ما ميتونيم در رک اختصاصی شرکت هر 1u رو با 100 گيگ پهنای باند ماهانه 100000 تومان بديم.
نمایش نسخه قابل چاپ
ما ميتونيم در رک اختصاصی شرکت هر 1u رو با 100 گيگ پهنای باند ماهانه 100000 تومان بديم.
پارس آنلاین بدرد نمی خوره. منم تجربه خدمات پارس آنلاین رو داشتم. جالب نبوده. سروش رسانه رو نمی دونم
:دی واقعا گیج میشه ادم
پورتاشون چند هست حالا؟
هاست ایران سروراشو چکار میکنه خودش نگه میداره؟ البته من که اصلا خوشم نمیاد ازشون :دی (مال اطلاعاته) ولی خوب ....
سرورش رسانه حداقل تو میزبانی اطلاعات خیلی سر تر از پارس آنلاین هستش
من با پارس آنلاین کار کردم ! من که راضی بودم . نسبت به سروش رسانه که ازش شنیدم ، فکر میکنم پارس لین بهتر باشه
باسلام
من 4 یونیت توی این دیتاسنتر داشتم که همین دیروز فسخ قرارداد کردم.
فقط در یک کلام بگم: همکاران محترم اصلا" سمت این دیتاسنتر نرید.
شاید برای یک شرکت و یا یک سازمان مناسب باشه اما اصلا" و ابدا" برای کار میزبانی وب مناسب نیست.
این دیتاسنتر دارای 72 رک هست نه 450 رک توی خود سایتش هم نوشته و هر کس هم ادعا می کنه 450 رک داره و می تونه هماهنگ کنه برید ببینید، پس حتما" خواهش می کنم برید و ببینید توی این سالن چندتا رک جا میشه!!!
از لحاظ پاسخ دهی انصافا" خوب و برخوردشون عالیه ولی از لحاظ فنی به خداقسم باور کنید اصلا" در جریان هیچی نیستند.
توی این دیتاسنتر نهایتا" 2 تا kvm ip هست که اگر نیاز داشته باشید باید از حداقل یکروز قبل نامه نگاری کنید تا نهایتا" 24 ساعت در اختیارتون قرار بدن.
پهنای باند کل دیتاسنتر 250 مگ هست به گفته خودشون، من تا 10 مگ توی روز تعطیل گرفتم که به یکباره اومد روی 2 مگ و بعد با من تماس گرفتن و گفتن دیداس بهتون شده چون تموم پهنای باند رو گرفتید!!! بعد اون دیگه از بین 30 تا 150 کیلو بیشتر نتونستم بگیرم.
برای رفتن به دیتاسنتر حتی اگه سرور به نام خودتون هم باشه باید نامه نگاری بشه و گرنه به مشکل می خورید، بخواهید سرور را هم از دیتاسنتر خارج کنید باید طعنه های دربان دیتاسنتر هم به جان بخرید.
برخود پرسنل مناسب هست اما نگهبانهاش اصلا" برخورد جالبی ندارن و اگر هم از لحاظ ظاهری زیاد شبیه خودشون نباشید زمانی که در سالن اصلی منتظر هستید خیلی ها میان شما رو ببینن و در موردتون از نگهبان می پرسن و چون از لحاظ ظاهری شبیهشون نیستید احتمالا" فکر می کنند که از مریخ اومدید و ممکنه بهتون هم بخندن ولی شما به دل نگیرید.
دوستان من تجربه خودم رو بیان کردم که کسی متضرر نشه، حالا از شما اساتید ارجمند خواهش می کنم بگید ما کجا را انتخاب کنیم که شما تأیی می کنید؟
باتشکر
باسلام
منظورم دیتاسنتر تبیان هست.
به نظر من سروش رسانه خیلی بهتره
سایت اپارات هم روی این دیتاسنتر میزبانی می شه
در کل جز مشکل نداشتن پشتیبانی خوب به نظر من مشکل دیگه ای نداره
آپارات در اتاق سرور ای اس پی مبنا قرار داره.
Aparat.com - آپارات - سرویس اشتراک ویدیو
کد:Server Type:
Apache
IP Address:
178.252.149.245 Reverse-IP | Ping | DNS Lookup | Traceroute
ASN:
AS51074
IP Location:
http://whois.domaintools.com/images/flags/ir.gif - Iran, Islamic Republic Of - Gostaresh Ertebatate Mabna Co. Ltd.
