پاسخ : نظر سنجی بهترین انتی ویروس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
آوبرا خیلی قوی هستش ولی سرعت اینترنتون فایروالش شدید میگیره مثلا من - وقتی یه فایل رو دانلود میکردم وقتی فایروال روشن بود با سرعت 150 کیلوبایت دانلود میکرد (البته با نوسان کم) ولی وقتی فایر والشو غیر فعال میکردم سرعت میرسید به 170 کیلوبایت و بیشتر دوستامم همین مشکلو داشتند حذفش کردم نودو نصب کردم
خوب زمانی که اویرا نصب هست نیازی به فعال بودن فایروال نیست
با اینکه برای من فعاله ولی تاثیری تو سرعت اینترنتم نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vps-baran.ir
شما نسخه فری رو دانلود کنید
بدون اینکه کی بزنید خودش آپدیت می کنه
آپدیت بار اول طول می کشه
ولی آپدیت های بعدی سریع انجام میشه
خیر دوست عزیز سریع آپدیت نمیکنه درواقع اصلا آپدیت نمیکنه شما اگه تاریخ آپدیتو ببینید همون اپدیت اولی هستش باید کی بدین تا آپدیت کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
خیر دوست عزیز سریع آپدیت نمیکنه درواقع اصلا آپدیت نمیکنه شما اگه تاریخ آپدیتو ببینید همون اپدیت اولی هستش باید کی بدین تا آپدیت کنه
ولی برای من هر شب ساعت 2:30 آپدیت می کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vps-baran.ir
ولی برای من هر شب ساعت 2:30 آپدیت می کنه
اشتباه میکنید تاریخ آپدیتو چک کنید.
دلیل اینکه سریع آپدیتش پر میشه اینه که آنتی ویروس میخواد آپدیت کنه ولی چون کی نداره نمیتونه و سری آپدیتو رد میکنه شما فکر میکنید آپدیت سریع انجام شده
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
برادر من
2 ساله من با اویرا کار می کنم
حتی ورژن قبلیش رو که داشتم تا پایان سال 2012 اکتیو زده بود
ولی ورژن رو خودم عوض کردم
اینم عکس
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...8%B3-avira-jpg
بنده هم همینکاری که شما میکردید رو میکردم بعد یک ماه واسه اینکه قدرتشو چک کنم یه فشله ویروسی رو به لپتاپم که روش نوده آپدیت بود اسکن کردم (فقط اسکن کردم ویروساشو نکشتم) بعدش رو پی سیم آویرا بود زدم به پی سی و با آویرا اسکن کردم هیج ویروسی پیدا نکرد با اینکه تو نود حدوده 23 تا ویروس شناخته بود حالا بگو تو این مدت اصلا آپیدیت نمیکرده با اینکه هر شب آپدیتش میکردم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
بنده هم همینکاری که شما میکردید رو میکردم بعد یک ماه واسه اینکه قدرتشو چک کنم یه فشله ویروسی رو به لپتاپم که روش نوده آپدیت بود اسکن کردم (فقط اسکن کردم ویروساشو نکشتم) بعدش رو پی سیم آویرا بود زدم به پی سی و با آویرا اسکن کردم هیج ویروسی پیدا نکرد با اینکه تو نود حدوده 23 تا ویروس شناخته بود حالا بگو تو این مدت اصلا آپیدیت نمیکرده با اینکه هر شب آپدیتش میکردم.
حالا یه چیز دیگه
من ورژن قبلی اویرا رو داشتم مغازه یکی از دوستانم که مشتری رم موبایلش رو آورده بود برای ویروس کشی
با نود زد 15 تا ویروس پیدا کرد
من ازش گرفتم
شاید باورتون نشه با اویرا اسکن زدم
روی یه رم 2 گیگ 4021 تا ویروس پیدا کرد
بعد که اسکنش تموم شد ازم پرسید پاک کنم یا نه
زدم پاک کردمش
یه مشکله شدیدا بدش اینکه با کرک نرم افزار ها سخت برخورد میکنه- من یه بار درایوه برنامه هامو اسکن دادم بعد اومد دیدم ماشا الله هیچ کرکی باقی نزاشته :d بی مورد همرو حذف کرده بود.
