-
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی فرانسه - OVH/Kimsufi - جوان سرور - JavanServer.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed.spore
با سلام ایا امکان نصب vmware هست
ایا از طریق vmware میشه ویندوز کراک نصب کرد
هزینه پک اموزشی نصب میروتیک روی سرور را اگه میشه بگید
ممنون میشم
بله امکان نصب vmware هست!
هر سیستم عاملی بخواید میتونید نصب کنید تا زمانی که ابیوز نیاد
هزینه نیز پ.خ شد.
-
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی فرانسه - OVH/Kimsufi - جوان سرور - JavanServer.com
بعد یک سوال پورت سرور سرعتش چقدر هست 100 مگابیت که روی 12 مگابایت هست بیشتر هم میشه اگر سرور توی اروپا باشه اگر توی امریکا باشه سرور دانلود چقدر میده برای اپلود و دانلود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ironman2
بعد یک سوال پورت سرور سرعتش چقدر هست 100 مگابیت که روی 12 مگابایت هست بیشتر هم میشه اگر سرور توی اروپا باشه اگر توی امریکا باشه سرور دانلود چقدر میده برای اپلود و دانلود.
سرعت دانلود متغیر هست ! از 0 تا 12مگابایت
-
یعنی 12 اختصاصی نیست من میخوام اختصاصی باشه پورت و سرعت ثابت باشه.
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
بعد این ویندوز سرور 2008 وب ادیشن چه فرقی داره با بقیه ورزن ها برای نصب برنامه که مشل نداره این ویندوز از طریق ریموت دسکتاپ.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ironman2
یعنی 12 اختصاصی نیست من میخوام اختصاصی باشه پورت و سرعت ثابت باشه.
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
بعد این ویندوز سرور 2008 وب ادیشن چه فرقی داره با بقیه ورزن ها برای نصب برنامه که مشل نداره این ویندوز از طریق ریموت دسکتاپ.
برای تفاوت نسخه ها کمی سرچ کنید توضیحات زیادی پیدا خواهید کرد
پورت اختصاصی هست ولی این سرور خیلی قوی نیست دقت داشته باشید سی پی یو خیلی قوی نداره برای پروسس های بالا کم میاره!
-
بسیار بسیار آقا مسعود و این دیتاسنتر تایید میشوند
تنها مشکل این دیتاسنتر قیمت بالای ای پی است!
-
اقای مسعودی این سرور 24 رو با 8 ip قیمت ندادید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
بله امکان نصب vmware هست!
هر سیستم عاملی بخواید میتونید نصب کنید تا زمانی که ابیوز نیاد
هزینه نیز پ.خ شد.
با سلام عزیز چیزی برای من پ خ نشده اگه میشه دوباره برام پ خ کنید;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
matin0171
اقای مسعودی این سرور 24 رو با 8 ip قیمت ندادید.
55+8x3150=198450T
-
واقعا برای افرادی که نمیتونن رقابت کنند و حرفی بزنند و سایت ما رو از دیشب بردن زیر دیداس متأســــــــــــــــــفم! ا این کارها هیچی ثابت نمیشه جز...