Response Code:
200
Domain Status:
Registered And Active Website
گفنيد کجا اين موضوع رو ذکر کردند ؟نقل قول:
خود مدیر اپارات( اقای شکوری ) داخل محسابشون این مضوع را ذکر کردند .
پهنای باند ديتاسنتر سروش به کلی تعطيل هستش. کافی هستش برای مثال سايت قناة العالم الاخبارية | Alalam News Network که روی اين ديتاسنتر هستش رو با و ی پ ی ا ن يا س ا ک س باز کنيد ببينيد جند ساعت طول ميکشه تا بالا بياد.
جالبه !!!
خودشون تو این مصاحبه دکر کردند : مصاحبه صوتی با محمد جواد شکوری، مدیر سایت کلوب و میهن بلاگ - وبلاگینا
باسلام خدمت شما
من هم عنوان تاپیک را دیدم که در مورد پارس آنلاین و سروش رسانه بود!!!
اما تمام صفحات را که دیدم متوجه شدم که یک همکار عزیز خیلی از تبیان تعریف کرده و هر کس هم که مثل من مخالف بودن را به طور کل رد کردن!!!
به خدا من خیلی ضرر کردم، و در یک کلام تمام مواردی که در مورد تبیان نوشتم همگی حقیقت بوده، من قصدم این بوده که همکاران عزیز دیگر مثل شما متضرر نشوند، چون مجموعه ما باید هوای هم دیگه را داشته باشیم و تجربیات خودمون رو بگیم تا دیگه کسی متضرر نشه.
باتشکر
سلام . بچه ها مدیر آپارات می گفت ما در ثانیه داره به 70 مگابیت پورتمون مصرف میشه همچین چیزی صحت داره ؟
زیاد از آپارات استفاده می کنم تازگی ها شدیدا مشکل پهنای باند داره .
سلام
دوستان واقعا" من الآن موندم که سرورم رو کدوم دیتاسنتر قرار بدم...
من تو تبیان فقط ضرر متحمل شدم، تبیان شاید برای یک سازمان یا یک شرکت که تعداد مشخصی سایت داره مناسب باشه اما اصلا" و ابدا" برای خدمات میزبانی وب مناسب نیست.
تو همکارهای دیگه هم که می پرسیم یا پارس آنلاین را پیشنهاد میدن یا افرانت اما اینجا هم میبینیم که بعضی از دوستان توی افرانت سرورشون گم شده که خیلی خنده داره... یعنی یک دیتاسنتر اینقدر بی قانون باشه!!!
من با جاهای دیگه مثل فن آوا، سپنتا و ندا هم صحبت کردم اما اصلا" جلب توجه نکرد.
حالا واقعا" موندم که کدوم دیتاسنتر رو انتخاب کنم که دیگه متحمل ضرر نشم و حداقل قسمت پشتیبانیشون تا حدودی از لحاظ فنی قوی باشند نه اینکه به طور کل فقط کارشون پاس دادن کاربر به بخش های دیگه باشه.
باتشکر
سلام دوستان
بنده کارم گیم سرور هست.از تبیان و افرانت هم سرور داشتم.پایین ترین پینگ و در عین حال کم ترین نوسان پینگ و بااترین سرعت رو تبیان داره.
اولش از تبیان داشتم که خیلی عالی بود بعد یکی از دوستان گفت که افرانت از این هم بهتره بنده هم خام شدم و رفتم رو افرانت که دیدم پینگ نوسان داره البته نه نوسان خیلی زیاد ولی نسبت به تبیان که می شه گفت نوسان خیلی کمی داره بدتر بود.هم چنین سرعت کمی هم افرانت ارائه میداد.بعد از 2 ماه دوباره اومدم رو تبیان که دیدم کیفیتش نسبت به قبل بهتر شده.همین الا که پست هارو دیدم یه فایل از سرور خودم تو آلمان گذاشتم دانلود کنه داشت با میانگین سرعته 2.5 مگابایت داشت دانلود می کرد.
حالا دیگه تصمیم با خودتونه...
با سلام و احترام
بودن یا نبودن مسئله این است،
من سرور از یکی دیگر از ددیتا سنترهای ایرانی داشتم به نام بوق :"> 3 بار در فاصله زمانی 2 ماه من رو دی داس کردن از خارج از ایران،هر 3 بار من از طریقر 1 سرور مجازی مورد حمله واقع شدم .نتیجه:
هر 3 بار ای پی سرور من را مخاربرات مسدود کرد و ای پی جدید گرفتم.
با یک سرور مجازی 150 مگابیت پورت STM1 مخابرات را اشغال کرده بودند.
