من از آقا محمد سرور مجازی ویندوز گرفتم
سرعت تحویل ، پشتیبانی و پیگیری ایشون واقعا عالی و بی نظیر
ان شاء الله خدا به کارشون برکت بده
نمایش نسخه قابل چاپ
من از آقا محمد سرور مجازی ویندوز گرفتم
سرعت تحویل ، پشتیبانی و پیگیری ایشون واقعا عالی و بی نظیر
ان شاء الله خدا به کارشون برکت بده
سلام
دوست عزیز میشه خودنون رو معرفی کنید. تا من جواب مشکل شما رو بدم
جهت اطلاع شما .
4 روز سرور داون بود به خاطر مساول مالی که برای واسطه پیش اومده بود.
بعد سرور ها دوباره 4 روز روشن شدن روز 5 اطلاع دادن سرور دوباره داون میشه. ما هم به کاربرا اطلاع دادیم اگر اطلاعات مهمی دارند بک آپ بگیرند و یا زودتر تیکت بزنند تا سرور آمریکا رو در اختیارشان قرار دهیم.
که اکثر کاربرا تیکت زدند نمی دونم حالا شما کدوم یک از کاربرا هستید که عقب موندید.
برای کاربران هم 4 روز که داون بود اضافه شد. کسانی هم که علاوه بر استفاده بیش از 15 روز سرور دیگه نخواستنذ ما هزینشون رو برگردوندیم.
حالا نمی دونم مشکل شما چیست یا الکی می خوایید ما رو تخریب کنید..
با تشکر.
من فکر می کنم شما اشتباه گرفتید.
چون همیشه من در یاهو آنلاین هستم.
میشه آیپی سرور مجازی را اینجا بذازید تا ببینم سرور از ما خریدید. چک کنم.
با تشکر.
خوب الان فهمیدم شما فروشنده هستید.
از ما سرور آلمان 1 گیگ قبلا خرید کرده بودید.(البته از طریق فروشنده ما آیدی wxner )
اگر یادتون باشه و حتما هست ما در اختیارتون سرور آمریکا گذاشتیم و در ضمن تمامی تیکت ها و ایمیل هایی که فرستادم هست. همانطور که گفتم در پست بالا سرور 4 روز داون بود که شما هم فروشنده چیز پی ان بودید . وهی می گفتید ضرر کردم.
این داون بودن سرور در اختیار ما نبود. بعد اون سرور آمریکا را در اختیارتان قرار دادیم که نزدیک 10 روز شاید هست. آیا تا به حال مشکلی ایجاد شده.
در ضمن نمیدونم شما به چی می گید کلاهبرداری .
شما هیچ موقع به این آیدی من mohammad.tahmacbi پیام ندادید علاوه بر اون در سایت هم هیچ تیکتی ارسال نکردید.
با تشکر.
دوست عزیز خیلی از شما عذر می خوام
اطفا درست حرف بزنید و هر چی که به دهنتون میاد ننویسید نشان دهنده شان و شخصیت شما هست.
در ضمن از کش فلای تست بگیر سرعت دانلودش رو تست کن. شما هم می خوایی به 200 نفر اکانت بدی هم دانلود کنی هم 4 core باشه و هم 28 هزار تومان پول بدی . الان هیچ وجهی برگشت نمی زنیم چون مشکلی نیست. شما هم اصلا به من زنگی نزدید تیکتی هم ارسال نکردید.
دیگر در تاپیک فروش بحث رو ادامه ندید و اگر شکایتی دارید در قسمت انتقادات یا پیشنهادات یا در سایت فتا اعلام فرمایید تا رسیدگی بشه.
با تشک
موجودی
پلن 1 = 2 عدد
پلن 2 = 1 عدد
پلن 3 = 1 عدد
تحویل بین 30 دقیقه تا 2 ساعت.
با تشکر.
موجودی
پلن 1 = 1 عدد
پلن 2 = 1 عدد
پلن 3 = 1 عدد
با تشکر.
سلام
دو عدد سرور مجازی با رم 1024 موجود هست.
با تشکر.
100 گیگ هارد اضافه چقدر هزینش میشه؟
با سلام
من امروز آفر شماره یک آقای طهماسبی رو سفارش دادم
ایشون همان لحظه آنلاین بودند و سریعا جواب دادن
بعد از ده دقیقه سرور رو تحویل دادن بدون کوچکترین مشکلی!!!
آپتایم سرور به جرات میشه گفت 99 درصد هست
پیشتیبانی همراه با تخصص این تیم مجرب واقعا مثال زدنی است
به من کمتر از گل نگفتند و من واقعا از ایشون راضی هستم
امیدوارم این کیفیت کار رو از دست ندید.