-
سلام
هزینه آموزش نصب میکروتک را برای بنده پخ کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
softsky
سلام
هزینه آموزش نصب میکروتک را برای بنده پخ کنید
پ.خ شد
-
دوستان آقای مسعودی 100% قبول دارم و پشتیبانی هم که حرف نداره
اوایی که شک در خرید دارند
نداشته باشند
-
سلام دوست عزیز من تصمیم جدی گرفتم پلن اول رو بگیرم فقط اگر پورت تضمینی هست و 12 مگابایت ثابت میمونه من فقط برای کارهای شخصی خودم میخوام این سرور رو فقط 1 نفر نه بیشتر فقط برای پشتیبانی باید چکار کرد من ویندوز سرور رو انتخاب میکنم چون با لینوکس اشنایی ندارم اگر بخوام لینوکس بگیرم مشکلی باشه شما انجام میدید برام برای مثال نصب نرم افزار ها و کانفیگ البته رایگان باشه چون یک کاربر خانگی هستم و قصد تجارت ندارم این سرویس رو هم فقط برای دانلود و اپلود میخوام چون ویندوز گرونتره موندم چکار کنم از طرفی روی لین*** نمیشه سرویس https راه اندازی کرد چیز پی ان هم که روی لینوکس فکر کنم افت سرعت داره البته چیز پی ان رو هم برای خودم میخوام میشه اموزش راه اندازی ال 2 تی پی رو روی ویندوز سرور 2008 برام ارسال کنید و اس اس تی پی روی لینوکس به چه صورته و یک سوال دیگه گفتین 3 روز کاری سرور رو تحویل میدید نمیشه سریعتر انجام داد مثلا 1 روزه یا کمتر 1 روز.
-
یک سوال سرور ها با ****** مشکل دارن؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ironman2
سلام دوست عزیز من تصمیم جدی گرفتم پلن اول رو بگیرم فقط اگر پورت تضمینی هست و 12 مگابایت ثابت میمونه من فقط برای کارهای شخصی خودم میخوام این سرور رو فقط 1 نفر نه بیشتر فقط برای پشتیبانی باید چکار کرد من ویندوز سرور رو انتخاب میکنم چون با لینوکس اشنایی ندارم اگر بخوام لینوکس بگیرم مشکلی باشه شما انجام میدید برام برای مثال نصب نرم افزار ها و کانفیگ البته رایگان باشه چون یک کاربر خانگی هستم و قصد تجارت ندارم این سرویس رو هم فقط برای دانلود و اپلود میخوام چون ویندوز گرونتره موندم چکار کنم از طرفی روی لین*** نمیشه سرویس https راه اندازی کرد چیز پی ان هم که روی لینوکس فکر کنم افت سرعت داره البته چیز پی ان رو هم برای خودم میخوام میشه اموزش راه اندازی ال 2 تی پی رو روی ویندوز سرور 2008 برام ارسال کنید و اس اس تی پی روی لینوکس به چه صورته و یک سوال دیگه گفتین 3 روز کاری سرور رو تحویل میدید نمیشه سریعتر انجام داد مثلا 1 روزه یا کمتر 1 روز.
سلام،پورت اختصاصی هست سرعت دانلود شما به هزاران عامل بستگی داره!
سرویس سلف منیج هست و هر مورد اضافه شامل هزینه جداگانه هست!
تحویل سرور دست من نیست دیتاسنتر باید تحویل بده!
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
یک سوال سرور ها با ****** مشکل دارن؟؟؟؟
بنده به دیداسرها سرویس نمیدم و نخواهـــــــــــم داد!
خودتون فروشنده هستید (شبکه اختصاصی دارید) باید بهتر بدونید!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
سلام،پورت اختصاصی هست سرعت دانلود شما به هزاران عامل بستگی داره!
سرویس سلف منیج هست و هر مورد اضافه شامل هزینه جداگانه هست!
تحویل سرور دست من نیست دیتاسنتر باید تحویل بده!
---------- post added at 12:17 am ---------- previous post was at 12:15 am ----------
بنده به دیداسرها سرویس نمیدم و نخواهـــــــــــم داد!
خودتون فروشنده هستید (شبکه اختصاصی دارید) باید بهتر بدونید!
کسی سرور شما رو دیدادس نزده!!!سرور خود ما دقت کنید زیر دیداس هست!!!اگه دقت کنین از دیروز باز نمیشه...پس خیلی زشته هم به همکارتون تحمت میزنید!! هم دیداس میکنین!!! ( منتظر مدرک معتبر از شما هستم که ما داریم دیداس میکنیم!!!)
