اگه روی لوکال تست می کنید که ظاهران هم همین طوری هست تگ short open tag رو فعال کنید اسکریپت رو از اول نصب کنید از آخرین ورژن هم استفاده کنید مشکل حل می شه اگه نشد بگین تا بررسی شه
-
آقا اول برای اسکریپت رایگان تشکر میکنم
ولی الله وکیلی این اسکریپت امن هست یا نه؟
الان هرکسی به امید یه در آمدی داره سایت شارژ راه اندازی میکنه... نمی خواد همه ی سرمایه اش به باد بره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Catman
آقا اول برای اسکریپت رایگان تشکر میکنم
ولی الله وکیلی این اسکریپت امن هست یا نه؟
الان هرکسی به امید یه در آمدی داره سایت شارژ راه اندازی میکنه... نمی خواد همه ی سرمایه اش به باد بره
امنیت همیشه صد نیست ممکنه باگ هایی داشته باشه در ورژن جدیدی که میاد امنیتش یکم افزایش یافته ما برای همین اوپن سورس دادیم بیرون تا باگ هاش معلوم شه و بر طرفش کنیم
من خودم هم دارم ازش استفاده می کنم فعلا مشکل خاصی پیش نیومده
-
آقا درگاه کدوم بانک ها رو بهش اضافه کردین بگین ما درگاه بگیریم از بانک راستی درگاه پیام کوتاه هم داره و اگه داره مال کدوم سایته ؟
یه سوال دیگه قالب به صورت اسمارتی شده یعنی می تونیم بدون دانستن کد های php قالب اختصاصی بسازیم ؟ گفته بودین که در ورژن بعدی قالب رو اسمارتی می کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lsd
آقا درگاه کدوم بانک ها رو بهش اضافه کردین بگین ما درگاه بگیریم از بانک راستی درگاه پیام کوتاه هم داره و اگه داره مال کدوم سایته ؟
یه سوال دیگه قالب به صورت اسمارتی شده یعنی می تونیم بدون دانستن کد های php قالب اختصاصی بسازیم ؟ گفته بودین که در ورژن بعدی قالب رو اسمارتی می کنید
درگاه بانک های ملت - پاسارگاد - پارسیان - سامان - اقتصاد نوین - سینا - سرمایه و ملی بهش اضافه شده درگاه زرین پال - پی لاین - تک پرداخت و ام پی سی هم بهش اضافه شده ولی درگاه های بانکی کد نویسی نشدن اما این امکان بهش اضافه شده که بعدا اگه کسی خواست در کمترین زمان بشه براش درگاه بانکی نوشت البته سعی می شه حداقل درگاه بانک ملت کد نویسی بشه براش ولی اگه نشد در آینده درگاه ها به صورت ماژول نوشته می شه و دیگه نیازی به آپدیت اسکریپت نیست
درگاه پیام کوتاه هم داره و همه ی درگاه ها به صورت پیشرفته کد نویسی شدن و عبارت اند از درگاه های سایت :
persiansms.info
sms.f2u.ir
panel2u.ir
idehsms.ir
ir-payamak.com
payam-resan.com
mpc-sms.com
که از هر کدوم خواستین می تونید درگاه بگیرین
ولی در مورد قالب فعلا قالب اسمارتی نشده و به احتمال زیاد در نسخه های اصلاهی RC این امکان بهش اضافه می شه همچنین امکان تغییر برند هم در نسخه های RC منتشر می شه
موفق باشید
-
یعنی شما امنیت اطلاعات رو تضمین نمی کنین؟
چه از طرف بقیه و از طرف شل و و تروجان و .... ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Catman
یعنی شما امنیت اطلاعات رو تضمین نمی کنین؟
چه از طرف بقیه و از طرف شل و و تروجان و .... ؟
من گفتم از اول امنیتش بالاست ولی ممکنه جایی خطای برنامه نویسی داشته باشه و موجب ایجاد باگ بشه که در نسخه های اصلاهی باگ های کشف شده برطرف می شه
در ضمن پیشنهاد می شه که اسکریپت رو از سایت اصلی دریافت کنید که شل و این جور چیزا توش نریخته باشن
-
اخطار !
گزارش شده که چند نفر دارن اسکریپت ام پی سی شارژ رو میفروشند دوستان توجه کنید کسی حق فروش این اسکریپت رو نداره از این به بعد اگه چنین موردی مشاهده بشه بدون هیچ گونه اخطار قبلی به طرف مقابل, گزارش کلاهبرداری به پلیس فتا (سایبری) ارسال می شه cyberpolice.ir
این اسکریپت رایگان و متن باز هست هر کسی هم که تغیری روش داده برای خودش داده و حق فروش اسکریپت رو نداره
-
مردم از چیز کره میگیرند. آخه این پولها خوردن نداره.
-
با سلام نسخه جدیدی که گفتید کی آماده میشه و چه امکاناتی داره
-
منتظر نسخه جدید و حرفه ایی تر هستیم
حتما ازتون حمایت خواهد شد ...
-
ببخشید میشه زمان دقیق انتشار نسخه جدیدتونو بگید؟
ممنون از زحمات شما.
-
با سلام و تشکر از آقای پاکزاد بخاطر اسکریپت محشرشون
من براتون ایمیل هم فرستادم که ماژول درگاه بانکهای ملت پارسیان و پاسارگاد و ملی رو و همینطور ماژول سیستم اس ام اس رو میخواستم و اینکه هزینه اش رو چطوری بپردازیم