جالبه که ای پی مهاجم بن نمیشه و ای پی قربانی بن میشه!
فکر میکنم با 10 سرور مجازی کلا" میشه اینترنت ایران رو قطع کرد.
با همه ی این اوصاف فکر میکنم همه دیتاسنتر ها وضعیت مشابه ی دارند،قیمت ها هم که ما شاا ...
زنگ زدم دیتا سنتر پارس آنلاین گفتم آقا سرور مجازی می خوام گفتند که باید کل پول را یک جا بدین،گفتم نومنه قرارداد برای بنده ارسال کنید گفت برای سرورهای مجازی ارسال نمی کنیم برای ماهی 100 تومان!بابا ماشالله...خدا زیادش کنه...
سرور مجازی از burst.net با 1000 گیگ پهنای باند ماهیانه آپ تایم 100% ماهی 7.5 $ ،
خدایا...
پارس آنلاین؟؟؟؟
داستان بدین شرحه که بدون هیچ اخطاری مثل این دوستمون:
سرویس قط شد حالا ماراتون رو ببینید: (4-5 روزی طول کشید)نقل قول:
من سرور از یکی دیگر از ددیتا سنترهای ایرانی داشتم به نام بوق :"> 3 بار در فاصله زمانی 2 ماه من رو دی داس کردن از خارج از ایران،هر 3 بار من از طریقر 1 سرور مجازی مورد حمله واقع شدم .نتیجه:
هر 3 بار ای پی سرور من را مخاربرات مسدود کرد و ای پی جدید گرفتم.
بنده:
معظم له:نقل قول:
این سرویس چرا دسترسی ندارم؟ باز مشکل شبکه داره دیتا سنتر معظم پارس آنلاین؟
بنده:نقل قول:
1391/10/26 22:09 سلام
این ارتباطی به این مورد نداره جدیدا شما هر سرویس راه اندازی می کنید دارای اتک های بسیار سنگین هستند همین الان هم دیتا مخابرات تماس گرفت (انگار مثلا احمد خدیجه خانوم ایناس زنگ زده بشون) که آی پی رو در مخابرات بلاک کردند
این موارد ما بسیار دچار مشکل کرده با مخابرات
اگر سرویس هاتون انقدر دارای حمله هستند باید آپی های اینترانت یا آی پی در رنج ایران استفاده کنید در حال حاضر آی پی فقط از ایران قابل دیدن هست
1391/10/26 22:25 سلام
خب من که همون روز اول عرض کردم که این موارد کار یک بچه 14 ساله هست که مشتری خودتون هست ، بنده سرویس ***** رو هم فعال دارم دیگه ، چرا روی اون اتک نمیدن ؟ چون پلتفرم گیم سرور اونجا چیز دیگه ای هست که نان این بچه ها توش هست
به هر حال باید بشه آی پی ها رو تریس کرد ، کلا دسترسی و روت خارج از کشور رو میشه بست و هزار کار دیگه
یعنی آخه خییلی خنده میشه کسی بفهمه پارس آنلباین نمیتونه جلو 1 بچه رو بگیره که با سرور و-ی پ-ی انش داره اتک میده
:))
حالا شما بفرمایید چیکار کنیم
1391/10/26 22:31 واقعیت اینه مخابرات همکاری نمیکنه نیاز به یک ips پشت روتر مخابرات هست و مخابرات ایران اجازه اینکارو نمیده مگر دو تا آی پی ست کنید یکی برای کاربران ایران اون یکی فقط
برای اتصال به شبکه خارج از ایران که کسی اون آی پی رو ندونه واقعا با توجه به این مسئله که مخابرات راهکاری ارائه نمیده چاره دیگری به ذهن ما هم نمیرسه ما هم دچار مشکل کرده
خارج از ایران لینک ها قوی هست و این مشکلات نیست اما در ایران به دلیل گرانی آپ لینک این مورد وجود داره چون آپ لینک کمی در دیتا سنتر موجود است
1391/10/26 22:43 با توجه به اینکه سرویس 3 روزش مونده و دوستانی که استفاده میکنن ظاهرا قصد تمدید دارند 1 ای پی دوم فعلا ست کنید ، تا ببینیم چی میشه اگر تمدید کردند ماه بعد حالا (که زیاد مهم نبود وققتون و نگیره خوندنش) ....
ارسال شده در : 1391/10/27 09:18
سلام
فعلا امکان باز کردن آیپی تون نیست .