ما شبکه خصوصی هست مشکلی نداریم میخواستیم ببینم شما قوانینتون قوانین ovh هست یا نه!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
کسی سرور شما رو دیدادس نزده!!!سرور خود ما دقت کنید زیر دیداس هست!!!اگه دقت کنین از دیروز باز نمیشه...پس خیلی زشته هم به همکارتون تحمت میزنید!! هم دیداس میکنین!!! ( منتظر مدرک معتبر از شما هستم که ما داریم دیداس میکنیم!!!)
ما شبکه خصوصی هست مشکلی نداریم میخواستیم ببینم شما قوانینتون قوانین ovh هست یا نه!!!
بله بله ! منم.... باور کردم! زشت اینه که .................
در مورد شبکه خصوصیتون هم اینجا جای صحبت نیست! تاپیکی جداگانه بازکنید و توضیحاتی بدید در این مورد!
سوالتون ببخشید اصلا با منطق جور نیست ، مگه میشه جایی سرور اختصاصی از دیتاسنتری بده بعد بگه قوانین من جدا از قوانین دیتاسنتر هست؟!
-
سلام برای ویندوز سرور نمیشه هزینه ارزونتر بشه بعد گفتین مدیریت سرور با خودم هست بخوام مدیریت سرور رو شما انجام بدین ماهانه باید چقدر هزینه کنم نمیشه کمتر حساب کنید ماه به ماه تمدید کنم لینوکس من اشنایی ندارم اگر مدیریتش رو شما انجام بدین من مشکلم حل میشه بیشتر استفادم یه رپیدلیچ هست یه چیز پی ان بدون افت سرعت و یه سیدباکس مثلا ار تورنت مشکل دارم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ironman2
سلام برای ویندوز سرور نمیشه هزینه ارزونتر بشه بعد گفتین مدیریت سرور با خودم هست بخوام مدیریت سرور رو شما انجام بدین ماهانه باید چقدر هزینه کنم نمیشه کمتر حساب کنید ماه به ماه تمدید کنم لینوکس من اشنایی ندارم اگر مدیریتش رو شما انجام بدین من مشکلم حل میشه بیشتر استفادم یه رپیدلیچ هست یه چیز پی ان بدون افت سرعت و یه سیدباکس مثلا ار تورنت مشکل دارم .
سلام
هزینه های ویندوز سرور برای بنده نیست دیتاسنتر هزینه رو دریافت میشه!بهتر میدونید که هزینه ویندوز سرور خیلی بیش تر از میزانی هست که گفته شده!
نرم افزارهایی که نیاز دارید رو تیکت کنید هزینه آن اعلام شود.
-
خوب با این شرایط من چکار کنم لیومکس بگیرم به مشل بر نمیخورام برای نصب چیز هایی که لازم دارم.
-
من انتقاد تندی از این جوان سرور دارم
اینا اولش میان خوش رقصی می کنند و پلن های دلبرانه میزاران 2 و میگن جون مادرتون از ما بخرید ماهی 5 6 تومن بیشتر نیست ماه که باهاشون کار کنی می فهمی چه اشتباهی کردی
یه تلفن دادن معلوم نیست مال کجا هست حتی واسه **** هم مناسب نیست شب میخوابی صبح پامیشی میبینی سرورت داون هست
یوهو میان سرورتو می برن جای دیگه بک آپ 60 روز پیشش رو میزارن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gedan
اینا اولش میان خوش رقصی می کنند و پلن های دلبرانه میزاران 2 و میگن جون مادرتون از ما بخرید ماهی 5 6 تومن بیشتر نیست ماه که باهاشون کار کنی می فهمی چه اشتباهی کردی
یه تلفن دادن معلوم نیست مال کجا هست حتی واسه **** هم مناسب نیست شب میخوابی صبح پامیشی میبینی سرورت داون هست
:78:
gedan
عضو جدید
تشکر شده 0 بار در 0 پست
کجا با این عجله؟
بخش انتقاد پیشنهادات => دلیل و مدرک
سرور اختصاصی مگه من باید بک آپ بگیرم یا من انتقال میدم روی سرور دیگه؟ :)) خسته شده بودم پست جالبی بود خستگیم در رفت
ممنون!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gedan
بنده حدود 3 ماه با جوان سرور کار کردم .
