سلام
بله وجود دارد.
50 گیگ هارد اضافه 8 تومن
100 گیگ هارد اضافه 18 تومن
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
بله وجود دارد.
50 گیگ هارد اضافه 8 تومن
100 گیگ هارد اضافه 18 تومن
سرویس اول موجوده ؟ (ram512)
سلام
آیا نرم افزار اکاتینگ خودتون نصب و کانفیگ می کنید؟
منم خریداری کردم
تشکر می کنم
سرویس رو به صورت آنی تحویل دادند ...
آقا سايتتون چرا بالا نمياد ؟
در پیشنهاد اول که مشخص است ولی در پیشنهاد دوم شما در ماه اول هزینه راه اندازی پرداخت می کنید و از ماه های آینده هزینه ماهیانه شما کمتر می شود.
پرداخت فقط به صورت ماهیانه است.
با سلام تقریبا 3 ماه هست که از ایشون سرور دارم کیفیتشون خیلی خوبه دو بار سیستم عامل رو عوض کردن که بابتش هزینه ای نگرفتن پشتیبانی شون واقعا عالی هست نوع برخورد و ادب عالی هست قیمتاشون هم که تقریبا غیر قابل رقبت!در کل کاملا مورد تایید هستن
شاهین نانوابر
فروش ادامه دارد.
پلان های جدید اضافه شد.
به پست اول مراجعه شود...
سلام ، فرق سرور های لوکس و معمولی در چیه؟!
فروش ویژه سرورهای لوکس پایان یافت.
پهنای باند سرورهای معمولی دوبرابر شد.
- قیمتها کاهش پیدا کرد.
- پلان ها تغییر کرد.
- فروش ویژه سرورهای لوکس پایان یافت.
فروش ویژه با 50% تخفیف ماه اول:
هتزنر آلمان > 50% تخفیف، رم 512 مگابایت 7000 تومان (فقط تا 48 ساعت)
فروش ویژه که در پست قبلی ارسال شد به اتمام رسید.
فروش سرور بدون تخفیف اولیه ادامه داره.
برای مشاهده لیست قیمت و مشخصات سرور ها به پست اول مراجعه کنید.
شما سرور میروتیک جهت ماهواره ارایه میدین؟
جهت آپ کردن تاپیک ما
فروش از این پلان ها ادامه دارد.
از امروز میکروتیک 5.18 در پلان 256 مگ رم قابل نصب می باشد.
سرعت میکروتک در چه حد است؟
پیام خصوصی رو چک کنید
فروش تا کی ادامه داره ؟
سلام ، اول از همه لاهیجانی بودن هاستینگ برام جالب بود :)) اصلا متوجه نشده بودم ، وقتی داشتم صفحه تماس با ما سایت رو نگاه میکردم شماره 141 رو که دیدم هنگگگگ کردم :))...من خودم لاهیجانی نیستم اما دانشگاه لاهیجان درس میخونم واقعا شهر فوق العاده ای هست.
من وبسایتم که در دست ساخته روی یه هاست دیگه هست و دامنه هم دارم و میخوام از vps به عنوان دانلود استفاده کنم برای سایتم، حالا چند تا سوال داشتم
- وبسایت من در مورد گرافیک هست و آموزش های گرافیکی قرار میدم توش، میخواستم بدونم این هتزنر مشکلی با کپی رایت و این چیزا نداره؟ چون مثلا برخی آموزشهایی که حجم 1 یا 2 - 3 گیگی دارن برای شرکتایی مثه لیندا،نومون ورکشاپ ، سی جی آکادمی و ... هست.بیشتر از همه وارز بودن یا نبودنش برام مهمه که یهو نزنه سرورمون رو نفرسته هوا :)) --- آخه چند وقت پیش همین هتزنر سر و صدای کاربرای اینجا رو در آورده بود البته نمیدونم به چه دلیلی
- الان همه سرور هاتون پهنای باند محدود دارن، کلا نامحدود ارائه نمیدین؟ اگه آخرای هر ماه مثلا این 1000 مگ پهنای باند تموم شد باید چیکار کنیم بقیه روزا رو؟
- اگه بخوایم بعد یه سرویس خاص رو ارتقا بدیم تمهیداتی در نظر گرفته شده؟
با تشکر
سلام
هنگ کردین؟! چرا؟! مگه چیز عجیبیه؟
اما در مورد سوالاتتون باید عرض کنم:
1- هیچ دیتاسنتری در اروپا وارز نیست و در مورد هتزنر نیز صادق هست. اما تا زمانی که بصورت رسمی از شما شکایت نشه هیچ اقدامی انجام نمیدن. و اگر هم گیر بدن قبلش اخطار میدن که فلان سایت مشکل کپی رایت داره پیگیری کنید.... میشه گفت تقریبا 90% فایلهای مشتریان ما مشکل کپی رایت داره. :d در مورد چند وقت پیش هم اون دلیلش مفصل هست و سرورهای برخی ها که از واسطه خرید کرده بودن به دلیل مالی ساسپند شده بود.