باتشکر فراوان
سلام
سرور جدید آماده هست دوستان میتوانند سفارش بدهند. پورت این سرور نیز 100 مگ هست که بعدا به پورت 1 گیگ ارتقا خواهیم داد. فعلا هزینه ها ثابت هستند.
با تشکر.
ip تست لطفا
با کارت شارژ میشه پرداخت کرد؟
256 با تخفیفه یا دایمی؟
با تشکر
سلام من یه سرور 1024 رم میخوام . چون تجربه گرفتن چندین سرور را داشتم میخواهم در مورد قدرت این cpu توضیح بدید ؟ چند هسته ای برای مشتری ارائه میشه با چه فرکانس کاری ؟
ممنون
ولی core i7 چندین هسته ای هست ؟! میشه واسه سرور من چندین هسته گذاشت؟ چه مقدار هزینه اضافه میشه؟
من چون دیدم با یک هسته برنامه ام کار نمیکرد و هنگ میکرد سرور و 4 هسته سرور هنگ نمیکرد در حالی که زیاد هم cpu را مشغول نمیکنه برنامم
جناب طهماسبی توی پرداخت با زرین پال مبلغ رو صحیح نشون نمیده ! پرداخت کنیم یا ... ؟
جناب طهماسبی پرداخت انجام شد . امروز که جمعس میتونید تحویل بدید ؟
با تشکر از پاسخ گویی سریع و پشتیبانی خوبتون.
موجودی سرور جدید
پلن 1 = 5 عدد
پلن 2 = 5 عدد
پلن 3 = 3 عدد
پرداخت آنلاین بانک ملت و پاسارگاد راه اندازی شد.
با تشکر.
موجودی سرور جدید
پلن 1 = 3 عدد
پلن 2 = 4 عدد
پلن 3 = 3 عدد
سلام
سرور ها مجازی میکروتیک اضافه شد.
میکروتیک 1میکروتیک 2میکروتیک 3
درود و سلام
من حدود 10 روزی هست از ایشون سرویس گرفتم و خیلی راضی هستم
پشتیبانیشون هم خوب بوده و امیدوارم همینطور هم ادامه پیدا کنه و مثل بعضی شرکت ها که اسم نبریم بهتره بعد یه مدت ...
فعلا از سرویسشون خیلی راضی هستم
سلام سرور سفارش داد شد منتظر تحویل هستم ممنونم
سلام
به اطلاع دوستان عزیز می رسانم که پورت 2 تا سرور آلمان از امشب به یک گیگ ارتقا داده میشه.
مبالغ 1 - 2 و 3 هزار تومان به ترتیب برای پلن 1 - پلن 2 - پلن 3 اضافه خواهد شد.
دوستانی که می خواهند سفارش بدهند با قیمت جدید محاسبه خواهد شد. دوستانی هم که قبلا سفارش داده اند از ماه بعد محاسبه خواهند شد.
با تشکر.
سلام
چند تا سوال دارم
الان چه پلن هایی رو ارائه میدید قیمت هاش
آیا نرم افزار هایی مثل xampp ویه آنتی ویروس رو خودتون رو سرور های ویندوز نصب میکنید(چون مورد دوم حتما باید سرور ریستارت بشه)
اگه فایر وال ویندوز خاموش باشه مشکلی نداره(بخاطر بعضی از نرم افزار ها)
متشکرم
ایشالا خدا همیشه به کارت برکت بده
جداً که این پسر گل به تمام معناس ، بارها شده ازش چیزائی خواستم که اصلاً بهش مربوط نیست ولی نیم ساعت یک ساعت وقت گذاشته انجام داده و حتی بهم یاد داده
فوق العاده ازش راضیم از لحاظ کیفیت کارش و پشتیبانیش که جائی برای حرف نذاشته بی نظیره حتی پا رو فراتر گذاشته و به کاری که اصلاً مسئولیتی بهش متوجه نیست هم کمک میکنه ، جداً اینجور اشخاص خیلی کم هستن
واقعاً ممنون
سلام
دو عدد سرور با رم 512
دو عدد سرور با رم 1024 موجود هست.
با تشکر.
سلام
کاربران گرامی به دلیل ارسال ابیوز از طرف دیتاسنتر مبنی بر اینکه یکی از وی پی اس ها از تورنت استفاده کرد و آیپی بلوک شده بود. تصمیم گرفتیم برای اینکه دیگر مشکلی پیش نیاید پورت تورنت را بر روی هر دو سرور آلمان ببندیم.
در ضمن آیپی جدید سفارش داده شده هست که به محض آماده شدن کاربرایی که امروز سفارش داده اند بلافاصله بعد رسیدن آیپی سفارشاتشان تحویل داده خواهد شد.
با تشکر.
درود...گرامي يك ما ميكروتيك 1 رو مي خواستم...
شماره حساب لطفا؟
با برنامه Winbox به سرور ميكروتيك بايد وصل شد؟