این حرف ها اصلا بهشون نمیخوره !!!
تلفنشون که برای شرکت هست و جوابگو هستن . تیکت ها رو هم حداکثر تو 1 ساعت جواب میدن !
به ما خیلی کمک کردن و واقعا کارشون درسته !!!! :x
-
با سلام .
من خیلی در مورد Ovh سوال کردم . و خیلی دوست دارم این دیتاسنتر را تجربه کنم
به هرکسی میگم OVH میگن رفتار خیلی بدی برای شکایت نشان میدن .
و خیلی از دوستان هم OHV را برای هاست خوب میدانند .
و سوال های که کردم برای پشتیبانی هم هزینه دریافت میکنند .
خیلی برای من سوال شده . شما چطور از این دیتاسنتر با وجود این مشکل ها سرور مجازی میدین ؟
میشه نظر شما را در مورد این دیتاسنتر و سوال هام بدونم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza9549
با سلام .
من خیلی در مورد Ovh سوال کردم . و خیلی دوست دارم این دیتاسنتر را تجربه کنم
به هرکسی میگم OVH میگن رفتار خیلی بدی برای شکایت نشان میدن .
و خیلی از دوستان هم OHV را برای هاست خوب میدانند .
و سوال های که کردم برای پشتیبانی هم هزینه دریافت میکنند .
خیلی برای من سوال شده . شما چطور از این دیتاسنتر با وجود این مشکل ها سرور مجازی میدین ؟
میشه نظر شما را در مورد این دیتاسنتر و سوال هام بدونم ؟
OVH بله بسیار سخت گیر هست روی ابیوز ولی ابیوز های نال اسکریپت و ... مستقیم برای ما میاد به جز ابیوز portscan , ddos , hack activity and other network issue
به محض دریافتت ابیوز ای پی تون رو بلاک یکنه و 24 ساعت زمان دارید به ابیوز پاسخ بدید و مشکل را برطرف سازید
بزرگترین مشکل کنترل پورت های آزاد هست که روی لینوکس با نصب csf مشکلتون برطرف میشه و بر روی ویندوز هم که باید ببندید
بیش از 5 ابیوز برای یک سرور اختصاصی بیاد یا یک ابیوز برای یک سرویس دوبار تکرار شود سرویس شما کلا بسته میشه!
پشتیبانی هم نمیکنند ، البته بکنن و نکنن فرقی نداره در هر حال ما خودمون از پس کارهامون بر میایم اونجا
-
من ازشون سرویس دارم (البته vps) و واقعا راضی هستم. اینکه برخیها در مورد داون بودن سرورها گفتن واقعا بیانصافی هست. من توی این مدت حتی در حد چند دقیقه هم داون بودن رو تجربه نکردم.
آقای مسعودی آیا سرورهای پورت ۱ یا ۲ از ovh میتونید ارایه بدین؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
OVH بله بسیار سخت گیر هست روی ابیوز ولی ابیوز های نال اسکریپت و ... مستقیم برای ما میاد به جز ابیوز portscan , ddos , hack activity and other network issue
به محض دریافتت ابیوز ای پی تون رو بلاک یکنه و 24 ساعت زمان دارید به ابیوز پاسخ بدید و مشکل را برطرف سازید
بزرگترین مشکل کنترل پورت های آزاد هست که روی لینوکس با نصب csf مشکلتون برطرف میشه و بر روی ویندوز هم که باید ببندید
بیش از 5 ابیوز برای یک سرور اختصاصی بیاد یا یک ابیوز برای یک سرویس دوبار تکرار شود سرویس شما کلا بسته میشه!