با تشکر
ارسال شده در : 1391/10/27 13:06
سلام
آقای **** مد نظرشون بود یک ای پی دیگه ست کنیم برای روت خارج از کشور ، اون طرح جواب نمیده؟نمیشه با اون روش حل کنیم قضیه رو؟
ارسال شده در : 1391/10/27 13:19
سلام
فعلا خیر.
با تشکر
ارسال شده در : 1391/10/29 13:28
سلام
همچنان که پیگیر این ای پی ها هستید توجه بفرماید سرویس رو کنسل نکنید فایل های مهمی روش دارم که حد اقل باید بک آپ بگیرم.
نقل قول:
ارسال شده در : 1391/10/30 10:25
سلام
فعلا قابلیت باز شدن نداره آیپی تون.
با تشکر
بنده:
ارسال شده در : 1391/10/30 11:53
سلام
روی این سرویس فایل هایی هست که نیاز داریم اونها رو ، امکان نداره یک آی پی دیگه ست کنید روی سرویس یا کلون کنید هارد دیسکش رو برای 1-2 ساعت اطلاعات رو وردارم.بالاخاره 3-4 روز که داون بوده حد اقل برای فایل هامون یه زحمت بکشید بتونیم ورش داریم.
ارسال شده در : 1391/10/30 12:03
سلام
صحبت کردم 5 تومان (!!!!! با کی صحبت کردن؟ و این 5 تومن یعنی آخر گدا زاده گی به نظر من ) روزانه دریافت یمشه می تونید سرور رو روشن کنید از صبانت یا شاتل فایل ها رو بردارید.
با تشکر
1391/11/01 20:57 سلام
یک دسترسی 20 دقیقه ای میخوام برای بک آپ گرفتن.لطفا سریعتر دسترسی بدید برای این سرویس.
بنده: :|نقل قول:
ارسال شده در : 1391/11/02 21:16
مبلغ 5 هزار تومن افزایش اعتبار کنید اطلاع بدید
معظم له که خدا لعنتشون کنه :نقل قول:
ارسال شده در : 1391/11/02 21:22
انجام شد.
ارسال شده در : 1391/11/02 21:37
دسترسی شما فردا با هماهنگی آقای (مرتیکه) باز میشه
1391/11/02 21:39 الان لازم دارم برادر من فایل ها رو
اگه نه که 2 ساعت میشینم از نو همه رو کانفیگ میکنم
گفتم دردسر اونها رو نکشم
اگر الان باز نمیکنید ، بفرمایید تا خودم دست به کار شم
ارسال شده در : 1391/11/02 21:52
مشکلی نیست
خود مرتیکه:نقل قول:
ارسال شده در : 1391/11/04 22:35
سلام
در صورت امکان فردا صبح بفرمایید به آقای مرتیکه هماهنگ کنند ، یک دسترسی 20 دقیقه ای بدند برای بک آپ گرفتن از فایل ها ، مشکل رو سعی کردیم حل کنیم اما نشد.
بنده : (خسته و رنجور):نقل قول:
ارسال شده در : 1391/11/05 08:31
سلام
5 شنبه ها مخابرات کاری نمی کنه برای شنبه هماهنگ می کنم.
با تشکر
ارسال شده در : 1391/11/07 13:12
سلام
لطفا این دسترسی رو فراهم کنید.
بنده::62:نقل قول:
ارسال شده در : 1391/11/07 13:56
سلام
درخواست برای مخابرات باز شد تا advertise شه.
همکار معظم له:نقل قول:
ارسال شده در : 1391/11/07 18:12
خبری نشد از باز شدن اینآی پی ؟
بنده::((نقل قول:
ارسال شده در : 1391/11/07 18:56
سلام
دیتاسنتر اعلام کرده فردا آی پی شما رو باز میکنه
فردا باز یاد آوری کنید تا پیگیری کنم
معظم له (خود ناکسش):نقل قول:
ارسال شده در : 1391/11/08 13:13
سلام
دسترسی چی شد؟
نقل قول:
ارسال شده در : 1391/11/08 13:27
سلام
دسترسی تون باز شد مجددا اتک اومکد (یعنی ها لعنت فرستادم به دروغگو ) بستیم نمی تونیم متاسفانه کاری کنیم.
