روی سیستم خودم اوبونتو دارم
روی سرور فقط centos
البته نظر شخصیه من اینه:-p
نمایش نسخه قابل چاپ
روی سیستم خودم اوبونتو دارم
روی سرور فقط centos
البته نظر شخصیه من اینه:-p
اینکه چطوری روش دسکتاپ بریزید اینجا جاش نیست و تو تاپیک های مربوط به خودش نحوه نصب gnome رو نوشتن دوستان.
دوما شما وقتی رو سرور نصب میکنید معمولا نسخه ubuntu server هست که نصب میکنید برای سیستم خانگی شما نسخه desktop رو نصب کن خودش محیط گرافیکی هم داره.
برای دوستان تازه کار که حوصله سر و کله زدن برای راه اندازی های اولیه ابونتو رو ندارن یکی از دوستان ایرانی یه نسخه به نام mFat درست کرده که به صورت پیش فرض امکانات لازم برای یک فرد ایرانی که میخواد کارهای عمومی با کامپیوتر رو انجام بده رو به صورت دیفالت و آماده روی خودش نصب داره
برای کاربری ubuntu برای سرور فقط Redhat سنت او اس از روی رد هت نوشته شده ولی رایگانه. به نظر من برای کارای دیگه مخصوصا توی شبکه فقط رد هت. برای وی سرور ها سنت او اس بیشتر جا افتاده
# سنت او اس - Cent OS
سرور که معلومه سنت او اس
دسکتاپ هم فدورا چیز جالبیه ولی شخصا فعلا به دلایلی دارم از اپن سوزه استفاده میکنم(از فدورا و ابنتو خسته شده بودم) کلا سلیقه ای هست و همشون دارای یک کرنل هستند پس از هر کدوم خوشتون اومد استفاده کنید
sever = Cent OS
روی سرور را که دوستان گفتند
روی دسک تاپ هم من با اوبونتو کار می کنم اما دوست دارم یک روزی بشود که روی سیستم عامل ای که ساخت کشور خودمانه مثل parsix کار کنم به امید آن روز=P~
فقط CentOS =P~
البته برای دسکتاپ ubuntu هم خوبه (قشنگه)
server:centos & ubuntu server
desktop:ubuntu
من پیشنهادم اینه
سرور : cent os یا نسخه سرور ubuntu 10.10
برای pc : نسخه دسکتاپ ubuntu 10.10
CentOS 32bit
همشون فقط با دسکتاپ gnome 2
برای PC دبیان و سرور CentOs
CentOS
بی شک..
سنتوس و اوبونتو هر دو گزینه های محبوبم هستند;;)
- سنت او اس - Cent OS
من همیشه میگم هرکی به هرکدوم مسلط تره همون رو استفاده کنه. ولی اگر بحث سرور باشه خب استفاده از توضیع خاص سرور معقول تره که بازم از بین توضیع هایه سرور هر کدوم رو که بهتر بلد بود همون رو نصب کنه ولی باز یک مشکل پیش میاد ممکنه اون سرویسی که میخاد نصب کنه با اون توضیع سازگار نباشه مثل cpanel که رویه دبیان بیس ها پشتیبانی نداره. پس باید همه چیز رو در نظر گرفت.
دوست عزیز هر کدام از این دستریبیوشن ها بر پایه یک هدفی گشترش یافتند مثلا مینت و اوبونتو یا کوبونتو بیشتر برای رابط کاربری
یا تحت سرور centos debian
کاربرانی که گرافیکی کار میکنند نسخه مخصوص خود دارند یا کاربرانی که در زمینه صدا و فیلم فعال هستند.
اساسا مقایسه بین گروه های مختلف اشتباه است اما مثلا امکان مقایسه بین mint و ubuntu هست
در زمینه سرور نسخه centos به دلیل استیبلیتی بسیار بالا و قدرتمند بودن در پروسه های سنگین محبوب تر هست
Centos برای سرور خوبه
Ubuntu برای کاای شخصی خوبه
تاپیک مال سال 2009 هست!
ظاهرا یوزر melivps برای افزایش تعداد پوست هاشون تاپیک سال 2009 رو اوردند بالا!
موفق باشید