احساس میکنم دیگه زیادی داریم اسپم میکنیم --
در اخر avast :d
اسپم نیست
خوب مسلما هم همین طور باید باشه
چون کرک نرم افزار ها با یه برنامه هایی نوشته می شن که آنتی ویروس ها
ویروس میشناسن و پاک می کنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vps-baran.ir
اسپم نیست
خوب مسلما هم همین طور باید باشه
چون کرک نرم افزار ها با یه برنامه هایی نوشته می شن که آنتی ویروس ها
ویروس میشناسن و پاک می کنن
خب عزیز تو ایران کی از برنامه ارجینال استفاده میکنه؟ این حرکتش بدرده ما ایرانیا نمیخوره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
خب عزیز تو ایران کی از برنامه ارجینال استفاده میکنه؟ این حرکتش بدرده ما ایرانیا نمیخوره
خوب شما کرک هایی بگیرید که سریال نامبر تولید می کنه و نرم افزارتون رو از اون طریق رجیستر کنید
فایل های پچ به درد نمی خوره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vps-baran.ir
خوب شما کرک هایی بگیرید که سریال نامبر تولید می کنه و نرم افزارتون رو از اون طریق رجیستر کنید
فایل های پچ به درد نمی خوره
بله اینم درسته - ولی به نظرتون همه نرم افزار ها این نوع کرک رو دارند؟؟
اگه یه خورده سرچ کنید همون نرم افزار رو می تونید با کرک تولید سریال نامبر پیدا کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vps-baran.ir
با درورد
این نسخه رایگان هست که از یک موتور استفاده میکنه و نسبت به نسخه پرمیوم ضعیف تر هست مسلما
یکی از ارزونترین آنتی ویروسها همین آویرا هست که 1 سالش 30 - 35 هم گیر میاد که ارزششو داره
فایر وال اگه روشن باشه برای بزار کردن صفحات اینترنتی سرعت رو کند میکنه معمولا خاموش باشه راحت تر است اونم با این وضع اینترنت
shahab-f نسخه پرمیوم نیاز به کی داره که تا چند ماه پیش که اطلاع دارم نهایتا این کی ها بیشتر از 20 -30 روز کار نمیکرد متوجه تقلبی بودنش میشد و باید انتی ویروس رو کلا پاک میکردی دوباره نصب میکردی که دردسر زیادتر میشد
در کل فکر نکنم 30 هزار تومن برای یک سال امنیت سیستم زیاد باشه
موفق باشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
0060
با درورد
این نسخه رایگان هست که از یک موتور استفاده میکنه و نصبت به نسخه پرمیوم ضعیف تر هست مسلما
یکی از ارزونترین آنتی ویروسها همین آویرا هست که 1 سالش 30 - 35 هم گیر میاد که ارزششو داره
فایر وال اگه روشن باشه برای بزار کردن صفحات اینترنتی سرعت رو کند میکنه معمولا خاموش باشه راحت تر است اونم با این وضع اینترنت
shahab-f نسخه پرمیوم نیاز به کی داره که تا چند ماه پیش که اطلاع دارم نهایتا این کی ها بیشتر از 20 -30 روز کار نمیکرد متوجه تقلبی بودنش میشد و باید انتی ویروس رو کلا پاک میکردی دوباره نصب میکردی که دردسر زیادتر میشد
در کل فکر نکنم 30 هزار تومن برای یک سال امنیت سیستم زیاد باشه
موفق باشد
کی رو نمیشه تو نت دانلود کرد ؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
کی رو نمیشه تو نت دانلود کرد ؟؟
کی زیاد هست ولی میگم که بیشتر از 20 - 30 رو دوام نمیاره متوجه میشه کل انتی ویروس از کار میافته باید انتی ویروس کلا حذف کنی دوباره نصب و آبدیت کنی
:-o پس بیت دیفندر چی میشه ؟
حالا خوبه 2 ساله رنک 1 برترین آنتی ویروس های دنیا رو میاره
در یک کلام عالیه مخصوصا اینترنت سکیوریتی که دیگه جای خود داره
100 % ضد کی لاگر ها هست کانکشن های کامپیوتر رو به طور کامل در امنیت کامل قرار میده
قصد دانلود دارید حتما اینترنت سکیوریتی رو دانلود کنید آبی رنگه آنتی ویروسش هم قرمزه البته در نسخه اینترنت سکیوریتی آنتی ویروس هم کامل گذاشتن
204 مگابایت خود نرم افزار بعد اولین نصب 160 ~ 180 مگ آپدیتشه
من که ازش خیلی راضی هستم و 12560 روز اکتیوش کردم B-)
منابع :Top 10 Antivirus for 2012 - Top Ten AUTHORITY Reviews
Best AntiVirus Software Review 2012 | Compare AntiVirus Software - TopTenREVIEWS
با سلام به نظر من انتی ویروس کسپرسکای به دلیل این که یک انتی ویروس غربی نیست (روسیه ای هست) و این که تروجان های اف بی ای را پیدا میکنه میتونه قابل اعتماد تر از سایر انتی ویروس ها باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
habiballahafg
با سلام به نظر من انتی ویروس کسپرسکای به دلیل این که یک انتی ویروس غربی نیست (روسیه ای هست) و این که تروجان های اف بی ای را پیدا میکنه میتونه قابل اعتماد تر از سایر انتی ویروس ها باشه
من خودم تست کردن یک ویروس روی فلش بود کسپر اسکای نتونست حذف کنه شناخت و بلاک کرد ولی آنتی ویروس ایرانی شید حذف کرد :دی ایران هر چیش بد باشه کپی زدن و میکس کردنشون خوبه