پشتیبانی هم نمیکنند ، البته بکنن و نکنن فرقی نداره در هر حال ما خودمون از پس کارهامون بر میایم اونجا
خوب اگر از شما سرور خرید بشه . شما راهی برای حل مشکل ها و خاموش نشدن سرور به ما ارائه میدین ؟
یا حل مشکل با خود ما هست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
uisoftware
من ازشون سرویس دارم (البته vps) و واقعا راضی هستم. اینکه برخیها در مورد داون بودن سرورها گفتن واقعا بیانصافی هست. من توی این مدت حتی در حد چند دقیقه هم داون بودن رو تجربه نکردم.
آقای مسعودی آیا سرورهای پورت ۱ یا ۲ از ovh میتونید ارایه بدین؟
ممنون از شما ، سرویس پورت یک گیگ داریم ولی 2 خیر ovh ارائه نمیده!فقط پورت یک گیگ و ده گیگ ارائه میشه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza9549
خوب اگر از شما سرور خرید بشه . شما راهی برای حل مشکل ها و خاموش نشدن سرور به ما ارائه میدین ؟
یا حل مشکل با خود ما هست ؟
راه حل بستن پورت هست، حال باید دانش تکنیکال خودتون رو ببینید که میتونید واقعا پورت ها را ببندید یا خیر، سرویس ها سلف منیج هست و من فقط میتونم به شما سولوشن بدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
ممنون از شما ، سرویس پورت یک گیگ داریم ولی 2 خیر ovh ارائه نمیده!فقط پورت یک گیگ و ده گیگ ارائه میشه!
راه حل بستن پورت هست، حال باید دانش تکنیکال خودتون رو ببینید که میتونید واقعا پورت ها را ببندید یا خیر، سرویس ها سلف منیج هست و من فقط میتونم به شما سولوشن بدم
این فقط در حد یک سواله نه چیزی بیشتر
10 گیگ پورت چقدر هزینه داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CityKala.net
این فقط در حد یک سواله نه چیزی بیشتر
10 گیگ پورت چقدر هزینه داره
ارزان ترین سرور با پورت 10 گیگ بین 650 الی 700 هزارتومان هزینه دارد.
-
سلام
من 3 روز پیش از شما سرور فرانسه خریدم قرار شد چند ساعته تحویل بدین ولی تا الان حتا به تیکتها هم جواب ندادین. لطف کنید پولم رو برگشت بزنید. شماره حساب رو هم تو تیکت دادم.
ممنون
cancerl.zeus
-
سلام. آقای مسعودی گرامی عاجزانه خواهش میکنم دست کم جوابم رو بدید. الان تو همین سایت زده آخرین فعالیت شما 2 ساعت پیش بوده ولی اصلن به خواسته ی من تو تاپیک بالا اهمیتی ندادین. من بارها تیکت زدم که پولم رو برگردونید ولی انگار نه انگار! عزیز من لطف کنید حدقل یه جوابی بدین تا خیالمون راحت بشه. من 4-5 روز پیش از شما سرور فرانسه خریدم به مبلغ 30هزار تومن و قرار شد حدکثر 24 ساعته تحویل بدین، نه تنها تحویل ندادین بلکه حتا به تیکتها هم پاسخی ندادین. به اون شماره تلفنهایی هم که تو ساییتتون گذاشتید هم چند بار زنگ زدم ولی اونجا هم کسی پاسخگو نبود. باز هم ممنون میشم پیگیر کار ما باشید. دوستان گرامی آیا کسی شمارهی دیگهای از آقای مسعودی داره؟ یا کسی میتونه راهنماییم کنه در این جور مواقع چه باید کرد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
ارزان ترین سرور با پورت 10 گیگ بین 650 الی 700 هزارتومان هزینه دارد.
مشخصات ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza.exe
مشخصات ؟
سلام. اگر دقت میکردید پست برای 1سال پیش هست