با تشکر
سلام
تاپیک عصر دایناسور بالا آوردید باز؟
بیخیال شید دیگه
شب خوش
از عصر دایناسور هم اونور تر ، مهم به نظر من آشنایی و آموزش هست در ای تاپیک ها ، که کاربرانی اگر بعد چند سال توسط ایندکس گوگل اومدن خوندن اول کامل تحقیق کنند ، فکر نمیکنم سابقه کسی یا شرکتی قابل حذف و نادیده گرفتن باشه مثلا کسی که قاتله خورده شیشه اش رو داره ، و دیتا سنتری که میلنگه یه جایشش باز هم خورده شیشه داره ، حالا تاپیک اینجا مال چه تاریخی مهم نیست ، مهم اینه که حتی 1 نفر هم ببینه و درس عبرت بگیره حق نویسنده مطلب ادا شده.
عجب،
مسخره نیست؟
من از صمصم قلب با شما ابراز همدردی میکنم،
آقایون یک تحقیق انجام بدین،برید دنبال ددی سرور در ایران و بگید که قرارداد میخواهم،تا نمونه قرارداد را خدمتتان بدهند و بینید اوضاع از چه قرار است،
آیا میدانید دیتاسنترهای ایرانی حق فسخ قرارداد برای خود قائلند حتی بدون دلیل؟
آیا تا بحال دیده اید که یکی از دیتاسنتر ها به همچین انجمن هایی وارد بشوند و از حق خودشان دفاع کنند؟
آیا با توجه به هزینه زیاد سروریس ها در دیتر سنترهای ایرانی،چه توجیهی برای استفاده از این سروریس ها برای ما وجود دارد؟غیر از پینگ تایم پایین در ایران است؟اگر اینترنت ما از 100 نمونه *****ینگ نمیگذشت و ما پینگ قابل قبولی در کشورهای دیگر داشتیم آیا 100 سال سیاه از خدمات دیتاسنترهای داخلی استفاده میکردیم؟(نه من وطن فروش نیستم، وطن فروش خودتی.)این صحبت مربوط به زمانی است که $ 1000-1200 حواله اش بود...سرور با سرعت حداقل 100 مگ زیر 50-60 $ (حدودا 60 تومان ما)آن هم اختصاصی بود حالا کار به گرانی دلار نداریم.
آیا میدانید با بلاترین سرعت دانلودی که من از دیتاسنترهای ایرانی دیده ام چند مگ بوده است؟ 2 مگ یعنی نهایتا" حدود 20-24 مگابیت....و معمول سرعتی که به سرورهای اختصاصی میدهند حدود 5 مگابیت و سرعت دانلود حدودا" 400-600 کیلوبیت میباشد.
در مورد پارس آنلاین
من تماس گرفتم خواستم ازشان سرور مجازی خریداری کنم،گفتم آقا نمونه قرارداد بفرستید میخواهم قرارداد را مطالعه کنم ،گفتند برای چه سرویس گفتم برای سرور مجازی،گفتند برای سرور مجازی نمیدهیم برای ماهی 100 هزارتومان،برای سرور اختصاصی میدهیم....
شما زنگ بزنید خودتان چک کنید ،انقدر پول دارند که نیازی به شما ندارند،راحت میگویند که می توانید از جای دیگر سرویس بگیرید!
یه ریتورن به ابتدای بحث : مسخره نیست؟
وقتی اینترنت با ترافیک 2 گیگ حدودا" 20 تومان به مردم بدبخت میچپونند ،برای چه بیایند خود را به زحمت بیندازند یک سرور برای شما راه اندازی کنند،برق امنیت... تامین کنند آن هم با پورت به قول خودشان 100 مگ آن هم با ترافیک 100 گیگ به شما بدهند 100 تومان نه شما بگید خدا را خوش میآید؟برای چه ضرر کنند،
حرف نزنم سنگین ترم...b-)
فقط پارس آنلاین
up
سزای گرون فروش، نخریدن است.
دو سالی قدمت داره تاپیک ! :110:
2سال که سهله
100 سال دیگه هم قدمت پیدا می کنه و آخرش به جایی نمیرسیم .. مجبوریم از همین سرویس های گندشون بخریم
استعمار شاخ و دم که نباید داشه باشه حتما
یکسری میان یک شرکت رو می کنن تو لجن در میارن ... 2 تا پست بعدش طرف میاد میگه فقط فلان جا ...
تازه ملت پلن های نامحدود ارائه میدن ... کار خدا
من نشستم کله این تاپیک رو خوندم ، خیلی خندیدم و به این نتیجه رسیدم که اگر یک سرور خودت بخری یذاری تو خونه به شبکه وصلش کنی بهتره ، فقط مشکل اینترنت هست ، یک اینرنت با پورت خوب رو باید از کجا بگیریم اصلا همچین کاری میشه کرد یک سرور تو خونه داشته باشی بعد وصلش کنی به اینترنت