2- هتزنر پهنای باند نامحدود روی پورت 1 گیگابیت نمیده و ما هم پهنای باند سرور اصلی رو بین مشتریها تقسیم می کنیم. و در صورت مصرف بیش از مقدار تعیین شده سرور شما خاموش نمیشه ولی هزینه مقداری پهنای باند مصرفی مازاد ازتون دریافت میشه. البته تا زمانی که پهنای باند سرور اصلی تمام نشه هزینه رو محاسبه نمی کنیم.
3- شما هر زمانی بخواین میتونید درخواست بدین تا سرور شما به پلان بالاتر ارتقا داده بشه.
موفق باشید.
نه اتفاقا خوشحال شدم. وقتی سایتهای گیلانی که در زمینه اینترنت موفق هستن رو میبینم خوشحال میشم
تا حالا به کاربرای شما گیر دادن؟ وقتی گیر بدن راه گریزی هست؟:63:نقل قول:
اما تا زمانی که بصورت رسمی از شما شکایت نشه هیچ اقدامی انجام نمیدن. و اگر هم گیر بدن قبلش اخطار میدن که فلان سایت مشکل کپی رایت داره پیگیری کنید.... میشه گفت تقریبا 90% فایلهای مشتریان ما مشکل کپی رایت داره.
یه سوال دیگه مثلا رم 512 که ارائه میدین یا یک گیگ چه مقدار کاربر رو ساپورت میکنه برای دانلود؟
با سلام
خواهش میکنم نظر لطف شماست.
بله چند بار گیر دادن whmcs و vbulletin نال شده بود. معمولا اگه گیر بدن باید حتما پیگیری کنیم وگر نه ip بلوکه میکنن.
برای دانلود بستگی به کانفیگ و تنظیمات داره.
پورت سرور اصلی 1 گیگابیت هست و بصورت اشتراکی بین سرور ها تقسیم شده و حدودا سرعت دانلود از هر سرور بین 10 الی 25 مگ در ثانیه هست.
بطور میانگین اگر 15 مگ در ثانیه باشه، میتونه جوابگوی 240 نفر باشه که با سرعت adsl 512 دارن دانلود می کنند. البته این میزان حدودی هست و در شرایط عملی با توجه به میزان رم و cpu و کشش هارد تغییر میکنه و همچنین بستگی به حجم فایلهای در حال دانلود هم داره.
سوال دیگه ای دارید در خدمتم.
موفق باشید.
با سلام
قیمت پلانها تغییر کرد.
هارد پشتیبان رایگان جهت گرفتن بک آپ در اختیار مشتریان قرار خواهد گرفت.
جهت مشاهده لیست و قیمت پلان ها به پست اول مراجعه شود.
موفق باشید.
گارانتی برگشت کامل هزینه پرداختی در صورت عدم رضایت از سرویس
پلان 256 مگ رم 3 عدد موجودی اضافه شد.
آفر ویژه ما در این تاپیک:
http://www.webhostingtalk.ir/f15/57674/
فروش از آفر ویژه به اتمام رسید.
قیمت سرویس ها بدون تخفیف ماه اول محاسبه می گردد.
با سلام
پنل ۲۵۶ و ۵۱۲ موجود هست ؟
۲۵۶ ویندوز نصب میکنید؟
ممنون
سلام شنیدم سرور های شما به درد ال تو تی پی و این چیزا میخوره.
میخوام از سرعت اینترنت سرور توی سیستمم استفاده کنم میشه؟